- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
-
-
-
-
-
scope2007
addikt
hmm ilyen volt nekem is
amúgy váltottam már ezt használom PDF-nek
Sumatra PDF -
IstvánLászló
őstag
Kedves kolléga nagyon hálás vagyok tényleg és nem vicc.
A Firefox kedvenc böngészőm mióta megismerhettem, és nem is akarom lecserélni.
A miértre a válaszom mert sok támadó káros oldaltól mentette már meg gépemet és engemet is.
A hab a tortán hogy nem gyűjt semmilyen adatot sem rólam és senki-másról sem.
Üdv,István -
IstvánLászló
őstag
Köszönöm a korrekt választ és a linket.
Ez a megoldása a gondomnak végre működik újra.A youtube videókat hd-ben a fogaskeréknél hogy 360-480-720-S.T.B.-re tudom átállitani, neked köszönhetően.
Óriási nagy piros-pontot adnék neked ha tudnék és hálás köszönetemet szeretném kifejezni.
Üdv,István -
-
Köszönöm a kiegészítést, VGA-hoz annyit, hogy annak akkor már nagyon régi konfignak kell legyen, az előző notim egy 11 éves FuSi gép volt, 64MB-os integrált VGA-val, de azt is fel lehetett tenni 720p-re biztosan, az persze másik kérdés, hogy diavetítés volt amit ott művelt. Jelenleg Lenovo T500-am van, szintén integrált Intel GMA VGA-val, ezen az 1080p is jól megy, próbáltam a 4K-t is, de az már nem ennek való. Mondjuk amennyit én YouTube-ozok...
Én EZT még sosem telepítettem, az biztos! Most sincs fent ilyenem, már pedig a YouTube flash-el játszik le, ez a videóra nyomott jobb klikkel rögtön kiderül.
-
-
-
Folyamatos bővítés alatt áll.
-
-
daimonion
senior tag
Az a probléma / mondjuk nem tudom most m a helyzet/ , hogy külső oldalról is lehetett az FF be kieget telepíteni.Erröl van egy baromi jó kis video fenn a You tube on.Ahol manipulált FF kieggel lehet átvewnni a pc felett az irányítást.
Az adblock dolognál pedig akkor TE voltál az egyik kivétel akinek ez nem jött elő mi meg a sok marha gyökér akik voltunk vagy 1,5 millióan akiknek alap beállításon meg fogyasztott az Adblock 500 megát.Az meg ugye teljesen véletlen meg Fake dolog volt hogy az adblock fejlesztője is elismerte ezt és javította / ha minden igaz / a problémát.Egyébként meg nagyon tisztellek és becsüllek azért mert Te egy teljesen tudatos felhasználó vagy és legalább a telepítésnél odafigyelsz mindenre
Ilyen felhasználóból kéne sok és sajnos csak kevés van . -
daimonion
senior tag
Nem lehet, hogy azért ez a korlátozás, mert sok Kiegészítő írója nagy ívben szart a legalapvető dolgokra és a Firefox összeomlását okozták ? Vagy másik példa az Adblock kiegészítő amely képes volt akár 500 mega ramot is felzabálni azt mindenki a Firefoxra gyanakodott holott az adblock volt a ludas ? Nem beszélve a biztonsági kockázatokról amikro egy kiegészítöt basztak javítani és egy hibás kiegen keresztül lehetett támadást intézni a Pc ellen..
Én üdvözlöm azt a fajta irányt ami arra irányul, hogy csak biztonságos forrásból ellenörzött kiegek kerüljenek be az FF be.Amelyek használatakor nem omlik össze a böngésző biztonságos és gyors marad. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Revo Uninstallert használok Isten ideje óta, legyalultam kapásból átnézte, maradékfájlok törlése. Kézzel lehúztam a telepítőt azt Adobe oldaláról, még mindig ott van mind a kettő, de most nem fagy ki a PDF-re érthetetlen. FF restart után megint eltűntek a szövegek, csak a képek maradtak. Este visszatérek erre... Mert ez így...
Addig letöltögetem a szükséges PDF-eket.
-
Steelmanus
addikt
Gondolom hogy a mms fajl az mindket (FF- IE) bovitmenyre kihat, vagyis ha valaki felteszi az IE ala is a flash-t, akkor arra is hatassal van. A Mozilla pedig ugy dontott hogy lokalisan is elerhetove teszi a flash ProtectedMode kikapcsolasat, mivel alkalmaz egy kulcsot - hogy miota azt nem tudom - de igy nez ki az about:config -ban.
dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode erteke alapesetben true.
Ugyanezt grafikusfeluleten, a Bovitmenyek - Flash - Beallitasok alatt is ki-be lehet kapcsolni. -
utas666
tag
Próbáld ki a Tree Style Tab nevűt, emlékeim szerint volt benne valami beállítás arra amit keresel.
-
Kékes525
félisten
Kösz, ezt tudtam.
Így is ugyanazt látom. A felső teljesen homályos (tabokat látni egymás mellett), az alsón is csak tabokat látok egymás mellett.
Predator2: (ctrl-shift-e-lapcsoportok) -et kiteheted a testreszabással a Toolbarok közé.
(#43946) DS39: Aha, értem. Tényleg a lapcsoportok is hasonló, sőt ennél sokkal jobb a Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... 7.0.1.1-signed
-
-
-
Rasiel
senior tag
Köszi!
Igen, ezzel tisztában vagyok, x64-es mindkettő, mint a böngésző. Az about:config-ban is nézegettem, túrkáltam, de onnan sem tudtam működésre bírni, persze elképzelhető, hogy átsiklottam a megfelelő beállításokon. Már friss telepítés után sem jó, tehát nem én szúrtam el valamilyen beállítással.
(Windows 10-es gépemen a 40 béta 8-as verzió van fenn Firefoxból, ott minden gond nélkül működnek).(#43801) Matthewus: Köszönöm neked is!
Ez a 41-es verziótól kezdődően van így? Mert, mint ahogy írtam, 40-essel működtek ezek a pluginok. -
vlevi
nagyúr
Gondoltam. Mert olvastam, hogy 10-esre direkt csináltak egy másik témát. Ez nem a FF hibája, a Win10 ilyen rettenet, és ehhez kell igazodnia tűzrókának is. Attól még ocsmány, ezzel egyetértek...
Ez a Win8, és a 10 igazi baja. Hogy próbál egyszerre desktop és mobil és tablet is lenni, ez pedig nem fog sikerülni. Én is agyfaszt kapok az egyre nagyobb szövegektől, mint ami a Win10 settingsben van, például. -
-
-
Krystal_s
addikt
Már frissítettem 39-re és kénytelen voltam telepíteni a képen látható Passwords Exportert. Örültem neki, amikor közölte, hogy 3. fél is láthatja a jelszavaim. :/
A linkelt leírást én is próbáltam, de nem lett jó. Mások is írták külföldi fórumokon.
Tehát töröltem a logins.json fájlt, about:configban reseteltem a signon.importedFromSqlite-ot. Böngésző restart és nem történt semmi, nem voltak jelszavak. Lehet valamit kihagytam. -
Krystal_s
addikt
Szia, én előbb frissítettem 31-ről 39-re és nálam is eltűntek a jelszavak.
Hiába teszem vissza MozBackuppal, akkor sem jelenít meg semmit. Tudom, hogy 32 óta máshogy tárolja a jelszavakat, de most ilyenkor hogy a fenébe lehet frissíteni, hogy megmaradjanak?
Megtaláltam ezt az írásod, ezért hála neked kicsit megnyugodtam, mert nem egyedi dolog és nem vesztek el végleg, csak nem jeleníti meg...
Visszatettem a 31-est. Jelszavak megvoltak, majd rátelepítettem a 32-est, de ismét eltűntek.
Szándékosan nem frissítettem a böngészőt ezen a gépemen, mert zavart 1-2 újdonság és a 31 stabilan működött. Most gondoltam már ideje lenne, de hát ez egy vicc.
Egyesével kizárt, hogy újraírjam őket. Sync-et nem használok és nem is fogok. Nekem a MozBackup tökéletesen megfelelt eddig.Nálad mi lett végül a megoldás? Most kicsit ideges vagyok, de próbálok még visszaolvasni.
-
Matthewus
őstag
Nyugodtan adj tanácsot, csak ha van olyan megoldás, ami about:config mókolás valamint biztonsági funkciók letiltása nélkül elérhető, akkor kezdjük azzal. Az meg, hogy kit mi zavar nem a mi dolgunk eldönteni.
(Nem a böngésző rigolyája, hogy sebezhetőek a bővítmények. Attól, hogy nem került kártevő a gépedre, még kerülhet máséra. A blocklist nekem sose volt letiltva, Click-to-play engedélyezve van és az évek alatt még egyszer se futottam bele zavaró értesítésekbe. A Click-to-play kifejezetten hasznos a Click-to-play per element kiegészítővel párosítva alacsonyabb erőforrású gépeken valamint sok Flash objektumot tartalmazó oldalakon.)
-
Matthewus
őstag
Nálam nem tiltotta a .209-es verziót. Most a kritikus sebezhetőségek miatt tették tiltólistára a .209 előtti verziókat, sima frissítéseknél nem szokták, ez egy kivételes eset volt.
Azt javasoltad, hogy tiltson le egy olyan funkciót, ami csak akkor figyelmeztet, ha egy bővítmény tiltólistára kerül vagy sebezhető, sima frissítések esetén nem. Ilyenkor nem érdemes megvárni a beépített Flash, stb. updater jelzését, hanem kézzel kell telepíteni a legújabb verziót.
Felőlem te azt csinálsz, amit akarsz, de más felhasználóknak először próbáljunk meg olyan megoldást találni, amivel nem egy biztonsági funkciót kapcsoltatunk ki, és nem is tud róla, ha nem ismerős a témában. -
Steelmanus
addikt
-
Voice24
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest