- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
dízelracer #7203 üzenetére
14 évig volt velünk, a sors iróniája, hogy annak idején mikor még kicsi voltam, nem nagyon (= nagyon nem) szerettem.. Aztán elkezdett mellém nőni, mostmár mindennél (tényleg) jobban szerettem. De ma reggel már tántorgott, szemei mélyen ültek, és éreztük, itt az idő.. Ott voltam (tesómmal) vele végig, szerencsémre egy végtelenül kedves fiatal orvos srác volt, aki altatta. Nehéz volt elbúcsúzni, végigsírni az egészet, de utána egy kicsit megkönnyebbültem, hogy már jó neki, nem szenved. Aztán eltemettem (leendő házam kertjének a végében, azaz "ott leszek vele nagyon nagyon sokáig, remélem örökké"), és az volt még nehezebb. Most egyelőre nem is keresem a lakásban, talán már elfogadtam, hogy nincs többé. Próbálok másra koncentrálni, és ha rá gondolok, még mindig sírás a vége, de annyira rossz volt nézni, ahogy csontrákos, de küzdött, élni akart.
Szép élete volt, jó volt vele és fordítva, ez vigasztal talán..De sovány vigasz..
PhoenixK:
-
Tulipanti
tag
válasz
dízelracer #6589 üzenetére
Hát ez nem semmi!
Jó ilyet látni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluering Libra irodai forgószék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest