Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
tud nekem adni vki egy linket ahol van nhc ami vista alatt is jól megy....mert én lekaptam a nhc_2.0_pre_release_06 és nem engedi max perfomencre rakni....és mindig baterry optmizeren van úgy,hogy az aksi benne sincs.
-
Peetr86
tag
Üdv!
Ma végre megjött a laptopom
(Ex600-076hu)
Mind a külső mind belső tartalommal meg vagyok elégedve. Próbáltam rajta CoD4et és Stalkert mind a 2 kiválóan futott. /800*600 2xélsimítás/
Akit bővebben érdekel írjon egy privát üzenetet és küldök több infot.

-
rhonin
senior tag
Próbálta már valaki a msi oldalán fellelhető legujjabb vid.kari drivert hogy milyen? 3dmark06? stb
-
házimozis
tag
A minap karistoltam egy Dell XPS-en (viszta32) az is kisi'
Beony a kis notebook hűtése még kiszámítottabb, ott semmire nincs hely.
tudják rendesen hajtani
Karattyolnak itt [link] valami problémáról bizonyos megjelenítőkön, ezen a borzasztó
felbontáson, és van valami javítóka hozzá. (Az X3100 amúgy a GM965höz tartozik.)A terrabájtnyi HDD-idből sejtettem, hogy mi a stájsz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
veresp
tag
válasz
házimozis
üzenetére
Kösz az infót!
Nem játékra kell a notebook, hanem munkára. Az asztali géppel sem játszok.
Akkor már meg sem merem említeni hogy 12"-os notebook-ot néztem ki, ami a hűtés szempontjából még annyira sem jó.
MSI PR200De akkor nem fogom lecsukni a tetőt.

Ezek a X3100-as cuccok tudják rendesen hajtani a 1680*1050-es felbontású monitorokat? Ismétlem nem játékra kell, hacsak a Vista Aero nem minűsül annak.

HDMI kimenettel próbálnám meg összekötni, elvileg müködőképes lenne.
Ha már itt tartunk lehet arról infót találni valahol, hogy mennyivel hangosabbak alapjáraton és leterhelve a 12" notik mint a 15" társaik? Fontos lenne a hangtalan működés.
-
házimozis
tag
lecsukott tető meggátolja a hőtávozást.
Meg.a hűtőrendszer
1 db 4~5cm-es ventillátor a "rendszer", két kocka-csoki méretű heatsink-el, amit egy ceruza vastagságú rézruddal (CPU+GPU heatsink összekötve) alakítanak egy egységgé, dedikált VGAs gépeken. Alaplapi (megosztott) VGA esetén még ennyi sincs.A billentyűzetek (és a gépház) ujjal érinthető felülete, alapértelmezetten (jó ha csak) 29-33C fokos nyitott (üzemelő) LCD esetén, ...ha nem hajtják a gépet. Ha hajtják akkor 36-42. (belül meg 80+, a venti 2000ren pörög olvéjsz) ... Erre akarod te rácsukni az LCDt.

...Itt más szabályok vannak. Alapvető helyzetismerethez javasolnám olvass el pár részletes tesztet itt: [link]
Látva a konfigodat - nem tudom mihez kell a notebook, de sejtem - "lecsukott LCD" típusú használathoz ne vegyél ilyet.
HD videózni ott az asztali, játszani ott az asztali. A mobil-office kategóriájú notebook pedig az előbbi két célra VGA és/vagy hűtés-alkalmatlan, tehát arra nem kell a lecsukott LCD mód sem.
-
Barto
aktív tag
Igen ott vettem, velük semmi gond nem volt. SŐT!!!
Itt a CTS vette be, ők is nagyon rendesek voltak. Minden héten kedden mentek Pestre, így minden szerdán mentem.
A második után megunták, ideadták a Rikvest által kiadott munkalap másolatát. Azon rajtavolt a megbizés azonosítója és jelszava is. Mondták, hogy amikor a honlapon kiírják, hogy munka befejezve, akkor a következő szerdán mehetek a notiért, mert ők kedden lehozzák. Pont a húsvét volt abban a 3-4 hétben. Azért csúszott a noti átvétele a 4. hétre, mert a húsvétot követően nem kedden mentek Pestre, hanem szerdán. Szerdán este mikor hazajöttek, rá egy órával fent volt a honalpon hogy "work completed"
. És így már csak a következő héten vehettem át. Ergo ők hamar megcsinálták anyagbeszerzéssel együtt. Úgy látszik szerencsém volt. Az Albacompot nem ismerem, sem itt sem fent Pesten, de itt kevésbé szeretik őket. Bár Rikvesztet sem emelték piadesztára... -
G@ß!
őstag
válasz
dexter7891
üzenetére
Uhh Dexter, te beteg vagy

-
[KGR]
tag
Az a videokártya ami benne van jobb, mint go 7400?
Ami nekem van, (m673) elvileg mindenhol majd 20ezerrel drágább...tehát jobbnak kellene lennie..
-
veresp
tag
Sziasztok!
Lehet az MSI notebook-okat úgy használni, hogy külső billentyűzet és monitor van rácsatlakoztatva és a notebook fedele le van zárva?
Gondolom ha az egyiknél lehet a többinél is.

Köszi.
-
bme
tag
Ha az első link nem működne: [MSI M670X-040HU E]
-
bme
tag
Sziasztok,
szerintetek melyik laptopot vegyem meg a kettő közül? És milyen hiéányosságai vannak ezeknek?
-
pap
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyen laptopot és szeretném megvenni,de elötte kicsit tájékozódni hogy megéri-e vagy esetleg van-e valakinek tapasztalata vele.kösziOperációs rendszer: Free Dos
LCD: 15,4″ WXGA (1280×800) ACV (Amazing Crystal View)
CPU: 1,5 GHz (667MHz FSB), Intel Core 2 Duo T5250 Processzor 2MB L2
RAM: 2×1GB DDR-II (667MHz)
HDD: 160GB 5400 SATA
ODDVD Super Multi
WLAN: 802.11 a/g/n
WebKam.: 1,3MP
BlueTooth: 2.0
VGA: nVidia Go8400M 256MB VRAM
Chipset: Intel PM965+ICH8-M
Kártyaolvasó: 4-in-1 Card Reader(MMC/SD/MS/MS Pro)
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1x S-video, 1 x modem ˙(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45),
1 x IEEE1391, 1 x mikrofon/vonal bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x PCMCIA
Akkumulátor: 6 cellás
AC-Adapter: 90W,19V
Méret/tömeg: 358 X 259 X 27-33 mm/ 2,6 Kg
Garancia: 2év (1év az akkumulátorra)165k
-
Barto
aktív tag
Ha még a forgalmazóhoz viszed, nem biztos hogy célt érsz. Ez alatt azt értem, hogy beveszi, majd elküldi, de sokkal tovább tart, mintha a szervíz közvetlen partnercégéhez vagy a szervízbe viszed be. Mert ha a forgalmazó nem szervízpartner, akkor az még elviszi a partnerhez, majd az pedig a szervízhez.
Saját esetem:
Én Nyíregyházán vettem a notit,de Debrecenben élek. Behalt a notin a bill. Visszavittem, el is vállalták, de mondták, hogy nézzem meg van-e Debrecenben a (még akkor) Rikvestnek partnere. Nyíregyen is van, de nem ők azok. Ők átveszik, elviszik a nyiregyi partnerhez, majd ők fel Pestre. Ha kész, akkor vissza le, én meg mehetek át érte. Akkor megnéztem, itt akkor a CTS volt a partner, bevették, fel Pest majd a 4. héten már vettem is át. A lényeg, hogy ahol veszed, a kék garanciakártya legyen lepecsételve! És a partnercéghez viheted már nyugodtan.
Így lényegesen lerövidült a szervízidő, a helyek száma, valamint az esetleges rajtaülés ideje.
-
beslas
csendes tag
én a boltba viszem most vissza(Kecskemét) mert valami gáz van a monitoral néha mintha kontakthibáslenne elkezd vilogni KI Be kapcsol
-
-hNeo-
csendes tag
Sziasztok!
Szóval ha baj van a gépemmel, akkor a boltba kell visszavinni/feladni postán, vagy fogom magam és elmegyek az Albacomphoz, és ők megcsinálják nekem?
Örülök hogy van Szegeden szervíz... remélem nem lesz rá szükségem. -
spyduck
nagyúr
Akkor úgy kérdezem, h ha veszek egy notit Pesten akkor Kecskeméten el tudom vinni szervízbe?
Vki? -
horusz-
tag
Nálam az MSI felirat ugyan ugy változik,mint a fényerő.Teljesen leveszem a fényt akkor az sem világít,és ahogy emelem a fényt ott is emelkedik! Én azt mondom hogy az lcd világitja meg tuti!
-
[KGR]
tag
válasz
fenyoster
üzenetére
köze nincs hozzá, hogy milyen oprendszert használsz...biosban is világit..
Lehetséges, hogy egyes típusoknál led-el , másoknál meg lcd-vel oldják meg. Nálam tuti az LCD világitását használja, mert ha csökkentem a fényerejét, a logó fényereje is csökken. Ugyanúgy fekete háttérnél is.
-
fenyoster
csendes tag
Ha a háttér világítja meg a logo-t akkor miért nem világít úgy mint a másik MSI notebook-okon? Felnyomom max.-ra a kijelző megvilágítást mégis alig látszik. Engem a fogyasztás nem nagyon foglalkoztat mert, 2 led fogyasztása nem nagyon csökkenti a készenléti időt. Jobban örülnék most ha világítana a logo, mert szerintem kellene, vagy számít az egyáltalán hogy nem az ajánlott operációs rendszert használom?
-
Neoka
aktív tag
nem akarok belekotyogni:
"Nagyon impozáns hatása van a laptopon található MSI feliratnak, mely bekapcsolt állapotban világít. Először megijedtem, hogy plusz áramforrást eszik, de hamar rájöttem, hogy csak a tft háttérvilágításának fényét használták eme future-höz."
-
beslas
csendes tag
EPO-nak szerintem okés az a gép amit kinéztél ,ára se anyira gáz a géphez képest
-
beslas
csendes tag
ez hülyeség hogy az LCD világítja meg te írod jól hogy led van benne és a monitor fényétől függ annak az erősége is valószínűleg nem kap áramot
pl.:a sógorom gépén vilog 670X (tehát ha az LCD világítja akkor az mértnem vilog???) ,enyémenGx700 világít ,de az is lehet hogy annál a típusnál tényleg nem világít -
fenyoster
csendes tag
Csak azért gondoltam, mert mintha két led lenne benne, csak nem világítanak. Ha változtatom
a fényerőt, mintha minimálisan változna a logo megvilágítása. Ehhez a géphez csak Vista driver-eket kaptam, de én Xp-t raktam fel, és szedtem le hozzá driver-eket. Úgy gondolom hogy a szedett-vedett driver-ek, programok miatt nem dolgozik. De ez csak feltételezés. Másik modelleken dolgozik, vagyis világít rendesen. -
epo
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a gépről?
MSI L735X-083HU -
Diego!
senior tag
-
fenyoster
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy MSI vr610x notebook-ot, és nem tudom bekapcsolni a kijelző hátlapján lévő MSI logót, ami a fémgyűrúben van. Ha valaki tudna nekem segíteni, megköszönném? -
[KGR]
tag
válasz
dexter7891
üzenetére
Nekem is volt ilyen. (pont a napokban) Csak azzal a különbséggel, hogy nekem azonnal feltűnt, hogy nem megy a venti és reboot. m673x..
Ugyanígy sleepből felállva történt meg velem is az eset..házimozis....egy dekát nem gyorsított

-
házimozis
tag
Hello,
mindegy, hogy melyiket rakom fel?
Elvileg igen, gyakorlatilag - ahogy kiolvastam az inf-ből - eltérő gamma setupot raknak fel a különféle változatok.
Szóval..
Everesttel megnézed a GPU hardverazonosító kódot, azt összehasonlítod az új driver .inf fáljában, a végén található "user visible string" - valami ilyesmi -bejegyzéssel. Ott látható a típusszám után a hexa kódu azonosító. A legközelebb esőt rekod fel. (mázli ha van pont egyező)
azt mondod, hogy a belinkelt driver gyorsabb ennél
igen
-
dexter7891
csendes tag
Huhh tisztelettel jelentem hogy az m677x-es noti megy passzív üzemben is!

Ezt úgy sikerült elérnem, hogy először készenléti állapotba akartam rakni a notit (Fn+F12), de rájöttem hogy mégis ki kéne kapcsolni ezért megnyomtam a kikapcs gombot. Nem hosszan így a windows szépen leállt. Kijelentkezés, beállítások mentése... minden szépen rendben

Aztán bekapcs. Windows betölt. Indítom az RightMark cpu clock utilityt hogy leszabályozzam a procit. Be is állítottam 800mhz-re és 0.8v-ra a halkabb működést elősegítendő
.Egy kis idő múlva feltűnt hogy a power on led nem folyamatosan világít hanem villog, mint ahogy készenléti állapotban ugye. Kihúztam a tápot visszadugtam, semmi változás. Mondom rendben a gépnek semmi baja majd megjavul

Két és fél óra netezés után az egerem az RMclock ikonjára tévedt az óra mellett. Processzor hőmérséklet 89 fok. Mondom mivaaan??? Leszabályozva ötven alatt szokott lenni. És akkor feltűnt

Egyáltalán nem ment a venti mert a hardver azt hitte, hogy készenléti állapotban van a gép!
Azonnal a bekapcs gombra csaptam. Aksi ki, táp le és reboot. És a venti felpörög
Kő lezuhan. Még soha nem volt ilyen hosszú egy windows indulás. Újraindítás után a vidkari még mindíg 95 fokos volt, de a gépnek ránézésre semmi baja, sőt szerintem már nem is melegedett volna tovább

Szóval nyugalom emberek a noti elmegy passzívan, igaz rendesen visszavéve

-
Batmause
tag
válasz
GSRrider
üzenetére
Most kaptam egy Hama notebook tisztító szettet. Eléggé jó, taszítja a port a hozzáadott folyadék.
A dobozban kell lennie egy kék MSI logós törlőkendőnek, de ha nincs; akkor merem javasolni azt, hogy ugorj le az első optikushoz és vegyél egy szemüvegtörlőt (meg ha gondolod akkor szemüveg tisztítót).
-
Batmause
tag
Nem rossz módszer, erre nem gondoltam...
Én inkább személyesen adtam le a szervízben. Ekkor másnapra megnézik, ha úgy kéred és ha alkatrész megrendeled. Ha van a szervízben abból a bizonyos alkatrészből (amin úgy őszintén csodálkoznék) megcsinálják gyorsan, ha nincs akkor meg hazaviszed és amint megjön az új alaktrész visszaviszed. Nálam ez a módszer működött volna...ha nem lenne gond a szervíz papírral. A nagykerbe még vissza kéne vinnem pecsételtetni a garanciapapírt...

-
Diego!
senior tag
A PCX.hu-n ezek új notik? Olyan gyanúsan olcsók...

-
GSRrider
csendes tag
Ki, mivel tisztítja az LCD-t? A fiamnak sikerült összefogdosnia, most tele van újjlenyomattal.
-
G@ß!
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Az tökéletesen elég(zsanér), a régebbi modellek azért mentek tönkre, mert rossz anyagból voltak, de a mostaniak már tökéletesek.
A másik két márkánál főként a nevet kell megfizetni, ráadásul a gpu csökentett órajelen mennek, h tovább bírják az akksijaik.Üdv.
Gabiu.i.: szervizt az Albacomp végzi, nem nagyon kapkodnak... (viszont 1 hónap után kérheted a boltot ahol vetted h kapjál újat, vagy hogy cseréljék ki ugyanarra, esetleg visszakapod az árát
; csak ekkor már rámenősnek kell lenni)
sok helyen le lehet adni a gépeket Bp-n kívül pl.( Miskolc, Debrecen...) -
kola1234
tag
Szevasztok!
Én a laptopvideon nem igazodok el.
Illetve cseréltem vmi drivert, mod inf álománnyal, és kékhalál lett a vége.Valaki nem nem próbálta ki valamelyiket amit 6100Go hoz a legjobb?
Enyém konfigba. 3500sempron 6100go M670 -
veresp
tag
Sziasztok!
Milyen tapasztalataitok vannak az MSI notebook-ok szervizelésével idehaza?
Hova viszik javítani, mennyi időbe kerül, stb...Használ valaki MSI PR200-as vagy hozzá hasonló PR nootbookot?
-
beslas
csendes tag
GX 700-ason is hasonló zsanér van és nincs baj vele
-
GSRrider
csendes tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem tudom mit takar a "sok" nyitogatás.
Szerintem ezek azért ki vannak próbálva x felnyitásra, ami x év átlagos használat.
Vannak elforítható kijelzővel is notik. Azon 1 zsanér van, forgó. Az is bőven elég megtartani a kijelzőt.
Az IBM ezt a típusát nem ismerem.
Felhasználási terület kérdése, hogy ilyen gépet veszel. MSI jó ár/érték/tudás arányban. -
soldi3r
veterán
Heló!
Az MSI EX610-ről van valakinek valami tapasztalata? Mennyire megbízható? Milyen minőségű cuccokból van összerakva? Az a 2 kis zsanér nem túl bizalomgerjesztő
vegyek helyette IBM-et vagy HP-t? -
-hNeo-
csendes tag
Sziasztok...
Az MSI ex600, vagy nagyon hasonló laptopokban van kártyaolvasó???
Néhol azt olvasom, hogy 4in1 van, néhol meg nincs.

-
horusz-
tag
Nekem nem csipog semmi,csak ha van benne valami!A Wifi és a blu. érdekesen van visszajelezve a világítása,ha nem figyelsz oda észre sem veszed hogy be van kapcsolva mind 2-ö ugyan is kissé világosabb kék mint a többi. Nekem logitech Bluetooth V470 egerem van,igy mindig be vagyok kapcsolva.Ami nagyon bosszant, hogy lemerülés elött 1/2 percel kezd világítani a piros led (inkább bíbor) és nincs idő összedugni a hálózattal.
-
deedee
őstag
de ha már ennyire belejöttem a kérdezősködésbe:a driver cd-n van pl a silentcd és cdsetup,valamint egy izé-bigyófűző vista hot key vagy mi a szösz....Ezek mire valók?
egyébként a dvd-író csipogását hogyan lehet kikapcsolni?eléggé zavaró....
-
deedee
őstag
müxik.....

thx
-
deedee
őstag
a termékleírás szerint van benne....
BlueSoleil nincs fenn...Na most aztán beégtem....
használni akarok valamit illesztőprogi feltelepítése nélkül....
Ennyit a 13 éves pc-s tapasztalatomról.... 
-
deedee
őstag
nem megy...
egy-re bekapcsol,kettőre meg ki...
mármint a wifi....bt-nek se híre,se hamva... -
deedee
őstag
thx a válaszokat.....

a wifi az müxik,de a kékfogra tuti nem jöttem volna rá...Elvileg a magyarországon vásárolt termékekhez járna magyar használati útmutató,nem??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deedee
őstag
üdv!
talán már unalmas a kérdés,de a kereső a topikban nem talált megoldást,ezért megkérdezem:
ex-600-hu76 a gép és hogyan kell bekapcsolni a kékfogat?
Telóról akarok képet étküldeni és egyszerűbb lenne mint a kébellel vacakolni... -
Batmause
tag
Bizonyos helyeken valóban szaggat, de ez azt hiszem egyértelmű. A Go 7600 erős kártya, de nem egy erőmű.
Másrészt tényleg mondta, hogy megnézem.
86.02 volt a legstabilabb eddíg.
A pálya elején 55 FPS a kiinduló. A szárazföld elérésekor leesik 35-20 közé. Az RPG-zés után a nagyfüstös részen lemegy 20-15 közé. Mikor kiugrunk a heliból 15-17 közé megy. Aztán stabilan 25 fölött marad.86.38 már jóval rosszabb volt. Már az elején szagattot kicsit. Nekem nem vált be.
Amit most ajánlott házimozis azt még nem próbáltam ki.
Amit kiemeltem arra értettem - ez volt amit te kiemeltél. Lehet, hogy szűkszavúan mondtam...de nem jogosít fel attól az ilyen beszédre... pofázni én is tudok, majd meglátod.

És nem találtam semmilyen bátorító hozzászólást, hogy kíváncsi lennél az eredményre. Másrészt 100 FPS alatt nem áll meg az élet. Általában 30 FPS körül játszok, és nekem nem gond...
Más részt, amire te hivatkozol, hogy teszek fel képet...
Azt mondtam hogy majd hétvégén teszek fel képet.[link] De nem azt mondtam, hogy egész hétvégén játszok és majd töltök fel minden egyes percben képet! Van azért hétvégén jobb dolgom is!De mind1...nem tud érdekelni a dolog
Én csak jószándékú voltam, és látom neked ezt pont jól jött. Ha ennyire kötözködni akarsz, akkor tedd azt...majd én is ezt teszem...

-
viktor82
őstag
-
G@ß!
őstag
válasz
Batmause
üzenetére
Hi!
Én csak mondtam h nem volt igazad a #42**-es hozzászólásodban: "CoD4 full grafikon szaggatot, míg a régebbi driverrel laggolás nélkül futott." Szted nem láttam h driverrol volt szo? Abban lehet realitás, hogy régebbi driverrel jobban fut...
Erre mondtam, hogy kamu h bármilyen driverrel maxon akadás nélkül fusson. Sokkal jobb asztali gépen is néztem fullon és akadt.
Utána te elkezdted mondani h neked igazad van stb.stb. és majd megnézed a játék konzoljából előhívott FPS-t mutatóval...
Mondtam is h linkelj képet mert kiwi vok rá, de te ahelyett h linkeltél volna, és beismerted volna h igazam volt, itt mindenki előtt írod a kioktató dumádat...Ez nem egy köcsögösködő v. okoskodó szöveg, hanem egy saját vélemény...
Mind1 nem érdekel többé, befejeztem a témát.
-
spyduck
nagyúr
válasz
kismackó23
üzenetére
EX610-es jobban megéri de arról meg írnak némi rosszat!
Meg abban HD2400-es VGA van ami szétalázza az x1270-et! -
kismackó23
csendes tag
Hello
Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam hozzászólást a VR600X-240HU és a VR610-012HU noteszekről. Az ipon-nál láttam őket, hasonló áron vannak, de a 610 -esben amd x2-es proci van, és ati x1270-es GPU, a 600 asban pedig dualcore-os proci, meg intel GMA 950 GPU. Amúgy kb azonos a két gép. Árban, minőségben sztem ilyen áron talán a legjobbak. Eddig nem hallottam rosszakat az MSI-kről, nemtom nektek milyen tapasztalataitok vannak róluk. Pozitív a két éves gari is. Végül is az az érdekelne, h. mi a véleményetek a gépekről, ill. melyiket tartjátok jobb vételnek, esetleg mire kellene odafigyelnem az msi-kel kapcsolatban. Yah, a gép netezésre, szövegszerkesztésre, ált. otthoni felhasználásra lesz. Előre is köszi.
Hello
-
jodován
tag
jóhülyék vagytok, hogy ide írogatjátok az egeret.
én is jóhülye vagyok, hogy lereagálom.
-
Batmause
tag
"Tisztelt" G@bi!
Én sp-módban játszok főleg, de amúgy mp-módban kicsit lentebb veszem a gépigényt. Nálam úgy megy a dolog, hogy minden játékot szépen egy üres szerveren beállítok (hogyha neten játszok)...lehet, hogy félre értettél, de én nem azt mondom, hogy húzz mindent maxra aztán szagass végig egy játékot...
...a lényeg, hogy élvezhetően a lehető legszebben állítsa be az ember a gammát...
...másrészt arról volt szó, hogy vga-driver és hogy melyik mennyivel tud többet...bár ezt nem írtam le konkrétan...de a környezetből lehetett volna logikázni...végig ezzel kapcsolatban szóltam hozzá és mások is...hogy melyik driver a jobb...
...légyszíves olvasd vissza még egyszer...nem azt mondtam, hogy húzz mindent maxra és úgy játsz...azt mondtam, hogyha szeretsz tesztelni akkor ne tesztprogramot, ne más programot használj (pl.:fraps)
...köszönöm a hangnemet, megjegyeztem egy kisidőre, ezért is írtam a szöveg végére, hogy bocs (ha nem értesz egyett akkor is, ha úgyérzed hogy hülyének nézlek akkor is)...végülis a hozzászólást a jószándék vezérelte...
Végülis szeressük egymást
Batmause
-
[KGR]
tag
házimozis!
Az általad belinkelt driver 2 go 7400-asat tartalmaz. mindegy, hogy melyiket rakom fel?
-
[KGR]
tag
válasz
Batmause
üzenetére
úúú azért a pénzért mennyi minden mást lehetett volna venni..
Nekem egy Technika (TESCO forever) vezeték nélküli egerem van...került vagy 2ezerbe..
csúszásmentes bevonat, fekete alapon szürke, valamint ezüst színű csík fut rajta végig... eléggé formatervezett kis darab.
Adtak hozzá 2 elemet (power márkájú
) meg egy usb vevőt, ami szintén fekete színű és tökéletesen illik a laptophoz.Már 2 hónapja használom és semmi gondom nincs vele
)) -
Batmause
tag
Akkor most mondok egy újat...aminek személyszerint nagyon örülök...

Vettem egy új egeret!
Logitech VX Nano [link]
A csomag tartalma:
-egér
-vevő egység (USB-csonk és még 0,8 cm hosszú "antenna")
-egérhez tartozó tok
-két AAA elem (Duracell)
-USB hosszabító-kábel (asztali géphez lett kialakítva, nagyon frankó)
-telepítő cd
-használati
-garanciával kapcsolatos tudni valókEddigi tapasztalatok:
-az egér érzékenysége nagyon tetszik
-kevés gomb van rajta, de cserébe kicsi
.bal gomb
.jobb gomb
.görgő - balra és jobbra is lehet nyomni
.baloldalt felül van két funkció gomb - most hangerőszabályzóként működik
."nagyítós gomb" középen - most éppen Play/Pause gombként működik-a görgő nagyon tetszik - ha megpörgeted pörög magától tovább
-az egér fogási jó, kicsit izzad a kéz alatt (inkább saját magam problémája)
-az egér nagyon jól néz ki
-két éves garanciát kapni az egérreAzt hiszem egy notebookosnak nagyon jól jön egy ilyen egerecske. Bár ezért a sok extráért - meg kell hagyni néztem, hogy mennyiminden van a dobozban - jó pénzt meg kell fizetni. A legolcsóbb hely az iPON, 14.820 Ft netes rendelés esetén...
Most csinálom az új honlapom, majd teszek fel egy cikket az egérről...

-
Batmause
tag
[KGR], én is kipróbáltam a Crysis demot. Bár nekem 677X-038-am van azon teljesen közepes grafikán magasabb felbontáson jól ment...de szerintem a Far Cry kisebb gépigénye miatti magasabb grafikai beállítások melett szebb a játék...
...bár hozzáteszem, hogy ízlések és pofonok...

Jah és hogy nehogy megsértődj...
...jó szórakozást... 
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis
üzenetére
Szia!
Nekem 86.02-es driver van fent, amit az msi lapjáról szedtem le. Tehát azt mondod, hogy a belinkelt driver gyorsabb ennél?
Más. Crysis...kipróbáltam..
800*600ban medium beállitásokkal gyönyörűen megy...(kivétel textura részletesség alacsony). semmi lag...
ebben a felbontásban is elég szép a játék...jó lehetne szebb, is, de még igy is rá ver a Farcry-ra, amit full grafikán futattam.. -
házimozis
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Scoobyka
Eltávolítottad a korábbi változatot?
Egyforma kártyánk van, a driver kizárólag 7400-7600, 8400-8600 kártyákra írodott. ...Ne-má' nem megy?!
(tényleg lelasultál?
)
...Eltávolítás után alapértelmezett VGA-butában indul újra. Ja! Az automatikus driverkeresést kapcsold ki, (az egy idióta) és kézzel mutasd meg a telepítő inf- jét. Ugatni fog, hogy nem ellenőrzött db, mert moddolt az inf. de niná hogy WHQL-s a driver, tehát ellenőrzött. Elsőre felraktam, még a régi ForceWare profilokat is meghagytam (rákérdezett) és úgy ment fel hibátlanul.
SpyDuck
673-673...Ha mindenáron egy alsó-középkategórás típusssal akarja bárki megoldani azt, amit nem lehet vele, mert olcsó NEM advanced-gamer hardver - ellenben itt mindenki arra használja - vagy szíjjel akarja pikarni, akkor persze, hogy csak gyalázkodást olvasni.
Tudom, hogy a pénz nagy Úr, de az igényhez kell hardvert venni, és nem a "2 kilóért legyen játékgép is" hozzállásból nekikezdeni. (megfordítva ha csak 2 kiló van, asztalit kell venni játékcélra)
Pl. tudok itt (velem együtt) 4 db (már kifutott) L745ről, ...listázz hardverhibát légyszíves. ...Ahogy nem istenítjük, úgy nem is köpködjük, mert korrekt darab - használjuk.
Nekem tök mindegy, ki mit hova húz, dönt el, DE a ralitásérzéket nem kell a hangulati elemeket tartalmazó hozzászólások alapján elveszíteni.
A végső érvem ehhez:
Karácsonyra vettem PDAt. (+GPS+GSM muszály volt egy készülékben) Az első két nap után, azt gondoltam, hogy falhozvágom.
Aztán elkezdtem lesz@rni a tengernyi "okosságot" amit összehrodtak róla, és a saját fejem után menve testreszabtam. Működik. Ha a tutti bemondásokra hagyatkozom, akkor +50 rugóval drágábban vettem volna - és van egy jó hírem - ahhoz is alkalmazkodni kell.
Mottó: "ne itélj elsőre"
Üdv. -
G@ß!
őstag
válasz
Batmause
üzenetére
Ok!
Akkor állitsd a felbontást 1280*800-ra, ésmindent maxra...
Nekem 640*480ban kell játszanom, 2giga rammal... igy kb 30-60 fps
Persze MULTI-ról beszélek, nem az "egyóraalattvégigviszem SP-ről"!
És mikor 32en vagyunk egy szerveren, akkor nem igazán akar fentebb menni az fps 40-ről...
Vagy a te gépedbe egy atomerőművet rejtettek? Mert akkor kifogtad!
Sztem 60 fps alatt FPS-gamet játszani baromság, aki érti érti, aki nem nem, de igazi játékélmény ott kezdődik...
Az alatt a lövéseid máknak számítanak
Na erre mit irsz? Kedves Batmause!
Üdv. Gabi
U.i. ez nem beszólok mert kemény vagyok szöveg volt, hanem ha nem próbáltad , akkor ne mondj hulyeséget duma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ex600-076hu)

felbontáson, és van valami javítóka hozzá. (Az X3100 amúgy a GM965höz tartozik.)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aztán elkezdtem lesz@rni a tengernyi "okosságot" amit összehrodtak róla, és a saját fejem után menve testreszabtam. Működik. Ha a tutti bemondásokra hagyatkozom, akkor +50 rugóval drágábban vettem volna - és van egy jó hírem - ahhoz is alkalmazkodni kell.