Hirdetés
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Szia, én előbb frissítettem 31-ről 39-re és nálam is eltűntek a jelszavak.
Hiába teszem vissza MozBackuppal, akkor sem jelenít meg semmit. Tudom, hogy 32 óta máshogy tárolja a jelszavakat, de most ilyenkor hogy a fenébe lehet frissíteni, hogy megmaradjanak?
Megtaláltam ezt az írásod, ezért hála neked kicsit megnyugodtam, mert nem egyedi dolog és nem vesztek el végleg, csak nem jeleníti meg...
Visszatettem a 31-est. Jelszavak megvoltak, majd rátelepítettem a 32-est, de ismét eltűntek.
Szándékosan nem frissítettem a böngészőt ezen a gépemen, mert zavart 1-2 újdonság és a 31 stabilan működött. Most gondoltam már ideje lenne, de hát ez egy vicc.
Egyesével kizárt, hogy újraírjam őket. Sync-et nem használok és nem is fogok. Nekem a MozBackup tökéletesen megfelelt eddig.Nálad mi lett végül a megoldás? Most kicsit ideges vagyok, de próbálok még visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába teszem vissza MozBackuppal, akkor sem jelenít meg semmit. Tudom, hogy 32 óta máshogy tárolja a jelszavakat, de most ilyenkor hogy a fenébe lehet frissíteni, hogy megmaradjanak?
KAMI911