Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyod
csendes tag
Hali! Kb 1 órája olvasgatok vissza a több ezer bejegyzésben és így döntöttem inkább megkérdezem. Volt rá példa, hogy másoknak is beragadt 100%nál az akku kijelzés (ezt olvastam is) , de hogy mit csináltak ezzel a problémával azt már nem leltem meg. Ha valaki rendelkezik a tudással lécci írja meg, nem nagyon akarom szervizbe vinni mert akkor több hétig nem látom és ez nem megengedett (csak nagyon végső esetben)

Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest