Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
Hümm! ...Félretéve (mert náluk vásárolok)
a forgalmazó szokásos, márka iránti fanyalgását, van valami abban amit írnak.
Érthetetlen, hogy miért kell külalakjában is halálba hergelni egy készüléket, amelyben csak az agyatlan teljestményhajhászat - de nem túl drágán* - koncepció megtestesülését lehet látni.
(*azaz "olcsó húsnak híg a leve?")
(az az egybefolyó LEDsor alulmúlhatatlan) Nem ettől lesz presztizse az MSInek. -
Thusor
őstag
MSI ex610 hangkártyájáról nem nagyon találtam semmilyen adatot. Ez 5.1-es hangkártya? Hozzá tudok kötni egy hatcsatornás házimozit közvetlen kábellel? Vagy csak egy sima sztereo hangkártya?
-
házimozis
tag
Üdv. Nberek!
Biol
Az energiagazdálkodási szoftok (pewerNow, powermizer) telepítve vannak? És milyen beállításokkal?Nagyon magas hőmérsékletek ezek.
Ezen túlmenően is ajánlom a hűtőpadot, (1,5-2 óra játék) mert baj lesz....
BlueRay írás? az mi a francnak? Mutasson már valaki egy filmet, az utolsó 3 évből, ami kettőnél több megnézést ér? ...Nem hogy 4000ért vegyek hozzá nyersanagyot. (DVDben pedig 3000ért kapható)
...Polcrendszer
Ha már mindenáron commercial notebookkal akarsz editálni - és játék nem kell - akkor ehhez QuadroFX v FireGL VGAt érdemes venni, mert azok erre vannak fejlesztve. [link] (szakmám - csak tudom?) Ilyen kártyát az MSI notebookba nem szerel. (Dell, hp, Lenonvo, rulez) Továbbá erre a feladatra alapértelmezett a 2G RAM.
Ne gondold, hogy egy 160k-s notesz után, egy 180k-s az annyival jobb lesz erre a célra. Home környezetre tervezett gép, broadcast feladatokra alkalmatlan. (hiányzik belőle egy kis VAS)VGA Driver
7600hoz, még mindíg nincs jobb a 86.02nél! Tudnillik nem csak játékból áll a világ. A Laptopvideo2go [link] moddolt driverei, gyalázatos 2D teljesítményt nyújtanak!
Van egy jó kis tesztprogi [link] komplex gépteszt, ezen belül szerteágazó VGA teszt is.
Nem nagy, és nem hosszadalmas. (ökör 3DMark-ok) Na ezzel mérve, szép egyenletes teljesítményt hoz a 86.02.Feltettem vagy 6 moddolt drivert. (szigorúan go7600 támogatott, eredetileg WHQL-es) Azon kívül, hogy izzik tőlük a notesz, kb. 2-8% 3D teljesítménynövekedést ha hoznak. Ellenben 2D (Shapes, stb) módokban, egy Savage4 teljesítményét sem hozzák.
A legtöbben a powermizer nem is működik.Szal megsütni a műanyagot, és konzol-gamereknek "jó" lesz.
Egycélúan bugyuta driver-modd-ok ezek.
Vannak a Passmark lapján letölthető teszteredmények is gépkategória szerint. Érdemes bogarászni. A komplex pontszámot úgyis a teljeskörű tesztre adja a progi, ergo hiába vagy szíjjel pikarva 3Dben, ha 2Dben elégtelen a driver - le fog pontozni a végén.
...Csak asztali gép eredménnyel ne vessétek össze a noteszotokat, mert sírva fogtok fakadni! (egy 600ks- powergamer-noteszt szétüt, egy 250k-s asztali gép)86.38
Iszonyat lasssúúúúúú!!!! Csodálkozom is, Scoobyka (korábbi) méréseredményein. (nem vonom kétségbe) Szintetikus teszttel lehet, hogy magasabb pontszámot hoz, mint a 86.02 de pl. a GTR2ben 86.38al elsírom magam, amikor a rajtrácson kell áthajtani. (egyedül vagyok a pályán!!!)
Nem szaggat, (időalap hiba) hanem belassul, aztán amikor túlhaladok, begyorsul újra. Valszeg a szaggatás kivédésére kényszerítő adat"folyást" állítottak be rajta, de ez így használhatatlan. Egy géppuskasorozat, egyes-lövésre lassul ha sok a gerilla Kolumbiában. (TT WiC)
A 86.02vel ezek a jelenségek nincsenek.
A 15x feletti driverek közül, talán a 156.80 (go7 és 8xxxM támogatott, XPs és Vistas is van) használható.
Nem érdekelnek a bencsmárk pontszámok, ha játszhatalan a driverrel a játékok többsége.
Annyira topra hegyezik a mai játékokat egyes paraméterekben, hogy "univerzális maxipower" drivert nem lehet írni. E teljesítményhez pedig VAS kell és nem szoft bohóckodás.
-
biol
csendes tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
én nem vettem észre nagy különbséget a 3d markban kivéve azt hogy a feature teszt nem futott le. az újabb driverrel
az eredmények 86.02:http://kepfeltoltes.hu/080303/laptop_86.02_www.kepfeltoltes.hu_.gif
86.38:
http://kepfeltoltes.hu/080303/laptop86.38_www.kepfeltoltes.hu_.gif
-
Scoobyka
addikt
163.51
156.55
mind2 jó. sztem....bár a 163.51esben gyengébb az energiafelhasználás,mint a 86.38-ban,de az újabb gémek ezeken jobban mennek.
és egy régebi bár csak béta,de a hd-filmézéshez sztem ez veszi át a procterhelést a legjobban,ha mellette megvan a purevideo program is.
92.91
jó kisérletezgetést mindenkinek és csak saját felelőségre!
-
Polcrendszer
tag
válasz
spyduck
üzenetére
értlek.én nem játszani akarok, hanem filmet effektezni meg vágni,és a mostani 1.7es tk-53mal és a go6100al is elmegyegetett ez a dolog,ami viszont halál idegesítő , hogy képtelen az általam készített hi quality videókat szaggatásmentesen lejátszani.nem tudom,van-e különbség a 2 proci között,ez 65-70fok átlagban,1és3negyed óránál többet nem tudok kicsiholni totális visszavétel mellett sem

-
spyduck
nagyúr
válasz
Polcrendszer
üzenetére
Ilyen teljesítményű kártyának bőven elég 128mb! Több mb akkor kell ha nagy felbontáson 2-4XAA val meg AF-el játszol!
Az AMD TK55 az 1,8 ghz-es, nagyon jó kis proci, nem melgszik és jó a teljesítmény, persze nem olyan jó mint a TL-nek de kevesebbet fogyaszt! -
spyduck
nagyúr
válasz
Polcrendszer
üzenetére
Nagyon jó választás, én már bánom, h annak idején nem ezt a notit vettem, ez a VGA simán elbír azokkal a videókkal!
-
Polcrendszer
tag
szerintetek ez a Megabook EX610X-011HU Radeon hd2400el 154ezerért jó lenne? a tesztek szerint középmezőnyben teljesítet ez a videókari. premiere pro meg after effectsben készült videók nem szaggatnának,mint a nvidia6100el?
-
-
biol
csendes tag
válasz
Rellind
üzenetére
NA szóval az volt, hogy: az eresetileg vásárolt gépem 673x-es volt 2 gb rammal amd tl-56-os procival 2gb memóriával. A videókari go7400 elromlott benne így m677 alaplap került bele go 7600 videókarival. Tehát az alaplapot és a videókarit cserélték.
A driverre visszatérve 86.38-as drivert nem próbáltam. 86.02-essel a bioshock átlagban 30 fps-el futott (1024x768-as felbontás de minden más effekt, fények stb. ki volt kapcsolva) 3d mark 2003mal teszteltem még csak az eredmény:
http://kepfeltoltes.hu/080302/laptop_www.kepfeltoltes.hu_.gif
WOW maxon ment, unreal turnament 3 közepes beállításokkal (1024x768-ban) 21-30 fps.
Valószínűleg a 86.38-as jobb.
86.38-at amúgy honnan lehet letölteni? Az nvidiánál nem találom és a guru3d-n sem -
cybear
csendes tag
Sziasztok, van egy nagy problémám,
MSI M655X laptopom van. Egy hónapja eltört a laptop bal oldali zsenérja. (Láttam sokaknak volt már ilyen problémája.) Ekkor bevittem az Albacomp-hoz, kicserélték a burkolatot. Most viszont megint kezd repedni ugyanott. Mit csináljak? Ha megint kicseréltetem gondolom újra ez lesz. -
biol
csendes tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Nem fizettem rá mert azt mondták a szervízbe, hogy az msi gyár nem tudta szállítani az m673-as alaplapot (mert régebben azzal volt gondom). Így mivel a gép paraméterei megegyeztek prociban memóriában stb. eggyel nagyobb sorozatszámú alaplapot raktak bele.
Darth_Revan-nak a tájékoztatást köszönöm hétfőn viszem is a szervízbe.
A 86.02-es driverrel szerintem jól mennek a játékok. -
vakolat
csendes tag
hi,
vettem egy msi ex610x notit, de nem müxik a kamera. Van vlmi tippetek? A telepitőcd-n nem találtam semmit, letöltöttem a honlapról a típushoz tartozó Bisont de nem jön össze... -
Scoobyka
addikt
7600go hoz aki esetleg játszik rajta milyen drivert rakott fel ,hogy a lehető legjobb legyen a teljesítménye?
-
haralambusz
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sajnos ettől félek énis!

Pedig nagyon gondolkodom rajta, hogy megint ilyenem legyen, meg hozzá még 1 9-cellás akksin!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
haralambusz
üzenetére
Valószínűleg csak olvassa a BR-t.
-
haralambusz
tag
#5361-re valaki?
-
Darth_Revan
veterán
Valamit mindenképp csinálj vele, mert ekkora hőmérséklet mellett nem lesz hosszúéletű...én visszavinném a szervízbe, hogy nézzék meg minden ok-e a hűtőnél, mert nem normális ekkora hőmérséklet. Alapjáraton 60-65foknak, terhelve pedig 75-80-nak lenne szabad max lennie (legalábbis a Geforce 8XXXM-eseknél, de gondolom így van a 7600-assal is) -
TothMG
aktív tag
Nem csodálkoznék ha CMO N121I6 panel lenne az S270-ben. Tehát egy CMO M220Z2-L01 panellel szerelt monitor kellene valahonnan szerezni. Na ez nehéz lesz.
-
biol
csendes tag
Sziasztok!
Van egy msi m677-es notebookom a következő paraméterekkel:
amd turion x2 TL-56
2 GB ram
160 giga vinyó
go 7600 videókártya
a következő a gondom vele.
Alapjáraton a gpu hőmérséklete 71-fokos. Ez eddig nem lenne probléma, viszont ha játszok vele, egy 15-20 perc után felmegy 103-104 fokra, ami kissé aggaszt. Álatalában 1,5-2 órákat szoktam játszani vele de azt sem minden nap. A laptopot most cserélték ki a szervízbe. Eddig m 673x -em volt, és azt cserélték ki m677-re, mert az msi csak ezt tudta leszállítani. Tehát kb egy hetes a gép. A processzor hőmérséklete és a winchester hőmérséklete sem tér el az átlagtól egyedül a gpu-val van gondom. A gépet megnézettem nem olvadt meg benne semmi. Ha valaki tapasztalt valami hasonlót és tudna segíteni légyszíves írjon. (Lefagyások és belassulások sincsanek játék közben.) -
házimozis
tag
Neoka
Jól látsz, a te dátumod mai. Láttam már ilyet tőlük, pl. forceware esetében. (tök ua. csak egy évvel frissebb dátummal.)TothMG
Mérete válogatja. Sok a Samsung. (enyém az, és másikakról olvastam is)
Ellenben a leíró szoftverek hozzáteszik h Seiko-Epson. (Tőlük veszi a csamcsung?
) -
Neoka
aktív tag
MSI 673 Bios
most én vagyok süti vagy az MSI játszik, nem ugyan ezekek a verziószámok voltak eddig is? viszont a frissítés dátuma 2008.02.29.

-
TothMG
aktív tag
Hello, nincs valakinek pontos ismerete arról. hogy az MSI s270 notiban milyen kijelző van, mert ennél jobbat, még asztali monitorban sem nagyon láttam és ugyan ilyen technológiájú LCD monitort kéne valahonnan szereznem. Nagyon jó lenne.
-
haralambusz
tag
Sziasztok!
MSI GX600E: ODD: DVD Sony BlueRay
Szerintetek ez írja is a blueray-t vagy csak olvassa?

-
[KGR]
tag
Sziasztok!
Kicsit Off, de azért szeretném megosztani veletek, hogy hogy járt az egyi ismerősöm. Elég jól állnak anyagilag, igy igazából olyan laptopot vehettek volna meg, amilyet csak akarnak.
Vettek egy TosHIBA laptopot, amibe egy Core2-es intel proci van 2 giga memóriával, de nem is ez a lényeg.
Az ismerősöm hallotta, hogy pár barátja a notebook videókarikról beszélt és kikérte a véleményüket. Igazából nem ért a számítógépekhez, csak annyi maradt meg benne, hogy valamilyen X pár százas típusú videókártya az nagyon jó.Namost szerintetek milyen vga van a vásárolt laptopban? Intel Graphic Media Accelerator X3100............ erről ennyit... Nem hiába nevezte igy el az Intel az integrált videókarijait. Sok ember pórul járhat emiatt, aki nem jártas hardver témában.
-
beklas
csendes tag
Notebookstore-ban a srác azt mondta, hogy az MSI EX-610 melegszik mint az állat és inkább vegyem meg a MSI EX-600 076-ot azt ő nyúzta 3 hónapig és Oblivionozott rajta azt mondta közepes grafon szépen futott...
-
házimozis
tag
Spacer
Ez nem fog menni, ill. akkora kavarás kell hozzá [link] hogy arra a 2 hétre amíg megutálod a vistát - nincs értelme.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pinokkio
Webszótár rulez.
Nem véletlen írtam, hogy 105ért nincs alternatíva. Az általad felsorolt gépeket ismerem (futólag) és azokon vagy a giga RAMot nem kapod meg ezen az áron, vagy más nagatívumok vannak. (A 6325 jó gép de pl, csak 1024es max felbontást tud, az lassan weben is kevés.) -
Thusor
őstag
Egy PCMCI-os kártyát szeretnék használni egy Expresscardos gépben. Milyen olcsó megoldást tudtok arra, hogy használni tudjam a PCMCI-os kártyámat?
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Szasztok!
Gondoltam beirom ide is, h eladó lett a notim akit érdekel irjon! Köcke
http://prohardver.hu/apro/msi_m655x_gamer_notebook_elado_zalman_nc-1000_audigy2_zs_2_ev_gar/hsz_1-50.html
-
spacer
aktív tag
Egy láma kérdés.
Tudok valahogy usb-s külső rackes vinyóra windows telepíteni?? Mert ha igen, akkor kipróbálnám a vistát, hogy muzsikál az EX610-en. -
házimozis
tag
válasz
Pinokkio
üzenetére
Üdv!
Ezért az árért nem kapsz jobban felszerelt gépet.
(Lehet, hogy kell vennem egy különbejártú noteszt az apámnak ezért szaglászom.)Az X3100 most, "teljesítményben" a legjobb alaplapi VGA, ráadásul DX10es.
Sajnos a Celeron proci nem tudja az eneregiagazdálkodás funkciót, így az akku üzemidőben és melegedésben számolni kell ezzel. (viszont ugyanez kétmagos CPUval 140e)
A 6 cellás akku is jó mert ezen az árszinten a 3-4 cellás a divat. (FuSi)
Itt egy teszt róla, [link] elégedettek vele alapjában. A VGA kap némi kritikát, de ez is relatív, mert lényegesen meghaladja a korábbi akár Intel akár Nvivia, vagy Ati alalapi kártyák képességeit.
A csatlakozófelületben sincs probléma, (dróttal és anélkül) és a szolgáltatásokban sem (nem értem miért köpködi a teszt?) - ennyiért.
...Tapicskoltam már boltban, a kivitele is esztétikus, és lehet anyagminőségről is beszélni, pozitív értelemben.Szerintem vágj bele.

u.i:
Pár ~2005 előtti - szerényvaskell - játék futtatása is belefér(het) ebbe a VGAba,
-
Pinokkio
csendes tag
Sziasztok!
Munkára (Office, Origin, InStat) kéne vennem egy laptopot, de az anyagi lehetőségeim némiképp korlátozottak. Kinéztem az alábbi gépet: MSI VR601X-028HU- Intel Celeron-M 530 (1,7 GHz / 533 MHz / 1MB L2)
- 80 GB SATA 5400rpm
- 1024 MB DDR-II 533 MHz
- DVD-Supermulti
- 15.4'' WXGA (1280 x 800)
- Intel Graphic Media Accelerator X3100
- 6 cellás akksi
- kártyaolvasó 4 az 1-ben (SD, MMC, MS, MSPro)
- PCMCIA
- 4x USB, FireWire I-link, modem
- LAN, Wi-FiAhol néztem, ott bruttó ára 104.316 Ft. Szerintetek ennyiért jó ez a gép? Vagy hasonló árban (120-ig) van esetleg jobb választás?
-
gr.bence
aktív tag
ja és itt is fenn van a video
-
gr.bence
aktív tag
-
Batmause
tag
válasz
gr.bence
üzenetére
Csinálj tesztet CoD4-el, plz.
Mesterlövészes pálya - sok növény és effekt együtt nagyon megterhelő.Hívd elő a konfigot és kérj FPS-t, cg_draw fps 1, vagy használj Fraps-et. Bár szerintem a Fraps kicsit lassítja a gépet - gyengébb gépnél sokkal rosszabbul ment a játék...
-
Batmause
tag
Miért? A régi gépen teljesen megszoktam, hogy alacsony FPS-en játszok. Egy idő után már automatikan előredolgozok - kicsit előrébb löni, hamarabb nyomkondi a gombokat, stb...
A felbontás sem tartom annyira egetverő fontosságúnak. Kicsit szebb a magasabb felbontás, és kicsivel nagyobb a látszószög. Szerintem túl lehet élni a hiányát...

-
mynames
senior tag
válasz
gr.bence
üzenetére
Grat!
Tetszetős lett! Miért nem szakmai logoutra ment?Hááát, rájöttem, hogy mindenképpen kell egy ilyen noti...A csájniz csajszi adta meg a végső lökést.
Azt nem is tudtam hogy a GX-ek HD DVD képes optikai meghajtóval szereltek. (mi is az tulajdonképp?
)
Az antenna csatlakozás, az GPS antenna csatlakozás lehetősége (bár az inkább bluetooth lenne
), vagy mi más jöht még szóba?mynames
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
készítettem egy kis videot a notimról(MSI GX600PX) zenével meg minden no comment....
jó töltögetést

itt a link PLUSZ EGY KIS VIDEO-RA KATT és már jön is
pápá
-
Reag3nS
senior tag
Üdv! volt egy link ahol a vidkarikat gyűjtötték össze mennyi pontot értek el 3dmarktban, többek között notiban lévő vidkarik is a listán voltak. valaki belinkelhetné pls
-
karantÉN
aktív tag
-
karantÉN
aktív tag
üdv msi tulajok

lenne egy ilyen problémám :
hsza saját topicjában feltettem a kérdést de hátha más notin is előjött már ez a hiba ( linken belüli kép )
köszi a segítséget

-
Batmause
tag
válasz
Rellind
üzenetére
M673-ban hogy van 7600?
Cseréltetted a VGA-t?Nekem 677X-em van. Szinte max grafikon, 800x600ason nyomom.
Mesterlövészes pályán 12-16 FPS-t hoz, de ha lentebb veszed akkor nincs gond.A bónusz pályán 24-60 FPS között teljesít.
Szerintem nem vészes a 7600, főleg ha megfelelően beállítod a játék grafikai beállításait. Sokat tud a kártya, pl. FarCry-t élveztem vele. Az asztali gépben egy FX5200es van - amely minimumon is szaggat -, és ahhoz képest a 7600 ultra high és 4xAA-val nyomultam...

-
Rellind
senior tag
Szerintetek mennyire jó játszani a Cod4-et egy Go 7600assal
??? Ja és mindenezt M673-ban.....
Köszönöm MSI!!!!!
-
manfree
csendes tag
Hali !
Volna egy problémám ... mégpedig az MSI EX610-es laptomon akadt egy kis gubanc ... HD 2400-as ATI kártya ... frankón felmegy Vistára a driver (XP-re is) ... egy gondom van csak ... nem tudok TV-t csatlakoztatni rá ... az opciót támogatja ... de az S-Video kimeneten már nincs jel és a TV semmit sem érzékel ...
Apropó tud valaki működő drivert ezen laptop TV-Tuneréhez ?
Kössz Előre is !!!
Ui: lehet, hogy szerepelt már ez a kérdés ... de nem volt türelmem végigdúrni az egész fórumot ...
THX TO ALL
-
HEMP
aktív tag
válasz
mynames
üzenetére
20"-ig irják a 2000est, és nincs benne több ventri, ugyanúgy 2db.
A kérdést igazából azért tettem fel, mert ha megnézitek a képeken, a hűtőpad nem a teljes felületen tolja felfelé a levegőt csak az alsó 2/3án, viszont a notim aljának felső 1/3án szellőzik a vidikari. Talán az nc2000-é eléri, mivel nagyobb, de nem tudom.... -
HEMP
aktív tag
Szerintetek egy GX610hez melyik htőpadot vegyem: Zalman NC1000 vagy NC2000???
Úgy néztem az utóbbi csak nagyobb, de a lényeg, a ventrik ugyanazok.. Elég az NC1000 is, mert az olcsóbb? -
MTbc
senior tag
Sziasztok
az újra pasztázás az gari vesztessél jár? -
-
bigtibi83
csendes tag
Hi
Van vkinek hd 2600-al szerelt notija?
Erősebb v. gyengébb a 7600-nál?
Köszi -
mynames
senior tag
-
B.DanY
csendes tag
Sziasztok ezek 17" os notikhoz is jok, mert láttam az edigitalba 4 tipust de egyikhez se volt oda irva ilyen info!
Az ilyen hutopadok ugye mindent hutenek gpu,cpu -t is? -
mynames
senior tag
válasz
nukewar
üzenetére
hát azért csak jobb lesz egy coolerpadot i szerezni. ezt néztem ki. itthon ez a cucc, kb 4500-5000 forint szal 17 fontig ok postával.
((nem tudom, hogy ilyenkor más is látja-e a linket mert én ugye be vagyok jelentkezve...kérnék esetleg egy visszajelzést valakitől priviben, thx
))---a konfig amit árulok az 2.4GHZ-en full throttle volt 49-52 fok...persze nem noti tudom---
-
nukewar
tag
válasz
mynames
üzenetére
Nálam olyan 65° körül perceg a proci, de engem nem ez zavart, hanem a ventillátor folyamatos gyorulása lassulása. idegesítő tud lenni. viszont amd powernow + cpu clock utility segedelmével most 800mhz-en megy. Így per pillanat 45° . éjszakai torrent után reggel 40° alatt is volt már. Persze nem valami gyors ilyenkor.
-
mynames
senior tag
hát ez f...a...
Mi lesz így nyáron amikor lesz a szobában akár 28°C. szerintetek mennyiben segítene egy hűtőpad? Nézegettem itthon is, angol ebayen is, de nem tudom...Itthon általában a jobb márkák elérhetők,UKben, ebayen csájniz sájni sit van általában, de akár lehetne egy jó is köztük...Haralambusz!
Ebből megint GX lesz!
Most olvastam DarthRaven GX tesztjét...le a kalappal
, jövőre ha összeön a pénzmag átváltok olyanra. Meg lehet kérdeni, hogy mennyiért ment el (priviben persze)?mynames
-
haralambusz
tag
válasz
mynames
üzenetére
De igen, már eladtam, mert nem bírt csak 2 órát. De külföldi fórumokon most olvastam hogy van akinek megy 3 órát, meg hogy van energiatakarékos üzemmód... én nem találtam rajta, gondoltam hogy akor írok ide, hátha valaki okosabb mint én, hogy most akkor van vagy nincs neki!
De lehet hülye voltam, hogy eladtam, mert találtam hozzá itthon 9 cellás akksit, amivel lehet menne 3 órát!
Nah mind1!
Nagy dilemma van hogy milyen laptopot is vegyek, de a grafikai telljesítménye ennek a legjobb és a szívem húz hozzá, persze ha menne 3 órát netezés melett!
-
mynames
senior tag
Ex-610re most raktam fel vista sp1-et és kissé meglepett hogy a cpu-ra az everest maximálisan 70°-ot naplózott...
Nem sok ez egy kicsit? -
mynames
senior tag
válasz
haralambusz
üzenetére
bocs de nem most váltál/vagy akarsz megválni a gx600-asodtól?
ű(no flame, no offense
) -
haralambusz
tag
Sziaszok!
Elsősorban az EX600-as tulajoktól kérdeznék, hogy mennyit bír az akksija netezés mellett?
Másik pedig GX600-as tulajoknak szólna... Hogy az akksi mennyit bír alapból, hogy van-e energiatakarékos mód, és hogy úgy mennyit bír?
Mert mondjuk 3 órát jó lenne ha menne, persze 9 cellás akkut vennék hozzá!
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
olyan msi gx600px-013hu tulajokat keresek akik szivesen beszállnának egy kis weboldal szerkesztésbe bővitésbe saját 5letekkel megjegyzésekkel illetve anyagokkal.....
ha van kedved akkor irj nekem privibe....köszi...
pá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a forgalmazó szokásos, márka iránti fanyalgását, van valami abban amit írnak.
(*azaz "olcsó húsnak híg a leve?")
Nem nagy, és nem hosszadalmas. (ökör 3DMark-ok) Na ezzel mérve, szép egyenletes teljesítményt hoz a 86.02.
A legtöbben a powermizer nem is működik.Szal megsütni a műanyagot, és konzol-gamereknek "jó" lesz.
Egycélúan bugyuta driver-modd-ok ezek.
A 86.02vel ezek a jelenségek nincsenek.

)

Pedig minden működik
))
Mi lesz így nyáron amikor lesz a szobában akár 28°C. szerintetek mennyiben segítene egy hűtőpad? Nézegettem itthon is, angol ebayen is, de nem tudom...Itthon általában a jobb márkák elérhetők,UKben, ebayen csájniz sájni sit van általában, de akár lehetne egy jó is köztük...