- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
westcoastog #9174 üzenetére
Nekem pár éve 12k volt vidéken, most is ennyit mondtak (Dél-Alföld kisváros).
A mostani meg helyes jószág nagyon, szerettem volna ha lesznek kiscicái, de nem talált kandurkát. Vagyis ugy tünik minden kandurka ivartalanitva van a környéken. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
westcoastog #9172 üzenetére
Kijáró cicáról van szó?
Mi az első tüzelése után ejtettük meg a műtétet (orvos javaslatára), bár vannak, akiket ez sem érdekel.Én nem adnék neki fogamzásgátlót, bevallom sosem jártam utána ennek a témának.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
westcoastog #9169 üzenetére
Ez nagyon orvos-függő. Van olyan mészáros, aki párezerért vállalja, és van olyan elit doki, aki 20000-ért.
Szerintem 10-15000 az átlagára. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
westcoastog #9141 üzenetére
kamillaval borogatas, ha nem hasznal, patikas szemcsepp.
-
blasko92
őstag
válasz
westcoastog #9141 üzenetére
Lehet begyulladt neki, meg becsipásodott. Mosd ki neki kellemesen meleg (nem forró!) tiszta kamillateával.
(#9142) H3gam a mi macskánk is szokott enni ilyesmiket, és nincs semmi baja. Persze ő sem napi szinten egy dobozzal, csak amikor épp eszünk, és rájön.
-
ladybug
őstag
válasz
westcoastog #8951 üzenetére
Ha nem vinnyog, fúj meg nyafog, amikor megnyomod, akkor hagyd még. Ha tapogatásra nem nagyon ellenkezik, akkor szerintem magától is meggyógyul.
-
ladybug
őstag
válasz
westcoastog #8948 üzenetére
Ha még pár napig csinálja, akkor vidd el, hisz nem olyan nagy a macska, hogy ne lehetne felölelni és elvinni hozzá.
A macskák egyébként kényesek. Szeretik mutatni és láttatni, hogy mi és hol fáj. Ez természetes. Ha viszont már jó ideje fájlalja, akkor érdemes megnézetni.
-
Mukorka
addikt
válasz
westcoastog #8948 üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint amíg fájdalmat okoz ránehezedni addig nem nagyon használják azt a lábat csak ha muszáj. Ha megfogod és meghajlítod neki akkor úgyis kiderül mekkora gond van mert ha nagyon fáj azt jelezni fogja... Érdemes elvinni orvoshoz ha már nem jön ki érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest