- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
zoltanz #9373 üzenetére
Oriási
Akit érdekel is:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=lion+mane&_frs=1
-
Kidus
őstag
válasz
zoltanz #6371 üzenetére
Elvileg mindegy
Hasznos, mert elvileg kevesebbet is kaparasznak butort, kevesbe szednek szet dolgokat, ha valakinek hiperaktiv macskaja van, erdemes kiprobalni.
Aztan vagy bejon, vagy sem.
De szoktak arra is hasznalni, mikor a macska jelolget stressz miatt, nyilvan senki nem szeret macskapisit takaritani minden nap....De meg egyszer, en meg nem probaltam, semmifele szemelyes tapasztalatom nincs, csak amiket hallottam, azt tudom tovabb adni
-
zack
nagyúr
válasz
zoltanz #6313 üzenetére
Úgy látom itt semmi nem változott az elmúlt hónapokban.
A cicák iránti szeretetem visszahozott a topikba, de a problémákat megelőzve....
Továbbra is távol maradok a topiktól, úgy látom itt csak egy kedves fórumtársam lehet okos, a többiek meg sík hülyék és analfabéták a cicatartáshoz velem együtt. Erre továbbra sem vagyok kíváncsi, sem itt sem másik topikokban.
De az is lehet hogy inkább azt a megoldást választom hogy a "magas lóról" folyamatosan engem bíráló hozzám intézett post-okat nem fogom még csak elolvasni sem. Aztán majd válaszol rá aki akar.
Érdekes, hogy itt nem arról kellene hogy szóljanak a post-ok hogy "ki a fasza gyerek", és hogyan forgassuk ki a másik szavait, hanem a közös és szeretett témáról, a cicákról, jó és BARÁTSÁGOS hangulattal fűszerezve, úgy hogy mindenki leírja hogy neveli és hogy tartja kedvecét/kedvenceit, illetve leírja, vagy képekben, videókban bemutatja saját cicája legjobb pillanatait. Ehhez képest itt néha (elég sűrűn) átfordul a topik "az orvos válaszol" topikká, amiben a kijelentések szentek és sérthetetlenek. Nem, tudom miért kell ez.
Többen vagyunk itt, nem 1 személyes a topik, és nem egy személyről, és annak véleményéről szól. És bár rutinos cica gazdi vagyok, mindig hall az ember újat, érdekeset, ami kipróbál, így mások véleménye alapján is bővítheti tapasztalatait és tudását.
Aki nem így gondolja, hogy erről kellene szóljon a topik, az cáfoljon meg. -
I_Am
veterán
válasz
zoltanz #6181 üzenetére
Nem nagy teher? Mikor kaparófának használja az ülőgarnitúra minden elemét, mikor reggel a konyhába botorkálás közben az étkező asztal alól rádtámad, vagy ugyanez éjjel mikor ki kell menni akármiért a szobából. Reggel a nagylábujjad takaró alatti kergetésével kelt, vagy épp a fejedet nézi célpontnak és ugrik rá két tappancsal, aztán puposkodva négylábbal szökdel arrébb rajtad.
Mikor éjjel arra ébredsz, hogy nem érti miért van zárva a wc ajtó, de Ő be akar menni rajta és keservesen nyávog, hogy engedje be valaki... sorolhatnám még.
Végül is...
-
Mawyx
őstag
válasz
zoltanz #5988 üzenetére
Nekem se tetszik, hogy valahová be lehet lépni, de kifelé nem, bennragad az ember örökre. Befele nem is hogy lehet, hanem kötelező regisztrálni, kifele meg lehetőség sincs rá, semmi, csapda. Ha vminek nem akarok tagja lenni, akkor nem annyi hogy nem megyek, hanem ki akarok lépni, főleg hogy befele is lépni kellett.
Kintmaradt a chilis chips, remélem nem evett bele ez a kis dög, nemsoká megyek haza, megnézem ma mennyi kárt csinált a lakásban
-
Kidus
őstag
válasz
zoltanz #5885 üzenetére
Az ember mindenevo, husevo is.
De nem veletlenul talaltak ki a fozest, sutest, fustolest
Attol, hogy a teremtes koronajanak hivod magad, meg nyugodtan belehalhatsz barmibe nagyon konnyen, ez a macskaknal sem mukodik maskepp.
De mondom, mindenki azt csinal, amit akar, csak ne terjessze, ezzel a meggyozodessel mondhatnam azt is, hogy ne etesd a macskat, csapd ki az utcara, aztan feltalalja magat, vegulis ragadozo. Egy ideig lehet, hogy sikerul neki, ha utcan nott fel, talan tovabb, de boven elobb fog elpusztulni, mint az az allat, amelyikre vigyaznak ( nem arrol beszelek, hogy a szeltol is ovjak, de odafigyelnek ra, mit hogyan ). -
Kidus
őstag
válasz
zoltanz #5882 üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy itt nem tudsz olyan helyre menni, ahol nyers, vagy csak eppen tuzre dobott steak-et/burgert adnanak, pont egeszsegugyi okokbol.
Itt az az elv, hogy ha kockaztatni akarsz, tedd otthon, mas nem vallalja a felelosseget.
Biztosan ezek is mind hulyek, majd a sors megved ha nem akarja hogy fiatalon megdogoljek -
zack
nagyúr
válasz
zoltanz #5879 üzenetére
Persze hogy nem volt bajuk tőle. Miért is lenne? Az esélye kb. 0,01%. Egyik kedvenc kajám a Tatárbifsztek, és az full nyers marha hús bélszínből. Vagy ott a sima steak medium-ra sütve.
Persze tudni kell hogy honnan veszed, és nagyon minimális lesz a kockázat. Sosem tartottam a macskáimat "búra alatt", ezután sem fogom. Hányszor volt hogy rántott csirke nem sült át eléggé, és úgy ettem meg...ami mindenkivel előfordult már nem 1x az életében.Ha az van megírva a "nagy könyvben" hogy belefutsz fertőzöt húsba, akkor te fogsz meghalni nem az állat, az ő gyomruk 10x erősebb. A csont kérdés meg megint csak olyan, ha átfőtt, puha, és rágható csontot kap, inkább azt mondom hogy egészséges, mint hogy inkább ne. A csontvelőben iszonyat sok a vitamin, amit a mesterséges száraztápok sosem láttak.
Lreágják a csont 2 végét ami vaj puha, és kinyalogatják a velőt. A macska nem hülye, nem fogja megenni azt a részét amit nem tud elrágrni. Persze a mértékletesség a legfontosabb. A non-stop csont se jó. Lehet egy túltenyésztett faj cica immunrendszere másképp reagál dolgokra mint egy 4 apától született keverék cica, ezt sem szabad elfelejteni. A változatosság azért kell, mert velünk élnek, tehát alkalmazkodjanak. Ha pedig egyértelműen kijelentjük hogy egyoldalú táplálkozás kell a cicáknak, akkor vagy húst hússal, mert ragadozók, vagy ha más tipusú az egyoldalú étrend, akkor meg egy igazi baromság ez az egyoldalú táplálkozás. Igen is szükségük van több ingerre, mert egy ingerszegény környezetben élő macskánál nincs rosszabb.
cherilady
Egészségére a gesztenyepürét!
-
zack
nagyúr
válasz
zoltanz #5859 üzenetére
Az tök jó...nálunk elég ritkán esznek halat, mert mi is ritkán eszünk.
Ruszlit szoktam venni, abból mindig kapnak, esetleg még hekket, vagy tonhalat. Mivel ritkán kapnak, általában extázis van, és szétszednek mire megenném a vacsit.
A balaton partján legalább ingyen van a hal, főleg a sneci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest