- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Az, hogy expozíció sorozatot (Exposure Bracketing) állítottál be. A C.Fn. menü beállításaitól függően lövi helyesen / alá / fölé a beállított értékkel.
-
Iomega
addikt
Remélem, hogy már nem kell fél évet várni a 750D megjelenésére.Azt már kivárnám, talán lesz annyira jó, ami az újítás(okat)t illeti, és az ára sem lesz olyan magas, hogy könnyebb lesz választani.
Használd is csak, jó kis gép az. Van, hogy elrugaszkodva véleményeznek egy adott gépet, nagyon lehúzzák, közben meg az anyagiak fognak dönteni a vásárlásnál, leginkább.
Ha tehetné a legtöbb ember, a jobbat választaná, de a jobb, az új árakat nézve, drágább. -
belovary
senior tag
Naná hogy elnéztem....
KIT-ben 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM obival van, én meg külön a sima 18-135mm f/3.5-5.6 IS obit néztem...
Azért van különbség bőven a két objektív ára között.
Szóval KIT-ben jó az ár.Ha minden jól alakul, akkor Canon 70D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM lesz a befutó...
Remélem összejön... Kicsit húzós még így is az ára, hogy azért elég akciósan tudom beszerezni, mert így olyan 340e Ft környékén van. Ezért gondolkodom még a 18-55mm IS STM objektíven, mert úgy bő 60e Ft-al kevesebb lenne a mutatvány... Bár mindenki azt javasolta, hogy inkább a 18-135mm-es azzal jó ideig el leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest