- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
válasz
#24845312 #8357 üzenetére
Akkor a legújabb Stabil verzió az FC ami viszont régebbi lehet mint az FD
FC:Mar 27, 2023
Érdemes ezt felrakni?XMP sehogy sem akar működni +vannak egyéb furcsaságok például hogy az egész BIOS be van lassulva...+nem tudom mennyire normális hogy bármit állítok a biosban ,elmentem ,majd a gép restart után még post előtt a gép leáll 3x-4x majd elindul normálisan. -
olisadebe
tag
-
baloghriko95
csendes tag
válasz
#24845312 #8302 üzenetére
100% dobozon is az szerepel, és az alaplap sarkán is. Csak az a dühítő, hogy tegnap vettem az alzában, és pont azon gondolkodtam, hogy vissza viszem, bár nem biztos h vissza veszik...de megoldott a probléma, így nem is akarom vissza vinni.
A wifi modul az meg gondolom cserélhető és külön driveres, ezért olyan ködös nekem ez a dolog. Amikor megvásárolod se tudsz mindenhol választani, hogy melyik verziót adják, de azért adhatnák a "legfrissebbet".
-
baloghriko95
csendes tag
válasz
#24845312 #8300 üzenetére
Köszi! Nem tudtam, hogy a nem megfelelő biosra rá se fog nézni.
Viszont kipróbáltam rajta a rev 1.4-et és gond nélkül fel frissítette a biost.
Ez azért elgondolkodtatt, hogy akkor nincs is különbség? lehet, hogy a rev 1.5 is simán jó lenne rá és a marketingen áll csak a dolog? -
Csabis
aktív tag
válasz
#24845312 #8229 üzenetére
A kérdés részleteiben.. akartam tudakolni..
Hogy jók-e van e nyügje az UD nek minőségben kívánni valót hagy maga után.
AORUS ultra gaming 2.0 van, de nem szeretnék ugyan abba bele esni mint Z370 esetén.. a VRM elégtelen hűtés miatt. Amely konkrétan i9 9900KF éppen elmegy 4.6 baj nélkül.. de kihajtani a neki szánt 5.0 GHz nem megy .. illetve biosban oc profil nincsen listázva csak i7 plafon. De manual szerint ok.
Néztem Asrock PG is de első körben Gigabyte a cél..
Mint információ szerzés. Azután vagy DDR4, vagy DDR5 változat. -
-
aleister
veterán
-
-
scrtaft
tag
válasz
#24845312 #7862 üzenetére
Bocs én írtam rosszul a memóriákat természetesen a megfelelő helyre rakom be.
Amikor kettő ment bele akkor a A2 és B2 slot volt használva a kis füzet szerint.
A memóriák amiket vesz az ember most olvasgatom dual chanel quad chanel stb 2 dualost összeeresztve nem feltétlen működik akkor a quad chanel ezek szerint. -
p2pp
őstag
válasz
#24845312 #7651 üzenetére
Nem oldotta meg sajnos.
Vettem egy usb bluetooth adaptert.
Szerencsére a hangszóró bluetoth támogatja így azonnal lett hang.
Kis jack kábel meg repült.Más.
Keresek bordát a lapra a gyári M.2 kisebbik csatihoz.
Ragasszak rá Icy Boxot vagy van gyári is hozzá?
A nagyon van gyári, de a rövidebbiken nincsen semmi.
[kép] -
Pityu.
nagyúr
válasz
#24845312 #7279 üzenetére
Az ismerősöm akinek boltja is van meg gépeket is szervizel azt mondta vegyek hozzá egy legolcsóbb G5900-es procit az működni fog az F3-mas biosal aztán azzal frissítek utána eladom és mehet bele a 10100F de tényleg nincs más megoldás?Igen azzal tisztában vagyok,hogy az F-es jelöléssel mi jár de van videokártya.
-
Chapel
addikt
válasz
#24845312 #7112 üzenetére
Igen, így van. Én velük most épp utoljára. És úgy néz ki folyt. köv....
Kösz a tippeket, teszek egy próbát azzal ami még nem volt.
Azon gondolkoztam még, hogy lehet átalakítókat venni (nekem tv-re van kötve) így hdmi->displayport-al rátudnám dugni a vga-ra. Így pár ezer forintból megúsznám. Legalábbis eddig ez a legjobb verzió a "hetekig a cégnél van, nincs gépem és vissza adják hogy náluk oké"-val szemben. -
Atomantiii
addikt
válasz
#24845312 #6716 üzenetére
Én vettem ki belőle a procit aztán rákerült a socket cover. Nálam tökéletesen működött és amikor kivettem a procit egyáltalán nem tűnt fel, hogy bármelyik láb el lenne hajolva.
Utána ezt eladtam már vagy 1,5 hónapja de azt mondja aki megvette, hogy amikor rakta volna bele a procit akkor így nézett ki. (Merthogy most volt rá ideje és hogy nem is nézte eddig és most vette le a socket covert is róla). De nem rakta bele a procit, mert nem merte.
Most nem tudom mit higgyek, én nem akarok átverni senkit sem ha tényleg így nézett ki, de őszintén szólva nem bírom elhinni, hogy ez ilyen volt amikor tudom, hogy vigyáztam rá. Teljesen meglepődtem rajta. De majd hétfőn megyek megnézni, hogy akkor mi is van.
-
zolisx4
őstag
válasz
#24845312 #6573 üzenetére
De kipróbáltam egy másik ssd re tettem kipróbálni de ugyan az,.
De azt bánom hogy ezt az alaplapot vettem meg,ennek a bios az egy zűrzavar pl nem találom hogy hány magot ismer fel,igazából autóra van minden állítva,annyit tudok manuálisan állítom 6 magra vagy autón hagyom.De azt még kipróbálom hogy másik lapban mit csinál. -
Bigmen
lelkes újonc
válasz
#24845312 #6436 üzenetére
Az alaplap leírása röviden:GIGABYTE B450M S2H típusú alaplap Socket-AM4 foglalattal, AMD B450 chipsettel, Processzorban integrált videókártyával, 2 darab DDR4 memóriafoglalattal (max 32GB). 6 darab USB 2.0 port, 6 darab USB 3.0 és benne AMD Athlon 200GE 3.20GHz Proci.
Egyébként ugy csináltam ahogy leírtad de semmi.Annyit viszont már elértem,hogy kép van de semmi más,tehát hiába mozgatom az egeret nem látom ill a teljes asztalt sem.és nem tudom,hogy miért pedig már a felbontáson is próbáltam variállni.Kifogytam az ötletből
A monitorom egy Orion HD kis tv van rajta HDMi és Pc csatlakozás is ez utóbbin minden rendben müködik de ha átteszem a kábelt HDMi aljzatba és a TV-i átkapcsolom ebbe az üzemmódba akkor az előbb leírtak jelennek meg.Passz... -
Bigmen
lelkes újonc
válasz
#24845312 #6341 üzenetére
Minden rendben...MŰKÖDIK...Köszönöm.
Még egy gondom azért sajnos akadt.Nem tudom telepíteni a win 10-et ssd-re bármit is csinálok.Már csináltam rajta másik particióot (NTSF)is de semmi.Egy olyan hibár ír,hogy idézem...EFI alapu rendszerben a windows csak GPT lemezre telepíthető.Ezt én nem értem,hogy ezek mik is.Mit tudok tenni??? -
Bigmen
lelkes újonc
válasz
#24845312 #6338 üzenetére
Köszönöm a segítséget megoldodott a probléma ,a leírásod alapján csináltam és minden OK.
Ami azt illetei pont azért állitgattam a biost mert az előlapi USB portok nem akartak menni de az most sem működik csak nem tudom miért ?Van erre megoldás? De megnézem azt amit mondtál hogy nincs e arrébb rakva a csatija.Egyébként az IIPON kft től rendeltem a gépet ők is rakták össze de rendszere nincs rajta és éppen ezért kellett volna az előlapi USB,hogy tellepiteni tudjam a win 10-et de azt most sem tudom,mert nem megy az usb az előlapon.
Ha tudsz valami megoldást szívesen fogadom,Nagyon szépem köszönöm a segítséget !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest