Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
M673X: Még mindig megvagyok vele elégedve
2hónapja használom,minden nap reggeltől 16.00ig megy,plusz gamolok vele rendesen.Melegszik de nem volt vele gond.
Albacomp szervizének meg csak örülök,közelebb van
Remélem minőségben is jobbak. Aksi probléma azóta is fennáll.... -
[KGR]
tag
Jóreggelt!
Megnéztem őket. Az L735X-et én 270ezerért találtam meg legolcsóbban, szóval az biztos jó vétel lenne!
Tehát amik az msi mellett szólnak:
1. Még mindig a videókártya, mivel az intel GMA kártyák kb annyit érnek, hogy Microsoft Painet tudod velük használni....integráltak, vacakok.
2. Memória még mindig sokkal több az MSI ben.
3. Ha jól tudom, msi-re több garanciat szoktak adni. (3 év (1 év az akksira) -
roxan
senior tag
Asus A7M ki is esett, mert nincs rendes num. bill oldalt
Asus F7F lehetne helyette.
ASUS F7F
Intel Core Duo T2130
1024 DDRII@667
160 GB HDD
Intel 945GM VGA
5 USB
6 cellás aksi
3,5kg
233.000
Az ER710-ben Turion X2 TL52 1,6GHz
L735X-ben Turion X2 Tk53 1,7GHz
Ez az asus alternatíva lehet? Bár azt a video karit sem ismerem, és ott csak 1024 DDR van. -
[KGR]
tag
Szerintem a videokartya és a memória miatt egyértelmű, hogy msi!!!
A go6100-as kari nagyon gyenge, ráadásul 333-as benne a memória? 8 cellás akku szerintem felesleges neked, mivel gondolom nem azért veszel ilyen nagy gépet, mert nagyon cipelni akarod..
A pontos proci tipusokat le tudnád írni?
Én ezt ajánlanám: MSI L735X-083hu -
roxan
senior tag
válasz
házimozis
üzenetére
Nagyjából 3 gép maradt:
ASUS A7M-7s027 (lehet, hogy kiszedik a hozzászólást, mert ez nem MSI)
Turion 64 2GHz
2x512 DDR@333
120 GB HDD
nVidia GF Go 6100
5 USB
8 cellás aksi
4kg
226.000
MSI ER 710X-015hu
Turion 64 1,6GHz
2x1024 DDRII@667
160 GB HDD
ATI mobilRadeon X1200
3 USB
6 cellás aksi
3,2kg
226.000
MSI L735X-083hu
Turion 64 1,7GHz
2x1024 DDRII@667
160 GB HDD
nVidia GF Go 7600w
3 USB
6 cellás aksi
3,2kg
248.000
Ezeken kívül a 3 gép nagyjából egyforma.
Melyik lenne jó választás? Prociban az Asus, de fele annyi memória van benne és a vinyó is kisebb. Igazából az MSI-k felé hajlok, d enem tudom a két gép között igazából (a felsoroltakon kívül) mi az eltérés. A két video kari közül melyik a jobb, nem nagyon vagyok képben a mai kártyákkal. Nem játékra kell, max CAD/render, film, net
Kinézetre mindegyik tetszik.
Rox,
[Szerkesztve] -
[KGR]
tag
Még mindig senki a (#2857)-re?
-
Scoobyka
addikt
nekem sincs semmi bajom a notimmal,csak gondoltam jó ha mindenki tudja....meg lehet benézzek én is hozzájúk és berakatom akkor már velük majd a plussz 1giga ramot ..
20perc séta... -
Scoobyka
addikt
Rikvest: ''Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy 2007. augusztus 28-tól MSI készüléket nem áll módunkban javításra átvenni. Garanciális és garancián túli MSI készülékkel kapcsolatos problémáikkal, kérjük, az ALBACOMP szervizének ügyfélszolgálatához forduljanak!''
aki nem olvasta az legyen tisztába vele!
[Szerkesztve] -
[KGR]
tag
Sziasztok!
(#2857)-re valaki? -
-
[KGR]
tag
Cseréld le m673ra. A go7400-as csak a szőrt égeti le a jobb kezedről...nem melegszik annyira..
Szerintem amúgy ez a melegedés dolog normális az msi notiknál...az enyém is meleg. 1 óra gothic 3 után 70-80 fokos is lehet a gpu... Több haveromnak is ilyen értékek között mozog gothic alatt az msi notija... Nem kell felteni annyira...nem hallottam még tömeges msi noti megpörkölődésekről.
[Szerkesztve] -
G@ß!
őstag
Nah akkor még1szer felteszem a kérdést, PLZ segítsetek!!!
A GPU-m játék közben 90fokig ment fel múltkor.
A pofámról már így is lesül a bőr, a 3. notit kapom, ami (megint) szar.
Szerintetek sok ez az érték? (gariban cserélik?)
MSI m677x crystalom van
Előre is köszi!
U.i.Főként azok írjanak, akiknek 7600go van a notijában! -
G@ß!
őstag
Az a baj, hogy nagyon elbeszélünk egymás mellett, valamiért csak a kötöszködést látom benned. Sztem 21 évesen nem nagy tapasztalatod lehet... (nem magamhoz hasonlítlak, hanem egy 40 feletti faszihoz..., de akkor biztos hazudott nekem az ismim...).
Gagyi MSI, hmm, igazad van, egyik kollega mondta , hogy a 6. DELL-je lett jó, visszavonom
[Szerkesztve] -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
..ennyire nyomják le az újak a régieket?
Ja-ja! ...Hogy vegyél hama' DX10es mobil-kazánházat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...Olvasva a GX700 tesztjét, ... szerintem ott valami vas-bios-driver-hiba lehetett. (+szotyi vista)
Mivel az MSI nem ma kezdett hardvert gyártani, ki van csukva, hogy sorozatgyártásba engedjen egy típust, ami csak levélnehezék vagy kohó üzemmódokra képes. (Csakhogy nem arra célra gyártották.)
-
Scoobyka
addikt
vki be tudná újra linkelni az akksi formázásos dolgot....,mert most formáztam úgy,hogy kikapcsoltam a win figyelmeztetést meg iylesmit,de nem sok eredményt hozott...
-
házimozis
tag
válasz
vipisti
üzenetére
A Desk és Top szavaknak van értelmük önmagukban és összeolvasva is. A Replace szó is értelmezhető magában. A ''ment'' viszont önmagában semmit nem jelent, ergo a nagybötüs kiemelése egy betűszóban értelmezhetetlen.
Nem vagyok nyelvész (se), csak tudom hol van szótár a neten..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
házimozis
tag
Hello,
Sroll tapipados MSI notesz (jelenleg) nincs. A melegedés az L7xx szériákon még játszva sem kritikus, CAD-el észrevehetelen marad. Viszont ehhez kell a felbontás (17'') meg proci, és (általában) nem elég az alaplapi VGA. (nem a memória particionálás, hanem a szotyoládé GPU teljesítmény miatt)
Igen, az L735 lehet jelölt.
-
Scoobyka
addikt
válasz
vipisti
üzenetére
jaja jó kis gépnek tünik.....amúgy szépen esnek az árak az msinél is...már csak azt nem értem a 745 is miért zuhan ennyire....ennyire nyomják le az újak a régieket?...745ös mostanában heti 10et zuhan most 270ért már beszerezhető...a 677x-002 is szépen elérte a 210es határt...
-
vipisti
tag
A tippem: MSI L735X-083HU
AMD Turion X2 TL-53 (1,7 GHz)
17'' (1440x900)
160 G vinyó
2048 M RAM
magyar bill. + numerikus
nvidia GO7600 256M
WLAN, LAN, modem, Bluetooth
3 USB
5-in-1 kártyaolvasó
Optiarc DVD supermulti
16-bites hang
webkamera, mikrofon
tapipadon scroll is van...
A Gépházban ez a gép bruttó 235e. Szerintem verhetetlen.
(Nekem ugye a C2D-s L745 van, amit elégedetten használok 3 hónapja.) -
[KGR]
tag
Sziasztok!
Nem tudja veletlenul valaki, hogy m673nal hogy lehet letiltani a tapipadot? (nem az Fn+F3 gombra gondolok, hanem arra, hogy amikor a windows indul, automatikusan legyen letiltva). Eszközkezelőben próbáltam, de akkor az usb-s egeret is letiltja. Nagyon zavaró tud lenni, hogy amikor elinditom a gepet, mindig elfelejtem kikcsapcsolni, majd gépelés közbe beleér a kezem.... -
Peeter
csendes tag
Hi!
1, nem szántam bunkónak, bocsi ha annak sikerült.
2, azt mondtam, de lehet nem fogalmaztam világosan, hogy az én notimban ami egy Clevo D410V abban van egy 2,8-as aztali P4. Nem M-es. Szerintem sinán összehasonlítható. Ez szintén magán vélemény.
3, Ha van hőfoklimit a GPU-ban, akkor azt meséld el nekem, hogy pl. asztali gépben hogy füstöl el? Nvidia
4, Asztali gépem adatai: CPU max 55fok, kb. ugyan egy GPU-nál is.
5, A PCI-Express nem mindig azt jelenti, hogy ki tudod szabni a notiból és ki tudod cserélni mint az asztaliban, nagyon sok esetben ezzel csak az adatátviteli sebességet jelölik úgymondd. Remélem jól tudom, mert akkor nem tudom mi volt azokkal a notikkal, amiket szervízeltem.
6, De írd nekem, hogy ki ért hozzá és ki nem. Én sem mondom senkire, hogy hülye hozzá, maximum azt, hogy nem olvasott eleget az adott témakörnek utána.
7, Nem szándékozom tovább rontani a topic hangulatát, elnézész ha valakit megbántottam, nem szerettem volna se tuskó, se kioktató, se nagyarcú, se kötözködő..... lenni. Ha mégis valaki így érezte, bocsi!
További jó topicolást!
Üdv: Peeter
Még egy kérdés, nálad miért az van kint, hogy gagyi MSI? -
G@ß!
őstag
Cső!
Köszi a választ, ami egy kicsit bunkóra sikerült...
1. Sztem nem normális
2. Dell nem egyenlő az MSI-vel
3. Dell lehet, hogy egy kicsit jobb márka, és előrehaladottabb mint az MSI.
4. Az asztali gép is viszonyítás kérdése: öcsém 6600gt-je 80 fok körül jár...
(szóval ezzel nagyon nem mondtál semmit)
5. A VGA-knak (az nvidiának is) van egy maglassulási küszöbe 110fok körül,amit most pontosan nem tudok. Szóval az se valószínű, hogy elszáll...
6. VGA-t lehet cserélni laptopban... ismerős már cserélt... (szted miért pci-expresses, és nem integrált?!?!)
Úgyhogy ha nem értessz hozzá , ne írj idiótaságokat!
Az írjon, akinek m677x /crystal/ van!
Kössssszzzz!!! GYURUNK VAZZE?!
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Vista alatt nektek megy a System Control Manager? (673-on)
Nekem kétszer kiírta, hogy hibát észlelt és azóta el sem indul.
[Szerkesztve] -
junkfer
csendes tag
Használ valaki kubuntuval s271x szériás gépet?

[Szerkesztve] -
tomi07
tag
Köszönöm. Majd valószínűleg fejleszteni fogom, de egyelőre az alap konfig is megfelel. A lányom P3 750-es gépe lesz vele lecserélve, ő játékra szinte egyáltalán nem használja, csak net. ill. szövegszerkesztésre lesz használva, esetleg filmnézésre. Szerintem ezekre a célokra egy darabig alapból alkalmas. Majd ha rákap a játékokra akkor úgyis cserélni kell.
-
tomi07
tag
Köszönöm, még annyi kérdésem lenne, hogy a kijelző zsanérjaival nálad nem volt gond?
Mert egyik ismerősöm 655-ösének a zsanérja miatt az egész kijelző burkolat szétnyílt.
Néztem azt a gépet, a burkolat anyaga enyhén szólva kritikán aluli.
De ő azt mondta nekem, hogy a 673 és a 677 széria burkolatának anyaga már teljesen más. Korábban azt írtad, hogy a 670 burkolatának a minősége ezekhez a szériákhoz hasonlít, így azért remélem ezzel nem lesz gond.
Egyébként ma megrendeltem a gépet, pénteken érkezik ha minden igaz.
/Elnézést, hogy letegeztelek, de már én sem vagyok olyan fiatal./ -
csibor
addikt
Ház műanyag,a 006 festése intenzív használat mellet picit kopik.másra nekem nincs panaszom,igazából itt senkinek nincs panasza a burkolatra a 6XX sorozatra.A proci abszolút egálban van az asztali P4 2.6C -vel,főleg ha duál-ban hajtod a ram-kat.2 órát bír akkumulátorról.
-
Peeter
csendes tag
És szerinted az normális? Akadt már többek között Dell gép is a kezem ügyébe, még játékra is, de csak egy kicsit volt melegebb az asztalnál. Arról nem is beszélve, hogy OK, hogy a CPU leáll ha túlmelegszik, amit illik 85 foknál megejteni, de a GPU szerintem nem állítja le a gépet, hanem kijön belőle a füst amivel működik. Azt meg nehéz visszarakni belé, hogy ismét működjön. Meg ugye azzal, hogy elfüstöl a GPU lehet alaplapot cserélni. Az meg ha jól tudom egyik gépben sem 2 Ft.
-
tomi07
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem, akinek van MSI M670X-070HU 15,4''/Semp. típusú laptopja legyenszives írja meg róla a véleményét. Most készülök még egy laptopot vásárolni, gyakorlatilag csak netre és szövegszerkesztő programokra használnám. Az egyik jelölt ez a laptop, de a döntésben segítene, ha a géppel kapcsolatban nem csak azt tudnám, hogy mik vannak benne, hanem az összerakás és a felhasznált anyagok minőségéről és a használat közbeni tapasztalatokról is tudnák valamit. A neten erről a típusról sajnos nem találtam teszt leírást.
Előre is köszönöm. -
Peeter
csendes tag
Sziasztok!
Eddig én is törtem a fejem egy 677X-en de amiket olvastam.... Szóval ezek után ki van zárva hogy MSI-t vegyek. Ennyi hibát, problémát hogy őszinte legyek eddig nem sok gépről olvastam. Ami meg a legnagyobb gondja a gépnek, az a melegedés. Nekem jelen pillanatban egy 4 éves Clevo D410V-m van, 2,8-as asztali P4-es procival, de soha a büdös életben nem sikerült 70 fok fölé vinnia a procit. Nemrég nyomtam végig a MW-ot, de akkor sem. Nekem ez a 70 fok is sok, főleg ilyen nyári melegben.
Azért örülök annak aki elégedett a gépével és drakula az új tulajoknak, de én nem fogok csatlakozni. Majd talán pár év múlva.
Mindenkinek minden jót!
Peeter -
Barnes
aktív tag
Hello!
hatalmas problémám van sajnos... bekapcsolom a gépet és se kép se hang csak a power on led és a num lock ledje világít... meg sem nyekken a gép. mi lehet a probléma? győri vagyok akkor vihetem fel pestre? :S -
koq
csendes tag
hali
csúnyán beleoffokok itt a dolgokba, de azért nem adom fel.
szerény kis msi m670-s masina amit még nem szándékoztam felbontani, de érdekelne, hogy vajh ezekben a gépekben van-e belső usb, ami pl nincs kiveztetve. Eszközkezelőben nem igazán leltem a dologra, de biztos, ami biztos, megkérdem itt is. Egy bt adapter gondoltam, hogy beleteszek. egy fusiban találtunk ilyet
a válaszokat köszee. -
G@ß!
őstag
2831 és 32-re valaki?
-
stessi
csendes tag
Sziasztok!
A napokban szeretnék vásárolni egy MSI gépet. M673x-t, vagy M677x-t.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire vagytok elégedettek az MSI-vel, illetve, hogy az M677-ből csak kristályos verzió létezik-e? Mert találtam egy helyen 215e-ért, de máshol 260e körül van, és azért gondoltam, hogy ugyanaz lehet a kettő, csak esetleg nincsenek benne a kristályok.
Előre is köszi -
-
G@ß!
őstag
MSI m677x crystal-nál mennyire gáz az, ha a játékok alatt a proci max 68-69 fok, gpu max 90fok, winyó 46 fok ?
Sztem a gpu az durva, pár hónap és megint dobhatom a kukába... -
junkfer
csendes tag
sziasztok!
Beállok hozzátok a csapatba, egy kis ideje én is egy s271x tulaja vagyok
(egyenlőre teljesen pozitív tapasztalatokkal....) -
Neoka
aktív tag
Sziasztok!
Alaplap ügyben még nincs változás. Várok a Rikvestre, hogy mikor jön meg a cucc.
Viszont tegnap kapott még 1 GB ramot a kicsike (673). Most már csak az akksi problémát kell megoldanom és remélem tökéletes notim lesz.
-
[KGR]
tag
Lenne pár kérdésem Windows Vistaval kapcsolatban.
M673-as gépen hogy fut a vista? Internetezés, munka mellett gyorsabb vagy lasabb a Vista 64bit, mint az Xp 32bit?
Akik vistat hasznalnak, jelenleg hogy áll a rendszer driver, illetve program kompatibilitásban? A programok többségét átírták már Vistara, vagy még mindig rengeteg a probléma?
Érdemes átváltani? Az új beépített funkciókat kihasználja az ember? Melyik verziót érdemes megvásárolni? -
-
bajzso
tag
Szia!
Ezeket mind tudom és tudtam is amiket írtál, ezért vettem én is MSI-t.
De, ha egy csomó pénzt kiad rá az ember, ne járjon így a gépe fél év elteltével, az alkatrészre meg másfél, két hónapja várok. Még szerencse, hogy nem hagytam ott a notit.
Tess a képek, csemegézzetek, nem tudom Ti nem lennétek-e mérgesek.
http://msi655.bajzso.fotoalbum.hu/
Üdv! -
[KGR]
tag
Hi!
Szerintem rosszul valasztottal, vagy csak peches vagy. Ennyi. En tokeletesen meg vagyok elegedve az msi m673x-el. Ha nem tetszik, add el es vegyel vagy egy dragabbat masik markaban, vagy ugyanennyi penzert egy ''butabbat''. En tobb honapig keresgeltem a notik kozott, hogy olyat vegyek, ami nekem megfelel. Fix összeg állt csak a rendelkezésemre és más márkákba ugyanilyen tudású notik legalabb 50ezerrel voltak drágábbak. Az igaz, hogy az msi még gyerekcipőben jár ilyen téren, viszont szerintem ár/teljesítmény arányban a legjobbak jelenleg az országban. Szerencsére én kifogtam egy olyan darabot, aminek semmi baja. A driverek tökéletesen működnek, semmi hiba nem jelentkezett eddig az akksi probleman kivul. Ráadásul nem az akksi teljesítményével van a probléma,hiszen 2 órát simán kibírja word/excel használata közben, hanem csak annyi, hogy miután feltöltötted, ki kell venni a gépből és csak akkor kell belerakni, ha szükséged van rá. (én nagyon ritkán használom akksiról).
Én kb 4-5 hónapja használom ezt a példány. Dolgozok vele, netezek, játszok, átlagosan napi 10 órát megy. -
poiwer
csendes tag
sziasztok!
Tudna valaki rövid véleményt formálni az MSI M670x-070hu -ról. Minőséggel kapcsolatos infók is éedekelnek.
Nagyon megköszönném a segítséget!!
! -
Scoobyka
addikt
válasz
Lujza1978
üzenetére
a forumon visszakéne kicsit olvasni rengeteg dolgot leírtam már róla...,de egy kicsit azért pötyögök ha nagyon lusta vagy...
nekem a 677x-002 van,tehát nem a kristályos(és ennek örülök is).....
anyagával megvagyok elégedve...masszív darabb(nem recseg-roppog)....a vidkariról annyit írnék ,hogy elég sok gémet elvisz...Carbon,Most wanted,fifa07,doomIII,Half Life 2....pölő a bioshock demot ami unreal engine és elég új,nagyszerűen visszí...,de annak a topikjában is olvashatsz róla amit írtam....
,de olvass vissza sokminden le van már írva,tehát jó kis notesz gémre is nagyon jó..legalábbis dx9-ben. -
Lujza1978
tag
Hali

Azt a teszetet már elolvastam de olvastam más fórumokon pont az Acer 5920-val hasonlítoták össze otthon maszekon és ott meg elcsépelte az Acert és nemvolt olyan szorzó visszavétel mint amit a tesztben olvastam.
Ha jól tudom neked 677X-es lapid van a másik ötletem az lenne sokkal pénztárca kímélőbb megoldás.
Tudnál róla írni egy két dolgot a videokari érdekelne főként, ja meg a laptop kinézete az anyagra gondolok konkrétan.
Üdv -
Lujza1978
tag
Srácok,
Az alábbi notiról kéne egy kis info ha valakinek van ilyen ilyat készülök venni. Mnden hozászólásnak nagyon örülnék.
MODEL SZÁM: MSI GX700-004HU
Operációs rendszer: FreeDos - LCD: 17'' WSXGA (1680x1050) Glare - CPU: 2,0GHz (800FSB) Intel Core 2 Duo T7300 Processzor 4MB L2 - RAM: 2x1GB DDR-II 667MHz, 2GB-ig - HDD: 250GB 5400 SATA - ODD: DVD S-multi - WLAN: 802.11a/g/n - WebKam.: 1,3MPixel - BlueTooth: 2.0 EDR - VGA: nVidia GeForce GO8600 512MB (1280MB TurboCache) - Chipset: Intel PM965 - Kártyaolvasó: 4in1 (SD, MMC, MS, MS Pro) - Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1x IEEE1394, 1 x modem ?(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x ExpressCard - Akkumulátor: 6 cellás - AC-Adapter: 19V DC, 90W - Méret/tömeg: 358 x 259x 27~33 mm / 3,4kg - Ajándék: Gaming bag (hátizsák) - Garancia: 2év nemzetközi garancia , 1 év az akkumulátorra - Extra: numerikus billenty?zet - Intel Turbo Memory / Rosbon : 1GB -
bebar
aktív tag
Sikerült, végre!
Viszont most minden adat meg jelenik amikor indul a gép, meg nyomjak F2-t, stb,
ezt hogy lehet eltüntetni?
Valamint a PCI Latency Timer 64-en áll, az oké?
Nem emlékszem eredetileg mennyin volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- VoLTE/VoWiFi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2hónapja használom,minden nap reggeltől 16.00ig megy,plusz gamolok vele rendesen.Melegszik de nem volt vele gond.
Remélem minőségben is jobbak. Aksi probléma azóta is fennáll....

az alba remélhetőleg jobban fog hozzá állni.

...főleg gamer gépkategóriában.