Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dikmen
tag
Hello!
Van valami különbség az Allendale és a Conroe nevű E6300-asok között?
-
éN79
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
Ninja, Infinity a Scythe-től, vagy az asustól a Silent Knight. Talán egy Hyper TX is megbírkózna vele, ígaz túlfeszelt tuninghoz a jelenlegi quadokhoz már lehet ezek is gyatrák lennének.
-
oettinger01
őstag
szeretnék egy dizájnos és nagyon jó hatásfokú hűtőt. kezdetben csak egy c2d 4400ast vinne de később a quadot is el kellene birnia. milyeneket javasoltok?
-
PPSH
őstag
hi emberek.lenne egy kerdesem.melyik processzort vegyem a ketto kozul:''E6850 vagy Q6600''?
(nagyjabol egy arban vannak) nem tudok donteni kellene egy kis segitseg. 
-
Hobli1988
aktív tag
Csak ennyi:E6300@3400Mhz 1,45v-al eddig,rendes hűttés hiánya miatt!
[Szerkesztve] -
P34k
tag
Az E6650@7x490MHz tuningját az alábbi szoftverek egyidejű futtatásával teszteltem:
- Orthos
- Super PI
- Prime 95
- World of Warcraft ( jóvanna, raid volt egész este
)
19:00-tól 01:45-ig ment így a gép, VGA driverben maximális grafikai minőség, illetve a WoWban is minden maxon volt. -
B3ny00
aktív tag
hello
core 2 duos procihoz melyik xpt tegyem fel a a 32 vagy 64 bitest ? es mi a kulonbseg ha az egyiket vagy masikat teszem fel? elore is koszi! -
[lAyCsI]
addikt
sziasztok,
valaki fel tudna homályosítani pár szóban mik a lényeges különbségek a Dual-Core és a Core2 Duo között?
Melyik a jobb, melyik ajánlott?
Egyik ismerősöm szeretne egy gépet összepakolni és a segítségemet kérte...
előre is kösz! -
dregpeter
tag
-
dregpeter
tag
hát ezen is túl vagyok, kivettem az elemet, kivettm Én már mindnet, elem nélkül is probáltam elinditani, kihuzgáltam mindent visszatettem mindent, nem müködött. ki volt kapcsolva ugyebár éjjel ( mert tegnap lefekvésem előtt ba//odott el) és most is ugyanaz, mindig ujraindul 3 mp után mint eddig, kösza tippet
még valaki?
help -
dregpeter
tag
ne nem értitek, a monitoron semmi se jelenik meg, bootolni elkezd, beindula VGa stb, de ez kb 3-4 másodperc aztán leáll, majd ujra indul a rendszer meg megint ujra, a gép ''lelkével'' azaz a rendszerrel nem tudok hozányulni se, bios meg winig el se jutok vele, mert ujraindul állandoan.. .
Valakinek valemilyne tipje
[Szerkesztve] -
dregpeter
tag
Sziasztok, a problémám :
Gépem: 1 gb kingmax ram 800mhz, intel cd2 e6550, p35 ds3 alaplap, Cheiftec 450 W táp, ati x1950 pro vga,, másfél hete szereltem össze rendesen müködött, de kivettem belöle egy ATA vinyot és a satást hagytam benne amin a winxp van. aztán nem akar beindulni, ugy Bootol, hogy a vinyohoz még hozzányul, hallom hogy ''felismerné'', tehát a rendszer elindulna, de megáll, ujra indul, ugy hogy nem áll le telejsen hanem utána ujra probálkozik, ki be kapcsol, a gépben minden uj, semmi se hazsnált csak a satás vinyo az nem uj
Képet se ad, sötét a monitor kb 3-4 másodpercig csinál valamit és ujraindul, a Hdd -t nem menetközben hanem kikapcsolás után vettem ki.
Vélemény? -
Oldamúr
csendes tag
Nekem a 6750esem 3400on fut..és 40foknál nem megy feljeb gyári hűtövel.
Na ha most én fel szeretném húzni mondjuk 3800ra akkor a ram bírni fogja:
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memória hũtőbordával
mert akkor azt is húzza magával a proci?minek mennyi fesz kéne adni?
-
dregpeter
tag
hy, Van egy p35 ds3 as alaplapom, cpu intel e6550 ,x1950 pro vga-m, 1 gb ram, Chiftec 450 wos táp, és az a problémám, hogy a gépet müködött, másfél hete szereltem össze, kikapcsoltam és ujrainditottam közbe kivettem egy vinyot és a gép ujrainditáskor ujraindul, elkezdene bootolni még a monitoron képs jelenik meg, és kapásbol ujraindul MIT TEGYEK?
CLR_CMOS -ra jumpert tettem, hogy a bios frissüljön, de bekapcsoltam és semmi se mozdult meg semmi ventri semmi gépaktivitás nem történt kkor, és ha leveszem a JUMpot akkor se történik semmi . . .vagyis ugyanaz mint előtte.
Szétszedtem darabokra és ujra összetettem de semmi ugyanaz a probléma,
Azt figyelteem meg, hogy acpu ventrije kicit később i ndul el a szokotnál, miért van ez? talán emiatt a rendszer direkt ujraindul? védekező mehanizmus vagy mi? kétlem de nem tudom
help -
Narim
tag
válasz
kisa8800
üzenetére
Hello!
Láttam, hogy E6750-es procid van. Én is ilyent szerzek be nemsokára (asus p5kc alaplappal), és az lenne a kérdésem, hogy a 400-as FSB-n való járatáshoz meg kell-e emelni a processzor feszültségét, hogy stabilan menjen rajta, vagy elég az, amin gyárilag áll? Vagy bármi mást kell-e állítani az FSB-n kívül?
Köszönöm.
[Szerkesztve] -
P34k
tag
nohát.... nem birtam többet kicsikarni az E6550ből...
Stabilan megy 7 x 490MHz-en 1.36V BIOS beállitással... Freezer 7-tel... ramok 1:1 rate-tel DDR-II 980-nak felelnek meg.
Remek választás szvsz ez a proci. -
b05styp
tag
Üdv!
Szerintetek lesz mostanában egy kis Intel árcsökkenés? gondolok E6750re.
Lekéne már cserélnem az E6300at... -
Shadows
senior tag
- Intel Core2 Duo E6550/4M/1333 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 38.900,-
- Intel Core2 Duo E6750/4M/1333 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 41.900,-
melyikkel járok jobban???? vagy esetleg a e6600-al?? az is 35k körül van -
Limewax
csendes tag
Na halóka!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy: kaptam amerikából egy e6550et.Itt van vmi külön szabvány,vagy gond nélkül fog működni?thx -
éN79
addikt
válasz
Hobli1988
üzenetére
A Ninja elég komoly hűtő, sőt, ha valaki passzív rendszerre vágyik (igaz tuning nélkül) annak is ideális lehet, ennek ellenére én mondjuk egy jóval olcsóbbat, CoolerMaster Hyper TX-et ajánlanám, de ha a Ninja marad, azzal se jársz egyáltalán rosszul.
(közben töltöm a lapod manualját).
[Szerkesztve] -
Newlocal
aktív tag
Csak azért gondoltam az E6600-ra mert ennek alacsonyabb a buszsebessége, ergo ugyanazzal a rammal jobban lehet húzni mint az E6750-et...persze amig birja a proci is. Kb. átlagban hány % tuning van ezekben a procikban? Vagy ez nagyon változó?
Szerk: Azért töröm ennyire a fejem a tuning dolgon mert a mostani konfigom AMD Athlon XP 2500+ nem volt hajlandó még fesz emeléssel se 3200+-on menni
[Szerkesztve] -
sh0x
csendes tag
Akinek e6750 van, annak mekkora fsb-t sikerült ezzel elérnie?

-
montressor
aktív tag
sziasztok!
Ebben a cikkben:
http://prohardver.hu/cikkek/2006-08-21/cpu_vga_parositas_hatekonyan/oldal_9.html
a konkluzio lapon van, h a Radeon X1900 XT alá egy 3,8 GHz körüli P4-et ajanlanak.
A kerdesem, ez milyen core 2 duonak felel meg? -
Bernyó84
aktív tag
Egy E4400-as és egy E6320-as procit kb ugyanaddig lehet kihajtani? (+/- 100/200 Mhz)
Valamint ez teljesítményben mennyire látszik (mármint a különbség a két kihajtott proci között)?
[Szerkesztve] -
Hobli1988
aktív tag
Üdv all!Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy e6300as procim,ami alapon 3000en megy és gyári hüttővel 72fok max ez most sok vagy azért még elfogadható,alapon 58fok???
-
Ferdzsoo
addikt
Hali.
Nekem 6400-as conroe-m van, és látom hogy ha nincs terhelve a procc, akkor a 8-as szorzót magától visszaveszi a procc 6-osra.
Ez alap, normál dolog? Ez olyasmi mint az amd.nél a Cool&Quiet?
Esetleg lehet ezt ki vagy bekapcsolni? (nemmintha zavarna, csak érdeklődöm...
)
[Szerkesztve] -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Tuningra E6600 v. E6750 ? E kettő között nem tudok dönteni. Segítsetek légyszi.
Köszi! -
Hobbbyt
őstag
Hali!
Pár héten belül egy uj gépet akarok össze dobni. Persze olcsón és úgy hogy a tuning kb a második naptól fogva lessz neki.. eddig egy Core2 Duo E4400 procin Gigabyte GA 965P DS3 alaplap, van eltervezve. Ramokat pedig 2X1024mb ennyi biztos. De nemtudom ,hogy megéri-e a 800Mhz CL4 ramok mert sok helyen irják ,hogy a 667Mhz-s ramokk is elegek ahoz ,hogy ezt a procit 3Ghz körülre húzzam.
Eddig AMD fan voltam.. de most behódolok az intelnek.. ha jobb akkor jobb. Csak azt nem tudom ,hogy az 200MHz-s FSB vel ez a proci kitudja használni a 800Mhz-t? vagy mennyit számít a ram sebessége az intelnél? Megéri azt a kb 5e Ft árkülömbséget a 667 és a 800mhz-s külömbség?
Előre is kösz! -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali!!
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy valaki tudna nekem adni,linkelni valami segédanyagot, hogy mégis hogyan kéne a procit huzni, hogy ne szálljon el stb?? Kezdő vagyok!!
Most cserélek gépet, és lehet kicsit hozzányulnák

Tudom h. el kéne olvasnom a topikot, de van már soksok hsz, amit elolvasnák 1 hét lenne, remélem h. tudtok valami kezdölöketet adni

-
Vandit.
addikt
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Köszi nektek.

És az első 2 lap között mi a különbség?[link]
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Melyik Giga P35-ös lapot ajánljátok egy E6300 alá? 25 körül 470-es FSB-t bírnia kéne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KrAt
veterán
Na üdv

Van egy E6300-asom, elindult bennem a 3dmark pontvadászat, ellenben csak gyári hűtőm van
Kb hány fokig húzhatom gyári hűtővel? Eddig 3GHz-n teszteltem, 1.4V-al, ott max 62 fok körül volt
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Intel Core2 E6300. Kupakján SL9SA felirat áll. Mit jelent ez?
Ebből lehet következtetni a tuningra, stb? Ha jól néztem az Intel honlapján, akkor B2 steppes. Hol van kb az FSB Wall ennél a szériánál?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(nagyjabol egy arban vannak) nem tudok donteni kellene egy kis segitseg.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Stabil is, tesztelted?