Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
MXM II. ... máris kicsi a 8600
(vagy tesztelni kellene valami atommeghajtásut?) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szerviz alkatrész-jegyzékek is szépen külön darabnak mutatják. Linkeltem pár tucattal korábban a letöltések helyét, ha jól Mléxem, a 600 és a 700 as rajta van a listán.

-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Lefordítom:
A coolbits.(=órajelhúzó).reg telepítése hatástalan, mert azt a funkciót az új driver, csak az nTune géphergelő alkalmazás hozzáillesztésével, az egységesített kezelőfelületen engedi meg.
De, mivel a driver már vizuálisan érzékelve*, SOKKAL, gyorsabb mit egy 86.xx ezért nem létszükséglet, hogy azonnal húzzuk a GPUt. (kivéve teljesítmény mániákusok)*Kifejezetten röhejesnek tartom a "benchmark-bajnokság" műfaját, ezért ezt nem is űzve, direktben a játékkal próbálom ki mit tud. Ez tud.

Capisce?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
[link]
Elviekben lehet cserélni de az is lehet, h csak ugyan olyanra! -
Sziasztok!
Most hallottam, hogy az MSI GX600 és GX700-asokban levő 8600M GT MXM videókártya, tehát cserélhető. Valaki megtudja ezt erősíteni, hogy igaz-e és, hogy pontosan milyen MXM típusú ? -
házimozis
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Sztem eléggé típushibás ez ex610 hiába mondod,
Minden évadban lehet kevésbé stabil készülék a palettán* bárkinél. Deezt csak elvi síkon jegyzem meg, nem tudom a típus meghibásodási adatokat. *Egy éve az M655ök kezdtek hullani, leginkább a szíjjelhajtástól. FuSi-n meg aztán olyan számok kerengenek eladásban de hibában is, hogy na.Ezt mégis mire érted?
Beborult agyu fanatik
aki a gépére "telepített" légykakiról is tudósít.
Mígnem a másik, nem fanatik - csak használja - talán ezért sem kihegyezett típust választ. By the way 5 kilóért gamer Dell-t venni nem izlés, pénz kell. 
-
Scoobyka
addikt
"klasszik panel ohne, húzás csak nTune-al - de ez első megközelítésben nem tűnik létszükségletnek"...ezt most nem értem.....ntunnal lehet húzni ez is ok,de a többit nem értem...agyhalál van nálam lehet lassan..érthetőbben picit....az azelőtti részt is kétszer lvastam újra mire felfogtam,hogy gémekkel tesztelted a drivert és stabil.
-
spyduck
nagyúr
válasz
házimozis
üzenetére
Sztem eléggé típushibás ez ex610 hiába mondod, h azért mert sokan vásárolják ezért több a hiba, Az F3TC-ről egy hibát se írnak!
Az EX610 user aktívabb mint az F3TC-s
Ezt mégis mire érted? Azon kívül, h 2magos proci van benne? Az ASUS-ban lévő 1 magos sztem gyorsabb az átlag felhasználásban! Konvertálásban biztos megveri de másban.... -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
ha driver frissités nem hozz javulást?
Hoz, próbáld ki: [link]
Meghülyítettetek engem is
há' kerestem gyorsabbat a gyárinál.
Egy hét alatt mentem vele 2ccáz kört üveghangon,... és ilyen "takedown" szotyikkal lelőttem vagy 400 lázadót, 3 országban.
Rugdalom egy hete. Hiba = nulla.
Azonban ez, már sajna az új nvidia kezelőfelületre* van írva, viszont Go támogatott nem go-beleügyeskedett. (nem kell foglakozni vele hogy nem MSI hanem Compal, mert ez nem látszik majd sehol.)
*klasszik panel ohne, húzás csak nTune-al - de ez első megközelítésben nem tűnik létszükségletnek, a PowerMizer butább, de a sugófelület okosabb...Ha nem használ akkor: Natural Tears II. vagy Visine szemcsepp, naponta egyszer. Esetleg hetente 2x, Centrum Multivitamin +Luteinnel. (ez szemgolyóra "gyúr" )
Egyébb óhaj?
-
Informátor
csendes tag
válasz
házimozis
üzenetére
"Szvsz szigorúan a tényeket célszerű figyelembe venni, és ezek azt mutatják hogy minden noteszmárkának vannak erős és gyenge oldalai."
Teljesen egyetértek.
Beszéltem már sokszor az ASUS szervizesekkel, semmivel sem különbek azok a gépek, mint más márka műanyagdobozai.
Lényegében-összességében ugyanolyan szar, mint a többi (kínai ipari hulladék).
Rengeteg az átfedés az alkatrészek között is, nagyrészt ugyanabból legózik az összes gyártó.
MSI-nél a típusokon belül is vannak különböző gyenge pontok, de ez így van minden gyártónál.Aki a tökéletesre vágyik, az vegyen fakockát.
-
horusz-
tag
MSI EX600-076HU Nekem ez van,és tuti jól müxik.3d mark 3250pont (nem tudom hogy az jó vagy nem)Ha megjön a F.S. XI2528 akkor már jobban lesz összehasonlításom! Én játékban,stratégiázok,azok jól mennek! A hangjával nem vagyok kibékülve,kissé torz,és sajna itt sem tudtak jó driert mondani nekem.
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
16 ms átlagosan. Általában a panelek a bejáratódásuk után pont, hogy gyorsulnak. Nagyon elöregedett LCD-t még nem annyira látni mert az élettartamuk hosszabb annál semmit annyi idő alatt, ... mióta forgalomban vannak...
Több ok lehet még, esetleg - óvatósan - VGA driverfrisstés (156.10), HA még a gyári van fent. ...Meg mint tudjuk, a vinyóz is belassul ha sok telepítgetés volt rajta. Szal defrag és egybek rulez.
És igen a szemfáradás. Kevesebbet kell gépezni.
-
házimozis
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Ez a statisztika nyelvén annyit jelent hogy....
1. Népszerűbb az EX610 mert több észrevétel van róla.
2. Több eladott készülék mentén, több lehet a reklamáció is.
Továbbá...
3.Az EX610 user aktívabb mint az F3TC-s.És a legfontosabb - magyar mentalitás - köpködni (nem mindíg jogosan) divat. Azaz ódákakat zengeni nem járnak egy fórumba, de az első legkisebb vélt (vagy valós) probléma esetén azonnal a gyalázkodás van. Aztán bebizonyosodik, hogy az elvárás volt irreális, vagy kezelési hiba történt, kis százalékban a vas a rossz. Bármelyik márkánál előfordul. Láttam én már halott LCDt 2 éves Thinkpadben.
Pro és kontra vannak érvek akármeylik márkára, különféle szempontok szerint. Pl. lehetne fikázni a Thinkpad-eket mondván, hogy azokban nincs minima 8600M kártya tehát "sz@r". Persze gamereknek! De ezt az utóbbi mondatrészt, már nem hozza a kereső, (vagy nem olvassa a fikázás okot az olvasó!) ha csak a "nem jó Thinkpad" szóra keresel.
Szóval múúúúrvára relatív dolog a krititzálás, mer NAGYON szubjektív módon teszi a többség, ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Téved aki ezt teszi.

Hát csak itt már túl sok a gyenge oldal!
Például?? (azon kívül amit leírtam?)
-
Scoobyka
addikt
most felmerült bennem egy probléma....lehet csak as zemem fárad vagy csak beképzelem,de az lehetséges,hogy az útánhúzás mértéke nő?....mármint korábban nem vettem észre filmekben,de most mintha igen....vagy vmi szoftveres humbug ez....vki segíthetne a megfejtésbe...
valaki nem tudja mennyi az útánhúzás az msi677-es kijelzőnek?Meg milyen paraméterei vannak...everest nem árul el sokat.
-
spyduck
nagyúr
válasz
házimozis
üzenetére
Hát csak itt már túl sok a gynge oldal!
Gondolkoztam az ex610-en is, erre beíratam ebben a topicban a keresőben és csak negatívumokat adott ki! Amikor az Asus topicban beírtam az F3TC-t a keresőbe csupa dícsérés volt!
Én megértem azt is akinek MSI-je van és jól működik, de alapjába véve elég sok gond van velük mint ahogy leírtad te is!
Nem magával a márkával van gondom hanem a laptojaikkal! -
házimozis
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Korrektutáznék "kicsit".
mindenki aki - vistat használ - a webkmerára panaszkodik. (atomf*sz*a a webcamera XPben, sosem volt a hardvernek baja - ha nem biosupdatelnek vagy drivercserélenek rajta kéthetetnte) A Vista supportról nem az MSI tehet.
Arról, hogy egy 64 bites kártyát (go8400) agyonsztárolnak - csak mert belevették a DX10 platformban - miért is az MSI tehet??? (univerzálisan játékra úgyis csak a 7600 v. 8600 a jó, AKI NOTEBOOKON AKAR JÁTSZANI, FIZZESE KI AZ EHHEZ VALÓ HARDVERT)
Szerviz:
Sony Vaio-hoz gyakorlatilag nincs magyar support. Nem tudnék beájulni az Asus hazai supportjától sem, van barátom (asus fanatik) orbitálisakat cuclizott már a hardvereikkel, gariban is.
És akkor most a tényekről:
Konkrét hardver problémája az MSInek a billentyűzet, és az akku akku-kezelés alaplapi környzete.
A billenytűzetek közt sok a gyári hibás, ill. megsülnek attól, hogy hűtőpad nélkül nyúzzák a noteszt túlhúzva, mert természetesen a hardver kicsi a tegnap kiadott premier kat. játékhoz - és csakis azt lehet játszani rajta.
Az akkumulátorok (pin*szonik) cellái szintén nem tesztelt darabok.(mondhatnám sz@r) De a pin*szonik egész akku-elem divizója sincs a toppon. Nem véletlen, hogy áttért az MSI a S*nyra. (na ez egy fokkal jobb ipari hulladék akku szinten)Szvsz szigorúan a tényeket célszerű figyelembe venni, és ezek azt mutatják hogy minden noteszmárkának vannak erős és gyenge oldalai.

-
spyduck
nagyúr
Őszinte leszek de lehet megköveznek érte a topicban!
Én is ugyan ezt a márkát néztem ki magamnak de meggondoltam magamat!
Oka:
-nincs itthon normális zservíze az MSI-nek, van egy olyan srác akinek elég hamar meghalt a gépe és már egy hónapja semmi hír a notijáról, persze lehet ez csak egydi eset! Ha végigolvasod a fórumot mindenki a webkmerára panaszkodik, persze sztem meg lehet csinálni manuális beállítással de mivel még nem csináltam nem mondok rá biztosat!
Az viszont biztos, h a legjobb teljesítményű gép ennyi pénzért és mivel 2 év gari van rá sztem megéri!
Utána néztem ennek VGA-nak is (go8400) ez vmi elég gagyi féle mert még a go7300-as is több pontot csinál mint ez, játéktesztekben is jobb a go7300!
Mert FUjitsu Siemens, Acer féle gépet nem szeretnék
Teljesen megértelek azt leszámítva, h nekem is Fujitsum van 1,5 éve, karcmentes, hibamentes de hozzáteszem csak internetre használom és így nem jönnek elő a rejtett hibák (karcmentes)!
Én most perpill. az ASUS F3TC-t tartom a legjobb gépnek ennyi pénzért br.:160k persze a VGA-ja meg a szervíze jobb viszont az MSI sokkal gyorsabb és újabb! -
Stehe
aktív tag
Szisztok!
Mostanában gondolkodom új laptop vásárlásán, és a napokba találtam rá erre a gépre:
MSI EX600
[link]Gyanúsan olcsónak tűnik a Core 2 Duo, Go8400-as videokártya, 2 giga, 160Gigás vinyó ellenére mindössze cask nettó 140k. Más márkáknál ennyi pénzért még integrált Vgas Core 2 Duot is alig kapni...
Valakinek van ilyen gépe? Amúgy az MSI, mint laptopmárka mennyire megbízható? Mert FUjitsu Siemens, Acer féle gépet nem szeretnék venni...
Köszi!
-
Batmause
tag
Azonak mondom, akik szeretik tesztelgetni a gép GPU-ját...vagy köztudotabban a grafikus kártyáját...
Olvastam, hogy volt aki CoD4-el teszteli a gépet...
...ha elfogadtok egy jótanácsot:
.kapcsoljátok be a konzolt a beállításoknál
.töltsétek be a játékot
.nyissátok meg a konzolt a 0-val
.írjátok be, hogy cg_draw fps 1
.ez után kiírja az fps-t(én advanced modban az 1. fejezem 2. pályáját szoktam betölteni - amikor először keresik a terrorista vezért - tenger, sok heli, sok rakéta, sok npc...szal van gép gyilok)
Remélem nem veszitek sem okoskodásnak, sem bosszantó dirigáló tanácsnak...jah, és aki ezt tudta attól is elnézést kérek...;)
Majd nézek FPS-t, bár előbb a grafikai beállításokat kell majd megnéznem...
Üdv
B.a.t. -
házimozis
tag
mind1...640*480ban akkor is fogok vele játszani
Hja! 15 fps-el. Ha neked ez így "játék"???
mennyire valós? (Rated at 3,26ghz)
Összeadva a két mag órajelét, ... jó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az MSI Live update (pedig oda IEvel megyek) ír kapitális baromságokat a gépemről, hogy na. Pl. nincs telepítve LAN driverem ?
Akkor mi a retekkel léptem be oda??!! 
Ha a saját hardvereiket nem tudják weben át azonosítani egyesek, akkor mit várhatunk egy idegen webes hardverazonosító progitól?
-
házimozis
tag
Kicsit autentikusabb forrásból [link] ellenőrizve, jól láthatóan messze nem teljesíti.
Minima' asztali 6800GT (~Go7700) vagy asztali 7800 (~Go7900) kell hozzá, hogy az Ati-t most ne írjam.
Azaz 128 bites (mem.busz), 8-16 pixel, és 5-8 shader pipeline-os kártya KELL. Erre 64/4/3-as paraméterekkel, kár is rámenni....Az ilyen on-line vasfelsimerő progiknál amit írsz, tucat buktató lehet a felismertetésben, aztán hamis adatot küld.

-
[KGR]
tag
Sziasztok!
M673X-el (2gb memóriára bővítve) van valakinek tapasztalata Crisysben? Milyen beállitsok mellet megy elfogadhatóan a játék? Még 1Gb memóval próbáltam, de az siralmas volt sajnos.
-
Zsoo80
tag
Sziasztok!
A notim tipusa: MSI EX610X-011HU 2GB; Vista Ultimate 32 bit van fent, minden müködik faxán, de a webcamal gondom van ( a legfrissebb driver van fent az msi oldaláról) rendszeresen kifagyassza a messengert és a jobb alsó sarokban lévő BsMnt ikon át van húzva pirossal, és nem tudok vele semmit csinálni! 5let ? 1ébként a noti nagyon jó megvagyok vele elégedve báran tudom ajánlani mindenkinek! Talán a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező gép most a piacon!
-
házimozis
tag
Notebook-on soványabb ez a számtan, ~30-80W között.
Ugyancsak kiszámított tápegységeket adnak - amelyek nemhogy aktívan, de passzívan is gyengén hűtöttek (inkább sehogy) - ettől is melegednek. Gyakorlatilag, életük túlnyomó részében, kvázi 80%on járnak.
Nem véletlen a többféle külső tápos notesz-eszköz, mert USBn át már nem bírná villannyal a "deszka".
Ez nem energiatakarékosság, hanem költséghatékony tömeggyártás. Punkt akkorát adnak mint ami szükséges, semmi tartalék. Szóval ez (táp túlméretezés) is egy olyan szegmens, amiben jobb az asztali.
-
Peat;)
veterán
Attól még hogy 400w van a tápra írva nem jelenti azt hogy annyit folyamatosan leszív a pénztárcából, egy modernebb gép kb 300 wattot eszik. Egy gyengébb 200-250-ből is kijöhet, ami a notebookokhoz áll közelebb teljesítményben. De a monitor főleg ha crt még jó sokat zabál, de csak a fogyasztás miatt (a kérdezőnek megy ez) én biztos nem vennék notit asztali helyett.
-
beslas
csendes tag
én most vettem egy GX700-ast és nagyon ott van

-
-
Kharesz
tag
Sziasztok!
Oan kérdésem lennne. hogy egy laptop, ez esetben egy msi ex610es mennyivel takaréskosab mint egy pc?
egyik oldalon olvastam h. 90W. jónak számít?
köszönöm a választ! -
Napfénysüti
nagyúr
Egy kérdés:
MSI EX600-076HU gépe akinek van megmondaná hogy nála is single channelben van a 2 ram modul? -
házimozis
tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Pont ilyet néztem ki magamnak! Esetleg nem tudsz róla 3dmak03-at küldeni?
-
tom1976
csendes tag
Helló!
Nekem egy Msi vr610x-012hu notim van és max felbontáson nem hajlandó csak 60 hz-es képfrissítéssel menni.A menüben,ahol a monitor frissítését lehet állítani,a legördülő menüben csak 60 hz van.Ez az első notim.Csak ennyit tud ez a kijelző,vagy valamit én néztem el a beállításkor?
Valaki segítsen!
Köszi! -
Diego!
senior tag
Sziasztok.
Rendelt már valaki notit a pcx.hu-ról? Szeretnék egy két véleményt hallani.
-
Peetr86
tag
Üdv!
BÚÉK mindenkinek.
Múlt7en rendeltem meg az említett EX600-076HU laptopot.
A kérdésem az lenne: Játszott -e már valaki mai játékokkal rajta, gondolok itt Call of Duty 4-re vagy Hellgate Londonra. Kíváncsi lennék hogyan bírja a gép?
Előre is köszi a választ. -
spyduck
nagyúr
Azt mondja már meg nekem vki, h miért ennyire olcsók az MSI notik pl: EX600-076-os?
Mert olyat akarok venni! -
GSRrider
csendes tag
B.Ú.É.K. all !

-
Barto
aktív tag
Nem hinném, hogy memória, mert akkor állandóan jelentkezne, és mint írtam nem így van. A haver gépében Kingstone van, és nagyon jól megy beki, hiba nélkül. Vele is csak egyszer jelentkezett.
Esetleg, ha úgy próbálnál másolni, hogy a FTP klienst csinálsz? Az stabil kapcsolat, és totál más protokol, mint a megosztás esetén.
Vannak, olyan memóra tesztek, amik egyszerű exe fielok. Készíts boot cd, írd fel rá, és boot után futtasd egy darabig. Ha nem fagy, ki átmegy a tszeteken, akkor jó ememória. Elég hosszú tesztek, de ha az első pár percben nem áll le, akkor nem kell aggódnod. Azért állok még a szoftverhiba mellett, mert láthatod, olyan hibajelenség, amit a Microsoft is elismer.
A linux telepítő lemezeken vannak ilyen memtestek. Ha linuxal nekem megy, akkor nem mem hibás. Az ilyenekre a linux nagyon kényes.
Akksi: Nekem még egy év után is 2 órát bír. Igaz, ha hálóról használom akkor niincs benne. Illetve, ha akksiról megy, akkor csak az utolsó pillanatba dugom rá töltőt. Többet nem is várok, mert a 7600 go -nak a wifinek, stb összeségében azért van energia igénye. -
Barto
aktív tag
Akkor kezdek kifogyni az ötletekből. Bár még mindig tartam a szoftveres hiba elvet, mert egy ismerősöm most vett plusz memóriát az amúgy sem új asztali pc-jébe. Összedugtuk a gépeket, másolgattunk ezt azt, persze egyik állomány sem volt kisebb, mint 1,4 GB. A legelső állománynál kiírta, megszakítottuk, majd utána újra elkezdtük és többet nem jelentkezett. Korábban is volt már a két gép összekötve, de nem hibázott. Vett bele plusz memóriát, és lőn hiba.
De egyszer csak. Szerintem egyelőre csak kérdez rá, ne vidd vissza egyből.
Egyet viszont nem értek, és most hogy neked is van ilyen gondod, kezdtem ezen agyalni: Minden telepítés után jelentkezett, de megszünt! Ha önorvosló a dolog, akkor neked miért nem szűnik meg?
Kicsit logikátlan, de már ilyen informatikailag lehetetlen dolgok jutnak az eszembe. Lehet be kellene fejezni az ivást mára? 
szerk.: a Vista körében megfogtál, bár én még nem tettem fel, egy ideig nem is akarom. Még nem tartom kiforrott rendszernek. Nagyon XP alapú, új köntösben. Sőt, még a beigért új file rendszer sincs benne.
-
Barto
aktív tag
Nem hinném, hogy kiröhögnének, szerintem segíteni fognak, mert ez csak szoftveres (Windowsos) gond. Nekem is M677 van, és farankón megy. Linux is van mellette azalatt soha nem volt ilyen probléma. SP2-es windowsom van, mind a PC-n, mind a notin. Két forrásból is van, mind a 2 volt fent, és ment. Lehet hogy csak apróság: minden újratelepítés után jelentkezett, de egy kis idő után magától elmúlt. Intelligens oprendszer: tanúl.
Passz de télleg elmúlt magától. Egy kérdés: mind a 2 gépen amiken másolni akarsz update-lt windows van? Mert lehet ez gond, hogy az egyik igen a másik nem. Ezt saját magam tapasztaltam. Ezt is érdekesnek találtam, de mind1. 
Csak kérdezd meg mielőtt visszavinnéd! Kérdésekért nem kell fizetni. Ha végképp nincs semmi eredmény és ötlet már csak akkor vidd vissza.
BÚÉK Mindenkinek!
-
G@ß!
őstag
Hát sajna próbálkoztam ezzel is de nem ment...(klikk).
Amugy ezt a hibát az SP2ben kijavitották, neked lehet h előtte nem az volt, és ezáltal javulhatott meg.
Szted ha visszaviszem ahova vettem, akkor nem fognak kiröhögni?
Mivel ez már a 3. laptopom ami nem jó!
Meg még valami, ezért ugye nem kell fizetnem...
Köszi! BUÉK!
-
Barto
aktív tag
Kerülőmegoldást egyáltalán nem csináltam. Csak a klikkelgetést. Szerintem én az elsővel nem is foglalkoztam, csak a másodikkal (azok közül amiket linkeltél). De ott már be volt kattintva az ott leírt opció. OK-ztam, mást nem kellett, aztán reboot és megszünt a jelenség. Ezért írtam a Dev C++ példát, mert azzal is így jártam. Esetleg még egy tipp: Igaz akkor egy komplett windows update-t csináltam, és lehet az segített, de gondolom ezen már túl vagy. Még agyalok, hátha valami ötlet, vagy emlékfoszlány beugrik.
-
G@ß!
őstag
OK!
Ezt elolvasva kiderül, hogy javitva van az sp2ben...
Ennél pedig a kerülő megoldáson kívül megpróbáltam mind2 őt, nem csak most, hanem régebben is, szoval eddig nincs semmi javulás.Egy picit a kedvemért nem gondolkoznál vissza?
Mert semmi nem segít, nem tudom h ezt a szerviz gariba megcsinálja-e?Előre is köszi!
Gabi -
Barto
aktív tag
Hol tudok a profilom változtatni? pl.: aláírás meg ilyenek?
-
Barto
aktív tag
Azért nem írtam le mit kell csinálni, mert fél éve volt ez és már nem emlékszem.

-
Barto
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Használd a google-t!
Nem, nem akarok undok lenni. Én is tapasztaltam ezt, és rákerestem. Olyankor fordul elő ez a hibajelenség, ha a gép magas rendszermemóriával rendelkezik (min 1 GB). Ilyenkor az XP megbolondul. Ha rákeresel, akkor fogod látni, hogy két megoldást is kinálnak, illetve két hibaokot is felvetnek. De ott lesz a leírás mit kell klikkelgetni. Én megmondom őszintén, hogy mind a két utat bejártam, de nagyon változtattam semmit, de megjavult. Hasonlít ez a DevC++ nevü programra. Aki ismeri az tudja, hogy amikor feltelepítjük és használni akarjuk nem ;-t. Annyit kell csijnálni, hogy Eszközök menüben ki kell választani a gyorsbill. menüpontot. Majd csak egy OK-t kell nyomni és írja a ;-t. DE nem állítottunk át semmilyen bill.-t. Érdekes
Remélem segítettem! -
deicide
veterán
Hello, én is most vettem asszonykának egy MSI VR610X-et (TK55,2gb ram, stb) és egyetlen problémám van vele. XP alatt, mivel nagyrészt TFT monitoron hazsnálja, én kikapcsoltam az energiaellátás menüben, hogy a noti fedelének lecsukására készenlétbe álljon, azonban ha bármilyen filmet, bármilyen programmal megnyitok, visszavált a ezen beállitás arra, hogy álljon készenlétbe lecsukásra, és ez elég idegesitő, ugyanis ha bekapcsolod és rögtön becsukod a fedelet, a windows bejön és aztán készenlétbe áll...lehet valamit tenni azonkivül, hogy minden win inditáskor átállitom és utána csukom le a fedelet?
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Megvan az új gépem!

MSI S271X-428 notebook,
AMD 1,8GHz Mobile Sempron 3500+, 2 GB DDR2 533MHz, ATi Radeon Xpress 1150, 12,1" W XGA, 160 GB SATA, DVD-RW Super multi, 10/100TX LAN, IEEE 802.11b W-LAN, Bluetooth 2.0EDR, ...

-
G@ß!
őstag
-
Scoobyka
addikt
válasz
skullman00
üzenetére
örömmel töltött el a hz-aid.
-
[KGR]
tag
válasz
skullman00
üzenetére
Úristen!
Ezt már nem lehet csak a pia rovására írni!

-
skullman00
csendes tag
Megesik minden.De végre sikerült mindent megoldani van kép hang vagyis minden jó
.akit érdekel hogy sikerült a hang ha valkinek lenne ilyen problámja annak leirom ez egy GX700-as noti realtek hangvezérlő.Az a lényeg le kell tölteni a legujjab realtek drviert ami itt tölthető le.AZ elsőt kell[link]ezután fel kell telepiteni nekem 2.djára települt elsőnek valami baj volt.nah mind1.Ezután a vezérlőpulton át belész a realtek vezérlőjébe és ott lex hogy hangszórók és high definition audio át kell rakni hogy alapértelmezetten a high definition audio legyen ezen belul még lehet vele babrálgatni de igymár lex hang hdmi-hdmi kábelen keresztül.köszönöm hogy segithettem. -
HEMP
aktív tag
válasz
skullman00
üzenetére
Szép egész és kerek, értelmes mondatokat alkotsz, gratula!
-
skullman00
csendes tag
helo!
Na sikerült megcsinálnom a képet mostmá látszik az egész
csak a 169.09-es drivert kellet feltelepiteni ez mind szép és jó csak mostmár hang nics hdmi-hdmi-n keresztül eddig volt mig a kép rossz volt volt hang mostmár nem nics semmi hang
valmi ötlet? -
Batmause
tag
Van vkinek MSI M677X és Zalman ZM-NC1000-es párosa?
Küldjön egy fényképet, ha lehetne...
korsoskristof@gmail.com
-
skullman00
csendes tag
akor szted a driver nem fog segiteni?de 720p-s hd filmet jól lejátsza szaggatás nélkü csak mind a 4 oldaról hiányzik egy kevés.
-
GSRrider
csendes tag
válasz
skullman00
üzenetére
Mert ott másképp küldi ki a jelet.
-
GSRrider
csendes tag
válasz
skullman00
üzenetére
Szerintem a TV-d nem tudja azt a felbontást, amit a HDMI csatlakozón kiad a gép.
A HD filmezéshez full HD-s TV kell, elvileg a "fél" HD sem teljesen jó....
Szerintem.... -
skullman00
csendes tag
Helo all!
Egy gx700-asunk van egy hdtv-t kötöttünk rá hdmi-n keresztül és a tv-n nem látszik az egész kép a 2 oldalából aljából és a tetejéből levesz már mindent próbáltunk nem sikerül de vga kimeetre ha kötjuk akkor jó a kép minden megvan sztetek mi lehet a baj ujabb driver kellene rá és ha driver kellene rá akkor melyik?és pls linket is adjatok akkor.Előre is thx mindenkinek -
janos666
nagyúr
Nincs valami hír arról hogy mikorra várható egy új gamer notesz az MSI-től?
Azon gondolkozom vegyek-e már most februárban egy GX700-ast, vagy majd csak jövő szeptemberben (ezt olcsóbban avgy valami mást). -
Bernardo20
őstag
tegnap tulajdonosa lettem egy vr601-nek core2 1.5ghz-es procival.
nagyon klassz a gép,de hoztam a formám és nálam sem ismeri fel az xp telepítő a sata-s vinyót! Pedig eredeti windows prof sp2-őm van..vista simán felmegy de nem szeretem ha egy oprendszer közel 12gb-ot fogalal...valamiért a speedstepping sem oké.(vista miatta notebook hardware controll meghülyül, cpuz rendesen mutatja, jó a speedstepping).most megpróbálom a már említett nlite-ot remélem ez segít. ha nem, akkor eseteleg vkinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(vagy tesztelni kellene valami atommeghajtásut?) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

aki a gépére "telepített" légykakiról is tudósít.
Mígnem a másik, nem fanatik - csak használja - talán ezért sem kihegyezett típust választ. By the way 5 kilóért gamer Dell-t venni nem izlés, pénz kell. 

Akkor mi a retekkel léptem be oda??!! 

üdv