- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
Pelican #40474 üzenetére
Ahogy már előttem is írták, a működési elvéből adódóan is pontosabb a oneshot.
Az AI servonál kioldási prioritás van, ami ugye azt jelenti, hogy akkor is ellövi a képet, ha már az adott pillanatban épp nincs fókuszban (pont amiatt, hogy nem végez ellenőrzést). Ennek előnye, hogy bármikor tudsz képet készíteni, max nem lesz éles (open loop).Oneshotnál viszont a fókusz helyességét többször ellenőrzi, mielőtt visszajelzi a találatot (closed loop) . Emiatt azonban a késleltetése nagyobb, és hiába nyomod a kioldó gombot, csak aztán fogja kioldani, ha az ellenőrzés megtörtént, tehát amíg "vadászik" addig nem (bár ez felülbírálható, csak semmi értelme nincs). Kevés fénynél látványos az eltérés a két megközelítés közt.
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #40474 üzenetére
"A One Shot AF a működési elvéből következően sohasem lesz olyan pontos, mint a servo"
Pedig a One-Shot-nak kell a pontosabbnak lennie. A One Shot AF a Canon szerint 3-szor csekkolja, hogy helyes-e a fókusz, míg a Servo csak 1-szer vagy egyszer sem, hiszen a Servo-nak már készülnie kell, hogy a következő képkocka miatt is újra fókuszáljon, illetve ha nem sikerül a fókusz, akkor nem fogja újrapróbálni és csak a következő képkockán kapsz éles képet.
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #40161 üzenetére
Megvan, ezt írtam: "Aztán ha minden megy már és a szakkönyveket álmomból is felmondom, akkor jöhet a kategóriaváltás"
Aztán meglátod, hogy egy profibb gépen 4x több beállítás van, mint az amatőr 200D-n
"
Ez egy kijelentés, hogy meglátja, hogy ott több beállítás van és tovább fejlődhet. Semmiféle lenézés, gúnyolás nem volt benne, hiszen még ott a mosoly emotikon is. Ezután pedig átcsaptunk a 200D miért amatőr gép vonalra, ami szintén teljesen igaz, hogy a 200D egy amatőr gép, attól még, hogy bárki használhatja. Én például még nem láttam profit három vagy négy számjegyes vázzal dolgozni, de még kettő számjegyessel sem. Valószínűleg ez jól mutatja az arányt.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Pelican #40151 üzenetére
Igazad van. Pont az a jó egy belépős kis egyszerű vázban, hogy az ember megismeri a gép és az ő tudásának határait.
Ropi: valami heti témát nem lehetne hét elején bedobni amiről lehetne beszélgetni? Kicsit nagyon unalmas már (nekem) ami mostanában itt megy a totyikban (persze tudom nem kell olvasni...
)
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #40147 üzenetére
"Ha profi valaki, akkor bármilyen géppel tud jó képet készíteni."
Ezt nem állítottam, de elhiheted, hogy nem véletlenül mennek profi géppel az északi sarkra fotózni és nem 200D-vel
Szép és jó, amit leírsz, de a valóság az, hogy a profik profi gépet használnak, mert nem szeretnének semmiféle korlátozó tényezőbe belefutni és maximalizálni szeretnék az esélyüket a legjobb kép megszerzése érdekében. Pont.
-
-
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #39986 üzenetére
A Godox rendszer a legszerteágazóbb és folyamatosan jönnek az új cuccok, Yongnuo ezért eléggé lemaradt és a Godoxot jóval többen használják (Yongnuo-ról az utóbbi 1 évben említés szintjén sem hallottam, de Godox-ról nagyon sokat), ráadásul minden termék gyakorlatilag mindennel kompatibilis.
-
válasz
Pelican #39616 üzenetére
Leírtam, hogy az alkáli elemeknek akkor van létjogosultságuk az akkuval szemben, ha valaki viszonylag ritkán használja őket.
Ha valaki 10 alkalommal használja az akkut, akkor miért is kellene "pár százzal" felszorozni az elem árát
Értem én, hogy egy akku több százszor feltöltHETŐ, de ha valaki nem használja ilyen gyakorisággal, akkor miért töltené fel több százszor?
Látom, finoman táncolsz vissza, a #39605-ben még 400-500 villantásról beszéltél, mostmár csak 500 kép készítéséről
4 db frissen feltöltött ENELOOP Pro akkuval is csak 430-480 darab 1:1 villantást tudsz csinálni egy 580 EX-II vakuval. Képet azt akár 1000-et is, szóval 500 képet csinálni nem nagy kunszt
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #39575 üzenetére
Az összes, más típusú vázainkon jól működik, már a 350D óta így használom. És nem csak mozgó témáknál téveszt (ott még meg is érteném), de statikusnál is. Áll előttem a pár, szinte vigyázzállásba merevedve (én minden kép előtt, egyenként újrafókuszálok) és 11-ből 11 mögéjük megy, majd a 12. véletlenül betalál? Vicc.
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
Pelican #39474 üzenetére
asszem 5dm3-nál volt olyan hogy nem engedte a downgrade-et...de eos utiliy-vel meg lehetett csinálni!
-
tm5
tag
válasz
Pelican #39333 üzenetére
Ez most mi alapján jött neked?
Tényleg szoktam figyelni, hogy egy adott kütyüből mikor jön ki újabb, és ha készülök vásárolni, akkor némileg ahhoz igazítom, de nem vagyok az a tipus, aki mindig a következőre vár, vagy megvárja, hogy az adott tipus a legolcsóbb legyen.Most, ha holnap már kapható lenne a 90D, akkor sem venném meg, mert most másra kell a pénz, viszont még idén veszek egy új Canon vázat. Ennyi...
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #39311 üzenetére
Lehet, igazából a dual card slot-on fog múlni, hogy profi gép lesz-e, mint a 7D Mark II. Azért nem 80D utódnak gondolom, mert hüvelykujjas gyors AF választó joystickja sosem volt a 80D, 70D, 60D, szóval semelyik megelőzőnek sem, illetve 10fps is csak a 7D Mark II-ben volt.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #39193 üzenetére
"Addig is létezett tájfotózás, amíg nem voltak UWA objektívek..."
Egyetértek, plusz próbáltam tanácsot adni a komponáláshoz.
"Az eredeti felvetés az volt, hogy 18mm-rel nem lehet tájfotózni cropon, ez butaság."
Egyetértek, mondjuk én még távcsővel is szoktam...a Hold tájait.
-
törölt tag
válasz
Pelican #39148 üzenetére
Erősen műfajfüggő. Stúdióban illik a képek többségének megfelelőnek lennie. Tájképnél szintén, hiszen ott van idő mindent beállítani, átgondolni. Sportnál, állatfotónál jellemzően kicsi a sikerarány, mert sok csillagnak kell együtt állnia a jó eredményhez, ráadásul itt sokszor sorozatokat lövünk, gyorsan összejön több száz kép, amiből néhány talán jó lesz.
Én már erősen törekszem rá, hogy csak akkor nyomjam meg a gombot, ha az tényleg komoly sikerrel kecsegtet. Egy kiadós túra után így is rámegy egy napom, mire kiválogatom a 10-15 képet, amit megtartok, a többit szigorúan törlöm.
-
copass
veterán
válasz
Pelican #39148 üzenetére
jaja nagyon nem mindegy hogy mit fotózol!
pölö stúdiózásnál/beállított képnél fix témánál szerintem gáz ha csak 10% jó.
viszont egy kontrollálhatatlan eseménynél ez teljesen jó arány.
mert ott azért elég sok zavaró tényező van ami miatt kukázol egy képet.
tegyük fel hogy jó a kompód, de: eléd állnak, téma elé/mögé áll vki, belepislog, bamba fej,megfordul, változó fényviszonyok,füstgép,stbstb. gyakorlatilag minden ellened dolgozik! -
-
törölt tag
válasz
Pelican #38808 üzenetére
Akkor már EF-S 35mm f/2.8 IS macro, és akkor nem kell közgyűrű, kisebb a méret, van IS (videózásnál is hasznos, de a termékfotózás sem biztos hogy 100%-ban állványról megy), valamint hasznos lehet a beépített LED is. Jó, persze drágább is, még az 50-es + közgyűrűhöz képest is.
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #38783 üzenetére
Az, hogy nincs M50 típusú objektív
Ha az M50-et akarta tisztítani, akkor pedig egyértelműen gondolhattam, hogy a szenzorról lehet szó, ami az EOS M50 típusú gépben van.
(#38782) zerge861: Én mikroszálas kendővel letörlöm, amit kaptam az egyik Canon objektívemmel és ennyi, de a lenspen is jó
-
*Ropi*
félisten
-
válasz
Pelican #38007 üzenetére
Biztosan sok jó kép sikerül manuális vakuval is, de a manuális vaku használatában azért sok kockázat van.
Ha egy állandó helyen fotózol és van lehetőséged rá, hogy belődd a rendszert, akkor biztosan több jó kép készül, mint rossz. Ha viszont ismeretlen helyen vagy és nincs lehetőség az ismétlésre, akkor óriási kockázat manuális vakut használni. Egy vakuval túlexponált világos ruhás alakot semmilyen LR bűvészkedéssel sem lehet fogyaszthatóvá tenni.
Egy nem az adott szituációnak megfelelően beállított manuális vakunál szerintem többet ér a gép beépített vakuja, ebben az esetben a manuális vakut optikai slave módban a plafonra irányítva lehet a legjobban felhasználni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #37871 üzenetére
Nektek nem, másoknak viszont igen (konkrét eset, a Retezaton történt két fórumtaggal - én is majdnem mentem velük - akkor saját tapasztalatból tudnám mondani -, csak munka miatt nem tudtam velük tartani).
Azért nem ajánlok bizonyos dolgokat, mert ha 0.001% esély is van rá, hogy kárt tehet a felszerelésben, akkor inkább nem ajánlom, mert ha véletlenül mégis bealakul, akkor vagy rám mondják, hogy hülyeséget mondtam, de nagyobb esetben úgy jön vissza az egész, hogy itt, a Prohardver fórumon tanácsolták - az pedig már nagyon máshogy veszi ki magát, mert az egész fórumra rossz fényt vet. A tanácsom ellenére persze lehet máshogy is csinálni, de már a képfényezőgép tulajdonos felelőssége.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #37844 üzenetére
Mondjuk az első tesztnél a Nikon Z kapásból kopogós szürkére égette az eget.
A Nikonnak ajánlom a Nikonn - Utopia c. albumát.
Bár igaz, hogy minden relatív: az, hogy van nála rosszabb (kezdünk elmenni Blikk színvonalba) nem jelenti azt, hogy ez megfelel az igényeknek.
-
Terapeuta
őstag
válasz
Pelican #37796 üzenetére
Oké, de egy kevésbé járatos felhasználó, aki a gép kiválasztásában is segítségre szorul, biztos, hogy tudja, hogyan kell 4 vakut vezérellni?
És a 6DII-ről volt szó ...."500-600e Ft környékén vásárolnék újonnan tükrös Canon vázat.", az 1dxmkII talán tévedésből keveredett ide
De mindegy is, jókat mondtok, csak a kérdező nem erre volt kíváncsi. -
Terapeuta
őstag
-
törölt tag
válasz
Pelican #37765 üzenetére
Avatott kézben egy mobiltelefon is elégséges eszköz a JÓ (?) fotó elkészítéséhez, ebben nincs köztünk vita. A többit nem írom le még egyszer, csak ismételném magam. Aki akarta, elsőre is megértette.
A szőlő ízére vonatkozó megjegyzésed nem értem. A NatGeo évtizedeken át meghatározó iránymutató volt a fotós világban, ez manapság szerintem (!) már nincs így.
-
válasz
Pelican #37755 üzenetére
nem a géptől lesz jó egy fotó
Kerestem a topik összefoglalójában a "jó fotó" ismérveit, de nem találtam
Van egyáltalán generális meghatározás arra, hogy mitől jó egy fotó?
(A generális meghatározás alatt azt értem, hogy a definíció egyaránt ráhúzható-e minden kategóriában készült fotóra, vagy kategóriánként eltér az, hogy mi a "jó fotó").)
-
törölt tag
válasz
Pelican #37759 üzenetére
Sőt néhány afrikai törzs tagjai mezítláb is gyorsabban futnak, mint az európai atléták a szuper cipőikben! Ugye most nem megyünk el abba az irányba, hogy nagyszerű fotókat lehet készíteni mobiltelefonnal is? Mert akkor ezt a topikot akár be is lehet zárni.
A NatGeo sajnos már sok éve nem mondható a természet- és tájfotózás mértékadójának.
-
válasz
Pelican #37755 üzenetére
Nem lehet, hogy ket kulon dologrol beszeltek?
O azt mondja, hogy egy jo fotonak elesnek kell lennie, meg zajmentesnek. Mert o olyan fotokat szeret nezni. Ezzel nincs semmi gond szerintem.
Ettol lehet meg a foto tok unalmas, meg semmitmondo, de ha egy nagyon jol megkomponalt kep bemozdul, vagy tele van szinzajjal, esetleg a lassu AF miatt a temat nem tudod a megfelelo pozban rogziteni, akkor hiaba lett volna jo a kompozicio es a temavalasztas.
Persze, okosabb tervezessel, trukkokkel, kitartassal nagyon sok minden megoldhato, de nem mindenki akar ennyire sok energiat beletenni.En par eve lementem a Dunahoz kacsakat fotozni. Sony DSLR gepem volt, Minolta Big Beercan objektivvel.
Eleinte egy madarat sem tudtam elesen megorokiteni, mert a lencse nem volt kepes a gyors fokuszalasra. Vegul manualisra kapcsoltam, es addig vartam, amig a kiszemelt madar a megfelelo pozba nem vagta magat ott, ahol a fokuszmezo volt. Orakig tartott. Mindezt ugy, hogy majdnem vegig a keresoben volt a szemem, es szinte vegig ugyanabban pozban voltam.
Mondanom sem kell, hogy olyan nyakfajassal, vallfajassal mentem haza 3 jol sikerul kep utan, hogy napokkal kesobb is ereztem.
Egy mai Canon szettel azt a harom kepet 10 perc alatt be tudtam volna gyujteni, par ora alatt meg tovabi 100-at is.
Mivel ez nalam hobbi, csak arra kell, hogy a monitoromon hatterkepnek beallitsam a kepeimet, meg ismerosoknek megmutassam, ha erdekli oket. Osszessegeben nem nagyon erte meg a Minolta lencsevel szerencsetlenkedni, de ketsegtelen, hogy sokat tanultam belole.
Annyi haszna azert volt, hogy a jeges tajat a Minolta szinei szebben adtak vissza, mint egy mai steril, elethu szinu optika.
Azzal kapcsolatban viszont nekem is ketsegeim vannak, hogy egy alap Canon szettnel kell-e nekem komolyabb gep ilyen hobbi celra. Leginkabb az elesseg hianya szokott zavarni a gyengebb lencsekben, es a zavaros hatterelmosas. Ezzel az uruggyel milliokat is el lehetne kolteni hobbi fotozasra. -
törölt tag
válasz
Pelican #37742 üzenetére
Ha félre akartok érteni, sikerülni is fog. Szándékosan képminőségről írtam, amihez bizony szükséges a megfelelő technika is. Vélekedhetünk másként, de én személy szerint erősen sajnálom, hogy kezdetleges gépekkel (350D, 70D) és olcsó objektívekkel fotóztam olyan helyeken és helyzetekben, ahova nagyon nehezen fogok ismét eljutni. Kedves barátom már akkor beruházott egy 5D-be és L-es objektívekbe, ezért az akkori képeink minősége (zajszínt, élesség, dinamika, színezet) között kiabáló különbség van. Ma már ugyanolyan technikát használunk, de én csak 2-3 éve élvezem ezt a technikai minőséget, ő meg 8-10 éve úgy, hogy hozzám képest kevesebbet költött felszerelésre az évek során. A történetnek ez a lényege.
Egy példa, ami talán egyértelművé teszi a témát. Tessék megpróbálni színházban fotózni egy régi cropos géppel, f/5.6-os objektívvel, aztán ugyanezt megtenni 6D-vel, gyors és profi objektívekkel! Én konkrétan szenvedtem a régi cuccommal ilyen helyzetekben, míg a barátom simán fotózott értékelhető képeket félhomályban, én a brutálisan zajos pixelekkel küzdöttem. Természetesen vannak olyan helyzetek, ahol szinte semmi jelentősége nincs a technikának, de én sajnos/szerencsére jellemzően nem ilyenekben fotózom.
A művészeti aspektusokat nem keverném ide. A "jó képet" mindenki emlegeti, de a definíciója még nem született meg.
-
válasz
Pelican #37752 üzenetére
Az 1DxMkii jó példa, mert nagyon kevés biztosítási kárszakértő fotóz 1dxmkII-vel
Viszont szintén nagyon kevés művész fotóz 1Dx géppel.
1Dx géppel sportfotósak darálnak, ők pedig nem művészek, hanem tisztes iparosok
Nekik is vannak jó képeik, de azok nem tudatosan készülnek, hanem a százas szériában készített felvételekből 1-2 véletlenül jól sikerül
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #37663 üzenetére
Nekem annyira nem, mert már 30 MP-en is 44 MB egy tömörítetlen jpg - egy teljes napos esküvői anyag pedig (Jpg-ben!) 50-100 GB. Meg az 5Ds [R] max. ISO-ja 6400: kevés, mint villanyégőben az ISO...Eseményeken simán kell a 25600 is sokszor: pl. a Mátyás templom felújításánál valahogy elfeledkeztek annak a villanyhálózatáról, így még mindig az ország 3 legsötétebb esküvői helyszínének az egyike.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Pelican #37447 üzenetére
Igen kinőttem, mert csak azért nem lett világklasszis a kép, mert a 10 ből csak 6-7 nél találta el pont a fókuszt
lés természetesen pont abból a háromból lett volna a legjobb
4 ember 4 kutya volt egyébként a téma
Szóval kell a jobb cucc, a fent említett más okokból is
hitelre venném, mert azért járkálok is fotózni amiből csurran cseppen mindig
Egyszer majd behozza
bár nagy pályára nem törekszem persze, csak ha már kiadok valamit a kezemből akkor az olyan legyen hogy legalább nekem tetsszenropi
én hosszú záridős képeknél ( állványról ) eleve kikapcsolom a stabit, mert csak bezavar a fix képbe -
p_adam
addikt
válasz
Pelican #37355 üzenetére
Amikor az APS-C képkörre felnagyítódik a középső kivágás közel ugyanakkora pixelszámmal, akkor egyből életlenebb lesz, megnövekedett CA-val (kivéve ha valami extrém drága objektívről van szó, amit ha nem madarakat vagy hasonlót fotóz az ember, akkor nem feltétlen APS-C vázra célszerű rakni), nyitva meg tájképet nem érdemes fotózni, vignettálás korrigálható (az élesség nem hozható vissza)
-
PuMbA
titán
válasz
Pelican #36948 üzenetére
10-22-t rosszabbnak mondják:
"There is no sharper ultrawide lens for APS-C cameras, and it's much better than Canon's 10-year-old EF-S 10-22mm that costs over twice as much! The 10-18mm is the best Canon ultrawide I've used. "
"At appreciably less cost than the EF-S 10-22, the 10-18mm surprised me with its build quality and optical performance. The image stabilisation adds to its general purpose usefulness and partly makes up for its relatively restricted aperture.... Distortions are well under control, and when suitable correction profiles arrive, the lens will be more than adequate for serious use if you were looking to photograph property for example."
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #36631 üzenetére
Csak mondom, hogy az aláírásodra (a benne lévő linkre, amik csak megtűrt dolgok, de ha elkezdik valóban komolyan venni a dolgot és azt is tiltják, akkor sokan járnak rosszul) sem hivatkozhatsz a posztjaidban, mert arra is harapnak a moderátorok. Már 1 éve megírtam Neked, hogy a "donate" gombbal van a probléma - ami konkrét anyagi haszonszerzést jelent. Ha áttennéd egy "donate" gomb nélküli felületre a letöltéseket, semmi baja sem lenne vele a moderátoroknak.
-
copass
veterán
válasz
Pelican #36609 üzenetére
erra van kitalálva az ML bulb ramping
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #36399 üzenetére
A hivatalos terminusok: EV = Exposure Value, Exposure compensation = EV comp.
-
válasz
Pelican #35800 üzenetére
Ez az oldal megbízható?
Szerintük a a 200D és az 5DMk2 összességében egyenértékű
Szerk: valami itt nem gömbölyű, copass olvtárs hsz-re nyomtam a válasz gombot, de elcsúszott a dolog
-
*Ropi*
félisten
válasz
Pelican #35787 üzenetére
"A csökkenő zaj és a több részlet a fölé expónak és utána visszahúzásnak köszönhető, nem a HTP-nek."
Ezzel egyetértek.
"A HTP, mivel kisebb érzékenységet állít be a kijelzettnél, kvázi alulexponál."
Ezzel is.
"Szóval ez nem adott magyarázatot a miértre."
Dehogynem: add össze a kettőt (HTP + a lövés pillanatában fel-, tehát helyesre húzott expó) és kapsz egy olyan expót, amin részéetesebbek és zajmentesebbek a sötét részek, plusz jobban kezeltek a csúcsfények attól függően, hogy merre húzod a hisztogramot. Az, hogy utána mennyivel húzod le, már egyéni - ha úgy érzed, nem is kell.
"Neked sincs olyan raw párod, amin be tudnád mutatni, hogy miért használod?"
Nincs időm ilyet készíteni, se megfelelő tesztkörnyezetem (esküvőkön ritka az olyan
).
-
válasz
Pelican #35770 üzenetére
Igen, első nekifutásra szándékosan rendeltem, de lehet, hogy nem volt jó ötlet
Rendeltem ugyanis egy 6 db 18650-es akkut befogadó üres powerbank házat, amibe rakhatok 6 db akkut, amik sorbakötve összesen 6 x 4 V-ot adnak (belülről kicsit átbuherálva).
Aztán persze rájöttem, hogy nem biztos, hogy a csökkenő akkufesz mellett is tudja majd ez a cucc a 20 V-ot (hiszen, ha 3,6 V alá csökken egy akku feszültsége, akkor már 20 V alatt lesz a sorosan kötött cellák feszültsége, tehát nem fog a stabilizátor 20 V-ot kiadni).
Remélem, hogy ünnepek előtt/közben megjön a cucc, ki tudom próbálni, hogy 19, vagy 18 V-ra állítva is tudja-e a cucc tölteni a laptopot.
Ha nem, akkor újratervezés lesz és megpróbálom 4 cellával és egy step-up konverterrel felfelé konvertálva elérni a 20 V feszültséget
Ez a 20 V töltőfeszültség eléggé kellemetlen érték, 12, vagy 15 V sokkal jobb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest