- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woid
tag
Köszönöm a választ. Meg is van, 20E HUF ez a lap, épp lehet kapni is.
Most már csak azt nem tudom mit tegyek, ugyanis a NEO2 Platinum-ot
12E HUF-ért számolnák be... Ennyire lement volna az ára?
Még garis, 6 hónapja vettem 45E HUF-ért. Szóval most
tanácstalan lettem, váltsak most, amíg egyáltalán beszámítják ennyiért,
vagy maradjak AGP-s, és vegyek egy Radeon® X1600 PRO...
Épp láttam AGP-ben... Szóval, ti mit tennétek, váltsak amíg kapok
valamennyit a lapért, vagy?
Köszi és bocs a kérdésekért, de meg kell fontolni mert nem akarok bukni sem rajta.
Szerk: Igen, olvastam a hűtés dolgait, nos én nem tuningolom sehova, elég ha a gyári beállításokat tudja, de azt stabilan tudja. A zajt meg már megszoktam
[Szerkesztve] -
Száni
tag
A VGA kérdéshez még:
Nálam egy Abit x800 guru (def 392/350) dolgozik 420/450-en (a vége 450/560) és MoHPA alatt 1280*1024-ben 4*AA és 4*AF ill. very high beállítással 50-80 fps terepfüggően. A proci meg 9*267MHz-en fut antituning kingmax ramokkal (1T 2.5 3 3 5), 1.d sideeffect mod biossal.
Üdv G. -
brd
nagyúr
'stét.
1. A Win98 látni fogja driver nélkül is a RAID-et, mert (elvileg) a BIOS-on keresztül kezeli le. Ám elképzelhető, hogy települni esetleg majd nem hajlandó rá, ekkor fel kell telepíteni egy single winyóra, beadagolni neki a drivert (ha van), majd a telepítés után átmásolni a RAID-re, Ghost-tal, vagy hasonló programmal. Persze te tudod, ha nem érdemes időt húzni vele, akkor inkább maradjon a külön winyón.
6. Úgy tudom, tulajdonképpen csak dísz az SM3.0 a 6800-ban, mert értelmes FPS-t nem tud vele produkálni, ahogy te is írtad (nálam ez 30-35-nél kezdődik, de az úgy, hogy szinte soha nem megy alá). Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mennyi az az FPS, ami még játszható és élvezhető is. Egyébként szerintem a HDR egy marketingmaszlag, amennyi teljesítményt igényel, annyival nem szebb a megjelenített kép, sőt, amit eddig láttam, az az effekt egy kis gamma/fényerő/kontraszt állítással is előállítható volt.
8. Szerintem menni fognak, nekem is bírja (sőt, 2.5 3 3 6 11 18 1 2 3 3 2 1-en megy, ezek sorban az időzítési értékek, ahogyan az Everest írja), Hynix D5 chipek vannak az enyémen. -
brd
nagyúr
1. Szerintem fel fog települni (pláne, ha van driver is hozzá, amelyben nem vagyok biztos...). Az XP-nek (pontosabban az NT vonalnak) azért kell mindenképpen driver, mert az az első dolga bootolás után, hogy a BIOS lemezkezelését kilövi.
2. Ilyen beállítás nincs, egy kis olvasnivaló: [link]
3. Hmm, érdekes, egyformák a RAM-ok teljesen? Próbáld meg másik foglalatokban... több ötletem nincs.
4. Akkor semmit, ha kézzel tapizva is normális hőmérsékletű terhelés közben, lehet passzív.
6. Nekem jobban tetszik az X800XT (szerintem az SM3.0-hoz kevés az a kártya), de ez szubjektív. Lehet még egyáltalán ezekből AGP-set kapni?
8. Ki kell próbálni. Én biztos nem adnék annyit a procinak, de ahogy gondolod.Ha nem melegszik túl (fokozatosan emeld a feszt és nézd meg, hogy terhelés alatt hány fokot lehet mérni, ha itt eléri a 60-at, állj meg) akkor elvileg semmi baja nem lesz.
-
brd
nagyúr
1. Ahogy írod, (elvileg) nem készül ilyen driver. Azonban a gyakorlatban úgy néz ki a helyzet, hogy a ''chipset'' ''déli hídja'' egy-az-egyben az MCP2-es (ez van az nforce2-es alaplapokon is), így az IDE, LAN, audio, stb. nem lehet gond. Egyedül talán az AGP kezelés lehet kérdéses, de szerintem az is működni fog, valószínű, azt is az nforce2-ből vették át. Letölthető egyébiránt az MSI-től a Win98-as driver az alaplaphoz.
2. A memóriaórajel függ a processzorszorzótól is. A 183-as osztó (gondolom, ez kellene neked), nekem egyik, eddig próbált BIOS-ban sem működött (win alól, A64Tweakerrel állítva igen, de az nem az igazi, néha hibázik a memória, amikor átállítja a program).
3. Olvass vissza kicsit a topicban (néhány oldal csak), van egy kis gond a memkezeléssel. A proci melletti foglalatokba tedd a memóriát.
4. Rosszul méri a szenzor (többeknek legalábbis), én nem hagynám passzívan, de ahogy gondolod. Viszont érdemes újrapasztázni a chipet, gyárilag spórolnak vele. Vizsgáld meg kézzel, hogy a 40 fok mellett milyen forró a chip.
5. Igen, mint ahogy NF7-S-nél is lehet, te szúrtál el valamit (vagy a driver volt rossz).
6. Bármelyiket, amelyet meg tudsz vásárolni AGP verzióban, ne hidd el a marketingszöveget!
7. A CoreCenter hülye, ne használd, minden funkcióját ki lehet váltani normálisabb programmal. Képem nincs, de a CBID írta már a procimra, hogy 10000+-os
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged