- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Köszönöm a marketinget!
Igen vannak, azaz lesznek újra, mert egy ideje nem tartottam. Itt olvashattok többet róluk.
-
*Ropi*
félisten
-
skiny83
aktív tag
Na pontosan ezt a választ vártam, akkor ezek szerint a 24mm-es kezdő érték még éppen jó tájképekre!?
Értelek, nagyon jó ez a kép is. Hasonló helyzetekben én a pelengemet használom csak az már nagyon torzít a halszem miatt és a minősége sem ilyen.
k1csi: köszönöm a részletes magyarázatot, lehet azt az obit is felveszem a listára..
-
máyköl
veterán
Nem feltétlenül makrózni kell, mostanában egyre többet portrézok is, bár a photostream -emben ez nem igazán látszik, nagyon ritkán töltök fel oda portrékat, bár van ott is azt hiszem 3 portré, amit nem olyan rég töltöttem fel.
Makrónál is kellhet, pl. az ilyen képeknél. Meg ha megnézed a Flickr-em, 50%-ban a makróim függőlegesen készültek, és pl. ennél a képemnél jól jött volna nagyon a markolat, mivel be kellett hasalnom a virágok alá, és még függőlegesen is fotózni-elég kényelmetlen volt, mindenképpen jó lett volna, ha lett volna kéznél egy markolat.
Ráadásul sokszor megmentett volna a markolat attól, hogy ne merüljön le az akku a fotózás kellős közepén. -
-
kpista
tag
2006/2007-ben 7 esetben vásároltam - ebay-en jártas fórumozó segítségével - az ebay-ről.
Egyetlen esetben sem ért semmi negatívum!
Minden esetben előre kellett fizetnem.
Ami nem tetszett, hogy az átváltást mindig úgy ejtették meg, hogy a számomra rosszabb váltási arány jött ki (1-200 Ft veszteség).
Akkor gyengült a Ft és ezt ki is használták
Körültekintően kell eljárni, olyantól kell venni, akinek van bőven + visszajelzése. -
kpista
tag
"ne kelljen már több mint 1 hónapot várni"
> Ő nem bolt.
Dönteni kell: 1 hónap várakozás, rizikó vállalás és 10-15 esetleg nagyobb %-kal olcsóbban veszel, vagy a hazai boltokban azonnal megkapod. Igaz drágábban. Mérlegelni kell a garit. Ő ajánl az USA garira megoldást.
Amit tudok róla...
Nincs raktár készlete sok mindenből, beszállítóktól rendel. Az maga pár nap. Ezután adja fel ide.
Ha nála veszel, nincs egy sor jelentős kiadás: áfa, vám. Az áru biztosítva jön. A címedre viszik.
Itthoni számlára kell fizetni, édesanyja elérhetőségét megadja.
Nagyobb értékben komoly egyéni árat/árengedményt lehet elérni.Én eddig még senkitől, sehonnan nem olvastam, hallottam, hogy valakit is átvert volna.
Ti tudtok? -
Dare2Live
félisten
Nem létezik?
Vagy lehet igen és már utban is van az első pár konténer EUba? hm?és lehet egy ami/EUs.... importörnél dolgozik a kontaktja?
Nem azt mondom nem gyanus mert vateran minden az.....
de azért mert xidővel elöbb (amikor itt még senki se sejtette a d90et) el kezd d90t majd 5DM2/7Dt árulni nem is feltétlen...
-
Dare2Live
félisten
egyrészt nem vagyok széles látó fan. ergo elöbb vennék telét vagy(és) körvakut makrozáshoz mint direkte széleslátót.
Másrészt 2misinél én 1DII FF ben gondolkodnék és ott 1*val egy 24-70/24-105 se túl magasról indul....
...de ha mégis nagylátó fan lennék akkor 16-35, vagy vmi mégalacsonyabbról induló használt, olcsósított fixet vennék vagy vmi igazán lentről induló széleslátó pl sigma 12-24. Széleslátónál 1mm is sokat számít nemhogy 5. -
BLOODSHOT
senior tag
Sosem fikáztam le a 40D-t egyrészt. Azt mondtam h nekem nem állt kézre. 20perce bolti nyomogatás után, ez valószínüleg nem derül ki h igazából számomra melyik használhatóbb.
A D300-at nem emelem az egekbe, de egy jobb gép mint a 40D. Nyilván ezen te megbántódsz mert neked 40D-d van és ezért érzed "fikázásnak". De szónincs ilyenről.Megmondom őszintén h nem igazán érdekel h te épp komolyan veszel-e vagy itt bárki más. Kicsit túlvan lihegve ez a fórum dolog úgyérzem. De lehet h csak énvagyok itt túl antiszociális.
Egyszer írtam nekd annó még privit is amiben megkérdeztem a véleményedet a 40D-ről. Ez kb 2 hónapja lehetett, vagy több. Akkor a 30D és D80 között gondolkoztam. De azóta történt egysmás velem is.
Mindenesetre várok még hogy az 5D Mark II mennyire nyomja le az 5D árát. Illetve a D90 mennyire nyomja la a 40D-jét nameg a D300 ára hogy változik az FX megjelenésével.Hydra SR: Ja, és ha jól emlékszem, Fuji S5700-ról váltás előtt gondolkozol full frame-ben. Ne haragudj, de ez vicc.
Nem haragszom, szerintem ebben semmi vicces nincs egyrészt, másrészt megha kitudom használni, akkor miért ne.
Ja és még Fejó hozzászólásához annyit.
Hogyha ott tartok a fotózásba hogy szükségem lesz egy Mark III-ra, mert olyan helyzeteket fogok fotózni, akkor veszek majd egyet.
-
Blood: nagylátóba minek IS? Vigyél állványt, jobban jársz szerintem.
Amúgy sok helyen dícsérik az obit, kicsit lerekeszel, és máris eltánt a CA-ja is (amúgy sincs sok). Sokan használják, tv-ben is szoktam látni nem keveset. Akkor olyan rossz nem lehet. Igaz apsc-n csak kb 24-65nek felel meg. Nekem is szándékomban áll egyet betenni a batyuba. Igaz, még batyum sincs -
ThufirHawat
senior tag
Nincs CF???? 6RAW egy sorozatban???? Ez fejlődés????
Cserébe 400 pixelért, amitől ugyan nem lesznek jobbak a képeink, viszont zajosabbak igen.
Nincs viszont kihajtható LCD, nincs MLU gomb (van viszont dedikált Picture Style, siccc!), nincs pentaprizma.
Szerintem nem ilyen lovat akartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest