- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Kicserélték, még volt 1db raktáron.

Nekem nem volt bajom a MyAudió garanciával. 1hét alatt lezongorázták a cserét. Igaz én itt vagyok a közelükbe, uh. nem a boltba vittem vissza.
Hanem közvetlenül nekik.
A MyAudios srác mondta, hogy azért tart sokáig a "javítás" mert pl. az MM is úgy csinálja, hogy akárhol adod le (ha Miskolcon akkor is) előbb felküldik Pestre a központba, ott összegyűjtik és egyben küldik le nekik.
Szóal lehet, hogy 2 hetet csak a MM központban áll a kütyü.
mod: tudom most sokan azt mondják, hogy: Kétszer (sőt háromszor) is ugyanabba a patakba lépni???, de nekem a 808-al sem volt sok bajom. Most kezdette el az akksi vacakolni, meg az a durva fagyás volt ami kitörölt mindent a tabról. De az ár és a tudás még mindíg jó. Ezért a pénzért a lenovó-t tudtam volna megvenni a mi hasonló, de az meg hardverileg visszalépés. Még a WayteQ 70dci került szóba, de az meg nem volt most raktáron.

Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hanem közvetlenül nekik.