- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
scrtaft
tag
Hello
Megnéztem még egyszer a támogatás listát.
A piros keretes az enyém. Ha jól olvasom akkor 1 és 2 es slotban van támogatása és akkor tudja az XMP-t. (mivel 2db ezért persze hogy 1 és 2)
Viszont ha egy ugyan ilyet berakok a másik 2 slotba attól még nem fogja tudni az összes az XMP-t.
Ha 32GB-ot akarok és 4 slotban a memóriákat akkor az utolsó 2-t pl választhatnám. (csak a példa kedvéért)
Bár akkor lehet jobban járok ha eladom a 4x8GB RAM-ot és veszek 2x16-ot ami támogatott.
Eddig erre nem is gondoltam a másik alaplappal nem volt baj. ASUS Z270 PRIME-A simán ette az XMP-t mind a 4 memóriával is...... azért is vagyok most ki egy kicsit, hogy nem megy. -
MaddeNNNN
addikt
Hát ez az, hogy még sehogy sem megy.Viszont az F7-es bioshoz írták hogy egy fontos biztonsági hibát javít és ajánlott felrakni.
#7770 Visormail
Igen, ezen voltam én is, hogy sehova nem írta. De mondom inkább rákérdezek.B560-as chipsetnél és egy i3-10105-nél van valami, amit át kell állítani biosban egy gépösszerakásnál vagy ram XMP azt csókolom? Ismerősömnek rakok össze egyet, de én AMD-t használok már régóta és ezzel nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest