-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #22648 üzenetére
Nem 4 óráról volt szó?
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #22636 üzenetére
Nem vagy egyedül. Én is többet vártam (már ami az előzetes tesztekből kiderült), és igazából ezekre a procikra vártam 2 hónapja. Én ma mindenképp megkívánom venni (hogy melyiket, azt még nem tudom), de nem vagyok benne biztos hogy pl egy 3700X-el (vagy akár a 3800X-el) jobban járok mint egy 9900K-val.
Nekem ez az egy bajom van vele...Nah de majd meglátjuk...kerüljenek ki a webshopokra oszt majd veszek valamit
-
DraXoN
addikt
válasz
SECTORnooB #22638 üzenetére
nem végleges biosszal teszteltek még az eddig kiszivárgott tesztek... szerintem XFR se működik sehol.
felesleges még bármi következtetést levonni, de ha a játékoktól eltekintesz, akkor a sima 3600-as ryzen simán megelőzi mindenütt a 8700K-t ... a játékoknak meg jól jönne az XFR, majd ha rendesen működik kell megnézni (egyenlőre az órajel módosítás is gond a teszteknél.. akár CPU akár RAM órajel tuningról van szó ... legalábbis az eddigi biosszal az volt, több alaplapnál tegnap adták ki a "végleges" kódú bioszt)... -
Dxx
tag
válasz
SECTORnooB #22636 üzenetére
Számomra nagyon vicces amit írsz
Többet vártál tiszta sor... Viszont ezzel az a baj, hogy ha többet tudna, akkor is többet várnál, vagy ha nem Te akkor valaki más írná, hogy nem rossz, de ő többet várt. Mikor megjelent az első széria, ami kb felért a csodával akkor is többet vártak töle nagyon sokan, a második generációnál is ez ment...
Mielőtt mindenki többet várna, előtte a hivatalos teszteket kellene megvárni. aztán lehet panaszkodni hogy, deazIntel 5GHz meg többet vártam, túl drága stb..
-
VirsLee
őstag
válasz
SECTORnooB #22633 üzenetére
Én egy lengyel teszt alapján még nem vonnék le messzemenő következtetéseket, de ha számodra az, hogy a legkisebb megjelenő Ryzen $199, esetleg lelépi teljesítményben a $359-os 8700k-t, nem elég... Komolyan érdekelne, hogy mégis mit vártál a legkisebb 6/12-es Ryzen procitól? Amennyiben igaz, amit a teszt mutat, szerinted ki fog megvenni egy 8700K-t ezekután 120e forintért, vagy 9600K-t 80e forintért? Várjuk meg a délután 3 órát, aztán utána meglátjuk, hogy mire jutottak.
-
carl18
addikt
válasz
SECTORnooB #22630 üzenetére
Hát majd meglátjuk, a 2 cég közül mos is az AMD van előnyben. Az intel ezért vágott árat, mert más lehetőségük nem volt jelenleg a piacon. Ha a Zen 3600 ára is beesik 150-160 dolcsi környékére méltó utodja lehet a 2600-nak. Az is elég nép processzor volt, a legjobban az fogyott az egész piacon.
[link] 8700K teljesítmény.(#22631) VirsLee +1 Elég megnézni az árukeresőt melyik a legnépszerűbb cpu, Zen 2600 most is 41E forint a legolcsóbb helyen és új 3 év bolti garral. Ezt nehéz lesz überelni , főleg ha a 3600 ára is bemegy 50E alá.
-
VirsLee
őstag
válasz
SECTORnooB #22630 üzenetére
Az átlag user lacika zabálta a 2600-as Ryzent. Plusz a 9400F-es intelt, szóval pont nem érdekelte, hogy hány GHz...
-
VirsLee
őstag
válasz
SECTORnooB #22626 üzenetére
Új gyártástechnológia. Meg kell ismerni. Nézd mi volt, amikor Intel lement 14nm-re. Szintén visszaesés órajelben. Utána csiszoltak rajta
Első széria 7nm-en, következő magasabb órajelen fog futni. Erre gondoltam.
-
poci76
aktív tag
válasz
SECTORnooB #22626 üzenetére
Állítólag az Intel azért nem ad ki asztali 10 nm-es procit, mert csak jóval alacsonyabb órajeleket tudnak elérni. Szóval ennek függvényében az, hogy az AMD még nőni is tudott 7 nm-en, nem is rossz.
-
carl18
addikt
válasz
SECTORnooB #22623 üzenetére
Ahogy elnéztem a Ryzen 3600 4,2 ghz all core turbo órajelen fut elődje 2600 3,7 ghz-re volt belőve. Én is csodálkoztam +100 mhz Overclocking alatt, mondjuk ez a legkisebb model 200 dollár. Az X-s példányok biztos elmennek nagyobb órajeleneken is.
8700K ellen 1080P alatt RTX 2080Ti mellet szépen helyált, kb azonos teljesítmény produkálnak kb. [link]
Zenek sose produkáltak jó teljesítmény 720P alatt, amúgy is olyan felbontáson senki se fogja használni.
Ez a 1080P teszt a 8700K ellen sokkal reálisabb képest fest. Egyetlen cím ahol van kis hátránya a Far Cry 5, más képes verni is a 8700K.t. Jó lesz ezA videóban csak 2666 mhz fut a memória, egy 3600X/3700X 3200 mhz-es vagy ettől is gyorsabb ramokkal elég durva eredmény lehet képes produkálni.
-
VirsLee
őstag
válasz
SECTORnooB #22623 üzenetére
A csíkszélesség felezés nem azt jelenti, hogy gyorsabb lesz az órajel. Teljesen új gyártástechnológia, ráadásul a teszt a legolcsóbb megjelenő processzorról készült. No para. Egyébként az eredményekkel elégedett vagy, vagy csak puffogni akartál picit, mert hiányolsz 100-200 mhz-t?
-
Kicsimix
őstag
válasz
SECTORnooB #22619 üzenetére
Ha a 3400g 50k akkor lehet ennyi lesz.............
-
carl18
addikt
válasz
SECTORnooB #22615 üzenetére
Hát igen, elég megnézni árukeresőn is mi a Number one termék jelenleg. Ryzen 2600-at vették a legtöbben nem is véletlen, ha a Zen 3600 erre még rárak azonos áron venni fogják mint a cukrot. A 12-16 magos modeleknek is meg lesz a felhasználó köre, youtuberek streamerek örülni fognak elérhető áron kapnak sok magvat. Talán még az intel ellen a sebezhetőségek szólnak, a Zen 2 itt is teljes hardveres védelmet élvez.
Szerintem is a Zen 3600 szépen fog fogyni
Ha cserélnem kéne én is ezt választanám.
(#22614) Sirandrish Sajnos ebbe a tesztben nincs benne. De pár nap múlva kint lesznek a hivatalosan tesztek és akkor úgy is fény derül mindenre.
-
carl18
addikt
válasz
SECTORnooB #22612 üzenetére
Akki vásárol egy 3700X-et minimum 1080P felbontáson fogja használni. Az első Zen széria is valahogy 720P alatt nem volt valami fényes, de ahogy emeltük a felbontás egyre jobban teljesítet. Szóval 1080P és az fölött még verheti a Zen 2 az inteleket
-
carl18
addikt
válasz
SECTORnooB #22609 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #22609 üzenetére
2 honapja a megjelenésre várok...
Es sem akarok intelt venni, de ha meg mindig az lesz a legkeményebb akkor azért vasárnapig meg alszom ra -
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #22606 üzenetére
En konkrétan arra számítottam hogy a 3800x es főleg a 3900x lenyomja a 9900k-t.
Vagy csak reméltem?lehetséges....
-
carl18
addikt
válasz
SECTORnooB #22591 üzenetére
Kösz az infot, a CPU Monkey által közölt eredményekből számoltam. Úgy látszik volt benne egy 100 mhz-es diferenciál. Hát ha leírtak alapján 4 ghz all core-on a Zen 3600 turbo órajele: Ha valóban ezen tudja a 1560 pontot az elég brutális lesz. Ez mellet meg még lesz benne egy kis tunning potenciál is.
Azért ahogy elnézzem már a Zen+ is elég szép eredményeket produkál nálad,kis OC mellet már erre sincs okod panaszra. Még 1 hét is úgy is kikerülnek a netre az eredmények, minden esetre a Zen 2 elég nagy előrelépés lesz ipc-ben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SECTORnooB #22581 üzenetére
Ha saját magad teszteled is csak összevágni tudod az eredményeket, mivel egy gépbe nem tudod belepakolni az öszes procit egyszerre.
-
Pakmara
őstag
válasz
SECTORnooB #22564 üzenetére
A memory latency még mindig elég harmatos. Gondolom ez már így is marad (csak van X570 alatt már valami normális bios).
-
antikomcsi
veterán
válasz
SECTORnooB #22531 üzenetére
Az is egyel több, mint ami megmagyarázható ekkora árcédulával.
-
-vitya-
őstag
válasz
SECTORnooB #22524 üzenetére
Eleve az odapirítást sem tudjuk addig értelmezni, míg ki nem adják
, arról meg majd szeptemberben lesz csak teszt...
Szóval minden teoretikus addig.
-
cooi11
senior tag
válasz
SECTORnooB #22507 üzenetére
Arra gondoltam ebbe a topikba jobban figyeltek a részletekre, és a felmerülő és elkerülendő problémákra.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #22419 üzenetére
a szomszed hazipaleszat nem teszem fel, mert szuken meri, es igen jo
#22418 : pont mint a decemberi Adored 3000 -es szeria leak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #22396 üzenetére
Nekem aztán mindegy csak jusson, me szijjelvágok valakit
am mik a földönkívüliek? Oké, gondolom valami bolt, de melyik?
-
DraXoN
addikt
válasz
SECTORnooB #22396 üzenetére
.. gondolom megint ők lesznek a kb. egyetlenek akiktől egyből lehet rendelni a régióban?
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #22394 üzenetére
HOL?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #22273 üzenetére
akkor megint elkesnek, mert hatodik ho hatodikan mar a 6nm -es procik megvasarolhatok lesznek.
-
Z_A_P
addikt
válasz
SECTORnooB #22273 üzenetére
Ennek 90% teljesen igaz: "If all goes according to schedule, the first Ryzen 3000 processors and X570 motherboards should go on sale "
-
Obliterátor
tag
válasz
SECTORnooB #21918 üzenetére
Az inkább az 1 magos turbo szerintem, kb mint intelnél. Tuningnál viszont...
-
HookR
addikt
válasz
SECTORnooB #21909 üzenetére
-
DraXoN
addikt
válasz
SECTORnooB #21909 üzenetére
Január 8-11
-
And01
aktív tag
válasz
SECTORnooB #21612 üzenetére
Szerverbe ev eleje, desktop jonne, jott volna nyar elejen,
Szerverbe a tsmc gyartja a lapkat ott elvileg minden rendben, a desktop zenek pedig a gf gyartastechnologiat hasznaltak volna.
Azzal hogy a gf kiesett, minden megy a tsmc-hez, ott meg nagy a sorbanallas, az amd
pedig kis hal a capak kozott (apple,qualcomm,nvidia) -
válasz
SECTORnooB #21396 üzenetére
Teljesen kiegyeznék ezzel én is, szép fejlődés lenne. Csak azért hozakodtam ezzel elő, mert teljesen másképp festene a Zen2 piaci rajtja, ha 4,6-ot várunk, s annyit tud is, vagy 5-öt várunk és csak 4,6-ot kapunk.
-
Petykemano
veterán
válasz
SECTORnooB #21381 üzenetére
igen, az.de attól még 14+++++ néven és/vagy 125W Tdp-vek jöhet olyan 8 magos CFL, ami ugyanezt a max turbót tudja.
-
Fücsök007
őstag
válasz
SECTORnooB #21201 üzenetére
Igazából az a kb. 5-6% eltérés nem lenne jelentős, ha a Zen is úgy skálázódna 4GHz fölött mint az adott inteles versenytárs. Egyébként a Zen2 ilyen téren is jobb lesz, így szerintem hozni fogja a mostani inteles 8700k szintet clock to clock, és hasonlóan lesz tuningolható. Épp mostanság derült az ki, hogy a VGA részleghez is több mérnököt átcsoportosítottak, hogy jobban skálázodjon az új architektúra 1,5GHz felett. Így 1-2 év múlva nem várható ilyen nagy eltérés a maximális frekikben sem.
-
válasz
SECTORnooB #21199 üzenetére
Okes, lehet, hogy elkovettem ket tulzast az alkotoi szabadsag neveben: nem neztem utana a pontos megjeleneseknek, es csak egyszalu teljesitmeny alapjan irtam a visszavagast.
-
Petykemano
veterán
válasz
SECTORnooB #21179 üzenetére
Akkor Ez benne van a 15-20eFt-ban, erősíts meg.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
SECTORnooB #21160 üzenetére
addig elemezd ki a legujabb benchmarkokat.
AMD Ryzen 7 2700X + Gigabyte Technology Co., Ltd. X470 AORUS Gaming 5 WIFI
Single-Core Score : 4930
Multi-Core Score : 25965https://browser.geekbench.com/v4/cpu/7675203
bónusz: http://browser.geekbench.com/v4/cpu/search?utf8=%E2%9C%93&q=2700X
-
S_x96x_S
addikt
válasz
SECTORnooB #21156 üzenetére
>Mikor lesz vége az NDA nak? Nagyon viszket már a tenyerem
szerintem - nem lehet biztosan tudni,
Feltételezhetően az utolsó pillanatig reszelnek és optimalizálnak rajta és amig biztosra nem mennek, addig nem akarják publikálni a START időpontját.
Lehet, hogy most az X470-es alaplapok ASMEDIA-as sérülékenységét foltozzák,
hogy már eleve "javítottan" jöjjön ki, (Valószínüleg a régi "kiszivárgott" slideokat is fabrikálták ( régi templétekbe rakták a szigorúan titkos infókat ) talán a vízjelek miatt, nehogy lebukjon a szivárogtató - azokban volt még egy márciusi időpont az NDA-ra, ami már lejárt ; emiatt is - nem igen lehet eldönteni, hogy mi igaz belőle és mi nem.
Az Április 19 időpont se halál biztos. ( bármikor módosíthatnak rajta )
Türelem ! ( és olvasd el újra a kedvenc idézetedet ""A kiváncsiság egyeseket arra késztet, ..." )
Tereld el a gondolataidat, gondolj arra, hogy még legalább 1 év mig kijön a még újabb - tunningolt architektúra 7nm -en.
-
Petykemano
veterán
válasz
SECTORnooB #21156 üzenetére
Április 19
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #21123 üzenetére
ugy nagyjabol semmi extra azonkivul, hogy vagy kerni kell a boltban a biosfrissitest, vagy vissza kell setalni ugyanezert. esetleg a forumon keresni valakit, akinek sima ryzene van, es hajlando kolcsonadni.
-
klepto
addikt
válasz
SECTORnooB #21114 üzenetére
GTX1050 lesz mellé
Már csak 1 kérdés maradt: az tuti, hogy a jelenlegi chipset is kompatibilis lesz minden procival a foglalat végéig, vagy itt érdemes megvárni az új 4xx-es alaplapokat? -
Petykemano
veterán
válasz
SECTORnooB #21109 üzenetére
Igen, csak amikor ezek a slide-ok megjelentek, akkor volt pár önjelölt grafológus, aki kijelentette, hogy a diák egy része (diák egy része, vagy diák tartalmának egy része) nem valós.
erre mondtam, hogy akkor lényegét tekintve tartalmilag mégiscsak valós lehetett, vagy a mostani hír sem valós
(Azt egyébként el tudnám képzelni, hogy nem a diák szivárogtak ki, csak az infók és a valaki - esetleg a szivárogtató - hekkelte rá a régi diákra a valós infót) -
Oliverda
titán
válasz
SECTORnooB #21076 üzenetére
Marhaság, olvass inkább valamit mást.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
ahogy nezem,atvettek a 2017-es megjelenesi datumot tartalmazo slidet is.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Egyedül az új XFR boost nem fog menni a régi alaplapokban , mindenhol ez van írva.
-
joysefke
veterán
válasz
SECTORnooB #21072 üzenetére
Nem értem ebben az AMD-nek mi lenne a buli? Nekik nyilván el kell adni a RYZEN 1xxx készleteket is. Ha ezek kompatibilitását a régi lapokra korlátozzák, akkor nagyon nehéz lesz a régi procikat kiszórni...
-
füles_
őstag
válasz
Sehol máshol nem lehet olvasni erről, ez már nagy port kavart volna szerintem.
-
válasz
Ez valami FUD, ilyet nem húzhat az AMD.
-
FeRkE
őstag
válasz
Hm, en nem latom ennek ertelmet, szerintem mennie kene az elso generacios Ryzeneknek is. Hol olvastad ezt?
-
füles_
őstag
válasz
Ezt hol láttad?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
SECTORnooB #21046 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
SECTORnooB #20918 üzenetére
Tippre a vásárlók 10, legfeljebb 20 százaléka tuningol, ergo most sem az esetlegesen javuló tuningpotenciál fogja a legtöbbet nyomni a latba. Amennyiben ez olyan sokat számítana, nem lenne ennyire népszerű az első széria, ami ugye meglehetősen halványan teljesít ebből a szempontból.
-
válasz
SECTORnooB #20921 üzenetére
Az engem érdeklő játékokban van kb. 15% előnye a 8700K-nak, ez a mostani pletyka meg pont 15% körüli teljesítmény növekedésről szól, ezért írom, hogy necces, de nem lehetetlen.
-
válasz
SECTORnooB #20918 üzenetére
A játékokban nyújtott teljesítményre vagyok még kíváncsi, hogy ott van-e változás. Ha a Ryzen 2800X beérné az Intel 8700K-t játékokban, az érdekes lenne. A mostani pletyka alapján ez elég neccesnek tűnik azért, de végül is nem lehetetlen. Az látszik, hogy lehagyni nem fogja.
-
válasz
SECTORnooB #20915 üzenetére
Én a boost clock-ról beszélek, ami ott van a táblázatban. Az is +200MHz. Legalábbis a táblázat szerint.
-
válasz
SECTORnooB #20911 üzenetére
-
Valdez
őstag
válasz
SECTORnooB #20906 üzenetére
Nem tudjuk a turbo boostokat, lehet csak ebből származik az eltérés.
-
válasz
SECTORnooB #20906 üzenetére
Igen, 6,25% órajel és 6,5% IPC növekedés ha jól számolom.
-
FeRkE
őstag
válasz
SECTORnooB #20882 üzenetére
Naja, az atlag user azt se tudja, hogy van ez a kulonbseg az egyes procik kozott.
-
válasz
SECTORnooB #20880 üzenetére
Bocsi, elsőre nem jött át!
Hát igen, bár szívesen látnék egy kimutatást, hogy 1000 darab legyártott egység esetén mennyi költségmegtakarítást jelent a paszta használata a forrasztáshoz képest. Főleg úgy, hogy ez mostanában felkapott téma, és pont ezt (is) lehetett lebegtetni az Intellel szemben, hogy "mi bizony forrasztunk, itt nincs liba-zsír kenegetés, mint a fillérb@szó Intel apónál". Ha központi egységenként mondjuk 1000 ft lenne a forrasztás felára, szerintem örömmel kifizetnék pluszba a vásárlók. Na mind1, ez már ilyen marad.
-
válasz
SECTORnooB #20877 üzenetére
Nem értem a kérdést? Mi közöm az Intelhez?
Most készülök Ravent venni, csak nem bántam volna ha nem pont most dobják a forrasztást...
"AMD's new Raven Ridge series APUs use thermal paste instead of solder, a chance that allows AMD to maintain a low price point for their budget-oriented product while offering adequate levels of thermal performance."
De az AMD válasza is kb. ezt tartalmazta a különféle csatornákon, ahol reagált.
-
válasz
SECTORnooB #20875 üzenetére
A hivatalos verzió szerint a "költségek alacsonyan tartása végett"...
-
füles_
őstag
válasz
SECTORnooB #20755 üzenetére
Mindenesetre jó lenne, ha mihamarabb jönnének az új alaplapok, mert aki megjelenéskor beruházna az RR-re annak ne kelljen a régebbi, 300-as szériás lapokból válogatnia.
Aztán lehet, hogy pont az RR közreműködésével akarják majd kisöpörni a jelenlegi chipseteket, lapokat a raktárakból. -
füles_
őstag
válasz
SECTORnooB #20753 üzenetére
És az nem lesz gond, hogy az RR megjelenésével nem minden alaplapon lesz képátvitelre képes csatlakozó? Szerintem logikusabb lenne, ha az RR-el jelennének meg az új lapok, mindegyiken DVI, HDMI csatlakozó, és az AMD az új lapokat ajánlaná az RR alá.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #20749 üzenetére
a glofo 10% -ot mondott arra, hogy mennyivel jobb az uj gyartastekknologia.
ha szamolunk, akkor az 1600 3.2 alappal megy, 3.6 -ra turboz. ebbol az uj verziora 3.5 koruli alaporajel es 3.95 - 4.0 turbo jon ki. az, hogy a mernoki mintapeldany nem megy ennyit, na bumm. majd a vegleges fog.
ha meg megsem, akkor jol lefikazzuk a maga idejeben. -
-FreaK-
veterán
válasz
SECTORnooB #20740 üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy lehet nem lesz itt semmiféle IPC előrelépés, az órajelek emelkednek kicsit talán, de csak ilyen 200MHz-et az egyes változatoknál. Az OC-ről nem tudni, hogy meddig fog elmenni, de az ES példányok csak 3.9-4-ig mentek az eddigi leakek alapján. Csupán 4-5% körüli előrelépésre lehet számítani a Skót barátunk szerint, és ez is csak a Prec.boost 2 és a minimális órajel növekedés miatt.
Nézzétek végig az AMD-s részt: AdoredTV: Tech Talk 3 - Nvidia CEO Admission, Ryzen 5 2600 Leak, Mining ApocalypseKomolyabb előrelépést a Zen2 magtól lehet majd várni, jövőre. Persze, nem is vártunk túl sokat a refresh szériától, de azért mindenki egy 10%-ban reménykedett, ahogy olvasom a topicot, de ennek jó, ha a fele talán meglesz. Legalább is most még úgy néz ki.
-
válasz
SECTORnooB #20731 üzenetére
Én is úgy tudtam hogy február végén jönnek - akkor most csúsznak ??
-
válasz
SECTORnooB #20734 üzenetére
Hivatalos volt? Linket pls. Én csak első negyedévet találok mindenfelé.
Meg egy szeptemberi pletykát, hogy februárban.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #20734 üzenetére
szerintem meg nem. 1 hirben olvastam, de arrol is kiderult, hogy fake.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #20731 üzenetére
hivatalosan sose volt februar vegere igerve. elso negyedevre volt, de ha igynezzuk, tenyleg toltak rajta 2 napot
-
válasz
SECTORnooB #20658 üzenetére
Ezeket tényleg ígérte az AMD, vagy csak pletykák voltak? Februárt is mikor mondták?
-
Televan74
nagyúr
válasz
SECTORnooB #20655 üzenetére
Kicsit megcsúsztak! Addig elvagy a mostanival,nem?
-
Mackósajt
senior tag
válasz
SECTORnooB #20652 üzenetére
A Zen+ start igen, de a Zen2 start nem.
-
joysefke
veterán
válasz
SECTORnooB #20652 üzenetére
de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest