Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az való igaz, hogy Windows telepítés előtt kell konfigurálni az UEFI-t, mert azzal a beállítással fog csak működni utána. Nem válthatsz utána pl. CSM módot, csak Win újratelepítéssel egybekötve.
Én most építettem konfigot B550 alaplappal és Ryzen 5000-rel. CSM alapból be se volt kapcsolva, ahogy mindenféle legacy mód is alapból ki volt kapcsolva. Fast Boot alapból bekapcsolva (részleges módban használom, Ultra Fast Boot-ot nem próbáltam), TPM megfelelője és a Secure Boot alapból bekapcsolva (bár ez ugyan addig nem aktivál, amíg nincs hozzárendelve egy telepített OS-hez egy adott boot partíción).
Első indításkor mindenképp boot eszközt kell választani, akár be vannak kapcsolva a fentiek, akár nem. Szóval ilyen problémád elvileg nem kéne legyen: usb telepítő bedug és mennie kell. Arra figyelj, hogy a háttértárak legyenek csont üresek, még partícionálva se legyen! Ugyanis nekem a Win telepítő vmiért kmode exception hibákat dobott, amíg le nem gyalultam a célmeghajtókat (próbáltam csak áttenni a régi gépből belakott Windows-zal, amit formázni akartam a telepítőből). -
Köszi, ez a része tiszta, tudom, hogy mi az UEFI.
A homályzóna az NVME és a Windows 11 telepítése, bootolása körül helyezkedik el.
A CSM-ről meg konkrétan homlokegyenes ellentétes tartalmú információkat lehet olvasni: mindenképpen tartsd bekapcsolva, mert így tudod kihasználni a rendszer lehetőségeit <> semmiképpen ne kapcsold be, be akkor örökre kompatibilitási problémáid lesznek.
Köszönettel: MaCS
-
Srácok, köszönöm!
Akkor ez eddig rendben van.
Már csak egy működő rendszer kéne. Ahhoz pedig két dolog: egy telepítő médium és egy működőt táreszköz -- mindkettő bootolható állapotában.
Pillanatnyilag ez utóbbi tényező hiányzik.
Van egy GPT-re konfigurált Samsung 980-as NVME SSD-m a chipset M.2 slotjában, ami meg is jelenik a BIOS M.2 ketrecében, de nem mint bootolható eszköz. Ennek megfelelően az F12-es rendszerindításkor sem jelenik meg, illetve a BIOS szerint "no bootable device" van a gépben.
A bootbeállítások: CSM-on, alatta minden UEFI.
Egy Kingston NVME SSD látszik is (bootolni róla a gazdája kérésére nem fogok), az én Samsungom nem.
-
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
"Ami engem rettenetesen érdekelne, hogy ezzel a tetves TPM-modullal hogyan is állunk. Most akkor kell-e, hasznos-e..."
Windows 11-hez hivatalosan kell. A megfelelő CPU és a megfelelő UEFI beállítás ezt kipipálja.
Ez a kell része. A hasznos részére nem tudok érdemi választ adni. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
gigabyte ga-h61m-s2pv rev2.3 alaplapom van.
Eddig soha nem használtam alaplapi integrált hangkártyát, most rákényszerültem, bár kiváncsi is vagyok.
Én most csak simán engedélyeztem a biosban az integrált hangkártyát és windows indulása után
dxdiag szerint ez a driver van fenn:
hdaudio 6.01.7601.24519
date 2019 08 27Most akkor nekem nem is kell feltenni semmilyen drivert?
Egyébként hivatalosan most ezt találtam mb_driver_audio_realtek_azalia_6series 2012-es dátummal.
Feltegyem vagy ne? vagy lehet azzal kapnék vmi kezelőfelületet is a hangállításokra?Köszönöm!
-
Teasüti
nagyúr
Üdv!
Volna egy Aorus B550 Master deszka legfrissebb FW-vel, benne egy 5700g APU-val.
Szeretném húzni az iGPU-t, de nem reagál az órajel beállításokra.
Van ezzel vkinek tapasztalata?
Köszi! -
Rengeteg egyértelműen Windows 11-kompatibilis eszköz adattáblájára még egyszerűen nem vezették fel a 11-es támogatást.
Rohadtul remélem, hogy itt is erről van szó, mert én is éppen most próbálok beüzemelni egy ilyen alaplapot.
Ami engem rettenetesen érdekelne, hogy ezzel a tetves TPM-modullal hogyan is állunk. Most akkor kell-e, hasznos-e...
MaCS
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Az elírás lehet, hogy a nemrég vásárolt Gigabyte B560 HD3 nem támogatja a Windows 11-et?
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B560-HD3-rev-10/sp#sp -
Üdvözlöm a helyi erőket!
Bő 12 év után cserélem le a régi gigabyte alaplapomat egy új, B560 D3H-ra.
Anno, amikor még legutóbb telepítettem Windowst, megvolt a szertartásos rendje annak, hogy melyik alaplapi drivereket kell feltenni, milyen sorrendben.
Érdeklődöm, hogy ezzel mostanában hogyan is állunk -- Windows 10 és 11 esetén.
-
olajecset
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Gigabyte H97-D3H alaplapra lehet M.2 NVMe SSD-t rakni, mennyire kompatibilis? Most a gépben egy M.2 Samsung 120GB 850 EVO van, de kevés a mérete. Esetleg a 250GB Kingston SSD M.2 NVMe A2000 jó lenne? -
kisselandras
senior tag
válasz
zsolesz78p
üzenetére
windows 10 re irja a hibát check általában rossz frissítés
Apic meg instabil processzort ir
Gyere be ide a szakik tudnak itt segíteni [neked] -
zsolesz78p
újonc
válasz
kisselandras
üzenetére
Szia. Igyekeztem ránézni de nekem nem mond semmit sem...
Súlyos hardverhiba történt.
Hibát jelző összetevő: processzormag
Hibaforrás: machine check exception
Hibatípus: cache hierarchy error
Processzor APIC azonosítója: 7 -
kisselandras
senior tag
válasz
zsolesz78p
üzenetére
Szia win 10 esemény naplóza a hibát ! igy lehet táp hiba is de minden kép nézd meg az esemény naplót
-
zsolesz78p
újonc
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Nagyfiam teljesen új számítógépet kapott, az alábbi konfigurációban:
Gigabyte B550 Aorus Pro V2
AMD Ryzen 5 5600X
16 GB 3333MHz Kingston HyperX Predator DDR4 CL16
Asus Radeon RX 6600 XT 8GB OC GDDR6 128bit
Adata XPG SX 8200 Pro 512GB PCIe SSD
Western Digital 2TB 64MB 5400rpm SATA3 HDD
Corsair RM750x 750W táp
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Teljesen gyári beállításokkal, túlhajtás és xmp bekapcsolása nélkül, legfrissebb alaplapi bios-sal, windows 10 pro operációs rendszerrel jó fél napot megy, hőmérsékleti adatok rendben, majd minden előzmény nélkül újraindul. Tanácstalan vagyok, ha van ötlet, köszönettel veszem. (Igyekeztem a témának utána olvasni, ha már volt téma, elnézést kérek)
-
gacsoi
senior tag
Üdv mindenkinek! Egy kis segítségre lenne szükségem. H410M H V3 lapomra sajnos rátoltam egy bios frissítést. Azóta, bár látja a meghajtókat, de nem bootol be. Azt írja, No Bootable Device Found. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
-
codec
senior tag
"de akkor mégiscsak vissza lehet menni."
Ezzel csak óvatosan, a kapszulabios pont ezt hivatott kiküszöbölni, hogy régit visszaállítsad, szóval ez valami nagyon alap hiba lesz. Mondhatni úgy működik, hogy a dual biost első körben hazavágja, és utána már csak a "kapszulában" lévők között válogathatsz. -
Bal0924
senior tag
Akkor ezzel nem lehet gond, ugye?
Ez nem béta.
Holnap frissítem.
Nem lenne jó ha pont most menne tönkre az alaplap.. -
ZoleeWolf
tag
válasz
Bal0924
üzenetére
Nekem bár más típusú alaplapom van (B450 Aorus Elite), de ott is hasonló szöveg van a biosnál. Fel is frissítettem 63d-re, és onnantól kezdve kék halál volt a gépen!
Most nem részletezem , de végül kiderült, hogy az új bios a Memóriák XMP profilját nem kezeli megfelelően, és ez okozza a kék halált. Konkrétan a rammok csak alapon voltak hajlandók hiba üzemelni, ahogy XMP profilt állítottam, jött a kék halál.
Végül kapszula ellenére visszaállítottam a 62-es biost, és hiba nélkül megy a gép XMP profillal... -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Felnéztem az alaplapom oldalára és van bios frissítés.
Z370-HD3
A leírásában nem értek valamit.
F14
1. Checksum : 507B
2. Major vulnerabilities updates, customers are strongly encouraged to update to this release at the earliest.
Credits to 'Assaf Carlsbad and Itai Liba from SentinelOne'
3. Introduce capsule BIOS support starting this version.
Customers will NOT be able to reverse to previous BIOS version due to major vulnerabilities concerns.Az 1. és a 3., a kapszula biost nem értem.
Mielőtt frissíteném, valaki eltudja magyarázni? -
codec
senior tag
Gigáéknál mi volt ez a baromi nagy bios sebezhetőség, ami miatt ezt a bios kapszulát bevezették? Nem túl szerencsés, ha valaki felrakja onnantól nem lehet egy korábbi verzióra visszalépni (a sebezhetőség miatt)
-
Visormail
addikt
Igen, sajnos amit adnak hozzá, azt a kisebbre nem lehet áttenni, mert oda nem raktak ilyen hosszúhoz való csavartartó részt.
Én ezt vettem [link] jó, adnak hozzá különböző vastagságú hővezető párnát alulra és felülre is, így ezek variálásával szerintem bármilyen ssd-re ráillik. -
p2pp
őstag
válasz
üzenetére
Nem oldotta meg sajnos.
Vettem egy usb bluetooth adaptert.
Szerencsére a hangszóró bluetoth támogatja így azonnal lett hang.
Kis jack kábel meg repült.
Más.
Keresek bordát a lapra a gyári M.2 kisebbik csatihoz.
Ragasszak rá Icy Boxot vagy van gyári is hozzá?
A nagyon van gyári, de a rövidebbiken nincsen semmi.
[kép] -
törölt tag
Találkoztam már olyan esettel is, amikor az "Előlapi előugró párbeszédpanel letiltása" bekapcsolása hozott eredményt. Elvileg ha nincs letiltve ("Ki" állás), akkor megjelenik csatlakoztatáskor egy panel, ahol ki tudod választani az eszköz típusát. Azon a gépen valami miatt nem jelent meg ez a panel, így kiválasztani sem tudtál semmit. így viszont mivel nem választottál ki semmit, nem is volt hang. A letiltás bekapcsolása ("Be" állás) után viszont már volt hang az említett gépen. Egy próbát megérhet ez is.
Tehát "Be" állásban legyen mindkét fenti lehetőség, illetve a hangszórót is húzd ki, majd dugd vissza. -
p2pp
őstag
Na eltűnt minden amit írtam de jó.
Minden szürke a Hátsó Panel beáll-nál.
Olyan mintha nem érzékelné hátul.
Mert mindegy melyikben van.
Persze mindig a zöldben van.
Már mindent próbáltam, még az előlapot is.
Másik hangzóróm is van azzal sem.
Nincs letiltva semmi sem.
Úgy tesz mintha nem is dugtam be volna a zöldbe a kis jack csatit.A Win 1 hete frissült 21 H1-re.
Az előbb meg 21 H2-re.
Sztem nincsen köze hozzá.Itt vmi vagy összehányta magát vagy ütközik vmivel.
Már nemtom mi lehet.
-
Visormail
addikt
(A HDMI a vga-ban lévő hangchipet használja másik driverrel, a Realtek alaplapi kártyához nincs köze. A bluetooth megint más. A digital output pedig nincs kivezetve a hátlapra, csak tüskesor van a lapon, külön hátlapi kivezetéssel lehet használni, amin s/p-dif csatlakozók vannak.)
A windows updateben, a frissítési előzmények megjelenítésében mutat valamit tegnapra?
Én innen szoktam feltenni a legfrissebb realtek drivert [link]
A hangszórót a zöldbe dugtad? Ha a windows hangszóró ikonra jobb gombot nyomsz és hangok, majd átváltasz a lejátszás fülre, nincs ott a "Hangszórók"? Ha ott van nincs letiltódva (jobb gomb engedélyezés)? Ha nincs ott, akkor az üres területre jobbgomb "letiltott eszközök megjelenítése"?
Ha semmi, akkor a biosban ellenőrizni, hogy ott nem tiltódott e le valahogy.
Van Realtek manager/hangkezelő ikonod az óra mellett, vagy a vezérlőpult minden elem részen? Ha igen nem programozódott át az a színű csatlakozó amibe dugod a cuccot (a csatlakozóra jobb gomb átprogramozás, vagy bal gomb némelyik drivernél)? -
p2pp
őstag
Adott egy B450 Aorus Elite Lap 3400G procival. (1,5 hetes)
Hátul a kis Jack kimeneten semmi sem jön ki tegnap óta.
Realtek digital output hajlandó menni de csak a Jóisten tudja hová küldi ki a hangot.
A Hangszóró ikon szürke, pedig be van dugva.
Próbáltam másik hangszórókkal úgysem ment sajnos.
A Hdmi csatin viszont kapásból kiküld mindent ahogy a TV-t bekapcsolom.
A Driverek a lgfisebbek, de eltávolítottam és a régivel is ugyanez a helyzet.
Bluetotth fülesre is kiküldi a hangot.
Vmi tiltja az Analóg kimenetet. D nemtom mi lehet az. -
Gibo
senior tag
Köszönöm a választ Visormail és Mrdead.
Èn raktam össze - sajnos az X570-es Giga lapokkal viszonylag sok random problémáról olvastam...ha nem javul akkor cserélem vmi másra...pedig már örültem, hoyg sikerült 260€-ért elhozni
-
Mrdead
csendes tag
Szia!
Ha teljesen magadnak raktad össze akkor valahogy ki kell derítened melyik komponens a ludas. Én azt csinálnám először, hogy teljesen szétszedném aztàn meg újra összeraknám és ha így is előjön a hiba akkor el lehet kezdeni a szívást és keresni, hogy mi a rossz, ahhoz meg kellene egy donor.
Leírás alapján tényleg furcsa a probléma a bios elfelejtése miatt. De ez akàr processzor hiba is lehet mert bármikor kiszedtem a procit az alaplapomból eddig mindíg resetelte a biost.
(alaplap vagy processzor gyanús vagy csak rosszul van a proci az alaplapban)
Ha bolt rakta össze akkor érdemes lenne nekik leírni a hibát aztán megvárni a választ, hogy mi legyen. -
Gibo
senior tag
Sziasztok!
kb két hete raktam össze a gépet X570 Aorus Master lappal. Néha a gép magától "kikapcsol" , pontosabban elfeketednek a képernyők és a gépet nem tudom sem reset sem bekapcsoló gombbal leállítani/újraindítani, csak az áramtalanítás segít. Ilyenkor hallok egy halk kattanást is. Windows nem protokolál semmit. F34-es BIOS van most telepítve. Az alvás módot teljesen kikapcsoltam már (a hibrid alvást ist), de van hogy munka közben csinálja ezt, szal teljesen random. Három napig nem jelentkezett a probléma, ma kétszer is. Találkoztatok már ezzel a problémával?
Driverekböl minden a legfrissebb. Win 10 Pro fut a gépen. Táp: Bitfenix Whisper M 850W
Amikor újraindítom a BIOS visszaállítja magát.Csak az XMP van aktiválva. a rendszer SATA SSD-n van.
Elöre is köszönöm a segítséget. -
Mrdead
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék. Van egy Gigabyte B450 AORUS PRO alaplapom amin F51-es bios van. Az F50-ig ugye egyesével kellett felpakolászni a bioszt.
Most az első kérdésem, hogy valaki próbálta már vagy épp használja e már az F61, F62d biost? Ha igen akkor tapasztalat, változás az 50es bioszokhoz képest?
A másik kérdésem, hogy a 60-as biosoknál nem írják, hogy sorba fel kell telepíteni vagyis ide mehet egyből akár a F61 vagy az F62d? -
b0h1
újonc
15 év epölözés után kicsit elkényelmesedtem, Köszi a választ!
-
-
b0h1
újonc
Sziasztok, sütemény vagyok ehhez. Az alábbi alaplaphoz szeretnék venni 10Gb RJ csatis hálókártyát.
GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3
Hol tudom megnézni hogy mi kompatibilis vele, illetve a lentebb felsoroltak közül valamelyik az-e?https://ipon.hu/shop/termek/asus-xg-c100c-basic-garancia/1727439
https://ipon.hu/shop/termek/tp-link-tx401-10-gigabites-pci-express-kartya/1877317
Köszi előre is
-
GAbre
veterán
Sziasztok lenne olyan kérdésem,hogy anno volt apus gigabyte lap,amiben szériahiba volt,hogy biosz backupnál,nem tudta magát visszaállítani.És mindíg próbálkozott.
Most eljutottam oda,hogy másik gigabyte lapon is ezt csinálja,de megáll a frissítés,és nem hajlandó 50%nál tovább menni.(Több,mint fél óra várakozás után,1%ot se megy előre)
Ez is szériahiba lenne? -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
coccolino
üzenetére
Próbáld meg a másik páros memória foglalatot. Hasonlóan jártam még a 9. generációval. Mégsem volt mindegy a manual leírásával ellentétben, melyik páros foglalatot használom. Ugyan ez volt. Azt hittem rossz valami. És azóta mind a négy foglalatot használom, tehát nem abban volt a hiba.
Akkoriban a processzort is kiszedtem, minden, mert a hibajelző LED annyira közel van egymáshoz, hogy nem egyértelmű. Aztán aludtam rá egyet, annak tudatában, hogy rossz eszközt kaptam, de azóta sincs baja. Persze a tiednek attól lehet más gondja. -
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Z490 Aorus Pro AX lapom, amit most szereltem össze egy i5 10600K-val.
Az elején még jól ment dedikált vga nélkül, nem volt semmi gondja.Első probléma a dedikált vga-nal jött, F3 bios volt fent, nem adott képet -> frissítettem F21-re, megoldódott.
A következő probléma ott jött, mikor megpróbáltam egy másik m.2 SSD-t belerakni, elszált az elsődleges meghajtó, helyreállítani sem lehet.
Aztán a semmiből már csak annyit csinál, hogy indul a gép, megy minden rajta (ventik, ram rbg és minden rbg világít), viszont az állapotjelző led vagy a ram-nál vagy a vga-nál világít (akkor is ha van, vagy nincs benne dedikált VGA).
Másik SSD-kel, memóriával is próbáltam, nem ad képet egyáltalán.Van tapasztalatotok mi okozhatja, én rontok el vmit, vagy vigyem vissza?
-
Gergello
addikt
válasz
Floyd80
üzenetére
Hwinfo se mutatja teljesen jól ezek szerint ?
Gyártó szerint venti max 1800+300 RPM, nem is tudna ennyivel forogni.Annyira nem zavaró, de valami biztos okozza.
Játék alatt, /amennyire az 5700G engedi/ jók a hőmérsékletek és nem hangos, csak ezek az RPM értékek a teljesen falsok. -
Floyd80
addikt
-
Floyd80
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
Fura, nekem is ilyen lapom volt, wifi nélkül és AER ventikkel, mindig felismerte a helyes max RPM-et. De még a nem PWM-es Arctic ventiket is tök jól bekalibrálta.
Elvileg a Giga header-k mindent visznek, de akkor próbáld meg a pumpát CPU_fanra vagy a SYS_FAN3_Pump-ra tenni, ha elér oda.
Ez milyen hűtés, a pumpa sebességét jól mutatja?
-
Floyd80
addikt
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
B450 I AORUS PRO WIFI alaplaphoz felraktam az Appcenter és System information viewer programot, hogy ránézzek a venti vezérlésre.
Az alábbiakat tapasztalom:
1. Processzort fel sem ismeri rendesen ez a program, pedig az 5gen Ryzenhez való bios fent van.
2. Processzor ventilátor fordulatszámát is teljesen rosszul ismeri fel (BIOS-ban is ezeket a hatalmas rpm értékeket írja).Hogy lehetne ezt helyrehozni szerintetek ?
CPU venti ezt tudná amúgy, ez egy NXT H1 All in one vízhűtője, System 1-re a pumpa van kötve.
-
Woodcutt3R
tag
Én egy ilyet rendeltem:
[link]
Viszont csak januárban tudom tesztelni, akkortól lesz 2 gigabites Tcom netem. -
petya2012
őstag
Sziasztok
Van egy Gigabyte B365M DS3H,azt szeretném kérdezni,hol kell azt a gpt-t vagy mit bekapcsolni,hogy felmenjen rá a win11?Illetve,mint teljesen hülye ehhez a dologhoz hogy tudok belépni a biosba illetve átállítás után kilépni biztonságosan?
köszi a választ -
codec
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Igen, hát ez 10+ évre való fejlesztés. anno a 2007-es 1 Gbit-es lan kártyát szuperül tudtam használni új lapban, ahol valami chipset probléma miatt nem volt stabil kapcsolatom, és driver gond se volt így 10+ év után. "ASUS PCE-C2500" Sajnos ehhez nem volt szerencsém, de szerintem nem lesz vele probléma.
-
lorcsi
veterán
a hdmi kábelt közben laptoppal is kipróbáltam (ugyanazzal a monitorral) és így is ki-be kapcsolat...ebből szinte 100% a kábel a vacak
a hangkártyát ötletem sincs mi okozza a sercegést
a tápom elég régi (de minőségi)...meg földelés sincs a konnektorbana monitornak normál a tápja és igen, belső tápos, földelt dugót dugok bele
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
B450 AORUS PRO laphoz tudnátok ajánlani 2,5Gbe/10Gbe hálózati kártyát? Köszönöm!

-
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Logikus. Az MBR régi, a GPT újabb technológia.
Köszönöm. -
Woodcutt3R
tag
-
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
A legacy mód nem lesz jó az UEFI-hez.
Az UEFI: CSM disabled.
Ha UEFI a telepítő, akkor a Win Boot manager kezeli a meghajtót, ahhoz nem jó a legacy. -
Woodcutt3R
tag
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Megtaláltam igazából, de ha beállítom állandóan indításkor belép a biosba újra és újra.
-
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném, kérni annak az anomáliának a megfejtésében, hogy van egy B460M DS3H alaplapom és az öreg Gigabyte GTX970 ITX kártyám nem ad képet benne.
Van egy még öregebb GTX645-ösöm (OEM DELL kártya) az, minden további nélkül működik...
Olvastam, hogy van valami UEFI macera az LGA1200-as alaplapok körül, de nem találtam erről konkrétabb információkat.
Előre is köszönöm a segítségeteket
Meg lett a megoldás; le kell tiltani a CPU-ba integrált Intel VGA-t. Nem UEFI-s a GTX970 BIOS-a és így mindig csak az alaplapi kimeneteken van kép. Ha le van az tiltva, akkor ad csak képet a VGA kártya kimenetére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Bár sajnos gyári hibásak előfordulnak minden márkában és komponensben.

Itt nincs DIGI a környéken.