Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipec
csendes tag
pontositok... egyik 3dmark sem indul el... 03 es 05 installt leszedek, hivatalos oldalakrol raadasul, rakattintok, bejon kis dosablak es eltunik, ennyi a telepites, passz h miert.
06 meg felmegy, elinditom, mondja h 1percig is eltarthat amig felismer ezt azt, hat en 10 percet vartam kb, kattintok, csak feher hatter es a program nem valaszol
mekkora hitvany szar ez a vista
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
dominik009
üzenetére
Szia, nagyon KÖSZI sokat segítettél.
Be is állítottam, hogy ne induljon újra a gép.
Véleményem szerint wifi probléma lesz, de majd kiderül. Remélem nem kerül szervízbe.
Köszi még1szer.

-
dominik009
csendes tag
válasz
hdcsaba87
üzenetére
Szia, nekem ugyan notin nincs mivel nincs(még) notim de tervezem hogy veszek. Nos kékhalál nekem nagyon sok volt az aasztali gépen. Néhány srác azt mondta memória hibaa de nem az mert kiszedtem a ramokat felcseréltem ugyanugy csinálta. Aztán kb. 5 C formázás után rendbejött a gép. Amugy mindig a VGA driverével akadt össze valami ezt úgy oldotttam meg, hogy belehet állítani hogy autómatikusan ne induljon ujra kékhalál során. Ezt ott teheted meg hogy:
-Sajátgépen jobb gom tulajdonságok
-A füleken kiválasztod Speciális
-Legalul van Indítás és Helyreállítás itt nyomsz a beállítások gombra
-Ezen belül legalul van hogy Rendszerhiba> Autómatikus ujraindítás nah ezt nem pipálod kiHa ez megvan csak várni kell 1 kékhalálra.
Ha a kékhalál ''sikeresen'' megérkezett előkapod a fényképezőt (nemkell sietni nem fog ujraindulni amig te kézzel meg nem teszed ezt) nos lefotózod. Ujraindítod a gépet bekapcsol akkor a képet megnézed rajta és elvileg alul ki van írva hogy mi okozta a hibát nekem nv4_disp.dll volt. Azaz a videokari leformáztam a gépet ujra és most a gyári CD ről tettem fel ezzel többet nem bántott, volt más is asszem valami xzero20 nah ezt beírtam keresőbe kiadta mihez tartozik valami gagyi program volt letöröltem és soha többet azóta nincs kékhalálom.
Lehet kicsit hosszú jó KÉKHALÁLÍRTÁST bye. -
hdcsaba87
aktív tag
Ma másodjára is volt kékhalál.
Leakartam fényképezni, de éppen újraindult mire lefényképeztem.Úgy kezdődött, hogy sérült fájlt talált...
Windows hiba miatt szokott lenni kékhalál? -
HEMP
aktív tag
Mit gondoltok egy GX610PE noti befogadna egy TL-64es prockót?
-
HEMP
aktív tag
Érdekes dolgot tapasztalok a notimmal kapcsolatban, kérlek titeket, akinek volt hasonló, vagy lenne ötlete mi okozhatja irja meg nekem please!
A story röviden: filmnézés közben lemerült az akksim, gép kikapcsolt, majd másnap azt tapasztaltam, hogy CoD4 multiban jelentősen lecsökkent a gép teljesitménye: az fps-em vmennyivel kevesebb, de amikor sokat kellene számolni a masinának -légitámadás, helikopter a levegőben ilyesmik- lecsökken 10fps körülire és élvezhetetlenül szaggat. Azelőtt semmi ilyesmi gondom nem volt vele, gyönyörűen vitte a játékot, nem alap beállitásokkal! Most szinte teljesen mindegy hogyan konfigurálom a játékot ill. magát a vgakártyát az eredmény szinte ugyanaz, marad a szaggatás..
Cseréltem már drivert, újratettem a játékot, ugyanaz a helyzet. 3DMark06-al megmértem a teljesitményét, ami viszont a rendes pontszámot hozta, tehát elvileg a kártya leadja amit tud. Processzor- vagy memóriagond lehet? Semmi ötletem nincsen, segitsetek plz!
Hogyan tudnám kiszűrni mi lehet a baja?? -
HEMP
aktív tag
Meg tudná valaki mondani az Albacompos szervizben dolgozó fórumtársunk nevét, elérhetőségét?? Nagyon kellene, mivel meghalt a fejhallgató kimenet a GX610emen...

-
rhonin
senior tag
Valaki feltette az 1.0U-s biost gx-600asra? Javít valamit vagy csak annyi az újítás, hogy vista alatt fixál valami penryn magos proci gondot?

-
sipec
csendes tag
hat mar leirtam amugy..
vista ultimate-vel hasznalom..
szoval msi oldalrol leszedem a progit a camhoz, felmegy, msnben a webcam es audio beallitasoknal meg minden oke, de ha siman a webcam beallitasokra megyek vagy inditom msn videobeszelgetest, akkor fejjel lefele van a kep, es ott a beallitasoknal semmi nincs, h kepet fordit csak jobb-bal tukrozes.
a programjaban sincs semmi beallitasi lehetosegviszont a skypevel rendesen mukodik, szoval nincs forditva beepitve a cucc
fingom nincs mit kellene vele csinalnimsnben a beallitasoknal van a kamerabeallitasok ful, es ott en semmin nem tudok allitani v modositani, pedig ott van olyan h dontes, talan ugy kellene megoldani a dolgot

-
szokelaszlo
tag
Helló.Érdeklődnék hogy mit értesz azon hogy a webcam szar?Nem lehet sehogy működésre bírni?Vistával vagy Xp-vel használod?Esetleg pár tapasztalatot írhatnál ha kérhetem.Mivel nem nagyon találni.Csak azokat a foszlányokat amit itt olvastam.A héten tervezem a gép vásárlását.Főleg a gép összeálítása miatt "multimédia".Válaszod előre is köszönöm.Üdvözlet
-
sipec
csendes tag
nah, meg mindig tok jo az EX610, orulok, hogy megvettem

akinek meg van, az csinalna egy 3dmark 03 tesztet? en is akarok, csak meg le kellene kaparni netrol...
amugy a webcam mindig szar, de az nem is erdekel..
-
[KGR]
tag
Megtaláltam az msi ftp szerverén egy Vista/SCM/64bit könyvtárban a System Controll managert... ez se működik... ennyit erről.. nincs és nem is lesz.
Mellesleg miután felismerte a Vista az utolsó eszközt a CD segítségével, minden élményindex rész 0,1 -el növekedett...kivétel a memória sebessége, mert annál +0,9 a változás.

-
Neoka
aktív tag
Nincs mit.
Nekem is 1 hetembe telt mire rájöttem.
A dátummal ne foglalkozz. Az ugyan az a Bios, csak a dátumot cserélték. (itt kérdeztem a fórumon és mondták, hogy MSI szokott csinálni ilyet)
Ha azt mondod, hogy megy a kikapcs, akkor megyek formázni.

SMC-re nem talátam semmi okos dolgot. Habár meg van az MSI FTp szervere, de ott meg ember legyen aki kitalálja melyik notihoz mi tartozik.

-
[KGR]
tag
Nincs fent sp1 még, mivel magyar verziot használok. sima windows update-el + msi honlapon lévő driverekkel lett működőképes a rendszer. (kikapcs is meg minden)
nekem is 7.0A verzioju bios van fennt, csak nem ugyanazzal a dátummal (1 évvel régebbi), mint ami az msi-honlapján van. Valoszinuleg javitottak rajta valamit.
SCM update? Ilyenről nem hallottam. Lehet, hogy az Xp-s és a vistas verzio csak együtt hajlandó működni vista 64biten?
A forum nem segitett...
-
Neoka
aktív tag
Nekem azt tette fel a szervíz, ami most MSi oldalán van, 7.0a
Emlékemi szerint volt nekem is ilyen gondom, egy eszközt nem ismert fel a Vista.
Adtam neki telepítő CD-t és megtalálta ami neki kellett.Az SP1-is fen van neked? Mert ha azzal már működik a kikapcs, akkor lehet Vistát felrakom.
-
[KGR]
tag
nekem 7.0-ás biosom van most jöttem rá, ami XP-vel is meg vistával is tökéletesen működik... Fél évvel ezelőtt nekem se kapcsolat ki vista.. le se szedtem. Most viszon már jó.
A biost azért szeretném frissíteni, mert van most új verzio az msi honlapján és vista eszközkezelőjében van egy ismeretlen eszköz társprocesszor néven.
-
Neoka
aktív tag
Gyári Biost a szervíz frissítette 7.0-ra. Akkor Vista volt fenn.
Változást nem vettem észre.2 bajom volt, ami miatt leszedtem a vistát, ez még 2007. szeptemberben volt.
1. nem kapcsolt ki
2. smc nem működött.Aztán felraktam a 1.0C-t ami Xphez való. azóta kikapcsol és megy az xp rajta, meg az smc is, de azért a vista piszkálja a csőröm.
De nem éreztem különbséget xp-s és a vistás bios között.
Szerintem más íróprogiban is van ilyen funkció, habár csak a Nerot ismerem.
-
Neoka
aktív tag
Hali!
Én 7.0-ról 1.0C-re nyomtám át Biost.
Nem volt bonyi.1. leszeded a biost
2. kicsomagolod
3. neroban a CD rendszerindítot választod
4. kiírod a cd-re a kicsomagolt állományt.
5. boot a CD-ről.
6. majd elindítod a ubdate.bat filet.ÉS LEGYEN BEDUGVA A TÁP! Ha jól emlékszem figyelmezet is erre.
SMC: úgy próbáltad, hogy gyári cdről felrak, majd a neten lévővel frissít?
Még nem szántam el magam a Vista felrakására.
-
Vincentph
csendes tag
Ha melegedés esetén visszaveszi egy progi az órajelet, akkor játék esetén ez kb. úgy néz ki hogy játszasz 2 percet folyamatosan aztán elkezd akadni és játszhatatlan lesz a game.
Inkább vegyél hozzá 1 hűtőpadot, ha a proci max. hőmérsékletét nem is befolyásolja jelentősen de legalább magát a gépet kicsit hűvösebben tartja és jobb légáramlatot biztosít
-
Balaggio
csendes tag
-
[KGR]
tag
Egész nap keresgéltem, próbálgattam a különböző SCM verziókat és semmi. Nem hiszem el, hogy nincs egy normális verzió Vista 64bithez....
M673-on frissitett már valaki biost? (1.00-ról 7.00-ás Vistára írt verzióra) Ha igen, kérem irja le, hogy hogyan frissitette (milyen programmal) és, hogy milyenek a tapasztalatai vele!
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Balaggio
üzenetére
Sajnos én nemtudtam felrakni az SMC-t.
Az a hang biztos nem a hűtő, olyan mintha egy negyed megmozdulna valami a dvd íróban.
Ha gyorsul az jó, akkor lehet én is mihamarabb megpróbálom feltenni.
Az enyémen dolby matrica van az msi oldalán az ex600-on belül írnak valamit a high definition audiorol. Csak nemtudom, hogy hol veszem hasznát? -
Balaggio
csendes tag
válasz
hdcsaba87
üzenetére
Hi!!
Neked van az Ex 600on dolby matrica? Enyémen nincs.
Én felraktam az új biost elvileg jobban kezeli a hardveket vele.
Talán mintha egy picit gyorsabb lenne azóta, h felraktam.Vista kicsit gyorsabban tölt be.
Az a hang amit írtál sztem az lehet, h kicsit felmelegszik és akkor kicsit rákapcsol a hűtő.
Sztem érdemes felrakni az SCM-et is. -
zolih
csendes tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy a msi gx700-as laptopom cpu-ja játék közben felmelegszik 80-90C-ra , olvastam hogy ez ennek a laptoptipusnak az alaphibája. Ez gáz? vagy kellene valamit tennem ellene? és hogyan?
(javasolták mások az miscore progit ami melegedés esetén visszaveszi az órajelet de arra meg azt irja ki hogy nem kompatibilis az aalaplappal).
köszi! -
Noda10
tag
szóval nem tudja senki, hogy tehetném állandóan aktívvá a CMet?
-
r3nd0r
csendes tag
Sziasztok!
Asszonynak van egy MSI VR601X-012HU laptopja. Előfordul, h fura hangot ad ki a dvdiró környékéről (mintha ciripelne, kotorászna benne valami
, olyan mintha az iro keresne valami lemezt,kb 1-2mp-ig csinálja. néha 5percenként csinálja van amikor csak félóránként.
Nem tudjátok mi lehet ez a hang és h gond-e ?
ja és a laptop pár hetes és szerintem már kezdetek óta csinálja -
hdcsaba87
aktív tag
Most kapcsoltam ki a laptopomat és kikapcsolás közbe megint bejött egy kék hátté rajta fehér szöveggel elkezdett számolni valami memoryt és utána restart.
Ez miért lehet? Vagy ne foglalkozzak vele?
Csak kicsit zavaró.

-
Noda10
tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
megvan már nekem is.... azt be lehet állítani valahogy, hogy automatikusan elinduljon minden indításkor?
-
Noda10
tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
én mikor telepítettem, nem látom nzomát hogy fent lenne.... lehet hülyén hangzik de ez van... kiírja, hogy sikeres telepítés és annyi
-
[KGR]
tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Ez se működik
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Mire jó ez a system controll manager?
Előző kérdésemre tudja valaki a választ? -
Ben_SkaKid
csendes tag
-
[KGR]
tag
Valaki használja m673-hoz a 7.0-ás vistás biost?
Hogy frissítsem a biost?

-
funkygee
aktív tag
Hi all!
A tegnapi winxp frissítést követően eltűnt a Realtek Glan kártya a VR601-emből. Járt még valaki így?
Leszedtem az utolsó hármat, mos megint okés,mint előtte. -
hdcsaba87
aktív tag
Most láttam, hogy vannak friss biosfrissítések ex600 hoz.
Mivel jobbak a frissebb biosok?Mit jelent a DOLY HOME THEATER marica a notin? Hogy lehet 5.1et beállítani?
-
gr.bence
aktív tag
megoldva radiátor bezavart......
-
gr.bence
aktív tag
vagy mondjuk az igaz hogy a radiátor mellet vagyok kb 1méter a távolság a radiátor meg a laptop között....gondolom ez a gáz
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
vettem egy zalman nc 1000-ret játék közben vga hőfok 74 fok az jó? fullon megy a hűtőpad....
de viszont eddig nem hozta a hozzá fűzött hőmérséklet csökkenést miért ?????van ez??feltekerem maxra a ventiket és csak ennyit hűtene??? -
moart
csendes tag
válasz
funkygee
üzenetére
Szia!
A kurzor azért ugrik el, mert gépelés közben a touchpadra rákoppintassz az újjaddal véletlenül. Figyeld meg ha hihetetlennek tűnik, de így van.
Nekem 2hétbe telt mire rájöttem. Azóta vagy óvatosabban gépelek( elhúzom az ujjaimat a touchpad felől), vagy kikapcsolom az Fn+F2 billentyűkombinációval. 
-
funkygee
aktív tag
Üdv Mindenki!
Most vettem egy VR601X-012HU-t. Eddíg nekem tetszik a masina. Egy gondom van vele,hogy néha inaktívvá válik egyik másik beviteli mező beírás közben, és elugrik a kurzor. Ez mér van? Másik, hogy nem 4400 as akksival kéne lennie? Nekem 4800-as al jött, és ha officeozok,bírja olyan 2h40min ig is. Ez jó? Különösen tetszik a numpad, meghogy ki van tolva
a noti szélére a bill teljesen, bár az í az furmányos nagyon. Van ebben bluetooth is elvileg?
Üdv! -
Vincentph
csendes tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Az MSI felirat melegedése "normális", legalábbis nálam is meg 1 haveromnál is az a legmelegebb pontja a gépnek.
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
tegnap megjött a zalman nc 1000-sem nagyon jó tényleg sokat számit a +hűtés...
(NEM azért vettem mert iszonyat melegszik....,csak azért mert jönn anyár és nem akarom hogy kurvára melegedjen....)mindenkinek csak ajánlani tudom....
-
Thusor
őstag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Egy hűtőpad megoldja a problémádat, legalábbis nekem megoldotta.
-
[KGR]
tag
Sziasztok!
1. még mindig nem találtam System controll managert Vista alá.
Ha valaki tud segíteni, kérem írjon nekem! 
2. Érdekes dolgot vettem észre az MSI m673-ban. Elvileg XP alatt 256 mega memóriát írt ki nekem a rendszer és körülbelül (játékteljesítmények alapján) annyi is van benne.
Felraktam a Vistát. A vista viszon csak 64MB!-ot ír ki. Ez miért lehet? Mit tudok tenni ellene? Elvileg a 7400TC-ben minimum 128megának kellene lennie. Ráadásul a Vista az msi honlapjáró felrakott driverrel úgy írja ki, hogy INTEGRÁLT, vagy alaplapi videókártya, ami szintén nemigaz! (élményindex: 3.2) -
Vincentph
csendes tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Vistához jók a gyári CD driverei is, bár az MSI oldalán vannak a frissebbek
-
nukewar
tag
Egy érdekes cikk a hwsw-ről:[link]
Ez csak azért is érdekes, mert sajnálatos módon kedves gépem nem kifejezetten korrekt módon működött. Egy rakás kékhalál, és napi két alkalommal bekövetkező, véletlenszerű kikapcsolások miatt vittem vissza a gépet a boltba, ahol vásároltam. Nem csak nekem, de szerintem másoknak is elfogadhatatlan, ha egy számítógép megbízhatatlanul működik, és esetleg munka közben száll el. A gép már pár hete a szfehérvári szervízben van és gyakorlatilag információm sincs róla, hogy mi lehet a konkrét baja. Eleinte pedig igen korrekt gépnek tűnt, de valami oknál fogva megmakacsolta magát, és nem hajlandó szimplán működni. A gép jelenleg régebben tartózkodik szervízben, mint amennyit nálam volt.
Nem vagyok kifejezetten boldog, mivel két év garancia azt sejtetné, hogy megbízhatóbb gépről van szó. A gép típusa: ex610-011hu.
A fejleményekről majd beszámolok.
-
Batmause
tag
Az MSI szervizelését az Albacomp végzi itthon. Egy kék papírkát találtok a dobozban, az a garanciapapír - remélhetőleg lepecsételték/kitöltötték.
Megfogjátok a noteszgépet, a szervízpapírokat és elballagtok a legközelebbi szervízbe. Ott átveszik a noteszgépet, leküldik Székesfehérvárba és ott megnézik a probléma.
http://www.albacomp.hu/index.php?pg=menu_8331 [link] - itt a szervízkirendeltségek címei
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem is szar a notim, és a boltba nem hajlandóak cserélni, sem javítani, futatnak 2x8óra 3dmark06-ot, azt kész visszaadják hogy jó...Hova kell vinnen hogy cseréljék, MSI hol van MO-n?
-
Chevron
csendes tag
sziasztok
tudtok vmi infót nekem mondani hogy a MSI szerviz kiküld vmi futárt a rosz gépért vagy, személyesen kell bekullognom
-
Noda10
tag
Természetesen végtelen sokáig
amíg be van dugva a hálózatba...
Viccet félretéve, nekem mikor új volt, akkor egyszer lemértem mennyit bír filmnézésnél és 1 óra 55nél kapcsolt ki... a fényerőre nem emlékszem... de az 1 óra 45 az tuti lesz... először nekem sem tetszett, de az 1 55 állítólag elég jó idő...
egyébként a laptop nagyo jó... -
Vincentph
csendes tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Rakd fel a Vistát aztán majd eldöntöd, a driverekkel valóban kevesebbet fogsz szívni. A Vista hátrányait nem ecsetelném, úgyis a személyes tapasztalat dönt, van akinek bejön, van akinek nem. A "sz@r" magánvélemény volt, bár úgy tudom elég sokan osztják.
-
bookkeeper
csendes tag
GAMER LAPTOP MSI GX700-004HU 17"/T7300-2,0GHz/2x1024DDRII/250/DVD S-multi nVidia GeForce GO8600 512M
Operációs rendszer: WINXP+OFFICE
LCD: 17" WSXGA+ (1680x1050) Glare
CPU: 2,0GHz (800FSB) Intel Core 2 Duo T7300 Processzor 4MB L2
RAM: 2x1GB DDR-II 667MHz, 2GB-ig
HDD: 250GB 5400 SATA
ODD: DVD S-multi
WLAN: 802.11a/g/n
WebKam.: 1,3MPixel
BlueTooth: 2.0+EDR
Intel Turbo Memory / Rosbon : 1GB
VGA: nVidia GeForce GO8600 512MB (1280MB TurboCache)
Kártyaolvasó: 4in1 (SD, MMC, MS, MS Pro)
Akkumulátor: 6 cellás
Méret/tömeg: 358 x 259x 27~33 mm / 3,4kg
Extra: numerikus billentyűzet
Ajándék: Gaming bag (hátizsák)
Garancia: 2év nemzetközi garancia , 1 év az akkumulátorra
Garancia helye: Albacomp
2008.01.25-én vettem, kifogástalan állapotban! Garanciális, lsd fent.
Eladás oka: Kissebb méretűt veszek (15"), lusta vagyok cipelni.
285.000HUF -
szrxx
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy aki rendelkezik MSI EX610 géppel az le tudná írni, hogy az aksi mennyi ideig bírja dokumentumszerkesztés, ill. filmnézés mellett.Természetesen a fényerő függvényében.
Köszi a válaszokat!

-
hdcsaba87
aktív tag
Nekem is vista van fenn. 30 nap? Az rengeteg.

Véletlenül van itt olyan aki ért a wifis routeres hálózat létrehozásban? 2 gépek kellene összekötni hálózatba, de nem akarják egymást felismerni.

Írtam már a hálózat topikba is de nem válaszolnak.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
nekem pont az xp-vel van szilva, nehezen mennek fel a driverek, lefagy valami, baszik bezárni stb...
-
Ben_SkaKid
csendes tag
-
Vincentph
csendes tag
válasz
Ben_SkaKid
üzenetére
Mind a 32 ill. 64 bites jó hozzá. Azaz inkább fogalmazzunk úgy, hogy mind2 egyformán sz@r bár a 32 bitessel talán egy fokkal kevesebb a szívás mert relatíve kevesebb az inkompatibilitási probléma (a vista és más progik között).
-
házimozis
tag
csak te nem érted hogy
Hümm. Lehet, hogy a korábbi e tárgyú írásaidban pont arra gondoltál mint én, ellenben nem azt írtad le. Vélhetően ezért kérdeznek róla mások is.
Tehát szépen megkérlek "plíz, ne értelmezz itt nekem" (engem), Mert a közérthető írás azoknak is szól, aki nem tudnak gondolatot olvasni.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Balaggio
üzenetére
Tegnap lekellett csuknom egy pillanatra, majd mikor felnyitottam nekem se kapcsolt vissza a a monitor. De még pörgött a vinyó majd elment készenléti állapotba.
Most ez lehet, hogy azért volt mert már eleve kikapcsolta a monitort a leállás miatt, vagy nekem is az a problémám mint neked. De remélem nincs semmi baja. -
Balaggio
csendes tag
válasz
hdcsaba87
üzenetére
Hi!!
Nekem is ilyen gépem van.
Ha zöld akkor a wifi aktív.
Ha sötétkék akkor csak a BT ha világoskék akkor mind 2 aktív.
Nekem ilyen gondom nem volt vele. Néha van olyan, h nem talál semmilyen vezeték nélküli hálózatot induláskor, akkor csak a restart segít rajta.De ilyen elég ritkán van.
Más problémád nincs vele?
Nekem néha az Win indulásakor nem akar visszakapcsolni a monitor. (Win töltéskor 1-2mp re elsőtétedik alapból és utánna nem jön vissza.)
Neked nem volt ilyen probléma vele? -
gr.bence
aktív tag
akkor a lényeg hogy nem veszek 4Gb-ot....
hanem veszek 1x1Gb meg 1x2Gb-ot és ugyan olyan lesz minden csak a mennyiség nem, és ezeknek is kell tudni dualba menni igaz??
köszi..ez az utolsó asszem.....

-
Ben_SkaKid
csendes tag
Ma rendeltem meg az EX610X-emet
Annyi kérdésem lenne, hogy 32 vagy 64 bites Vista jó hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Csak azzal szoktam videochat-elni.Msn nem lényeg,bár bosszantó hiányosság.De remélem ez lesz a legtöbb baja.Üdv
, olyan mintha az iro keresne valami lemezt,kb 1-2mp-ig csinálja. néha 5percenként csinálja van amikor csak félóránként.

Előző nap még ment, másnapra nem, újra próbálom rakni, de azt írja, hogy helyezzem be a bluetooth adaptert a telepítés folytatásához
Nekem 2hétbe telt mire rájöttem. Azóta vagy óvatosabban gépelek( elhúzom az ujjaimat a touchpad felől), vagy kikapcsolom az Fn+F2 billentyűkombinációval.
Nektek is ilyen vagy valami hibája van? Ezenkívül minden ok a géppel
Driverek amik az msi weboldalán vannak jók? Vagy honnan lehet összevadászni hozzá?