- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
puttputt #7623 üzenetére
Amikor kómás mindig így hunyorít
De amikor az ember lábán (a takarón a két láb között) alszik, és megmozdul az ember, akkor még a füleit is hátracsapja
Ő szereti ezt a nevet
És már nem is mondhatjuk rá, hogy lány.... Ivartalanítva lett
Ha már ivartalanítás:
Lány macskáknál sajnos komplikáltabb az eljárás, és sokkal drágább is
Viszont, ha benti macska, és nincs párja akkor sok "szenvedéstől" menti meg magát a gazdi (és a cicának is jobb így).Fiúknál is fontos az ivartalanítás, mert ők se mászkálnak úgy el párzási időszakban, és a pisi se lesz annyira orrfacsaróan büdös, meg nem jelölnek a macskák.
-
TooN
aktív tag
válasz
puttputt #6143 üzenetére
Pedig mindig ellenőrzöm este, hogy nehogy, és mégis!
A másik parám, hogy az elem lemerül az ajtóban és így nem ismeri fel a nyakörvet, és szintén kizárom a saját macskáimat!
Mondjuk azért nem nagyon lehet bajuk ha egy estét kint töltenek, még ilyen időben sem! Legalább is remélem!
-
ALI_G
veterán
válasz
puttputt #6088 üzenetére
És ezt milyen típusú macskákkal érted el?
és mekkora adaggal?
Itthon egy marékkal kap reggel, kora délután egy fél, és este felé még egy kicsi, hogy "kussoljon"Reggel van hogy egy tasakosat kap, de azt nem eszi meg, hanem csak kinyalogatja a levét, mert az tetszik neki. A maradékot a kutya kapja
Egyébként nem ennyit eszik, mert nem az enyém a cicus, hanem anyukám "tömi". Fogalmam sincs tőle mennyit kap, de most 1 hétig én vagyok a gazdi.
fogyi van, kutyának is
-
ALI_G
veterán
válasz
puttputt #6082 üzenetére
Nem, ez ott nyávog a kajás tál előtt. pár perc után persze feladja. De ha felállok az asztaltól, mindig azt hiszi, hogy kaját kap és már jön is.
Szóval mennyi kaját érdemes adni, hogy jobb súlycsoportban legyen? Egyébként már idős cica, kb. 10 éves, pontosan nem tudom.
-
Mawyx
őstag
válasz
puttputt #6042 üzenetére
Olvassuk, persze
Ezt a google-s oktatóvideót honnan szedted?
Maccsal elmentünk orvoshoz. Fater ment be a városba, mondom ugorj már be állatdokihoz, csípás cic szeme, kérdezd meg baj-e, mert interneten összeolvastam mindent. Csörgött telefon, azonnal vigyem macsot beoltatni, mert légzőszervi megbetegdés, tüdőgyulladás vagy mi, végzetes is lehet. Robogtam ciccel, kapott szurit, nekem kellett lefogni, mert fater nem ért rá jönni. Azt hittem majd megsértődik rám, de nem, otthon már bújt, hízelgett
Ha nem segít, 3 nap múlva kell kapjon még egy szurit. Remélem használ a kis szőrcsomómnak
2 k volt az oltás.
-
-
nickwearby
tag
válasz
puttputt #5996 üzenetére
Az nem jó : )))
Nem rönkfa, hanem egy pecan diós, csokis édesség:
[link]___
Volt egy olyan kérdés, hogy mi a legextrémebb dolog, amit a macskád megevett.
Nálunk az anyamacsekkal megetettem egy darab tökmagot.
Héjával együtt elrágta :]
És valamikor egy kis darab olivabogyót is.A fiacskája pedig imádja a sülő tök illatát,
és meg is szokta kóstolni
Ezen kívül imádja a tökfőzeléket meg a parajt (utóbbi jó fokhagymás XD)Nem emberi dolgokban pedig szintén a kandúrka kajált érdekeseket.
Évekkel ezelőtt pl. darazsakat vadászott, és csak azt zabálta fel, ami mozgott még, miután lecsapta XD.
Apám szerint még kék dongót is megevett egyszer, én azt nem láttam.Viszont nyár végén adtam neki egy 10-15 centis zöld sáskát,
és nagy élvezettel falta fel. -
Tulipanti
tag
-
cherilady
tag
-
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
puttputt #5699 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ezek szerinte két fajta macska létezik. Amelyik szereti a vizet és amelyik nem
cherilady: Köszönöm
A lurdyba én is ki akartam menni, de sajna elfelejtettem hogy most van. AZt hittem novemberben lesz.
Igen nagyon drágán adják a cicákat. Aki megteheti az vegye meg de szerintem egy menhelyreől megmenteni őket célszerűbb.Ott is lehet találni egészen különlegeseket.
Kicsiket nagyokat, tarkát vöröset, cirmosat (kendermagosat) bármilyet. -
-
pohár
félisten
válasz
puttputt #5566 üzenetére
Kb 3 hónapos
Eddig semmi baja nem volt, a másik kettőnek sincs, alig eszik és iszikHajajj, ki tudja mi lesz...
Most vittem neki ki tejet, ránézett és ment volna el, mondom hohó te innen nem mész
Belenyomtam kicsit a fejét a tejbe, megnyalta az orrát, és vagy 15x belenyalt, és ment tovább, de nem szaladgál, csak fekszik a hintaágyon és élvezi ahogy himbálja a szél -
cherilady
tag
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt #5415 üzenetére
Itt látható a nagy Garfield személyesen is, vagy legalábbis (pár) hasonmása...
-
Tulipanti
tag
válasz
puttputt #5399 üzenetére
Hát ez nagyon jó!
Erről az jut eszembe, amikor a Dr. Dolittle-ben a kutya szugerálja a gazdit: "hozzál nekem sonkát, füstölt csülköt és egy szál kolbászt!"Bébike ma megint alkotott, a kipanírozott, még nyers gombát lelopta és úgy ahogy volt megette.
De utána kisütve is megette.
-
Tulipanti
tag
válasz
puttputt #5229 üzenetére
Szegényke! De mázli, hogy a macsek nem kapta el!
cherilady: Ráéreznek ezekre a dolgokra.
Ha az ember aludni akar, akkor ők fix, hogy nem tudnak és nyávognak.
Ja, Rosszikám hízott. És rájöttem miért. Mindig van itthon kajájuk pluszban, és az el van rakva. Na ők ezt a hétvégén megtalálták, kirágták a zacsit és onnan nasiztak. Persze én ugyan úgy adtam nekik enni mert nem láttam, hogy ők azt is eszik. Elképesztőek!
-
cherilady
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest