- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
válasz total90 #6832 üzenetére
Most hagytam ott egy vagon pénzt asztalira, mert úgy voltam vele, hogy ram lesz bene bőven, gond nem lehet. M1 es Macbook pro ban, mindig elfogyott a 16GB ram, és biztos csak azért akadt.. Így már nem is olyan biztos, hogy CSAK azért.
Jelenleg is gondolkozom egy Mac mini M4 Pro n, de ahányszor nézem a teszteket, nem biztos, hogy jobban járok mint az asztali PC vel. Minden tesztben pontszámilag, és időben lényegében az asztali gépem nyerne. Bár nem szeretem/tetszik a windozos felület napi használatra se. Nem vagyok profi, és nem keresem a pénzt vele, még az ha kicsit lassabban csinálja oké, de az, ha akadozik, és nem szép sima minden, az engem nagyon tud zavarni.
Gyanítom, hogy használatban sokkal szebben viselkedne a Lightroom M4Pron a PC vel szemben a pontszámok, és a mért idők ellenne is.YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest