- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
válasz
BLOODSHOT #3259 üzenetére
(Vettem decemberben, amikor még pletyka volt csak az új változat, és nem volt alternatívája, szerencsére szar volt, másnap visszavittem, azóta is örülök az F4IS-nek.)
Egyszerűen nem vennék, mert az árához képest nagyon gyenge képe van (ha szempont a dof, nyilván sokat használnád nyitva, de ez csak akkor vállalható, ha egyébként is kevés a fény, és az izósokezer amúgyis szétkeni a képet). Ha az új sokkal jobb, nehéz lesz eladni nagy bukóval is. Nem tudom valami miatt sürgős-e neked, én megvárnám, hogy kijöjjön legalább 5-6 mebízható teszt, hogy eldöntsem kell-e egyáltalán, ha igen, akkor megvárnám, amig kifut a régi, és árban beáll a helyére az új. -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
BLOODSHOT #3243 üzenetére
Helló, légi közlekedésben - utasforgalomba 400Euro a vámmentes keret. Ez EU-s jogszabály (2913/92/EGK) ami cirka 110eFt. Ám ha ott a nyakadban akasztod a masinád, akkor te azt itthon vetted. Ha nagyon alapos akarsz lenni a számlát, és a dobozát utánad küldik a rokonok... ha érted mire gondolok.
-
PNP
őstag
válasz
BLOODSHOT #3243 üzenetére
Mondtad, hogy kell a dof és a fényerő. Nem tudom, hogy így van-e, de ha tényleg ennyivel jobb a II (F4 IS minőség, nyitva), akkor min gondolkozol? Nem tudom mennyivel drágább az új most boltban, de a régi elvben annyival szarabb, hogy a használt árakban sem fog eltűnni a különbözet. És természetesen nem reprodukálható szoftveresen semmilyen hardveres előny. Egy darabig be lehet csapni az emberi szemet, de az cigánykodás.
-
válasz
BLOODSHOT #3240 üzenetére
A stílusod enyhén lekezelő, de itt egy újabb értelmes válasz, kezdj vele amit akarsz:
akiknek már van, nyilván nem fognak rohanni cserélni, de ha most veszed, akkor eldöntheted, hogy a jobb IS például neked mennyire kell. Szerintem nem feltétlenül tud annyival többet, mint amennyivel többe kerül, bár az újról csak sample képek alapján van tapasztalatom. Lehet, hogy csak én vagyok csóró és az beszél belőlem.
Ha van rá annyid és szívfájdalom nélkül ki is tudod adni, akkor azért ennyi pénzért a képek alapján nem alaptalanul drága, amit kapsz.
-
PNP
őstag
válasz
BLOODSHOT #3228 üzenetére
Szerintem nem arról szól, tehát ezek a jeladók többet tudnak annál, mintha mondjuk ketté vágnál egy e-ttl kábelt, és a kábelvégekre raknál egy rádiós adót, illetve vevőt. A PocketWizard tudtommal licenszeli a protokollt, a RadioPopper pedig a kész wireless jelet továbbítja (ezért kell neki egy vázon lévő master vaku, vagy ST-E2).
A kínaiból még csak Nikon van, nem? -
nyitty
csendes tag
válasz
BLOODSHOT #3220 üzenetére
Hadd ne kelljen mar magyarazkondom, hogy joval a normal ar alatt ajanlok fel egy 5D II-t..
Egyebkent elarulom, hogy nem ez a vilag elso ilyen jellegu ajanlata es pont ezert mar kitalaltak ra biztonsagos fizetesi modokat. Tehat a mondatod elso fele nem nagyon all. A masodik mar majdnem, csak gyari garanciaval jon a gep, de ezt mar nem tudom hogy irjam le maskeppen, hogy ertheto legyen...
Szoval en az ilyen jellegu hszekre ezentul nem reagalnek, ez csak egy lehetoseg ha valakit erdekel irjon privatban, ha nem akkor nem.
Udv mindenkinek -
Sir Riccio
addikt
válasz
BLOODSHOT #3184 üzenetére
A fotós emberek rendkívül pofátlanok tudnak lenni árképzés szempontjából. Példának okáért az említett 70-200 F4-et 130-140k-ért hirdettek 2-3éveseket amikor 170k-ért vadonat új volt 2 év teljeskörű garanciával. Próbáld meg ezt az árképzést bármi másra átültetni. Ugyanez volt a vakuval is, használtan mi éri az új garanciális árának 70-80%-át?Semmi. Azt pedig kár is elvárni valakitől, hogy drágán, értelmetlen, realitásoktól mentes áron keressen bármit is, ahogy mondtad pénz beszél, abból pedig mindenkinek kevés van.
Valóban járt szervizben a 70-200, ingyen és bérmentve javította a Camera Kft, baromi gyorsan, ingyen futárral, azóta is tökéletesen működik, utoljára tegnap este használtam. Ha ugyanígy járok egy 140k-ért vásárolt 2-3éves vagy szürkeimportos modellel akkor USM cserével együtt 180k-nál tartanék és még mindig egy használt cuccom lenne, gar. nélkül.
Ilyen összegeket az ember, vagy én legalábbis nem szívesen szór ki az ablakon. -
kiskornel
addikt
válasz
BLOODSHOT #3037 üzenetére
"The Canon Speedlite 580EX II Flash auto power-off occurs after 1.5-15 minutes (settable) or can be disabled using custom function 01 (C.Fn-01). A total of 14 custom functions (C.Fn-00 through C.Fn-13) can be set on the flash. "
amúgy annyi, hogy beírod a google-ba:
"580 ex II manual auto power off switch off"De mondjuk szerintem te gyárilag vetted a vakukat. Nincs manualod hozzá? Had legyek már kicsit gonosz.
-
*Ropi*
félisten
válasz
BLOODSHOT #2983 üzenetére
Ha esküvőn akarod használni 2.8-on, akkor szigorúan csak merőlegesen szemből az alany(oka)t, mert iszonyat kicsi a DOF: nálam 1,6x crop-on 5.6-on már egy nagyobb hajkorona hátulja életlen. Ha meg nem élességi síkban áll a pár mindkét tagja, akkor az egyik mindenképpen merő homály lesz. Ráadásul neked FF vázad van, ahol még kissebb a DOF.
3.2-őn egyébként már használható.
-
PNP
őstag
-
*Ropi*
félisten
válasz
BLOODSHOT #2881 üzenetére
Aztak*rva...
Ezek megőrültek.
Pontosabban nem őrültek meg, hanem pofátlan nagy lehúzás. Az mk I most újonnan 500 felett van valamivel, én 330-ért vettem használtan. Na ennyit nem adok a II-ért, az tuti.
Viszont abból a szempontból jó, hogy elég nagy a különbség a kettő árszegmense közt, így az mk I árát nem fogja érezhetően lenyomni, még akkor sem, ha sokan adják majd el emiatt.
-
kiskornel
addikt
-
sanyixXx
senior tag
válasz
BLOODSHOT #2852 üzenetére
vigyázz, mert 800 dodóért veszi meg és még ő járt jól
no offense, kiskornel
mod: 1D-nél és D3-nál van ilyen 3-at fizet, 4-et kap akció. van, aki tényleg ilyen hülye?
-
máyköl
veterán
válasz
BLOODSHOT #2842 üzenetére
Nem is olyan rég, de én is paráztam a zárhiba miatt. 20D-m van, most van benne 22k. Elkezdtem számolgatni, hogy kb. 50k-ig mikor érek el (addig nagy valószínűséggel elmegy), és évek múlva érek el oda, mikor már a 40D is annyiba fog kerülni, mint most a 20D. (40D-re szeretnék majd váltani).
-
*Ropi*
félisten
válasz
BLOODSHOT #2551 üzenetére
Én is a privát megoldásra szavazok.
Carsee: Nyilvános helyre, zárt térbe kell a találkozót szervezni és legalább 3-an kell menni. Az eladó (látszólag egyedül), egy másik a mellette lévő asztalnál ül és figyel, a harmadik meg a bejáratot őrzi belülről kifelé. Ha egyszer bejött, akkor a cuccal csak fizetés után mehet ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest