Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Na megvolt
Köszönöm

Most:
2x400 azaz 3200Mhz a procin és 800mhz a ramon (ami az alap gyári)
Kérdés: 2.4-en volt a ram szorzó, nyerek annyit a proci gyorsaságával amennyit vesztek a ram szorzó csökkenés miatt???
Más: sztem felhúzom ameddig stabilan megy (3dmark06,Crysis) és azon marad.
Mennyi si az a hőfok magonként amin még biztosan gond nélkül fut? Csak mert volt itt már korábbi hsz-en vita hogy mennyi is az annyi
Thx

-
-
Chapel
addikt
Ja:
E6750
gigabyte p35-ds3
2gb kingmax 800mhzha valakinek van ilyen konfigja és tudna pár tippet adni a tunninghoz azt nagyon megköszönném!!
most 8x375-ön megy.
üdv.
-
Chapel
addikt
ÜDV!
Milyen progival tudom megnézni a kölünböző értékeket? Tudom everet de az csak trial és pl. csak az egyik mag hűjétadja meg,vagy úgyis ugyan annyi így mind1???
Amúgy meg E6750 most 3.0-en megy feljebb nem tok menni mert a ramok 800mhz-esek és így is 900 valamennyi vannak gondolom ez szab határt a feljebb menésnek,ugye?
Lehet triviális,sorry felhasználok nem pedig ki

-
Amoroso
aktív tag
E6850 P5b Deluxe-ban 3800-on 1.45V-al Biosból 1 perc alatt kidobott az orthos

-
helkis
veterán
ja voll!
ha jól tudom a régebbi szériánál 85fok van megadva maglassulási küszöbnek (a coretempben a tjunction-nál), célszerű ez alatt maradni. szvsz olyan 70-75fok max, de majd a coretársak! megmondják
igazából én sem így használom hanem így: idle, full
mindenre elég.. és relative keveset fogyaszt, itt az APC-software-e a monitort is beleméri, ami 30w.. -
helkis
veterán
üdv! ez mennyire számít jónak? [link]
sajna 480Mhz-es fsb-fölött valszeg FSB-vallos szegényke..
-
válasz
BobChemistry
üzenetére
Jaja, adj neki!

Igen, ez egy westlake féle 6600 ES, egészen pontosan Ő.
-
Amoroso
aktív tag
e6850-et használok 9x400-on
Ez a jobb vagy próbáljak meg fsb-t emelni és 8x4xx-en hajtani? -
válasz
BobChemistry
üzenetére
Volt olyan 6400, amit csak 1.5V BIOS fesszel tudtam 3.2-n stabilizálni, az 1.28V meg még alapfesz alatt is van. Jó kis procinak tűnik.
-
BobChemistry
őstag
köszi skacok
400-as FSB a gép elindult, memtest betölt, de pár perc után full lefagyott
pedig a ramok 800-on mentek 2,1V 4-4-4-12 mellettha a feszt nem állítgatom hanem alapon hagyom, akkor - everest szerint - terhelés közben 1,28 V körüli értéket kap
lehet, picit adok neki ha hazaértem -
Brumi˘
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
-
Jozzz
tag
Sziasztok kérdésem lenne. Orthos teszt közben az everest hőmérséklet kijelzőjét figyeltem és a magokra 60-65 közötti hőmérsékletet írt ki, a CPU hőmérsékletre meg 47-51 fok közötti hőmérsékletet írt ki 6550-es proci 3000 Mhz-ra húzva. Ez jó hőmérséklet? Olvastam hogy 75 fokig probléma mentes. Ez melyikre vonatkozi, a mag hőmérsékletre vagy a külső hőmérsékletre?
Válaszotokat előre is köszönöm

-
válasz
BobChemistry
üzenetére
Alapfeszen jó a 3GHz környéke, ha stabil. Az általam rángatott 6400-asok kisebb-nagyobb feszemeléssel 3.6GHz környékén még stabilizálhatók voltak. Persze itt már olyan 1,45V+ BIOS feszre gondolok.
-
SiTe
csendes tag
Hi!
Picit összezavarodtam. Pontosítást kérnék: E6750 gyári alapfesz és szorzó illetve FSB
-
BobChemistry
őstag
egy L2 steppingű E6400-tól mennyi az elvárható tuningpotenciál alapfeszen/emelve?
eddig alapfeszen 8*366-ig jutottam egy Cooler Master Hyper TX hűtővel -
bogyó73
tag
azér is döntöttem az alap mellett mert a crysis fps ugyanannyi volt 2.4ghz-n mint 3.2ghz-n
legnagyobb jóindulattal is max 1fps a gyorsulás 
-
bogyó73
tag
hali. szerintetek c2d6600-on a gyári 9*266(2.4ghz) vagy inkább a 6*400-at használjam?
a 6*400 is alapfeszen megy és a lapnak s kell plusz fesz
-
Zoli329
addikt
Furcsán melegszik a cpu-m. Valahogy a fesz nem izgatja, hanem csak az fsb. Ez hogy van? Bug? 1.2V vs 1.45V ugyanaz hőfokban coretemp szerint. Ahogy nő a mhz úgy nő a hő és ennyi kalap..
-
idg104
tag
Kösz az infókat srácok!
-
nat
senior tag
válasz
csusza`
üzenetére
Nálam alapon ment 2.8-at állandóan,p5b-vel.
Szvsz nézd meg mi a vége alapfeszen a procnak,utána lassan adj neki feszt és fsb-ét.
Ha szerencséd van akkor megy 3.2-öt és fölötte.
1.5V-ig nyugodtan elmehetsz utána nézd a hőfokokat 70 fölé ne menj tartósan.
A HyperTX az egyik legjobb air hűtő.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Kérdésem elsősorban az E6400-es procit birtoklókhoz szólna:
Nektek mennyi fesz kell stabil 3.6GHz-hez? -
mazda626
addikt
Szia!
Intel oldala -
idg104
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne! Ez az alaplap támogatja ezt a processzort?
[link]Az alaplap Abit IL8-as típusú, intel lapka!
Előre is thx! -
bogyó73
tag
hali.
szerintetek érdemes lecserélni egy c2d6600-ost c2d6750-re.
esetleg hozvalami változást a játékok terén. pl:crysis
vagy csak a 3dmark pont lessz több? -
csusza`
senior tag
Hali!
C2D E6300, Stepping: B2. Ez milyennek számít? Jól húzható verzió? Mennyit mennek ezek, ha lehet őket húzni - feszemelés nélkül ill. azzal?
Köszi:csusza`

-
ftmf
tag
HI!
Szerintetek meddig lehet felküzdeni egy E6700-at? Giga p965 ds3 lapban.
Nem igazán vagyok elégedett a mostani teljesítményével. Bőven elég, de megnézném a végét.
Akinek ilyenje van, vagy tud vmi okosat, pls írjon!
THX
-
Radnix
senior tag
Elnézést ha rossz helyen tettem fel a kérdést (megpróbálkozom majd az alaplap topicjában is) ha itt nem kapok választ. egyébként az alaplap gigabyte ds3 rev.2.
-
Radnix
senior tag
Everest, CoreTemp, Tat is rosszul jelzik ki a cpu hőmérsékletét. 8-1x fokok között ugrál...
Most lett véve az egész konfig, lehetséges hogy hibás a hőmérséklet érzékelő?
e6750 proc. -
nat
senior tag
Mi számit alapfesznek egy e6600-nál?
-
vazzz
őstag
Egy proci vagy jó, vagy nem. Teszteld le alapon Orthos-al, menjen 4-5 órát a blend teszt, ha az alatt nem hal meg, akkor ok. Gari azért fontos inkább, hogy könnyebben el tudd adni, ha esetleg váltanál... egyébként nincs jelentősége, legalábbis én nem szoktam foglalakozni vele. Ha megsütöd, arra amúgy sincs garancia. Más baja meg nem lehet.
-
mokus1
addikt
SL9TA ez milyennek számit tuningban köszönöm.
-
SaiyanJin
csendes tag
Thnx a segítséget, valszeg a PCI frekihez nem nyúltam auto-n volt.Akkor próbálkozom bátrabban.
Köszi mégegyszer és További Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm

inkább alapon használom nehogy beszarjon