- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szia. Hasznos tanácsokkal láttál el pár hónapja. Én azóta is csak tanulom az internetet és a tabletet, de most Én adok egy tanácsot, habár nem kérted.
WayTeq készüléket NEEEEEEEEEE. Az elmúlt egy évben 3 különböző készüléket vettem ezzel a márka?? névvel. Beltéri egység (se top box) tablet, GPS. Mind három rövid időn belül elromlott. A szervizük arrogáns, nemtörödöm, hanyag. Még csak megsem kísérlik a vevőt ember számba venni. Mivel egy esetben a Békéltető Testület a másik két esetben a bíróság döntött a javamra joggal írhatom, hogy........
Meggondoltam még sem süllyedek az ő szintjükre, s nem használok trágár szavakat.
Sziasztok, továbbra is olvasom a fórum hozzá szólásait, bár felét sem értem amit írtok. Csak most már nem is zavar, s a gépet játéknak tekintem, nem megoldandó feladatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest