- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
Hobbbyt #1808 üzenetére
de neked ez hogy jött elő? te is hallottad korábban vagy csak akkor amikor levetted a hátlapot? mikor jön meg neked a tab?
a samu csak 7.7" colos , a sony meg még így is drága, egy táblagép nem ér annyit szerintem...
Most megint csináltam egy factory resetet és megint nem csinálja... megnézem h melyik app miatt csinálhatja, egyesével felrakom az appokat...
-
pusihusi
addikt
válasz
Hobbbyt #1726 üzenetére
Akkor most cserélték neked vagy javítják? tomi5244: Megmondta kelzsoca, hogy mi a probléma! " Készenlétbe téve, az SD foglalatról/kártyáról a bootloader leveszi a feszültséget, és a következő wake up-nál (ébresztés) ráadja, ez pont olyan mint amikor beteszed és kiveszed az SD kártyát.
Ez a nagy "sd dobálás" titka
ui: értelemszerűen ha valami app közben ciklikusan felébreszti a gépet, akkor a kijelző felvillanhat bizonyos időközönként, és minden ilyen esetben megtörténik az sd kártya csatolás-leválasztás is.
A bootloader további hibái még:
- bekapcsolt állapotban, töltőre csatlakoztatva a gépet nem lehet csak resettel kikapcsolni.
- kikapcsolt állapotban a gépet töltőre csatlakoztatva, az magától bekapcsol.
Ezen felül bármely a töltéssel/töltés kezeléssel kapcsolatos bug is bootloader hibára vezethető vissza." Csak ennyi! -
fulopr
csendes tag
válasz
Hobbbyt #1696 üzenetére
itt próbálkoztak a srácok a XDA-sok segítségével, de a vége hónapok alatt az lett hogy aláírást gyűjtenek hogy a kódolt bootloader-t oldja fel a Toshiba...
http://www.thriveforums.org/forum/toshiba-excite-10-development/10808-i-want-root-exite-at305.html -
fulopr
csendes tag
válasz
Hobbbyt #1696 üzenetére
Úgy olvastam ez is IPS csak nem kiemelkedő azok közül... hét amíg a Toshiba nem nyitja meg a bootloader-t (kódolt) addig sajnos ez nem lesz sehogy root-olva... egy ideig az ideiglenes root ment, de egy frissítés óta az sem. A Asus már megnyitott a bootloader-t szóval ha root kell akkor inkább azok.
-
zseko
veterán
válasz
Hobbbyt #1622 üzenetére
Naja. Mikor megvettem az S2-t leteszteltem a régi telefonomat, a Galaxy Spica-t. Használat közben az is lemerült 1-1,5 nap alatt, ám miután már nem használtam, csak feltöltöttem és repülőgép üzemmódba téve letettem, 26 napig ment egy töltéssel... Ennek is lazán bírnia kellene minimum a felét, sőőt, a tabban 7000-es aksi van nem olyan kicsi mint a telefonban, inkább a dupláját kellene tudnia.
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz
Hobbbyt #1586 üzenetére
Megjegyzés: - Először indító némi időt vesz igénybe .. - Fix csipogó hangot hall, állítsa be a fényviszonyoknak 100% - ez egy béta változat, akkor lehet, hogy a lap instabil. (Ne láng nekem, ha valami probléma van, de én akkor próbálja kijavítani, amint ez lehetséges) - Épp optimalizálták a ofw. Nem oldja meg a kernel. Ez is csiripel!
-
XDModesty
aktív tag
válasz
Hobbbyt #1584 üzenetére
Most kivételesen én is így vagyok vele, belaktam a tabot és nagyon nem szeretném letörölni újra... Úgyhogy most nem én leszek a tesztalany mint a múltkori jb-nél.
szerk: ha valaki kipróbálja, akkor az aksi időt nézze már meg plz, nekem most az lenne a legfontosabb, a jelenlegi vondroid rommal elég csúnyán tud merülni. (igaz h sd-vel használom, ezen asszem változtatni fogok)
-
Tobika1
senior tag
válasz
Hobbbyt #1312 üzenetére
Szerintem tedd vissza a főzött romot, a jb az sípol, fos... nem tettél fel valami buzeráló appot ami elcseszhette a töltésedet? JB tedd fel valamelyik romot, kíváncsi vagyok h megjavul e.
az sd az maradt, továbbá ha nem full fényerőn használod akkor sípol...
Majd írd le hogy mire jutottál!
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt #1080 üzenetére
Én bízom a jóslatodban Hobbbyt!! Figyelni kell az eseményeket, biztos lesz javított JB akár házilag, akár hivatalosan.
Én ma lehet betérek a Székesfehérvári MM-be megnyomkodni egyet, vásárlás még nem lesz az biztos, de ha már 2 hete erről a kütyüről olvasok ideje megnézni élőben is. Csak kár, hogy azon még a régi ROM lesz....
-
kelzsoca
félisten
-
Tobika1
senior tag
Teszteld le jó alaposan és ha minden jó akkor rakom fel, nem akarok minden nap romot telepíteni
amúgy majdnem lezsibbadtam, azt hittem hogy elszállt a wifi, nem tudott csatlakozni a hálózatra és azt írta ki hogy a mac cím nem érhető el, már újra is raktam még1X a romot de nem volt jó, majd kivettem az sd kártyát és jó lett
érdekes dolgokat produkál a tab, de ez mind szoftveres hiba...
szóval várjuk az alapos tesztet
hang akadás sd eldobás meg a szokásosak
-
zseko
veterán
Na, ez engem is érdekelne
képet, videót, tesztet, de izibe!
Nekem most 5ó 20p alatt sikerült a felére csökkentenem az aksit, jobbára sima nyomkodással, kevés videó meg vagy egy jó 20 perc játék volt benne. Már csak valami normális készenléti idő kellene, mert azért 10óra alatt 20-25%-ot esni gyakorlatilag repülő módban, az több mint durva.
nah, nálam is van SD-kártya eldobálás. Pedig a létező legújabb a rendszerem...
(#872) Hobbbyt GT-P1000?
Egy Antutut meg Quadrantot csinálhatnál, már csak a békesség kedvéért...Azon gondolkodom, tegyek-e fel egy nagyon durva képet a tabomról
-
zseko
veterán
Dugd rá a tabot úgy ahogy írja, a 'Hangerő -' gomb nyomva tartása közben, majd menj be az eszközkezelőbe és ott lesz egy ismeretlen eszköz, itt 'etesd meg vele' a drivert amit Tobika1 mond
Driver update, majd megkeresed a mappát ahol van.
Nekem is 64 bites win7 van, így frissítettem én is a tabot.Ki kellene rootolni, azon gondolkodám (vajon a jb-t fogja a root?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest