-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
Yutani #23213 üzenetére
Félreértettél.
Az 5-ös chipset is teljesen jó, de ha véletlen jönne a 6-os AM4-re, akkor inkább megvárnám azt már azért is, hogy hátha lecserélik a chipsethűtést passzívra.
Valahogy nem bízom ezekben a kis ventikben hosszútávon.
Rengeteg video van fenn a YT-n, hogy az Asrock X570-es lapjain maximum fél év után megzörgősödnek a ventik.
De továbbmegyek, a B550 is teljesen jó lenne, hogyha az Asus építene rá olyan faszán kinéző lapot mint az X570-es Pro-WS-X570-ACE .
Semmi sallang (RGB ledek, űrhajó kinézet) csak egy gyönyörűen letisztult lap profi VRM hűtéssel.
-
HSM
félisten
válasz
Yutani #23122 üzenetére
Az utasításkészlet terjedéséhez viszont szükséges, hogy széleskörűen elérhető legyen. Ha olyan a kód, akkor amúgy szépen tud hozni. Persze, az a vélemény is teljesen megalapozott, hogy az erre fordított sok tranzisztor mehetne más, talán gyakrabban használt részegységekre is.
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #22839 üzenetére
Erre kapasbol lehetne egy olyan megoldas, mint a billentyuzet-tokos tablet megoldasok, csak erdemi beltartalom nelkul. Azaz a meetingre beulsz egy ilyen tabletszeru kijelzovel a honod alatt, es barmikor ki tudod rakni az asztalra, amit pedig a zsebedben a telefon erzekel, es elkezdi "iranyitani" a kijelzot, azaz mogeteszi tulajdonkeppen a mostani tableteknel szokasos beltartalmat. Nem latom semmi akadalyat egy ilyen koncepcionak, mar most is mukodhetne ez pl. a Lumia 950-nel, csak most me'g csak a Store-os "buta" appokkal. Ha anno a Microsoft a Lumia 950-et es a Continuumot kiegeszitette volna egy full wireless mukodessel valamint a kesobb, a Win10 ARM-nal bemutatott x86 emulacioval, akkor nagysagrendekkel vonzobb megoldas lett volna. Akkor _talan_ mind a mai napig el tudtak volna huzni a Win10 Mobile palyafutasat, es lehetett volna a Lumia 950-nek is ilyen ceges vonalra szant, profi utod keszuleke. Persze az emulacio tovabbra sem egy univerzalisan jol hasznalhato megoldas, de a semminel (= Store appok) lenyegesen tobbet ad, ezt Win10 ARM-os tableten remekul meg lehet tapasztalni mar most is.
Megjegyzem, meggyozodesem az, hogy a Microsoftnal komoly belharcok voltak a Lumia 950 idejen. Nyilvan volt egy olyan tabor, ami az x86 emulacioval kiegeszitett Continuum mellett allt ki -- de kozben meg ott voltak azok, akik a Store-os (Windows Store apps, kesobb UWP) appok halalat lattak abban, ha a Win32-be uj eletet lehelnek az x86 emulacioval. Az UWP viszont -- akarmilyen szuper platform is, marmint fejlesztoi szempontbol -- tovabbra sem rugaszkodott el a beka s*gge alol, ugyhogy igy utolag mar jol latszik, hogy melyik ut lett volna a jobb.
-
Oliverda
titán
válasz
Yutani #22700 üzenetére
Felfújt téma, nagyobb a füstje mint a lángja. A hibákat kijavították, az újabb generációkat pedig már úgy tervezik, hogy minimalizálják az ilyenek esélyét. Ettől függetlenül bármelyik cég bármelyik újabb fejlesztésében találhatnak majd biztonsági réseket. Felesleges ezen ennyit lovagolni.
-
DraXoN
addikt
válasz
Yutani #22537 üzenetére
áhh ... nem .. csak eladta korábban a lelkét és most szóltak rá, hogy ideje "megdolgozni" ha vissza akarja kapni
a baj az, hogy nem igazán tudja megindokolni (ő se), hogy miért is felesleges a 16magos AM4 cpu ...
nem minden évben van (vagy kell) "nagy ugrás".
presztízs termékek is mindig voltak, amik árban egy "kicsit" kilógtak a palettából (ez a 16magos még nem is durva annyira).. teljesítményben is rendben lehet a végleges [link] (ez egy maximum 4.3-on turbózó ES példány leak) [reddit róla]
előbbi alapján várhatólag a 4.7-re turbózó (XFR-t nem is beleszámítva) példány lenyomhatja a 9900K-t egyszálas tempóban is, ezen kívül X470 alaplapban ment a teszt ... bár a támogatás ott valószínű alaplapfüggő lesz (a gyenge VRM-es példányok lehet nem kapnak biost 16magosra, vagy ha kapnak is, lehet throttling, vagy "no-tuning").rémisztgetik az embert persze az x570-es alaplapok áraival, de szerintem nem lesz jelentős felára (X470ekhez képest) ha azonos minőségi kategóriában keres az ember (max. eleinte az "újdonság" felára, de az 2-3 hónap után közel megszűnik)..
nagyon extra alaplapok meg eddig is léteztek, igaz inkább intel területén ... most az változott, hogy "fordult a kocka". -
válasz
Yutani #21815 üzenetére
Hype az mindenhol van. Csak az a különbség, hogy nagyobb piaci részesedésű gyártónak több fanja van, jobb a social marketing. Magyarul több vérpisti imádja. Így a szart is el tudják adni jó pénzért. Az Intel és a NV termékei akkor is fogytak rendesen, amikor vicc teljesítményt, vicc áron, vicc fogyasztással hoztak.
-
SECTORnooB
addikt
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #19884 üzenetére
Ez barhol lehet problema, bar nem olyan oriasi merteku. A gond a Ryzennel az, hogy tobb olyan aprosag is van benne (pl. az L2/L3 cache furcsasagai, CCX-CCX interkommunikacios bottleneck, lassu memoria kesleltetes, stb), ami egyenkent nem gond, csak osszeadodik a tobbivel, es ugy mar jelentos lassulast tud okozni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #19798 üzenetére
Valószínűleg ez a projekt egy kényszerű irány. Krzanich eléggé leépítetté a Broadwell után a grafikus részleget. A gaming részleget a sikerek ellenére kivégezte, nemrég pedig leépült az advanced technology részleg, ami a grafikus technológiákat kutatta. Renduchintala az, aki manapság korrigálja Krzanich hibás döntéseit, állítólag ő az, aki a grafikát életben akarja tartani. Valószínűleg van háttérfejlesztés, de nagyon messze van, így addig kihúzzák ilyen MCM-mel. Nem mellesleg rengeteg rendszerprogramozót kell majd visszacsábítani.
-
stratova
veterán
válasz
Yutani #19564 üzenetére
Ó simán generációnak veszi AMD az APU iterációkat:
Asztali
7th Generation AMD A-Series APUs: A12-9800 ... [Bristol]Mobil
7th Generation A-Series: FX-9800P.. [Bristol]
6th Generation A-Series: FX-8800P... [Carrizo]
... -
carl18
addikt
válasz
Yutani #19503 üzenetére
MSI RX 480 Gaming X 8 GB 265 dollár a hivatalos ára, és magyarba 81E forint. De direkt a kedvedért összedobtam paintba ezt a kis remekművet hogy lásd nem hazudok!
Láthatod nem a levegőbe beszélek.
Esetleg a processzor nyitó ára lesz drága, mert nagyon újdonság és ilyenkor magyarba mindent jól vastagon kell árazni hogy a kereskedő jól járjon már. -
válasz
Yutani #19394 üzenetére
A placebo fűti őket.
Amúgy azt nem szabad elfelejteni, hogy az Intélnél úgy tudom az AVX fűt csak igazán. Amíg az nincs, addig nagyon jó a fogyasztás.
Bár nem igazán értem, mert nálam az i5-4460 84 wattos, de aida64-gyel FPU only tesztben (AVX) se akar 60 fok felé menni úgy, hogy egy itx házban van, full passzívan minden, csak 5V-os házventikkel.
-
Raymond
titán
válasz
Yutani #19346 üzenetére
Gondolom eleg nagy prioritast kapott az hogy a cache kesleltetesen javitsanak mert az nem volt valami fenyes az elozo generacional ezert fura hogy most teszt kozben jott volna elo hogy nem sikerult? Azert az ilyenek hamarabb elojonnek a tervezesi es gyartasi fazisban. Erdekes lesz majd megtudni mo volt az oka az egesznek.
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #19346 üzenetére
Barcsak meg tudnam mondani, hogy mi a helyzet... Mi is a sotetben tapogatozunk, az AMD pedig ugyan igerte, hogy kuld rendes feedbacket a technikai csapattol, de azota is lapitanak. Vagy ok sem tudjak, mi a gond, vagy nem tudjak, mit csinalunk rosszul, vagy ..., vagy ... -- van egy csomo fele variacio. De addig, amig ez nem egy hibat (feldolgozasi/kalkulacios hibat) okozo jelenseg, csak kicsit lassitja a feldolgozast, addig nincs nagy gond.
-
Raymond
titán
válasz
Yutani #19275 üzenetére
Vagy egyszeruen nem kell mert az ellentaborban sincsenek jobbak abban a szegmensben. A ket negymagos ami ott van a $200 kategoriaban (180-210EUR) az i5-7400 (3.0/3.5Ghz) es az i5-7500 (3.4/3.8Ghz). Ez ellen ezek az olcsobb negymagos Ryzen-ek mennek es ahhoz nem kell 4Ghz+ belejuk. Meg ha csak ugyanazt a teljetimenyt is nyujtjak, eleg ha ott az a $50 arkulombseg.
-
HSM
félisten
válasz
Yutani #18770 üzenetére
Nézd... Mutass nekem egy olyan processzort az elmúlt mondjuk 10 évből, legyen akármelyik gyártótól, amelyikben nem lehetett komplett magokat tiltani.... Azt hiszem, én nyertem.
Ha más miatt nem, csak a power gating megvalósítása miatt áramtalaníthatónak kell lennie a magoknak.... Innentől meg...
Szerintem botorság ebben a kérdésben az AMD válaszára várni, mert a helyzet eléggé egyértelmű. Számomra csakis az a kérdés, üzletileg akarnak-e élni a lehetőséggel, avagy sem, illetve hogy mikor.
-
-
Ragnar_
addikt
-
Balala2007
tag
válasz
Yutani #18517 üzenetére
Az AMD az FX-nél megoldott a core és L2$ letiltását úgy, hogy nem kellett az L3$-hez nyúlnia, az minden FX-ben maradt az eredeti méretű. Természetesen a Zen egy teljesen más design, de nem lehet, hogy itt is meg tudják oldani az FX-nél is alkalmazott letiltási lehetőséget?
Igy lehet, persze, ilyan core-only disabled demo darabok vannak/lesznek is elvileg. Csak kerdes, h gazdasagilag megeri-e piacra dobni, javit-e a kihozatalon, a kikapcsolando terulet eleg kicsi, nem hinnem hogy 1/16 reszenel nagyobb a die-nak. De BDZ-nel megerte, ugy latszik.
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #18424 üzenetére
Nem.tudom, csak remélem, hogy nem voltak olyan ostobák, hogy olyan négymagos egységeket hozzanak létre, amelyből egyenként nem lehet magokat letiltani. Azért az túl nagy luxus lenne ha bármilyen hiba esetén (hibás mag, vagy tdpn túlterpeszkedő fogyasztás, stb) esetén a fél lapkát le kelljen tiltani. Remélem.
A ccx-től inkább nagyobb flexibilitást várnék, semmint ilyen buta kötöttségeket.
Egyébként az már szinte mindegy, hogy 6/12 vagy 8/8.
-
törölt tag
válasz
Yutani #18370 üzenetére
Jó hát nyilván nem fognak csak úgy minden nélkül boldog-boldogtalannak küldeni, ráadásul ingyen. Nem nagy dolog ez, főleg, hogy online kiállított számlát is elfogadnak. Ha meg nem boltból volt véve és számla sincs akkor eleve a gari sem érvényes. Biztos lesz külön megvásárolható is.
-
stratova
veterán
válasz
Yutani #17949 üzenetére
Mondjuk, ha a 200$ árazást komolyan gondolják SR3-nak minimum i5-6500-ra kell lőnie, mert i3 már 117$-tól elérhető. De itt szerintem kicsit más a felosztás, mert egy kalap/foglalat alá van véve a HEDT és a Maistream.
Ami igazán LGA1151(+) ellen megy, annak majd RR7,5,3 névre kéne hallgatnia [Raven Ridge]. -
válasz
Yutani #17949 üzenetére
A földművesnek kell valami egyszerűen megjegyezhető, s következetes brand. Az A10, A8 stb egy baromság volt, legalábbis összevissza voltak vele termékek, nekem pl fogalmam sincs mi alapján kapták ezeket a jelzéseket. A simán FX meg ugye kevés, kell egy előtag, ami nagyjából behatárolja, hogy melyik kategóriába való a chip. Szóval ez a névmarketing szerintem nagyon fontos, mert jelenleg ezek körül lehet választani: i7, i5, i3, Pentium, Celeron és AMD. Régen legalább volt Athlon, Athlon 64 meg X2, de ma már ez sem elég, már kicsit beszédesebbnek kell lennie a brandnak.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Yutani #17941 üzenetére
Ott a pont. Holland helyzetjelentés: Most vettem egy i5-5675c-t tray kiszerelésben 299€ert, és a legolcsóbb megbízható helyről... (Csak úgy belegondolva, pont vettem egy ár ban közeli broadwell-t egy broadwell verő ellenében.
)
(Alig várom, hogy megjöjjön, Hackintos lest belőle, ha felnő...
)
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #17843 üzenetére
Az AMD-nek új az SMT. Fiery már párszor elhintette ezt azzal, hogy nyilván nem tart ott, mint az Intel.
Elképzelhető, hogy a kétszálas teljesítmény szuperjó lesz, vagyis jól tudja majd a mag erőforrásait két szál között osztogatni. Meg szó volt valami statikus felosztású részekről is. Ez jó throughputot eredményez. De ha mondjuk az erőforrások egyszálra való osztása nem olyan penge (és a CCX miatt 1-1 mag letiltása nem lehetséges, ami azért kicsit bután hangzik), akkor a gap fedésére üzleti szempontból én inkább elképzelhetőnek tartanék egy 8/8-as megoldást.
Ugye az intel is úgy csinálja, hogy nem 3/6, hanem 4/4 az i5 -
dogab93
tag
válasz
Yutani #17839 üzenetére
Igen olvastam,hogy az órajelek elvileg nem túl acélosak azért remélem majd lehet valamennyit tuningolni is őket .Most egy 4 ghz-en járó 4790-em van elég mindenre de rég volt már amd processzorom így ha lenne egy 6/12-es megfizethető áron akkor váltanék rá aztán egy ideig utánna leülnék a seggemre
A 8/16-os megoldás az valszeg nem az én pénztárcámnak lesz kitalálva mert szerintem annak húzós ára lesz meg igazából ki sem tudnám használni,4/8-as zenre meg nem sok értelme lenne váltani nekem meg azoknak akiknek i7-je van hacsak nem lesz jóval erősebb egy szálon és több szálon is .
-
HSM
félisten
válasz
Yutani #17839 üzenetére
Azért egy komolyabb VGA-val a friss API-k mellett nem biztos, hogy nem fog elhúzni a sima négymagos i5-öktől egy jobban többszálúsított megoldás... Lásd pl. BF1: [link]
Én leginkább amúgy egy 6/12-es megoldásban látnék fantáziát a jövő játékaira nézve, ami jó kompromisszum lehet minden téren. -
lee56
őstag
válasz
Yutani #17834 üzenetére
De ha megnézed akár csak az első pár helyezettet, akik mind 2GHz körüli Xeonok, tehát minden bizonnyal nagyon is jól skálázódik a magok számával, azért gondoltam hogy az órajellel játszhattak abban a furcsa esetben, bár én sem értem hogy miért, mint már mondtam. Talán a teszt készítőit kéne megkérdezni.
-
Simid
senior tag
válasz
Yutani #17712 üzenetére
Szerintem végig a második esetről volt szó. Ami pedig nyilván process probléma. Ezen azért lehet javítani a megjelenésig és az sem biztos, hogy az a jelenlegi helyzet amiről Fiery tud. (Bár a korábbiakból kiindulva, nem a levegőbe beszél)
Viszont én továbbra sem látom problémának, hogy ha az első SR példányok alacsonyabb órajelen érkeznek. Amit elsőre céloznak (HEDT, szerver) oda nem kellenek 4Ghz fölötti értékek. Mondjuk 3,8-4Ghz azért kellene 1-2 szálon, de ha ez összejön akkor van legalább fél (de inkább háromnegyed) évük a Raven érkezéséig, hogy optimalizálják. A SR egy klasszikus CPU lesz, IGP nélkül. Így nem tudom elképzelni miért ne a BW-E lenne az összehasonlítási alap. Nyilván ott lesznek mellette a 4 magos variánsok is a tesztekben, de ha mondjuk egy 7700K megveri a 8magos ZENt, akkor valószínűleg a 8magos intelt is. Mivel intelnek sincs 6 magosnál kisebb hagyományos CPUja ezért AMDnél sem lesz akkor probléma, ha azt kommunikálják, hogy ilyen majd csak később jön APU formájában.
Kétlem, hogy bárki is egyből egész pályás letámadást várna a ZENtől. Legyen meg egy 3,8-as turbó megjelenéskor és akkor az órajeleken nem fog múlni (máson már lehet...). -
Fücsök007
őstag
válasz
Yutani #17712 üzenetére
Én úgy tudom az előbbi. Ugyanez igaz a videókártyákra is, nem azért ennyire antituningosak mert az AMD rosszul tervezte meg a Polaris alapú kártyákat, hanem mert kiforratlan a gyártástechnológia. Viszont jövő év elején már jönnek az 50%-al hatékonyabb fogyasztású variánsok az RX 470/480-as kártyákból! Szerintem emiatt csúsztatták el jövőre a megjelenést.
-
Balala2007
tag
válasz
Yutani #17663 üzenetére
Nem latom ertelmet ilyesmit szamolgatni az ismeretlen freq (2900-1400 kozott barmi lehet), a HTT/SMT ismeretlen allapota, a HW SHA torzito hatasa, a nem karbantartott GB3, a gyatra skalazodas ismeretlen oka, a kerdeses topologia tamogatas, stb. miatt.
Az egeszbol az a lenyeg, hogy vegre felbootolhato allapotban van a 2x32 magos Zen, ami leginkabb a jelenleg max. 1x16 magos Xeon D-kre jelenthet majd komolyabb veszelyt.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #17616 üzenetére
Ez azért alapvetően független lesz a gyártóktól. Valójában az elsődleges koncepció a fejlesztések mögött az, hogy a konzolban nem elég erősek a CPU-k. Ezért megy mindenki most arra, hogy menjen a GPU-ra akkor minden, mert ott van elég teljesítmény, és mivel a PC-re nincs külön kutatás és fejlesztés, így mi is azt kapjuk, amit a piac a konzolokból visszaoszt. PC-n arról nem vagyok meggyőződve, hogy tisztán ez a legjobb, most ezt nem mindre értem, a culling, a particles, az audio path tracing, a skinning simán jobb GPU-n. De AI-ra például van elég procierőnk, viszont a fejlesztőknek nem lesz elég pénzük két rendszert fenntartani, így nekünk is jön a konzolos modell.
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #17616 üzenetére
SZVSZ kizart, hogy tovabbviszik a mostani nevezektant. A Summit Ridge szerintem nem FX neven fog bemutatkozni, es a rating rendszert is at fogjak szabni; erre jo bizonyitek a 9800-zal kimaxolt A12. Sot, az Opteron sem feltetlenul marad meg mint termeknev. De mindez csupan reszletkerdes.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #17610 üzenetére
Nem annyira órajelérzékeny már ez a piac játékosokra levetítve, akiket a Zen céloz. Az Intel is azért hoz hatmagos mainstream procit a négymagosokhoz képest alacsonyabb órajelekkel, mert innentől kezdve a játékok 16-20 szálig is lineárisan skálázódnak. Ez nem csak az új API-k miatt történik, hanem amiatt is, hogy a GPU-driven pipeline teljesen általános lesz. Látható például az új Deus Ex, aminek a Dawn motorja még DX11 alatt is nyolc szálig skálázódik lineárisan, DX12-ben 16-ig. Az Intel programozója pont mondta az egyik GDC Europa briefingen, hogy nehéz lesz a marketingnek, mert eddig gémer procinak négy mag kellett magas órajellel. De jövőre ez egyáltalán nem lesz jó. Meg kell találni az egyensúlyt a magok száma és az alapórajel között. Intel szerint ez 2,8-3 GHz és 12 szál lesz.
-
stratova
veterán
válasz
Yutani #17564 üzenetére
Ráció lene benne, Intel is előbb terítette a mobil ULV-t az új szériáknál. Ott nem kell extrém magas órajel. Notiba jó viszonylag versenyképes cuccnak jó a 3.0-3.5 GHz boost is 2,4-2,8 GHz alap órajellel. Másrészt Bristol mobilban jövőre május-júniusban lesz 1 éves (megint más kérdés mennyi termékbe került a start pillanatában) az elmúlt 3 generáció nem kapott ennél hosszabb életciklust.
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #17387 üzenetére
4 GHz alatti orajel eseten nem lesz eselye a 6700K elleneben egy 4 magos Zennek. Legalabbis teljesitmenyben. Ha pedig teljesitmenyben le lesz maradva, akkor kenytelen lesz az AMD lejjebb pozicionalni. 8 maggal me'g annyit lehet varialni, hogy a hangsulyt a tobbszalas benchmarkokra helyezik, es arban valahol a 6700K es 6800K koze pozicionaljak. De ehhez az is kell, hogy sok magot terhelve is ki tudja tartani a proci a 3.6-3.7 GHz koruli orajelet.
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #17383 üzenetére
"És ha lesz 95W 3.5+GHz 4c/8t verzió, az tuti vétel lesz, állítom!"
Ha feltetelezzuk, hogy IPC-ben Zen = Broadwell, akkor miben lesz jobb vetel az altalad emlitett Summit Ridge CPU varians, mint a mostani, 4 magos, 8 threades, 4.0 GHz-es (Turboval 4.2 GHz-es), szinten kb. 95 Watt TDP-s i7-6700K? Figyelembeveve persze azt is, hogy a Skylake nehany %-kal nagyobb IPC-vel bir, mint a Broadwell
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy ha az altalad emlitett Zen varians 15-20%-kal olcsobban kerul piacra, mint az i5-6600K, akkor tuti vetel lesz. Vagy ha az i7-6700K araban 3.5+ GHz-es, 8C/16T Summit Ridge-et kinal az AMD, az szinten tuti vetel lesz, legalabbis azok szamara mindenkepp, akik olyan szoftvert futtatnak, ami 4 mag fole tud skalazodni.
-
Fiery
veterán
válasz
Yutani #17381 üzenetére
AMD Zen "Summit Ridge" versus Core i7-6900K in Blender 3D - The Tech Report
Azonos orajel, azonos magszam, azonos thread szam, azonos x64 utasitaskeszlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest