Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZS
tag
aha, ertem. tehat, ha HD lejatszasra kell, akkor mindenkeppen 2 mag? es milyen VGA legyen benne?
akkor a HDMI kimenet nem azert van rajta mert jol viszi a HD filmeket es HD lejatszokent hasznaljam, hanem, hogy a mai plazma, lcd, ledes tvkkel igy kossem ossze ha pl. kepeket szeretnenk nezni az 56" os lcdn... ? -
nem az x miatt van a celeron proci, a cr500x esetén az x azt jelenti, hogy oprendszer nélkül - free dos - veszed a notit!
az a celeron proci kevés a hd lejátszáshoz, főként mert nem hd jellemzős vga van a notiban, és a vga is részben a procira támaszkodik!
a gyártói specifikáció szerint core 2 duo procival is szerelik, és bár az drágább lehet, de hd lejátszáshoz az kellene neked, ha feltétlenül ilyen szériás notit akarsz venni! -
RZS
tag
sziasztok!
keszulok venni laptopot. az egyik szempont HD filmlejatszas. igy jutottam el a CR500ig. az MSI honlapjan azt irjak, hogy Intel® Core™2 Duo processor van benne. ez jo is lenne, de itthon csak a CR500X et lehet venni es abban csak Celeron 900M proci van
, ami 1 magos.
ez is eleg lehet HD filmlejatszasra?
mi lehet a minimum konfig a HD filmekhez?koszi!

-
bajzi7
csendes tag
sziasztok most állok laptop vásárlás előtt kinéztem magamnak MSI CX600X-072HU-t erről mi a véleményetek? kb 140k körül van a keretem
-
válasz
grabber
üzenetére
mondjuk utazni nem muszáj, van ingyenes futár, de 2 - 3 hét biztos lenne így is a szerviz...
ha nem ragasztaná le az msi a noti minden porcikáját garis matricával, akkor otthon is lehetne ellenőrizni néhány dolgot stabilitását; hdd, ram...stb. az is lehet, hogy valami zárlat, tudja a fene, sajnos elég sok hibalehetőség van... -
Szerintem sem.Igaz picit ütközik(térdem,asztal)de akkorát még sem.
Szerviz?Ennyit nem ér meg utazni+hónapok mire visszakapom.Meg javítható a probléma
szívesen elcserélném most már,bár lassan sikerült beletörődnöm.
3,5 óra aksi idővel megfelelne+dedikált AMD karival.Fél év után van,erősebb és jobb üzemidejű laptop olcsóbban

-
Sziasztok!
Az miért van,hogy ha néha megmozdítom a laptopot egyszer csak elsötétül a kép és lefagy teljesen.
Ritkán csinálja 3-4 naponta,de baromi idegesítő,minden munkám csak úgy elvész.Leginkább oldalirányú meglökés esetén jelentkezik.De apró lökés,félrerakom a géped pl. -
Imafett
aktív tag
hello az lennea kérdésem hogy 300ezer forint körül vásárolnék msi gamer notebookot a feltételek amikhez ragaszkodom az intel processzor és nvidia vga meg hogy 17" wsxg+os legyen érdekene hogy melyik tipust ajánlanátok játékra kellene de nem éjjel nappal lenne nyuzva csak néha néha egy kis world of warcraft meg stalker
-
-
Tomi 16
őstag
Sziasztok!!
1hónapja vettem egy MSI VR630X-236Hu notit.
Bluetooth-on kívűl mindennel megvagyok vele elégedve. csak a bluetooth-al akadt egy kis gondom h nem bírom feltelepíteni a Drivert,mert beakarná kapcsolni magát,de az érintő panelján nem engedi. Win 7 x64-van a notin
Szerintetek mitől lehet?
Üdv:Tom
-
enerdzsájzer
tag
Helló!
Gx600-asnál van egy fura jelenség: kikapcsolt gépbe bedugom a töltőt akkor néha bekapcsol a gép. BIOS a legfrissebb és csinálta xp-vel is meg most a win7-el is.
Valakinek ötlete?
Köszi!
-
triazz
csendes tag
Hello!
Ígértem, hogy írok ha valami fejlemény lesz. Nekem törött el a zsanér mellett a fedlap. Nos bevittem egy számtech boltba (nem oda ahol vettem), semmi garancialapot nem vittem hozzá. Ez 11.én volt. Felküldték Bp.-re és mondták, hogy kb egy hét múlva hívnak és tesznek egy árajánlatot, hogy meg akarom-e X összegért javíttatni. Tegnap előtt bementem, hogy mi a helyzet, mert eltelt egy hét és nem hívtak. Mondták, hogy pesten van majd sorra kerül. Erre tegnap reggel már kaptam is az sms-t, hogy megvan, mehetek érte. Garanciával kijavították. Nem nagyon érdekelt miért nem kell fizetnem, de örülök, hogy 2 hét alatt meglett, így nem is volt vészes a dolog. Csupán 3500ft-t kellett fizetnem szállítási költség gyanánt (vidéken lakom). Újraragasztottak minden garanciás matricát rajta (egyik az alján véletlen elszakadt nálam).
Köszi az itteni segítséget is remélem több problem nem lesz
! -
tomek8210
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy az MSI GX701-es Notin amin Win 7 van miért nem megy a fényerőállítás a beállitott idön belül az energiagazdálkodás résznél?
-
SchDerGrosse
tag
Hi
vettem egy gt628x notebookot, tettem rá egy win 7 x64 et.
lenne pár kérdésem :1. Telepitésnél le volt foglalva 60 gb alapból "system" néven. Nem mertem leformatálni. Mi lehet ez? Letörölhetem?
2. A kapott driveres cd elinditása után hiába klikkolgattam az "install drivers" re. Nem történt semmi, uh azt hagytam. Felraktam egy VGA drivert a netről és kész.
Kell még valamit telepitemen, vjó vagyok igy?
3. Se a turbo gomb se az eco gomb nem reagál.
A biosban eneblálva az intel speedstep, sőt amikor még a biosnál matatok és megnyomom a gombot, fel is villan egy pillanatra, de bennt a desktopon már semmi.
Ez lehet attól h nem lettek feltéve a driverek? Mondjuk mind1 mert nem enged a cd ről telepiteni ahogy már irtam feljebb..
4. 15,4" os WSXGA+ képernyőhöz milyen 1680x1050 nél kisebb felbontás van ami még használható (nem torzul a kép)?
(mert ez már gondolom megfeküdni a vidkari gyomrát játékoknál)kösz
-
Janó_báá
csendes tag
Szevasztok!
Linksys Router segitségével internetezek, de a webmail.t-online.hu szolgáltatóra azt irja az Opera, hogy nincs ilyen. Az Explorer pedig, hogy vissza vonták a tanúsitványát. Valakinél volt már ilyen? Mit rontottam el? Az internetézés jól megy. -
válasz
bothichelli
üzenetére
a routert inkább nem véleményezem, de nem könnyű eset... atheros (super-g képes) chipset munkálkodik benne, tehát részéről adott (lehet) a super-g sebesség - persze ehhez megfelelően konfigurálni kell! először is; ha nem az utolsó firmware van rajta, akkor érdemes frissíteni; link leírás a frissítéshez; link
utána ellenőrizni kell, hogy elérhető közelségben milyen wifi hálózatok vannak, és azok milyen csatornán/frekvencián forgalmaznak! ezzel az alkalmazással egyszerű lesz; wireless net view (link) ezt nem kell telepíteni, csak futtatni! ennek segítségével keress olyan csatornát, amelyik szabad - lehetőség szerint az alsó és felső szomszédja is -, és arra lőddbe a routered szórását, így nem lesz áthallás, és nem nyomja el a szomszéd wifi hálózat a tiédet! a router csatornájának a beállítása; link
a noti alján lévő wifi matrica szerint pontosan milyen wifi modul van a notiban? mert maga a chipset nem minden, mivel illesztő miatt kérdezem!
innen legyen telepítve az oprendszernek és típusnak megfelelő atheros wifi illesztő; link
vista esetében sp telepítve?
ha a fentiek szerint minden rendben, akkor a többi már csak beállítás kérdése! ha a 26 - 28 megabit/sec nem is lesz meg csak úgy, de akkor is leglább a sima g szabványos átvitel illene, tehát simán menni kellene annak a bő 20 megabit/sec sebeségnek - és nem a felének, mint jelen esetben!Janó_báá, a mikrofonhoz külön nem kell illesztő, ha a chipset - és a hang - illesztője rendben van, akkor alapban is mennie kell(ene)! más illesztők felhúzása csak bekavarhat!
-
Janó_báá
csendes tag
Szevasztok!
Köszönöm kali a segítségedet. Végül win 7 került az MSI VR630X-236HU notebookra.
Nem működött a mikrofonja. Valahonnan letöltöttem egy drivert RTKVHDA.sys, talán HP -ra való volt. Ezzel működik a Skype, de néha megbolondul és felgyorsul a hang mint a rajzfilmeken. Hol találok erre a gépre a beépített mikrofonhoz való drivert?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Janó_báá
-
bothichelli
csendes tag
Köszönöm a gyorsaságot

A notiban lévő wifi adapter típusa: Atheros AR 928X ,
A wifi router : Trendnet TEW-452 BRP ( és rá van írva, hogy 108 Mbps ),
oprendszer: Vista Home premium.
amikor próbáltam, akkor közvetlen a gép mellett volt a router ( kb 1m távolságra ), amúgy a router végleges helye majdnem a lakás mértani közepén lenne 2m magasan.
Nekem megfelelne már a 26-28 Mbps is
. -
válasz
bothichelli
üzenetére
milyen típusú wifi modul van a notiban? kellene még a router pontos típusa is!?!? használt oprendszer? környezeti tényezők? értem ezt; router és noti közötti távolság, fal(ak), nagyobb fémtárgyak...stb?
egy g szabványos wifi hálózat esetében a valós átvitel ~ 20 - 22 megabit/sec, a super-g kiterjesztésnek csak akkor van lényegi jelentősége, ha azon kiterjesztést az ellenoldal - adott esetben a notiban lévő wifi modul - is kezeli, ellenkező esetben csak sima g szabványos átvitelt kapsz! ha mindkét oldal kezeli a super-g kiterjesztést, akkor ideális eseben akár 26 - 28 megabit/sec sebesség is átvihető, de a 30 megabit/sec már nem megy át, oda már n szabványos wifi kapcsolat kell! -
bothichelli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX 720-as notim és hozzá egy 30 Mbps netem, a probléma a következő:
A minap vettem egy ( SuperG- s ) WIFI routert, hogy a lakásban akárhol tudjak netezni, csakhogy egy netes mérővel megmértem a sebességet és szomorúan láttam, hogy a 30 helyett 10 Mbps a mért sebesség
. A wifi routeren minden helyesen van beállítva, tehát aktiváltam a Super G- s adatátvitelt, ugyanakkor a gépen ez a beállítási lehetőség inaktív állapotban van és nem is tudom aktiválni. A wifi driver frissítésen már túl vagyok és még mindig nem tudom aktiválni a laptopon a G vagy az N funkciót 
Ha valaki tud, legyenszíves segíteni a probléma megoldásában. Előre is köszönöm!
Ui.: Nem szolgáltató hiba, mert UTP-n frankón megvan a 30Mbps
-
SchDerGrosse
tag
Hello.
több notival szemezek mostanában, az egyik ez : MSI GT628X-486HU.
Keresgéltem már a PHn mindenhol de sok infót nem találtam.
Vélemény? Vagy, ha esetleg ilyen van valakinek, megköszönöm, ha leirja a tapasztalatait róla.Sch
-
SP!T
addikt
Hi! Van egy MSI M670-es notebook-om! Újraraknám az XP-t rajta de elakadtam a drivereknél..
Szóval megköszönnék egy kis segítséget!Adott a notiban egy GeForce Go 6100 vga és elméletileg 410/430 MCP chipset. Az MSI oldalán elég régi 2007-es driverek vannak, így gondoltam körbenézek az nvidia oldalán, van-e frissebb..
Találtam is de ott elméletileg egy driverbe van integrálva a chipseté is, ugye? Mert az MSI oldalán van egy külön olyan driver, hogy "NVidia C51MV/MCP51 Chipset Driver", "NVIDIA nForce SATA IDE Drivers" és "NVIDIA GeForce GO 6100 VGA Driver for M670".
Szóval ez mind megtalálható az nvidia oldalán letölthető driverben?
-
Wyverine
csendes tag
Sziasztok!
Több mint 1 hónapja megrendeltem az MSI gx623-as laptopot, de már úgy néz ki sehol sem lehet kapni. :S tovább meg nem igazán akarok várni!
Gondoltam ,hogy akkor egy MSI gx620-0W2Hu lesz. Ebben a laptopban már orvosolták azt a hibát ami a gx620-063-asban volt? (kifagyás, klavi elmegy)
Vagy Acer Aspire 5738DG-664G32MN ezt, bár ennek nem olyan jó a videokártyája, mint a 620-asnak?!A lényeg az lenne, hogy 15,4" ; mediumon vigye a játékokat (ne szaggasson); 200e körüli legyen.
-
Coolmat
őstag
gyuluskám: Sajnos ezzel a SetFSB-vel nekem sincs túl sok tapasztalatom, én BIOS-ból húztam fel a procit 2100-ról 2720mhz-re, de nálad sajnos ilyet nem enged a BIOS. A SetFSB-hez pedig ismerni kéne az úgy clock generátor típusát, ami az alaplapodon van, de 45 perc kutatás után sem találtam most rá a tiedre.
Sőt, olyan infót is találtam, hogy a PM45-öt nem támogatja a program, szóval esetedben ez a progi mégis felejtős. Az RMClock-al viszont kísérletezhetsz, egy kis undervolt dobhat az akkus üzemidőn és esetleg a melegedést is csökkentheti, erről van részletes leírás itt. Orthos mellett tesztelhetsz Prime95-el is, ha valamelyik worker leáll, vagy teljesen lefagy a gép, akkor több fesz kell neki, szóval csak apránként szabad lejjebb menni a feszültséggel.eye4eye: Ezekszerint biztosan túlmelegedés. 3 lehetőséged van:
1. Beviszed a szervízbe, hogy takarítsák ki neked. Ez kevésbé előnyös, mert valószínűleg el fogják küldeni Székesfehérvárra a főszervízbe, ott ülnek rajta 1-2 hetet mire visszaküldik, és vagy rendesen kipucolják, vagy nem. Ha egyből Fehérváron adod be (mert arrafelé laksz), akkor esetleg kérheted a jómunkásembereket ott, hogy pucolják ki iziben egy kis jatt-al ösztönözve őket (ezt esetleg más kirendeltségen is megpróbálhatod, max zsebre rakják a pénzt és ki se pucolják, mert trehányok
).2. Kérsz bontási engedélyt a fehérvári szervíztől. Ezt e-mailben megteheted a helpdesk@albacomp.hu címen. Hivatkozhatsz memóriabővítésre (ha kevesebb van a gépedben mint 4GB), vagy merevlemez bővítésre, esetleg a WLAN kártya cseréjére is. Az esetek 99%-ban meg szokták adni az engedélyt. Utána már nyugodtan szétkaphatod (pár csavart kell csak kiapplikálni a gép aljáról jó esetben), portalanítod (itt már ne próbálkozz porszívóval, mert olyat is beszippanthat véletlen, amit nem kéne
), majd újra összerakod. Ha rendesen kitakarítod, 5-10 fokkal is hűvösebb lesz az egész.3. Próbálkozhatsz te is a fent említett undervolting-al, ha jól sikerül, akkor ezzel is sok fokot nyerhetsz.
-
eye4eye
csendes tag
Köszönöm Coolmat a segitségedet, valoban szaggatásrol van szo nem laggrol csak igy szoktam hivni ami ugye téves mint megállapitottad
nahmost a porszivoval már probálkoztam 1* ilyen full erövel és nemsok eredményt hozott :S win ujratelepités megvolt, driver megvan. onnal gondolom hogy a porral lehet a baj mert a cooler nembirja az iramot. tulmelegedik a proci, nembirja a cooler és lentebb vesz a teljesitményböl. és a ráragadt port hogy a fittyfenébe szedjem le a gép belsejében lévö coolerröl? 
-
gyuluskám
tag
-
Coolmat
őstag
Üdv!
impression: Az derekas tuning gratula hozzá.
Azért vigyázz, mert lehet lefut vele a 3dmark egyszer-kétszer, de stabilnak csak akkor mondhatod, ha loopban futtatod mondjuk egy délutánt. Persze még ez sem garancia semmire, nekem a 8600M GT 650mhz-ig megy, 3dmarkban és még jópár játékban semmi baja, de GTA4 alatt már kiakad és fagy 540mhz-en is (leesik 2 fps-re, vagy szimplán kékhalál).gyuluskám: Én ezt az oldalt javaslom driverek beszerzéséhez. A legjobban most nekem a 195.62 dox driver vált be. Ha CPU-t akarsz húzni, akkor próbálkozhatsz Win alól is pl. SetFSB és RMClock progikkal, természetesen saját felelősségedre.
Mindkettőtökhöz: Win7 alatt működik nektek a képernyő elsötétítése és kikapcsolása? GX600-al nekem mikor kikapcsolná (elsőtétedik 2 mp-re fokozatosan) egyből vissza is kapcsol a kijelző, megoldás pedig még mindig nincs rá (nvidia driver a ludas, mert ha nincs fent ki tud kapcsolni rendesen).
eye4eye: Kis kötöszködés először is: csak hálózati játék tud lagolni, ha a gép nem bírja az iramot, akkor szaggat (tudom, trendi erre is a lagol kifejezést használni). Szinte biztos, hogy tele van már porral a masina, amit szétszedés nélkül legkönyebben porszívóval tudsz eltávolítani, esetleg sűrített levegő is jól jöhet. A különböző windowsos energiasémáknak nincs túl sok köze a dologhoz, ha nem energiatakarékos módban használod (ami ugye mindig minimál órajelen használja a cpu-t), akkor rendesen kellene futnia minden játéknak. Ha továbbra is megmarad a probléma, akkor próbálkozz frissebb driverekkel, végső esetben win újratelepítéssel.
-
misi01
csendes tag
Sziasztok,
MSI laptop vásárláson töröm a fejem, és érdekelne a véleményetek a géppel kapcsolatban.
Az egyik legfontosabb az lenne, hogy az aksija kb. mennyit bír. (48Whr-es 6 cellás).
Az alany egy MSI X400X-0W3HU SU3500-zal.
http://www.szamitogepalkatreszbolt.hu/webshop/msi-x400x-0w3hu/
(a fehér fontos mert az ASSZONY-nak kell......, így nem kell egy atomerőmű gamer-desktop PC)A véleményeket, meg infókat előre is köszönöm!
-
Van olyan progi amivel csökkenteni lehet a kijelző fényerekét a gyárinál is kisebbre.legkisebben vetekszik más laptopok közepes fényerejével.Ennyit a turbo battery módról
Csoda a 2 óra így is
(Vr630) -
eye4eye
csendes tag
Sziasztok

A nyáron vettem egy Msi ex523x-080 laptopot amivel nagoyn megis voltam elégedve egészen 3honapig, ugyanis a problémám akkor kezdödött. A probléma mivoltja abban merül ki hogy amikor megvettem a gépet ugye felraktam a legujabb játékokat meg ugye a WoW-ban is kiprobáltam hogy fut és megvoltam elégedve vele, tetszett amit a gép mutat. Van egy beállitási lehetöség ugye hogy a gépet mire használjuk, eszerint: teljesitménycentrikus, kiegyensúlyozott és energiatakarékos. Ezek a játékok ekkor kiegyensulyozottan mentek.
Nahmost. észrevettem hogy ezek a játékok elkezdenek laggolni. és a gépem is egyre hangosabb lett, igy felpörgött vagy mifene. mármár ott tartok hogy teljesitmény centrikus folyamatosan és mindig hangos a gép és szaggatnak a játékok min grafikán szinte és van mikor igy méghangosabb lesz mint egy atomreaktor és akkor kisimul valamelyest a játék. Lajikusként arra gondolhatok hogy a proci ahogy melegszik ugy a cooler egyre jobban dolgozik és nembirja lehüteni és ekkor lentebb kapcsol a teljesitményböl.
Az igazsághoz hozzátartozik hogy számitogép függö vagyok és az életem sajnos most ugysikerült hogy itthon vagyok 1 évet és napi átlag 10ora gépezés megvan, szoval nyuzom a gépet elég rendesen.
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek is a cooler-el van a baj ? koszos? vagy valami más? és ha igen hogy tudom orvosolni hogy a gari megmaradjon?
elöre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat
kocka vagyok és rendes! ez egy ritka tulajdonság tessenek becsülni 
-
gyuluskám
tag
válasz
impression
üzenetére
Milyen drivereket használsz? videókarihoz pl?
-
impression
csendes tag
válasz
gyuluskám
üzenetére
100%-ig allithatom ha egy beallitassal vegigment a 3dmark fagyas es semmifele problema nelkul akkor jatek kozben sem lessz gondod vele!
ezeket az ertekeket ne haladd meg:
core clock:775mhz
memory clock: 1060mhz
shader clock:1830mhzTovabb nem birja mert kiprobaltam. Ezek az ertekek is ugymond a maximalis kipreselheto teljesitmenyt jelentik es nem ajanlott ezekkel hasznalni. Ajanlott azokat az ertekeket hasznalni amit az iment megadtam. udv
AMUGY SZEP AZ EREDMENYED!!
-
gyuluskám
tag
válasz
impression
üzenetére
-
mezgabor
csendes tag
Üdv Mindenki !
gt735-öm van, amit leginkább hdmi-n keresztül lcd tv-re kötve használok (játék, filmek). XP volt fennt korábban, minden f@szán működött. feltettem win7 x64-et, azóta a tv-vel nincs a gép kibékülve.
van, hogy fel sem ismeri, máskor elméretezi a képernyőt, és a kép széle "lelóg", azaz a kép széleit nem látom. de van, mikor teljesen jó a méret, a megjelenítendő dolog tényleg a tv szélien ér véget. mikor hogy van kedve./ lehet MSI=MeSterséges Intelligencia?/
mi lehet a probléma? driver frissítés kéne? msi honlapján ehhez a géphez nincs is fennt külön win7 driver támogatás.ha van ötlet, köszönettel veszem
-
gyuluskám
tag
válasz
impression
üzenetére
igen!
De most kipróbálom a te beállításaiddal!
melyik programot használod?
-
impression
csendes tag
válasz
gyuluskám
üzenetére
Nekem az 1680*1050 WSXGA+ monitoros van. A videokartyara kb egy olyan 30%-ot lehet ratenni a gyari beallitasokhoz kepest. A gyari beallitasok:
CORE CLOCK: 500mhz,
MEMORY CLOCK: 800mhz,
SHADER CLOCK: 1250mhz.A mostani orajelek (tuning utan) :
CORE CLOCK: 750mhz
MEMORY CLOCK: 1050mhz
SHADER CLOCK: 1700mhzA te videokartyad gyari beallitasokon futott mikor lefuttattad a 3dmark-ot?
-
gyuluskám
tag
válasz
impression
üzenetére
Igen nekem 64-bit Win7-van!Meg nekem ugye a max felbontás az 1280x800!
Ennek ellenére megvagyok vele elégedve! De a piros jobban tetszik!
Grat a gépedhez!
A videókarit mennyivel tudtad feljebb húzni?
-
impression
csendes tag
válasz
gyuluskám
üzenetére
Igen nekem a turbogombos van. 15%-os tulhajtason volt. fel lehet tolni egesz 20%-ig de allitolag nem ajanlott. Amugy a te pontszamod kimondottan jonak mondhato turbogomb nelkul ha beleszamitjuk h a videokarim is tuningolt. A te videokartyad teljesen gyari beallitasokon futott?
-
gyuluskám
tag
válasz
impression
üzenetére
Oké!
Egyébként nem azért raktam fel az eredményem mert több pontom volt az első teszten!Csak gondolom neked a 063HU Piros verzió van,nekem pedig a Silver változat amibe nincs CPU turbo!És ezért voltam kíváncsi az én eredményemre is!
Nem azért hogy bárkit is lenézzek!
-
impression
csendes tag
válasz
gyuluskám
üzenetére
Lefuttattam az altalad hasznalt felbontason is:
[ITTALINK] -
gyuluskám
tag
válasz
impression
üzenetére
-
válasz
andrew-msi
üzenetére
amikor benyomod a notiba a kártyát/átalakítót, nem nyomódik el esetlegesen - véletlenül - a lock fülecske? láttam már olyan átalakítót, ahol a kártya benyomásakor benyomódott a lock fül, kihúzáskor meg vissza, a tulaj csak nehezen jött rá a hiba okára, hogy miért nem tud írni a memóriakártyára!
-
automi88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 15 hónapos EX615-415HU névre elkeresztelt laptopom. Az utóbbi időben, ha hidegebb környezetben indítom be akkor vagy 10 percig érdekes hangon berreg. Amint telik az idő és melegszik fel az egész laptop akkor abbahagyja. Ezt a hidegebbet úgy értettem, hogy olyan kb 19-20 fok.
Van valakinek erre ötlete? -
haxxika
senior tag
Sziasztok. MSI Ex600hoz honnan lehetne venni hűtőt procira? Már kicsit idegesít hogy kerreg mint egy traktor ha néha játszok rajta, és a gar sincs már rajta egy ideje, vki help, köszönöm
-
.:Ati:.
csendes tag
Szia nekem egy vr420-as gépem van azzal is ez a helyzet,mondjuk ő nem hergeli fel magát annyira hogy le is álljon de baromi meleg tud lenni.Én a vaterán vettem azt a világítós kb2000Ftos 3ventis hűtőt és a célnak tökéletesen megfelel,nem gondoltam volna magam sem de baromi jól dolgozik, és nagy jól vissza tudja hűteni,persze ha kicsit nagyobb a büdzsé vannak komolyabbak is, nekem bevált az is

-
soulf
csendes tag
sziasztok,
van egy MSI M662X laptopom, és nagyon a melegszik (100 fok) ezért folyton lekapcsol
úgy tudom, hogy ez egy széria hiba, legalábbis a legutóbbi garinál ezt mondták,
a kérdésem az lenne, hogy laptophűtővel orvosolható-e a probléma és, ha igen akkor melyiket lenne jó megvennem?
előre is kösz mindenkinek a segítséget!!!
-
psykie
aktív tag
-
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egyik ismerősöm tervezi, hogy vesz egy MSI CR610-003HU laptopot a kérdésem az lenne, hogy XP-t normálisan rá lehet e rakni, vannak e hozzá rendes XP-s driverek!?
-
válasz
andrew-msi
üzenetére
milyen formátumú memóriakártya? ha használsz átalakítót, akkor azon a lock fülecske a megfelelő állásban van?
-
andrew-msi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX600-as gépem. A kártyaolvasóval van gondom.
Ha belerakok egy memkártyát, beolvassa és letudom másolni rola a cuccokat a gépre.
Viszont vissza már nem megy.
Azt a hibát irja, hogy irásvédett a lemez.
Probáltam sok mindent de nem megy
Szerintetek mi lehet a gond?
Elég gáz hogy külön kártyaolvasot kell használnom
Remélem van ötlet!!
Elöre is köszönöm
Andrew -
break333
csendes tag
Üdv. A Segítségeteket szeretném kérni, Vettem pár hónapja egy cx700-ast és remekül futott rajta a win7. Kb 1 hónapja kezde azt játszani, h a kijelzőn bevilllant 1 fekete kép pár másodpercre és vissza az erdeti kép. Mára már elég gyakran csinálja, mondhatni többet fekete a kép, mint a normál állapotában, főleg ha csak simán aksiról megy. Lécci, ha vki tud, segítsen, hogyan orvosolhatom. Kössz
-
az sem biztos, hogy konkrétan a gép vs noti az oka, mivel anno xp alatt én például így csináltam notin; link és most win 7 alatt így nem működik, nincs meg az a be- és kimeneti hang, ami xp alatt adott volt! pedig a notin aztán hardveresen semmi sem változott, csak szoftveresen az oprendszer, és az illesztők... mindegy, majd megpróbálom kideríteni, hogy win 7 alatt miként a legjobb!?!?
a második kérdésere; ártani nem kimondottan ár az a kinyomás, szerintem valami illesztő vagy alkalmazás fogja a gépet kikapcsoláskor... -
fisi
senior tag
Sziasztok URAK!

Nos aki tud segítsen- egy kérdésem lenne laptop témában, Kali Rád különösen számítok!

Szal a kérdés az, hogy anno az asztali gépemen tudtam zenét úgy grabbelni, hogy ha ment pl egy zene- pl. akár youtube- on akkor beállítottam a Goldwavet- és menet közben simán legrabbeltem a vinyóra a cuccost. No most ebben az idióta lapiban (GX 701) nem találok ilyen hangkari opciót...

Vagyis nincs belső record felvevő eszköz- na ezt most jól megaszontam??!!
Van megoldás akkor erre a problémára?? Nem lehet vhogy megoldani a dolgot??Kérdés2- még mindig a régi- már win 7 home premium van a gépen, de még mindig folyton csak másodszorra kapcsol ki eme idióta szerkezet- tehát kikapcs- újra indít- aztán mikor felállt a rendszer akkor ki lehet már kapcsolni.
Mostanában úgy oldom meg ezt a problémát, hogy mielőtt beindulna a win tehát még a kezdő MSi képernyő jön DOS- ban kinyomom a gépet- így leáll- én meg megspórolok egy csomó időt..
Ezzel ártok a masinának vagy sem??Válaszokat köszi!!

fisi
-
válasz
Janó_báá
üzenetére
ha sima xp telepítőd van - amiben nincs integrálva a szükséges ahci/sata illesztő -, akkor csak ide módban fog menni az xp telepítése, ehhez a bios adott beállításában kell kiválasztani az ide módot - ki- illetve átkapcsolni az ahci sata módot! vr630 noti esetében ha régebbi bios verzió van fent, akkor ehhez esetlegesen szükség lehet a bios frissítésére!
ide módban a sima xp telepítőről boot, particiók/merevlemez törlése/formázása - free dos ledarált -, és mehet fel az xp!
ahci/sata módban is telepíthető az xp, de ekkor szükség van a szükséges ahci/sata illesztő integrálása az xp telepítőjébe; link
vista és win 7 már alapban tartalmazzák a szükséges ahci/sata illesztőket, így azoknál már nincs szükség az ide módra, illetve az illesztők integrálgatására! -
Janó_báá
csendes tag
Szevasztok!
Vettem egy MSI VR630X-236HU notebookot.
Nem találom, hogyan kell a kettőspontot, stb begépelni.
FREEDOS van rajta. Hogy tudok ra Windows XP felrakni?
Segítséget kérek! -
Sera26
aktív tag
-
gyuluskám
tag
válasz
tomek8210
üzenetére
köszönöm sikerült!
Lenne még 1 kérdésem hozzátok!
Ugye nekem a GX620 silver van/NO TURBO GOMB/
P8400 proci 2.26GHZ alappal!
Felraktam ezt az EVEREST progit és van egy olyan hogy TÚLHAJTÁS menü! IME:[link]A cpu szorzó 8.5xés 9x között ugrál így van egy 6% tuning!
Na most az a problémám mikor játszom, tök mind1 mivel!
Futt az EVEREST a háttérben és hirtelen kilépek ALT+TAB-al akkor mindig alapon van 8.5x
De ha kilépek a játékból egyböl felugrik a szorzó 9x-re!
Nem lehet valahogy beállitani hogy úgy menjen játék közben is???
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

-
tomek8210
csendes tag
találkoztatok azzal a problémával win7 op rendszeren hogy a képernyö nem kapcsol ki magátol egy idő után? MSI GX701-es laptopom van 195-ös forceware driverral
-
-
gyuluskám
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tegnap este újraraktam a Laptopomat (MSI GX620)
Eddig Win7 32bit volt rajta!
Most Win7 64 bit van rajt,gondoltam megpróbálom 4GB memória miatt!Felraktam minden drivert a hivatalos oldalról!
Igaz hogy az oldalon nincs írva hogy WIN7 64-BITRE!
De ha letöltöd benne van az X64 mappa a driverekbe és jó rá MIND!de mégis egy ismeretlen eszköz van az eszközkezelömbe?
hogyan tudnám kideriteni mi az???? [link]ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
-
válasz
ropi23
üzenetére
netes rendelés esetén 8 napon belül lehet elállni!
ha 64 bit oprendszer van rajta, akkor egyenlőre nincs miről beszélni, mivel nincs hivatalos gyártói támogatás 64 bit alá! 32 bit oprendszerrel kellene kipróbálni, és ha azzal sem megy megfelelő környezetben, akkor lenne érdemes visszaadni, vagy gariztatni! -
ropi23
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ami 1 magos.

szívesen elcserélném most már,bár lassan sikerült beletörődnöm.
akkor inkább már ez;

. A wifi routeren minden helyesen van beállítva, tehát aktiváltam a Super G- s adatátvitelt, ugyanakkor a gépen ez a beállítási lehetőség inaktív állapotban van és nem is tudom aktiválni. A wifi driver frissítésen már túl vagyok és még mindig nem tudom aktiválni a laptopon a G vagy az N funkciót
kijött 3 nagyobbacsaka szöszi és sokkal halkabb lett és gyorsabb. bevalomm nemhittem el hogy 3 szösz ennyit jelent. szinte hihetelen. köszönöm a segitséget

de nem tudok túl sokat róla pl hogy vannak e kompatibilitási gondjai régebbi XP-s programokkal meg ilyenek