- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiRobin
csendes tag
Most jó a cucc. Tölt!
-
TiRobin
csendes tag
Most beszéltem bátyámmal ki vill.mernök ö azt mondja hogy tuti nem töltö hiba. Valoszinü nem hardwares a hiba. A valószínű a tab mondja hogy már elég a töltés. Közbe még fel se töltödöt.:
-
TiRobin
csendes tag
Most éppen tölt. Szuper!
Az volt a furcs hogy jelezte a töltést csak nem csinálta. :-) -
TiRobin
csendes tag
Na már 47%
Akkor mehet még is tölti? -
TiRobin
csendes tag
Egyébkét én egészen meg volnék elégedve a cuccal.
Bár már ezis járt szervizben. Olyan hibát produkált hogy a bal oldalon egy függöleges sávban kb 1, fél cm félességben nem érzékelt. Szerviz be vissza. Közöltékhogy semmi baja. Kissé felbosszantot a dolg mivel ez majd két hétig álapitották. Ez pesti flagban volt. Bementem és el se hoztam a készüléket egyböl ment is vissza, persze egy telefont meg kellet ereszteni a szerelővel. Ezután sikerült is megjavítani. Azt mondák kábelt cseréltek csak kicsit gyanus volt hogy a kijelzön ismét van folia. Ami kevésbé tetszet az az hogy az uj kijelzön val egy kicsi szürkés folt és persze elégjol be is világit ezekután több helyen is. Ház az én történetem. -
TiRobin
csendes tag
Most 45% on vagyok
-
TiRobin
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban hogy mi lehet a gondja a tabomnak? Még soha nem meritettem le, de szinte már egésznapos töltés után se töltödöt fe. Söt szerinetm merült. Mi lenne a megoldás? Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Formula-1
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest