- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
Lordus #35809 üzenetére
Szia, nem tudom, hogy megoldódott-e a probléma, mert eltelt már pár hónap. De ha ezzel a szerkesztővel csináltad (ami szerintem messze a legjobb, legsokoldalúbb) akkor lehet az a gond, hogy ezzel több borítót is bele tudsz menteni a fájlba de csak azt látod, amit legutoljára mentettél bele, azt hogy több kép is van csak egy kis háromszög-nyíl jelöli a kép sarkában. A lejátszó meg lehet egy régebbit választ ki.
A megoldás: jobb klikk a képre > borítóképek törlése > mentés (Ctrl+S), új kép hozzáadása > mentés. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #35354 üzenetére
Köszi
-
letoltobeze
aktív tag
"Esetleg van rá példa, hogy valaki az AK használat után egy újabb Fiio ban találta meg a hosszútávú DAP-ját?"
Szia, olvasgass vissza kicsit.
Én most egy Fiio M11 Pro-t és egy AK KANN-t "tesztelgetek". A KANN tényleg jobban szól ha a Sennheiser HD600-al hallgatom, de mondjuk a kis Vsonic GR07 Classic-al nekem a Fiio sokkal jobban tetszik. Ráadásul az M11-en van SPDIF kimenet is, a KANN-on nincs. Még tesztelgetem/hallgatgatom őket és majd írok még róla, de ha mindkettőt csak listaáron lehetne megvenni, akkor nekem (és ez fontos, mert ahány fül, annyi hallás) a KANN nem ér annyival többet mint amennyivel drágább.
AK120-at nem hallottam, de volt nálam egy nagyon rövid ideig egy AK SR15, na annál nekem a Fiio M11 Pro százszor jobban tetszik, azt gyorsan vissza is küldtem... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35298 üzenetére
Igen, a KANN-t én is akciósan vettem, eszembe se jutott volna a listaáráért megvenni. De nagyon szerethető kis kütyü.
Állítgatni nem nagyon állítgattam őket, de amikor igen, akkor azt tapasztaltam hogy olyan jelentősen nem változik semmi a szűrők kapcsolgatásakor, a gain-nál meg inkább csak a hangerő...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35295 üzenetére
Amit a KANN-ról írsz, az teljesen igaz. Nem dobnak a hangján az említett kütyük. Maradok is annál amit ajánlotok. Kap egy balanced kábelt a HD600 aztán megy direktbe a KANN-ba, oszt jónapot.
Viszont egy érdekes fejlemény, hogy - ahogy írtam is, az ágyban csak fülest tudok használni, tekintettel a kedvesemre - kipróbáltam a Vsonic GR07 Classic-al is, mind a KANN-t, mind a Fiio M11 Pro-t. És hát, itt bizony az M11 nyert. Ehhez a kis füleshez sokkal jobban passzol.
Nem tudom jól megfogalmazni a különbséget még, de az biztos, hogy a KANN-al 3 számot bírtam kb meghallgatni, az M11-el meg egyik album ment a másik után. Úgy néz ki, hogy a Kínai kütyük szeretik egymást -
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35281 üzenetére
"ADI menürendszerében sokminden mellett van bemeneti szint állítási lehetőség is"
Biztos én vagyok nagyon béna, de végigböngésztem a menürendszert többször is és ezt sehol nem találtam. A használati utasításban sem találtam...
De majd még keresgélem, hátha rájövök hogy hol van... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35290 üzenetére
Ok, köszi
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
kemcso #35285 üzenetére
Szia Kemcso,
"Az alapkérdés, hogy mit szeretnél?"
Hát valahol az elején vagy itt, vagy inkább egy kapcsolódó topikban ezt már leírtam.
A dolog úgy kezdődött, hogy volt egy iPhone7+FiiO Q1 Mark II + SoundMAGIC E30 - om így hallgattam zenét. De szerettem volna egy fejhallgatót is. Régi hifis ismerősömnél hallgattam még vagy 15-20 évvel ezelőtt egy Sennheiser HD600-át, az maradandó élmény volt. Vettem hát egy ilyet, de a fent említett hajtás nem volt igazán elég hozzá.
Már nem emlékszem pontosan hogy hogyan akadtam az RME ADI-2-be, azt hiszem a DAC-os/erősítős topikot olvasgatva, vagy az Amazont nézegetve, de mindenhol dicsérték.
Mivel fejhallgató kimenet is volt rajta, azt gondoltam, akkor erre is jó lesz - és végül is jó is, ahogy én is tapasztalom, meg más is írt róla. Csakhogy az iPhone nem igazán passzol hozzá (bár lehet ez is csak beállítási probléma) ezért kerestem egy DAP-ot (amúgy is elegem volt az iPhone macerás kezelhetőségéből meg korlátaiból)
[A KANN az tök véletlenül jött egy itteni bejegyzés kapcsán (black friday, akciók stb. mindegy, nem bántam meg, jó kis cucc)]
Na de a HD600 nem annyira jó az ADI-val, ezt más is (fattyú) megerősítette.
Szóval kellene egy kompatibilisek fejes.
Emiatt jött aztán a többi cucc, némelyik kicsit meggondolatlan módon (nem baj, majd kiheverem)
Írták már mások is, hogy egy hálózati lejátszó kellene inkább az ADI-2 elé. Majd lesz az is. De előbb az lesz, amit Kammerer javasolt, vagyis használni útmutató-tanulmányozás... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35281 üzenetére
Köszönöm. Teljesen igazad van, tényleg átsiklottam felette...
Tényleg nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, ebből is látszik, hogy nagyon láma vagyok ehhez. 😞
(Pl. azt se tudom, hogy mi a pontos különbség a line out és a coax között)
Még egyszer köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmemet. Sajnos lusta dög voltam áttanulmányozni még a ADI vaskos használatiját, (főleg hogy nincs magyarul).
De akkor most ez következik."de az elektromos kapcsolatoknak az illesztés az alapja - impedancia, feszültség."
Ezt se tudtam, látod...Még egyszer köszönöm.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35270 üzenetére
Ez a kábel szerinted jó lehet: [link]?
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35275 üzenetére
Igazad van, csak ez így is hosszúra sikeredett, meg aki ismeri a szóban forgó kütyüket annak ezek nem kérdések.
De legyen itt akkor:
Az RME ADI-2-höz egy usb B/A kábelt adnak.
A Fiio-n usb C csatlakozási lehetőség van
A KANN-on micro usb
Neten lehet venni usb C/B kábelt de micro/B kábelt égen-földön nem találok. Ezé rt kellett egy kis átalakító kábel, ez: [link]A mojo-hoz egy usb micro/micro-val megy a KANN és egy C/micro-val az M11
Minden kábel OTG persze. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
letoltobeze #35273 üzenetére
Persze jöhet a kérdés hogy ha jól szól magában, akkor minek AZ ADI-2?
Mert az M11 az ADI-2-vel még mindig a legjobb. Csak nem akarnék 2 hordozható lejátszót, és minden más szempontból a KANN jobb. Meg érthetetlen is az egész... -
letoltobeze
aktív tag
Hali, még mindig a Fejhallgatós rendszerem kiépítésén pörgök.
Adott egy RME ADI-2 FS Dac. Egy Sennheiser HD600 és egy Beyerdynamic Amiron Home fejes.
Ugye először egy iPhone 7-ről próbáltam hangot küldeni, de aztán beszereztem egy Fiio M11 Pro-t. Ez már sokkal jobban szólt, de mivel akciósan lehetett most (Black Friday) Astell&Kern cuccokat rendelni és az ezzel foglalkozó topikban azt mondták hogy a KANN sokkal jobb mint az M11, azt is berendeltem.
Az eddigi tapasztalataim alapján magában tényleg jobban szól az AK mint a Fiio. Sőt chord mojo-val is az KANN győz.Viszont ma hozta a postás az adaptert, amivel a KANN-t az ADI-2-re lehet csatlakoztatni. Nagyon vártam már, mert kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki egymásból...
Ez borzalmas... Minősíthetetlenül szarul szól. Ennél még az iPhone is nagyságrendekkel jobb volt. Az egész egy folyós maszlag.
És nem értem mi lehet az oka. Ha KANN a Mojo-val is jobban szól akkor mi a fene lehet ez?!
Lehet hogy ilyen sz@r ez az OTG adapter!?
(Próbáltam usb micro/usb B kábelt keresni, de sehol nincs ilyen a neten.)Ti mit gondoltok, tényleg az adapter a ludas, vagy valami brutális összeférhetetlenség van a KANN és az ADI-2 között?
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35265 üzenetére
Köszi, ezek nagyon fontos infók most, mert a HD660s-el is szemeztem, de akkor szkipp.
És olyan kábelt hol érdemes rendelni?
És most nézem... Lehet, hogy olyan régi a HD600-OM, hogy ezen még nem cserélhető a kábel? Vagy van valami trükkje, mert ha simán próbálom kihúzni, akkor meg se moccan... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35260 üzenetére
Igen, látja az exFAT-ot is.
Akkor te a HD650-et ajánlod hozzá, igaz?
Mert van egy régi HD600-OM, de azzal nem az igazi... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35255 üzenetére
Ja, most többfejessel is próbálgatom, és egy Audeze LCD-2-vel elképesztően jóhangot ad ki. Kár hogy olyan kő nehéz ez a fejes...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35256 üzenetére
Nekem Windows 7 van, de ha a formatálás parancsot választom, akkor a megjelenő párbeszédpanelben csak az NTFS-t és az exFAT-ot ajánlja fel.
Nem baj, akkor törlöm a KANN-ál, úgy ahogy leírtad.
Még egy kérdés: elég a 100 mb/s olvasási sebesség vagy lényegesen jobb ha gyorsabb, mondjuk 160 mb/s-et használok?
Azért kérdezem mert a gyorsabb az jóval drágább, szóval ha nem muszáj akkor a lasúbból vennék majd még egyet. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35253 üzenetére
Köszi. Én nem a kábelt kérdeztem, hanem magát a HD650-el lehet fekete és szürke színben is kapni, a szín számít vagy tök mindegy?
Kártya: a PC-m nem engedi FAT32-re formázni a kártyát, legalább is Windows intézilőből csak az NTFS-t vagy az exFAT-ot ajánlja fel.
Hogx kell a KANN-ál formázni?
FW - az 1.12CM van rajta. Akkor mit tegyek?
Köszönöm a segítségedet -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35250 üzenetére
A HD650-nél számít hogy a fekete vagy az ezüst színű veszem? Mert most csak feketét találok...
Közben megjött a 512-es micro sd kártya, és sajnos nem látja a KANN, úgyhogy úgy néz ki FW Update lesz. 🙈
Ezzel kapcsolatban valami tanács?
Még valami a Yamahára hogy kötöd rá? -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35240 üzenetére
Az biztos, hogy ha látja az 512-t akkor nem buherálom. Viszont ugye most még garis. Tehát inkább most haljon meg.
Amúgy a hangja az eszméletlen jó.
Én úgy látom, azaz inkább hallom, hogy kb annyival szól jobban a Fiio M11 Pro-nál, mint egy FLAC egy 320-as mp3-nál. -
letoltobeze
aktív tag
Sziasztok megint,
a Fiio M11 Pro tulajokhoz lenne egy kérdésem: azt csinálja, hogy ha usb kapcsolaton keresztül csatlakoztatom akár az RME ADI-2-höz, akár a chord mojo-hoz, akkor ahogy elindítok egy számot, akkor vagy berecseg vagy szakadozik egyet. Pedig a kábel biztos jó, direkt audiora.
Ha új számra ugrok (léptetek) vagy új albumot indítok, akkor is ezt csinálja.
Miért lehet ez?
Valami rosszul lenne beállítva? -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35233 üzenetére
Majd meglátjuk. Attól függ hogy így kezeli-e a 256 gb-nél nagyobb kártyákat...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35230 üzenetére
Huhh, azért ez gáz... Akkor mit tanácsolsz, merjem frissíteni ha megjön?
-
letoltobeze
aktív tag
Úton van a KANN Angliából 😁
Milyen sd kártyát érdemes bele venni? -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35224 üzenetére
És neked a sima KANN van vagy Cube vagy az Alpha?
Mert a sima KANN-ál kapcsolatban olvastam az Amazon hozzászólásokat, és ott panaszkodtak ilyesmi problémákra. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
letoltobeze #35218 üzenetére
Pontosabban, hogy hangminőségben van-e annyival jobb a KANN, hogy le mondák miatta a könnyebb kezelhetőségről és a normális wifis hálózati kapcsolatról?
-
letoltobeze
aktív tag
Most majdnem egy árban be lehetne szerezni a
Fiio M11 Pro-t és a
Astell & Kern KANN-t.Ti melyiket vennének és miért?
-
letoltobeze
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg össze tudná foglalni, hogy mi a különbség a Fiio M11 Pro és a Fiio X7 II között?
Néztem az összefoglalóban, hogy mik az ajánlott lejátszók. Az X7 ott van az M11 Pro nincs, holott arról is jókat olvastam. Csak véletlen maradt ki, van van konkrét oka is?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest