Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Kicserélték, még volt 1db raktáron.

Nekem nem volt bajom a MyAudió garanciával. 1hét alatt lezongorázták a cserét. Igaz én itt vagyok a közelükbe, uh. nem a boltba vittem vissza.
Hanem közvetlenül nekik.
A MyAudios srác mondta, hogy azért tart sokáig a "javítás" mert pl. az MM is úgy csinálja, hogy akárhol adod le (ha Miskolcon akkor is) előbb felküldik Pestre a központba, ott összegyűjtik és egyben küldik le nekik.
Szóal lehet, hogy 2 hetet csak a MM központban áll a kütyü.
mod: tudom most sokan azt mondják, hogy: Kétszer (sőt háromszor) is ugyanabba a patakba lépni???, de nekem a 808-al sem volt sok bajom. Most kezdette el az akksi vacakolni, meg az a durva fagyás volt ami kitörölt mindent a tabról. De az ár és a tudás még mindíg jó. Ezért a pénzért a lenovó-t tudtam volna megvenni a mi hasonló, de az meg hardverileg visszalépés. Még a WayteQ 70dci került szóba, de az meg nem volt most raktáron.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hanem közvetlenül nekik.