Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
jocojoe #6850 üzenetére
A legszebb karácsonyfadísz egy édes szőrgombóc a fán
Fater tavaly megoldotta a fa rögzítését, hogy ne borítsa fel megint a macsek, hozzáacsavarozta az asztalhoz a karácsonyfatalpat
Muterral kicsit meg voltunk döbbenvefőleg hogy egy karácsonyi terítőt meg kivágott középen, hogy ott ráhúzza a talpra, hogy eltakarja...
Anyu hirtelen nem tudta eldönteni, hogy a macsek tud nagyobb kárt okozni vagy fater
-
bubi92
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
jocojoe #6736 üzenetére
Eddig többet ivott, most szinte semmit, most is ott van a tálájában, ez nem normális, nem adok neki többet, mint eddig, napok telnek el mire iszik egy picit
Tálkában pancsolás, csap alá fekvés nálunk is megvolt, de mára leszokott mindenről, a fügönyre se mászik jóideje, úgy tűnik öregszik. A lábam azért még nem ússza meg, ha kidugom a takaró alól, az oldalszalonnámat is szereti karmolászni a takaró alá benyúkálva, de ebben ki is merül az aktvitása, csak alszik édesen mosolyogva, olyan elégedett feje van + dorombol, dagaszt -
Mawyx
őstag
válasz
jocojoe #6733 üzenetére
Ki szoktam engedni éjjelre, szeret bogarászni éjjel, de most ahogy eszement vihar volt és hatalmasat durrant villámlásnál megijedtem és a főnököm hazaengedett melóból, hogy beengedjem macsot, féltem megijed és kiszalad a világból. Lényeg: betermelt mindent, tápot, tejet, mindent
Viszont ma megint csak a táp fogyott el, úgy tűnik szimplán csak nem kell neki ennyi folyadék.A vizes padlót enyém is imádja, akkorákat esik
Olvastam óvatosan kell fertőtleníteni a holmijukat, mert nem szeretik a Domestos szagát. Hát az enyém hempereg a domesztoszos padlón, tépi a felmosórongyot...
-
Mawyx
őstag
válasz
jocojoe #6725 üzenetére
Hát ezek állati jók
Én is készítettem neki magam is mászókát, mert a gyáriakra alig fér rá, pedig egy normál kis házimacska. Annyira nem szereti a cuccait használni, tényleg inkább az a jobb, ami gazdi szagú, ami gazdié.
Papírdoboz, mosogatószivacs, gazdi izzadt alvópólója többet ér neki, mint egy bolti cicacucc, fene se érti.
Van egy tappancsos fekhelye is, az nekem borzasztóan tetszik. Pici korában abban hoztam Pestre, kapásból abbaraktam bele, de azóta se ment bele egy percre se, soha, nem szereti. Nem tudom hogy lehetne rávenni, hogy belefeküdjön?
Tart még az akció? Olyan bújókuckó kellene, de zörgés nélkül -
pohár
félisten
válasz
jocojoe #6699 üzenetére
egyemmeg deééééédes
super fast kitteh attack <<<-- mindenkinek ajánlom
-
Vistaboy
veterán
válasz
jocojoe #6683 üzenetére
Szép macsekok, de én legalább öt hasonlóan szép cicát tudnék teljesen ingyen szerezni, ha nagyon akarnék (Meg ha nem lenne már egy amúgy is.
). Félre ne értsd, nincs semmi probléma, ha valakinek megér ennyi pénzt egy háziállat, ám vegye meg, én nem adnék értük pénzt. Nekem megfelel a keverék házi cica is, azt is ugyanúgy lehet szeretni, mint a nevesebb fajtákat.
Persze ez no offense.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest