- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keximilian
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!
Adott egy MSI Z370 PC PRO alaplap, amibe szerettem volna egy új procit tenni. Megbízható ph tagtól vettem egy i7 9700 procit. Beépítettem a gépbe, és azóta nem kapcsol be a gép. Ez debug-nál egymás után a cpu és a ram ledek villannak fel, és ez ismétlődik. Minden vennti felpörög, de képet nem ad. Nagyon sokat szarakodtam vele, kábeleket ellenőrizzem 100x de semmi. Majd amikor már letettem róla vissza raktam az előző i5 8500 procit, amivel új kora óta üzemelt a gép. Most azzal sem indul, ugyan azt a hibajelenséget produkálja. MI LEHET A BAJ?
Végső elkeseredésemben megbontottam a másik gépemet is amiben egy Gigabyte Z390 Gaming + alaplap van. Beszereltem az i7es procit, el is i dult a gép vele de durván 2 perc után kikapcsolt és azóta ugyan úgy se kép se hang
Cpu led folyamatosan pirosan világít, és sajnos ez a gép sem indul most el az eredeti processzorjával sem.Valaki segítsen ha tud mert lassan idegösszeroppanást kapok ezektől a szaroktól.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest