-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Valamit biztosan állítottál(mert ha csak simán felrakod az FF-t és tényleg semmihez sem nyúlsz hozzá, akkor mindenkinél van ez a lista (Recently)), max nem, tudod, hogy ahhoz van köze a dolognak...
Pl. privát módban sincs közelmúltbeli/gyakori stb lista, mint ahogy akkor sem, ha az adatvédelmi beállításoknál, az előzményeknél a "nem jegyzi meg az előzményeket" állítottad be. -
Krystal_s
addikt
Igen, pár hónapja berakták azt a funkciót, hogy nem mutatja alapból a jelszavakat, csak Win jelszó beírása után. Most pár verzió óta már megint nem kell neki Wines jelszó.
Viszont about:configban visszakapcsolható.
signon.management.page.os-auth.enabled értéket true-ra kell állítani. -
Rimuru
veterán
Ebben a formaban mar mar teljesen mas a kerdes.
Regen mesterjelszo nelkul kulso program siman ki tudta volna olvasni. Most a lockwise idokben ha jol tudom alapbol titkositva tarolja. Ha hasznalsz sync-et akkor biztos, ha nem akkor nem vagyok biztos benne (meg kellene nezni).Amugy egyetertek a kulso megoldassal, bongeszoben nem tarolunk ilyen infot.
-
Cs1csó
titán
Nem külső program, hanem böngészőkiegészítő formájában is telepíthető megoldás. Bár ha megjegyezteted akkor itt is meg tudod nézni, de legalább nem kell minden böngészőindításnál begépelni a mesterjelszót. Csak az tudja megnézni aki leül a böngésződ elé. DE ha a gépet zárolod amikor nem vagy előtte akkor nem lehet gond.
-
DS39
nagyúr
Valóban van a Chrome-ban ilyen feature, de igazából minek?
Számítógép / telefon zárolható, ha felnyitottam őket miért jó hogy még egyszer meg kell adni a jelszót?
Ezt sosem értettem. Ha valaki lezáratlanul hagyja a telefont / pc-t akkor persze megnézheti más ezeket, de minden ellen nem lehet védeni azt aki felelőtlen. A képeidet, dokumentumokat ugyanúgy meg tudják nézni.
Ha mappát jelszavazol az megint ilyen önszopatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest