Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui76
őstag
a 6100Go-s integrált karinak van dedikált mem ,vagy csak a ramból tud enni ?
-
Scoobyka
addikt
most lehet bedobok egy olyan kérdést amivel elásom magam,de érdekel...szóval azt tom,hogy a notiban procit lehet cserélni,ramot is lehet bővíteni,még vinyót is lehet egyszerűen,bármikor cserélni.....,de a vidkarit lehet cserélni? a 7600got...mondjuk egy esetleges 8600gt-re...vagy ez költségleg már nem éri meg annyira,mint az előbb említett alkatrészek?
-
Scoobyka
addikt
vkinek már sikerült Notebook Hardware Control nevű okos programmal lejjebb venni a processzor magfeszültségét ?ezzel is több akksi időhőz jutva?
-
MTbc
senior tag
Tudja valaki hogy mi történik a pcx weboldalával?
-
xedos
addikt
Emberek! Globalizáció!
Bármelyik gyártó amikor rakja össze a gépet, a legjobb ajánlatú gyártó termékét szereli be a gépbe, ha megfelel a speifikációnak.
Ez igaz az LCD-re a winyóra, optikai meghajtóra a RAM-ra -sőt az akksira is!
Ez van :-( Ha belenéztek az ASUS topicba, ott nagyon sokan panaszkodnak a DVD íróra...
CRT és LCD tvkre is igaz ez. Nekem SAMSUNG 32R72BX-em van, ebbe raktak Samsung, CMO vagy AUO panelt! Ráadásul ezek tulajdonságia viszonylag nagy szórást mutatnak... -
Szoba
tag
Hali!
Vista Ultimate 32bites verzió van az MSI S270 laptopomon, amiben Ati X200M van. Az Ati oldaláról letöltöm a következö drivert. Már megpróbáltam az egyes és a kettes opciót is. A telepítés elvileg sikeres, de a Catalyst Control Center nem jelenik meg. A mappa ahova telepíti üres. Nem tudom mit hibázhattam el, vagy lehetséges hogy csak a driver nem jó? Van valakinek hasonló tapasztalata? Minden ötletet szivesen fogadok! Előre is köszi. -
kola1234
tag
válasz
operator10
üzenetére
úgy emlékszem 2 hónapja.
augusztus közepe felé
120k volt.meg rögtön dobattam bele 1g ramot az 512 mellé.
enyémben ezek vannak alapban:
sempron3500+
512mb ddrII 667mhz transcend ram
dvdrw supermulti LG
toshiba sata 80g/5400 hdd
wifi
lan
56ktelmodem
4in1 kártyaolvasó
nvidia 6100go
firewire
realtec audio
micassszem ennyi.
ezüstben persze.everest megabooknak hívja. van numerikus bileytűzete is.
(első notim)
nekem azért újdonságtiéd mennyiben más???
-
operator10
senior tag
-
kola1234
tag
válasz
operator10
üzenetére
Ezüst.
-
kola1234
tag
válasz
operator10
üzenetére
Aha.
Enyém tuti LG,a hdd az 80/5400/toshiba. -
operator10
senior tag
válasz
kola1234
üzenetére
Üdv.
A noti toshiba winyok szerintem ebben a szegmensben talán a legjobbak. És ez nem csak az én véleményem. Érdekes, ugyan olyan notink van, de az enyémben sony-nec író van. Ezzel kb 15 megírt dvd után, csak pozitív tapasztalatom ván
Bár, firmware-t azt sehol nem találok hozzá. -
kola1234
tag
Aha.
THX
Igazából 1 dolog bánt a notiban, az asztali gépenhez képest.
A dvd író.Notiban LG, asztaliban mégis csak 1 pioneer volt.
Ő sosem hibázott.
Remélem az lg sem fog.
Mellesleg a noti vinyó Toshiba.
Ezek jó minőségűek??? -
JoeYi
őstag
válasz
házimozis
üzenetére
értem, akkor nem cserélem csak mert miértne alapon

Ja memóriához még annyit ha majd cseréled: mielőtt teljesen visszacsavarozod a fedlapot először csak pattintsd vissza és nézd meg, hogy indul-e a gép. Ezt azért mondom, mert beleraktam a memot, aztán a fedlap nélkül elindítottam és ment. Aztán visszacsavaroztam a fedőt és utána nem ment
.
Mondom mi a l****. Leszedtem megint, és akkor láttam, hogy hihetetlen közel van a második foglalatban lévő memória a takaró lemezhet, ami ráadásul fém borítású. Na mondom nem kisérletezek: leragasztottam tikszóval a memória kifele néző chipjeit, aztán mehetett vissza a fedő. így már jó lett.Más kérdés, hogy a hőleadó felületként szolgáló fémborítás melege mennyire tesz jót a ramoknak

-
kola1234
tag
Enyémhez hol találnék biost???
m670x070hu -
házimozis
tag
Tapasztalatból NEM ajánlom, hogy Vista optimalizált* biost tegyél XP alá, mert rosszabb lesz a helyzet.

Tavasszal meglehetős bioszkáosz volt az MSI notebook szegmensben. Volt hét, hogy 5(!) féle bios is volt egy típushoz! Mára tisztult a kép, és általában 2 biost kínálnak típusonként. Egyet XP, egyet Vista alá. * Persze tudjuk, hogy ilyen nem lehet - mert 1 bios az isten - de mégis ez van.
Mint felhasználót, mélyen nem érdekel, hogy miért, de rohadtul nem kompatibilsek egymással, és néha a vassal se. A legújabb verziókkal kell főleg vigyázni, mert a gyártói kapkodás miatt "beta" státuszú szemetet is kiadtak már.
Az MSI nemzetközi userfórumán célszerű elolvasni az észrevételeket (szívjon más jeligére) mielőtt nekiállnánk. És észrevétel az van. Nem pozitív.
Maga az eljárás rutinszerű, ha van jó bootCDnk, pl. nero-val írva. ...De maga a bios??

-
kola1234
tag
Enyém 2 hónapos gép.
Nekem a ramot is ott rakták be ahol vettem.
A mostanit meg én.
Nem nagy ügy.
4csavar ki,ramok oldalánfémpöcök el,és kihúzható.
ennyi.
-
házimozis
tag
Az everest is ír baromságokat, gondolom előre kódolt típus-adattábálból.
Pl. nálam ragaszkodik ahhoz, hogy X1600Ati a kártyám, Core duo a procim, amikor az MS-1037 hardvert kompletten leírja. ...Majd alkatrészként go7600-nak és C2Dnek, jön helyesen.
Valamit nagyon félrenéztél a wiki-n, mert az beony jó.
Biosról majd legközelebb.
-
Scoobyka
addikt
csak megleltem egy képes bemutatott rambeszerelésről....
ja és ekinek kevés az akksi és elég merész is...[link]
-
Scoobyka
addikt
válasz
kola1234
üzenetére
nekem is chellofizum van még(10/1)...nemsokáig ,mert (digire váltok 20/20
)fele annyiért.....de a netet úgy tod megosztani,hogy veszel egy wifi routert...valami jobb minőségűt....nekem egy ASUS WL-520GC -m van...na ha megvan a wifis router akkor azt összakpcsolod a chellos modemmel és a notival is....beregezzel ahogy azt a chellonál kell,tod,mint ha egy másik hálókártyára regelnél be.....miútán beregelted a wifis routert,akkor már lekapcsolhatod a notirol(kábel ki).....wifit bekapcsolod és notival megkeressed és kész is...van net az egész lakásba....ha vmilye kérdésed van,akkor privben.
ui:nem árt titkosítani sem....de az nem nehéz fel is ajánlja telepítéskor..
-
JoeYi
őstag
hát abban nemtok segíteni, régi Gericomomban egyben volt a hőcsöves hűtés, azt meg pár csavar után könnyedén ki lehetett venni. Ezt még nem próbáltam.
más: Wiki -s oldal közben kiderült, hogy hibás. A Trinidad típusú procik asztali konfigokba szánt kisfogyasztású típusok, és Socket M2 foglalatosak nem S1-esek. A laptopokba Taylor való, és ezeknek a megújítása a Tyler, de ez utóbbit még nem is kapni.
Egyébként ez a kis hiba azért tűnt fel, mert nekem egy TL52-es van a gépben Taylor maggal az everest szerint, és a Wiki oldala szerint ilyen nincs is

-
Scoobyka
addikt
THX....
Csak az van,hogy az iponnál vásároltam és az Bp-n van...én meg Debrecenben és csak hébe-hóba ugrok fel pestre.....és mivel Db-ben van albacomp szervíz ezért gondolom beviszem oda.....más...ram beszereléséről nincs vkinek képes dokumentuma v. videó...,mert elméletben már tudom,de én inkább vizuális típus vagyok....
...albacomp meg 2 hét alatt rakja bele itt Db-be

-
JoeYi
őstag
más: valaki frissítette már a gépének a biosát az msi honlapon lévő legújabbra? Filózok rajta, mert azt írja Vista alatt javít valamit. Mondjuk most nem vista van rajta, de sp1 után lehet felpróbálom.
-
JoeYi
őstag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Ez egy fórumtárs bazárja. Az m677x-be elvileg a TL60-as, 2Ghz-es típusig bezárólag minden S1 foglalatú proci belemegy.
A beszerelését megoldhatod házilag is, de fontos, hogy ha szerelés közben megsérül valami, akkor ugrik a garancia, illetve ha tönkremegy a gép a helytelenül visszarakott hűtő miatti túlmelegedéstől akkor is megszűnik a gari.
Szóval a második opció a barátságosabb, hogy ahol vetted, ott kéred a gép bővítését. Persze ilyenkor vszinű felszámolnak munkadíjat, de cserében megmarad a garanciád. Pozitívum lehet, hogy némely üzlet hajlandó beszámolni a kivett procit (ne is kérdezd, nem ismerem a budapesti boltokat
) -
-
házimozis
tag
kola1234
A nyomorított jobb shift mellett lakik az "í".JoeYi
Az S1 az S1. Aminek olyan a lábkiosztása, az belemegy. DE! Kell tudni azt is, hogy az alaplap milyen órajel, freki, FSB, szorzókat kezel, mert különben más órajelen frekin stb. indulhat el a proci, ...vagy sehogy se.
-
JoeYi
őstag
válasz
házimozis
üzenetére
hmm. Én is most gondolkoztam, hogy az 1.6 ghz-es procit 2.0 ghz-esre cseréljem, de úgy látom az általad benyomott linken, hogy a Turionnak már 35W-os a TDP-je ilyen sebességen, viszont az új Tyler már csak 31W, ami megegyezik az 1.6ghzes turionoméval. Ez azért fontos mert így nem lenne para, hogy a hűtés magasabb fokozaton működne, aminek én nagyon nem örülnék (mármintha hangosabb lenne a több hő miatt).
Kérdés: ez a Tyler csak a gyártás technológiában különbözik a Turiontól igaz? Tehát egyik 65nm másik 90, de attól még elvileg felismeri a gép nem? Bízok benne, mert az everest szerint megeszik 2ghz-ig bármilyen S1 foglalatos procit.
Mondjuk most még nem fogom lecserélni, mert elég a tempó amit diktál, de mondjuk egy év múlva lehet beújítok, mikor már padlóztak az árak
kola: amikor a tesztet futtatad akkor vszinű akksiról ment a gép, vagy energiatakarékos módban ment, ezért volt csak az órajel 800mhz, és szerintem ezért lettek jelentősen roszabbak az eredmények.
-
kola1234
tag
válasz
házimozis
üzenetére
Tulajdonképpen elég is.
Most néztem egy 3dmark04 el az asztali gépet,meg a notit.
asztali:2.2xp,9550getd,768ddr---2950pont
noti: 3.5sempron,6100go,2g dual----3400pont.
szal asztali amúgy is eladáson van,monitorra már van vevőm.
csak a gép maradt.
helyette vettem ezt a notit.
elég lesz bele ez a procko.
aksin úgy is 800mhz-n megy.
ez tetszik benne legobban.apropo.
notikon nincs hosszú "i" ??????????vagy vak is vagyok
-
Elrond
senior tag
Valakink volt már ilyen gondja hogy a wifit nem tudta beizgatni a noteook-on?
-
házimozis
tag
JoeYi
A 9 cellás akku naon kiáll a gépből, - látnád. Továbbá itthon alapból nem forgalmazták csak 6 cellással.
Ezek az ostoba szoftverek egyszerűen összehasonlítják a pillanatnyilag mért és címzett kapacitást, és ebből számolnak, (egy kivonás az egész) nem oszt nem szoroz, hogy hány cella adja le azt.kola1234
A Socket S1 fogadja a Turion x2-t. (Keene vs.Trinidad)
[link]
[link] -
Elrond
senior tag
Szerintetek ebben a modelben kellene lennie WIFI-nek, mert én úgy vettem hogy van
de képtelen vagyok feltelepíteni!ezek a specifikációi:
[link] -
JoeYi
őstag
válasz
házimozis
üzenetére
mondjuk most nem vok otthon, de az jutott eszembe, hogy az enyém 9 cellás lehet, a tervezett kapacitás meg 10 cellára vonatkozhat, és akkor meg is van az eltűnt 4xxx mwh.
Egyébként én is megnéztem az adatlapokat, és én is arra jutottam, hogy teljesen megegyeznek, pár csillagot leszámítva, amit persze nem magyaráz a pdf

Egyébként m677x-em van
-
házimozis
tag
Hello,
RAM:
Ugyanaz a típus az, csak a gyártó cikkszámot váltott 2006ban. (Anno letöltöttem mindkét doksit és a számozáson kívül egyforma volt az egész. Ma már csak a JM667 tölthető le.) [link]A "13" paraméter érdekes, de jelentősége nincs a "15" höz képest. (RAS - egy memóriacímzési időzítés) Ezzel nem lesz gond.
Nekem pont ilyen JM667 van a vasamban a típus és cikkszám is egyezik, a hrp lapján levővel, ergo rá kellene haladnom a beszerzésre.

Akku:
Na ezt nem kell készpénznek venni. A pillanatnyi feltöltöttségi állapot alapján számol az everest (is). Mivel a töltőáramkör alkatrészei a legkevésbé sem válogatott minőségűek - azt mutat amit akar. Befolyásolni nem nagyon lehet. Esetleg egy újra kalibrációs ciklust végigcsinálva (batcal.exe) lehet pontosítani, de kvázi új akkun nem hinném, hogy hatásos lesz.
-
Neoka
aktív tag
Én +1G Kingstont vettem bele és rendesen megy dualban.

(MSI 673)
-
operator10
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Megy bizony
-
JoeYi
őstag
Nah, meglett a ram. Ugyan nem teljesen ugyanaz a típus lett, ami benne volt, mert az TS128MSQ64V6J , amit most vettem mellé az meg JM667QSJ-1G (Transcend mindkettő) , de szerencsére tökéletesen mennek dual channelben. Egy pici negatívum, hogy a régi ram 5-5-5-13 -as volt ez meg csak 5-5-5-15 -ös ((CL-RCD-RP-RAS)), bár csokifagyi legyek, ha értem, hogy van-e lényegi külömbség
.Két kép Everest tesztből. Elötte / Utána
(ja és a csomagoláson az áll, hogy HRP Hungary)
Egy másik kérdés. Ez normális, hogy három hónapos a gép, de már 8%-ot amortizálódott az akksija?
Eszköz neve MS-1633
Gyártó MSI Corp.
Egyedi azonosító MSI Corp. MS-1633
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 48840 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 44922 mWh
Jelenlegi kapacitás 43878 mWh (98 %)
Feszültség 12422 mV
Elhasználódás mértéke 8 % -
kola1234
tag
Nekem AMDs MSI gépem van.
fsb:200mhz,hypertransport:400mhz,dram busz:128bit,effektív órajel:603mhz

-
házimozis
tag
válasz
kola1234
üzenetére
Szemelvények a vasam Everest riportjából: (kipontoztam ami most nem érdekes)
[ Északi híd: Mobile Intel Calistoga i945PM ]
...
Északi híd tulajdonságai:
...
Északi híd
Mobile Intel Calistoga i945PM
...
Támogatott memóriatípusok
DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM...
Memóriavezérlő:
Típus: Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód: Single Channel (64 bit)Szal csak vennék bele még 1GBt

-
JoeYi
őstag
hát a számtech boltosok álltalában mindig nagy szakemberek, és nagyon tájékozottak

-
kola1234
tag
Nekem számtekboltos azt mondta,hogy nem tud dualchanelt.
Most abban megy a 2*1g rammal.
-
házimozis
tag
Nem néztem L, csak nem ma néztem hanem 7főn,
akkor még hemzsegtek a piros bogyók a lapon.
....By the way ez jó hír, mert akkor lehet hogy neked is lesz.
Én is mostanában bővítenék*, erre fel cca. 3 hete amikor ~40% ot zuhantak a Tscd árak (11k volt a giga) egy-két nap alatt kifogyott.

*igazából csak a 128bit-dualCh miatt gerjedek rá, mert amúgy elég 1 giga arra, amire használom.
-
kola1234
tag
Most raktam bele egy valamilyet.
Így 2g ram van benne.
Teszt fut 1000rel.
Egyelőre hiba nélkül.
MSI honlapon fenn van,hogy mivel lett próbálva a noti.Ha ennyire nem bíztok semmiben.
Ellenben , nekem wifiben ki tud segíteni?
Kérdés változatlan.
Asztali gép,parabolás net wifivel elérve.Hogy lehet leosztani notira anélkül,hogy az asztali gép be lenne kapcsolva.
Másik.
Adott chello előfizu.Ide szintén mit kell venni,hogy legyen a notin wifi net,ne pedig hálókábel rengeteg.? -
JoeYi
őstag
válasz
házimozis
üzenetére
hát majd ma kiderül. Hétfőn rendeltem, és annyit írtak, ha kedd 9:00-ig visszaigazolom a rendelést, akkor szerdán mehetek érte.
Én szombathelyi is vagyok, mikor ott rendeltem alkatrészt, akkor ott sajnos teljesen normális volt a 3 hetes csúszás, főleg mert heti egyszer mentek BP-re a cuccért. Elvileg itt Budapesten nemigazán jöhet elő ilyen logisztikai probléma, remélem
szerk.: ja és elnézted, asztali gépbe való 1 gigás tényleg nincs, notebookhoz viszont mindkettő van a pcland szerint is
(görgess lejebb) -
operator10
senior tag
Üdv.
GO6100 és linux használókat kérdezném(remélem van ilyen) hogy nekik megy a gond nélkül a Compiz? Már annyit szívtam vele hogy a saját szakállamra nem merem kipróbálni mégegyszer
-
házimozis
tag
Én kívánom hogy legyen szerencséd, de amíg nincs a kezedben az alkatrész, addig??

Jártam már így: a konkrét rendelés befutásáig nem minden kisker egyezteti a teljes termékpalettáját pl. hetente a beszállítóival, hanem csak amikor egy konkrét rendelés megjelenik. Erre rákérdezve koppannak, hogy nincs készleteten se. ...Ilyenkor szokott jönni az a lemez, hogy a felvett rendelést mégsem tudják az elviekben leírt határidőre teljesíteni. Oszt várhat a vevő, ki tudja meddig? ...Aztán majd a következő pofon lesz, hogy nem annyiba fog kerülni mint rendeléskor. (nem a pcx-ről beszélek, de tudok több esetről)
Mindezt azért írom, mert a PCLand közli az alkatrész elérhetőségét is, és punkt 1GB-667 (és 533) Tscd nincs, még a nagyker raktárban sem. Nem tudom, hogy a beszerzési forrása azonos-e a pcx-el?
-
kola1234
tag
Igen.
1.5G
Kikaptam a Transcendet.
Nem kapartam le a chipről a feiratot,de a chipbe is Transcend van írva.
A kingmaxal meg semmi gond,
Kingmax chip.KSCD48FA8KB5. 1gb ddr2/667MHz.
ott rakattam bele ahol vettem a gépet,így minden gari megmaradt.
A lényeg,hogy márkás legyen.Noname vel nem érdemes játszani. -
JoeYi
őstag
én most a pcx.hu -ról rendeltem plusz egy giga transcend ramot, holnap meg is jön, elvileg most csak az a típus van már csak piacon ami a gépben van
-
kola1234
tag
Nekem 3hónapja van msi670 070hu
6100go val.Gyári trasncend512/667 et kibővítettem egy 1gb kingmaxal.
Nekem bejött a gép.
Viszont kérdésem lenne.
chellot hogy tudom vezeték nélkül használni?
Másik kérdés.
Van egy asztali gép ,amely parabolás netet használ.
Asszem vifi kártya van benne,parabola antenával.
Meg lehet azt oldani,hogy az asztali gép bekapcsolása nélkül legyen net a notin?
Mit kell ezekhez venni??
Segítsetek pls -
-
poklacsek
csendes tag
Ha valaki Transcend notebook memória vásárlására adná a fejét, én őket javaslom: mylemon.at. Tőlük rendeltem, mivel Magyarországon nem találtam ugyanolyat, mint ami a gépemben van (M655X - Transcend TS128MSD64V3A). Minden simán ment a rendelés során.
A ragyás tapipadról pedig annyit, hogy szerintem megszokható, nem zavaró ha nincs egér és azt kell használni. De először én is meglepődtem, hogy milyen már.
-
JoeYi
őstag
Nekem egy m677x -em van, immáron 3 hónapja. Mondjuk ez nem nagy idő, de ez alatt gond egy szál se volt vele. A hűtése meglepően halk, pedig egy gef 7600 is van benne, turion kétmagos procival, ehhez képest max terhelésen is csak enyhe süvítést produkál, nem 3d orientált alkalmazás alatt pedig csak suttog.
Amire mindenképp figyelj, és próbáld ki mielőtt megveszed, az a billentyűzete. Van rajta numerikus rész, de cserében bár gomb kisebb lett. Egy Saturnban, vagy MM-ben próbáld ki.
Negatívumként mondanám, hogy jobb kéz alatt melegszik némileg, tálcás dvd olvasó van benne és az m677-ben érdesített a tapipad felülete, ami nem túl jó... Amit kinéztél abban nemtom milyen. (mondjuk igazából nekem nem gond, mert egeret és billentyűzetet is vettem hozzá)
Minőségről annyit, hogy most néztem meg, hogy milyen memóriát vegyek bele, és meglepetésemre egy lifetime variantys transcendet találtam benne. Ez talán jelent valamit, legalábbis remélem.
ui.: ha olyan gépet veszel amiben nincs dedikált videókártya, akkor abban vszinüleg nem fog jelentkezni a melegedési probléma
-
balanced
csendes tag
helotok, notebookot szeretnék vásárolni a közeljövőben és édeklődni szeretnék, h mennyire megbizhato ugy általában az MSI, előnyei, hátrányai stb.
Kiválasztottam egy tipust: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1203&maincat_no=135&cat2_no=270ha esetleg vki tudna infot konkrétan erröl a tipusrol, akkor nagyon örülnék, de ugyanakkor bármilyen tanácsot szivesen fogadok!

-
házimozis
tag
Everybody!
Gép bővítéshez, néhány MSI guide, a készülékek speclapjairól letölthető: [link]
-
házimozis
tag
Üdv!
XP alá, nagyjából mindenkitől a legutolsó, vista előtti dirver a tuti. A multi-kompatibilitásu verziókkal csak baj van.
Ahogy azzal is, hogy a távolkeleti hardvergyártók mániákusan eltűntetik a korábbi driver verziókat a honlapjaiktról és csak az utolsó verziók a letölhetők.
Ebben a tekintetben egy intel sokkal korrektebb. (4 éves dirver is letölthető tőlük) -
[KGR]
tag
válasz
Batmause
üzenetére
Passz....
De én tényleg inkáb egy routert vennék a helyedbe. Én most vettem a Belkin wifi routert 10.000 ft-ért és teljesen meg vagyok elégedve vele.. ráadásul beépitett tűzfal is van általában a routerekben, ami manapság nagy előny.Ha nem fontos neked, hogy wifis legyen a router, akkor már 5-6ezerért kapsz simát.
-
[KGR]
tag
válasz
Batmause
üzenetére
Szia!
Inkább routert vegyél, mert sok szolgáltató központilag letiltja, hogy sima hálón meg tudd osztani a netet.
Persze, hogy van lan kártya... állits be mind két gépen egy fix ip-cimet és átjárót..ugy mukodni fog. kicsit erdekes összehozni két gépet hálózatba, de csak beállítás kérdése -
Batmause
tag
Hali, egy kérdés...
1. Elvileg van LAN-kártya a notiban (M677X-038Hu)?
Mert fura, hogy amikor az asztaligépem és a notit összekötöm nem jön létre a kapcsolat. Addig megy a dolog, hogy hálózati cím lekérése...tudok valamit tenni?2. Gondolkoztam azon, hogy veszek egy Wi-Fi kártyát az asztaliba. De!
Nekem olyan Wi-Fi kellene, amit könnyen magammal tudok vinni. Vagyis egy USB-s.Találtam egy frankót. D-Link DWL-G122
[link]Valaki nem ismeri az eszközt, érdemes megvennem?
Biztos, hogy ezzel képes vagyok LAN-hálózatot létrehozni, internetet megosztani?Melyiket vegyem meg? 54 megabiteset, vagy a 108 megabiteset?
Köszi a segítséget
Batmause -
JoeYi
őstag
Egy MSI m677x -em van. Az lenne a kérdésem, hogy valaki eltudná mondani nekem, hogy miként lehet levenni a "System door" -t? Csavarokat kivettem, de kb meg se lehet mozdítani. Ugyanez a HDD doornál is, bár azt már sikerült egy kicsit kifele megcsúsztatnom, de az se jött le.
Thx a helpet. (ja egyébként memóriát akarok majd belerakni, de így elég nehéz lesz)
-
operator10
senior tag
Üdv.
M670X (Sempron) Tulajokat kérdezném, nekik hány fokos a proci, és a winyó? -
Peat;)
veterán
Aki vr330(amd sempron-13x ezer)/vr320(intel m520 procis 15x ezer boltban
, de fórumon a bazárban olcsón tudnak honzi)-ast szeretne:
A szervizrémhírek ellenére végül vr330-as noteszom lett. Ami feltűnt elsőre hogy a honlapon vmi kékesszürke noti van, míg élőben tök fekete (szerencsére) a gép, a műanyag nem festett. (nincs minek lekopnia jee).
A 13.3-as w-os 1280*800-as kijelző nagyon jó, ez a 13.3-as méret előnyére válik, nem pixeles a kép és mégsem túl kicsi. Sempron mobile proci, 6100-as integrált vga-as a gép, a hűtése halk. A proci és vinyó egyáltalán nem melegszik, az integrált gpu annál inkább. (morrowind volt kéznél, felraktam, utána 77 fokos volt, aztán gyorsan lecsökkent). Vista van a géphez, van is a winyón egy partíció a visszaálíltásra, én xpt nyomtam fel, mivel csak 512mb van benne alapból(intelesben 1 giga). A gép olcsósága a billentyűzetnél látszódik, ugyanis könnyen be lehet nyomni, aki erőből gépel annak fura lehet. Egyébként egy könnyebb fajta (2,2kg) gép 6 cellás 4400mah-es akksival, a műanyag háza 14-es notinak felel meg, a kijelzőjénél látszik is hogy picit több a szokásosnál a műanyag keret körülötte, de kifejezetten szépnek mondanám kritikus szemmel is. 133 bruttó volt. -
Batmause
tag
Megkerestem a WindowBlinds-ot. Itt a link egy torrentes honlapra.
[link]Megkerestem a témámat, amit most használok.
[link]A letöltött WB-t crack-eled. Kicsit kacifántos, de nem nagy kunsz. Megnyitod, van magyar nyelv is, és betöltöd a témát. Kis ablakban mutatja, hogy hogyan nézne ki. Alkalmazod.
Figyelem!!!
A próbálgatás előtt készítsd rendszervisszaállítási pontot!
Tapasztalatból mondom...
Elvileg megcsinálom holnapon is...
Pacs macs
Bat -
Batmause
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Szia Scoobyka, otthon sajnos nincs netem, de majd próbálom pénteken elküldeni.
Ha esetleg nem tudsz addíg várni akkor ajánlhatom a stardock honlapját?
Bizonyos méretig szabadon tölthetsz le...
WindowBlink nevű programnál keresd. Jó, ha keresel hozzá crack-et. A skin pedig Black, valamilyen Black...pontosan nem tudom.Hétvégén csinálok wgy Win XP Modding honlapot arra felteszem, és onnan letölthetitek, oks?
Megpróbálom pénteken feltenni. Elvileg úgyis netközelbe juttatom a notimat, mert Win Vista Ultimate Hu oprendszert szeretnék feltelepíteni. Szóval valamilyen módon eljuttatom nektek.
házimozis
Este megnézetem a dolgot. Az történt ami eddíg is. A bekapcs gomb után semmiféle változás nem történt. Az eszközkezelő nem töltődött be. Hidd el, hogy nem jó. BlueSoliel előtt is próbáltam manuálisan feltenni, és nem sikerült.
Minimális szenten én is értek hozzá valalmit.Ahogy már mondtam, megy a szervízbe. Október 28-29 körül viszem be. Személyesen.
Üdv
Batmause -
csibor
addikt
válasz
operator10
üzenetére
-
operator10
senior tag
MSIM670X-070 HU
mostmár csak megkérdem. E gyöngyszembe milyen foglalatú proci való?
S754
-
sedo
tag
Üdv!
Nyilván én vagyok a nagyon béna, de egyszerűen nem tudom beüzemelni m673x notin a wlant. Próbáltam a cd-n lévő driverrel, de azon nem lepődtem meg h nem működik, viszont a netről letölthető legfrisebb is azt kéri a telepítés végén h dugjam be a wlan adaptert... Próbáltam h bekapcsolom a funkció gombbal, de az sem segített. Minden segítséget nagyon köszönök!
-
-
Batmause
tag
Nah, szerintetek ez milyen oprendszer?

http://batweb.fw.hu/asztal.JPGNah jó, lelövöm a poént...Windows XP SP2. Keresgéltem pár progit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg kérdezhetem mennyi idős a tiéd, és mennyiért vetted?
Bár, firmware-t azt sehol nem találok hozzá.

.

)fele annyiért.....de a netet úgy tod megosztani,hogy veszel egy wifi routert...valami jobb minőségűt....nekem egy ASUS WL-520GC -m van...

akkor még hemzsegtek a piros bogyók a lapon.