- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Rimuru #47025 üzenetére
Az lehet, de miért csak a jelszavassal van baja? A kitegészítős, könyvjelzős, stb minden gond nélkül megy.
Folyamatosan átnevezi a loggins.json fájlt .corrupt-ra. Pedig sikerült a vinyón találnom egy korábbi verziót belőle, ami tuti a "kaland" előttről származik. Esetleg a key3 fájlból is kellene találnom egy korábbi verziót, az is hibás lehet?
-
-
Beren
aktív tag
válasz
Rimuru #45993 üzenetére
A facebook Phishing Protector-t már teszteltem, de nem az volt...
Nem biztos ám, hogy csak a Facebook-kal van gond (ott szinte mindig), más oldalakon ugyan még nem vettem észre, de attól még nem lehetetlen... Úgy tűnik, kénytelen leszek rászánni az időt és végigfutni a plugineken. Nem vagyok boldog...
-
-
válasz
Rimuru #44606 üzenetére
Én is örülnék, ha továbbvinnék a Prestót.
Konkrétan amióta be van dugva a kanóc a gépbe, Operát használtam, minden platformon, csak amikor úgy döntöttek, hogy nyugdíjazzák a Prestót, akkor én is úgy döntöttem, hogy nyugdíjazom az Operát, és azóta Firefoxozok.Most így én se tudnék alternatívát mondani
Chrome/Chromium: Nope
Safari, IE, Edge, Konqueror, Rekonq: nem multiplatform (nálam ez elég lényeges szempont)
Vivaldi: még nincs kész, ami érződik rajta
Lynx:szerk.: látom másnak is eszébe jutott.
Maxthon: Erősen csiszolatlan, félkész hatást kelt használat közben, illetve a frissítések is elég döcögősen jönnek.Mi van még?
-
-
headhunter
addikt
válasz
Rimuru #44188 üzenetére
Ezt ismertem.
Leírtam, hogy a profilban található fájlok nem tartalmazzák a legfrissebb állapotot.
Firefox honnan tölti be az eltérő (később hozzáadott) könyvjelzőket?
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ ********
bookmarks.html = 6297Byte (amikor még mentette a profilt a FEBE : 4.64MByte)
%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ ********\bookmarkbackups\
bookmarks-2015-09-16***************.json (2015.09.16.)
-
válasz
Rimuru #43830 üzenetére
Nálam egyetlen egy oldal képes arra, hogy mind a 6 magot megdolgoztassa, a MemeCenter.
Minden más oldal a screenshoton láthatóhoz hasonló eredményt produkál.
Azaz rendre fagyogat a Firefox, miközben a CPU ötödét épp hogy kihasználja. :/
Mondjuk egy tabnál még nem gond, csak akkor kezd "izgalmassá" válni a helyzet, ha többet használok.
Bár egyes oldalak, mint pl. a StatCounter, önmagukban képesek kifagyasztani a Firefoxot adott esetben... -
Fancy-boy
addikt
válasz
Rimuru #43299 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad, mert így gondolom én is.
Egyébként ezzel a leírással sikerült visszaállítani a lapokat:
1) Copy sessionstore-backups folder to a safe place (in my case Documents, for example),
2) then when Firefox is closed, rename the current sessionstore.js file (in a original sessionstore-backups folder) to sessionstore.old
3) rename the upgrade.js... file (10 Mb one) to sessionstore.js and move it to the place where sessionstore.old is.
4) then start Firefox - simple as that!Magyarul:
1. A sessionstore-backup mappából csinálni egy másolatot és azt biztonságos helyre helyezni. ( pl. dokumentumok )
2. Firefox-ot bezárni, átnevezni a jelenlegi sessionstore.js file végződését .old-ra.
3. upgrade.js file-t átnevezni sessionstore.js és áthelyezni oda, ahol a sessionstore.old fájl található.
4. Indítsd el a böngészőt. -
spammer
veterán
válasz
Rimuru #43184 üzenetére
Szarul megírt addonokra lehetne ellenszer, csak ahhoz kellene egy jó váz. Nem lesz könnyű újítani az alapoktól, baromi sok az addon is már, azokat is lehet majd szépen újraírni. De előbb-utóbb muszáj lesz.
Nálam nincs alternatíva, a többi böngésző mind fapad, ezt legalább szét tudom hackelni.
No meg Vimperator/Pentadactyl csak erre van, az pedig nálam most már "must have". Mondjuk lehet, hogy az ESR-re kényszerülök majd én is, ha hoznak még pár ilyen okos ötletet, mint a Pocket integráció meg a custom new tab kinyírása.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Rimuru #42857 üzenetére
Azzal is próbáltam.
(#42852) mekker: PC-n az imént szedtem le a kiegészítők közül, táblagépről pedig pár órával ezelőtt.
Innentől kezdve Firefox – turbó módban szvsz felesleges.
-
EmptyParadox
senior tag
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru #41875 üzenetére
Ennél jobb nincs: Speed Dial [FVD] - New Tab Page, Sync... 6.7.7
Ha így jobban tetszik:
Beállító résszel (jobb felső sarok):
-
szundybence
aktív tag
válasz
Rimuru #41791 üzenetére
Link: https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c
Firefox 36.0.1
-
DS39
nagyúr
válasz
Rimuru #41547 üzenetére
de, engedélyeztem a böngészőben, hogy maradjon bejelentkezve, és hogy ez biztonságos eszköz, nem kérje többet. ezért sem értem, mert a MS fiók tevékenység naplóban látszik, hogy Firefox alól próbálom, mikor a notifier próbálkozik, és hogy "neki" biztonsági kérdés jelenik meg. azt nem vágom miért. ha ez ugyanaz az eszköz, csak más alkalmazás.
-
mekker
őstag
válasz
Rimuru #41449 üzenetére
De nekem nem egy hét alatt gyűjt össze ennyit. Böngészek kicsit, megnyitok mondjuk 10-15 Youtube videót, közben nézem őket. Aztán mire bezárok minden lapot, benn marad többszáz mega szemét a memóriában (pedig alapból kéne kb. 200MB-t ennie).
Talán más is gyűjti a szemetet, nem csak a Youtube (HTML5 playerrel), de az látványosan jobban.És az a slusszpoén az egészben, hogy mostanában a folyamatoknál kevesebbet mutat sokszor, mint az összesítőben (ctrl+shift+esc, folyamatok v teljesítmény fül).
-
spammer
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz
Rimuru #41013 üzenetére
az, csak nem vágom miért csak Firefoxból (Chrome-ot nem használok) letöltve kerül oda ez a bejegyzés a fájl tulajdonságok lapjára, ha IE-vel töltöm le ugyanazt, vagy ha torrentről töltök vmit, azoknál a fájloknál nincsen, pedig azok is "másik" számítógépről származnak.
persze mindez nem új-keletű dolog, csak már unalmas kattintgatni a feloldást, gondoltam hátha vki tud erre FF about:config módosítást. régebben amúgy rémlik, hogy ilyenről szó a firefox topicban, de most azt/azokat a bejegyzéseket nem találom.
-
mekker
őstag
válasz
Rimuru #40939 üzenetére
Hát hülyeséget nem akarok mondani, de talán már több mint 2 éve (valószínűleg a jó kis felületváltozáshoz köthetően raktam fel).
Eddig azért nem volt ilyen, hogy betöltöttem 15 videót, és benne maradt bezárás után is 2 giga a memóriában. Tehát kb. minden, amit bebufferol, ott marad.
Írtam reportot a készítőnek, talán kapok valami választ. (írt is valaki, ideiglenes megoldásnak a Firemin nevű progit javasolta. Elég durva, 5-10Mb körülinek mutatja a firefox.exét, bár azt mondta, hogy lehetnek teljesítménybeli problémák, majd még meglátom.) -
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru #40914 üzenetére
Mert speciálisan használom a keresőt. Allmusic.com-ot alapértelmezetten beállítva a helyzetérzékeny menüben megjelenik az allmusic keresője és a kiválasztott (kijelölt) albumra azonnal rákereshetek az allmusic-on. De így bármelyik keresőt használhatom. Kijelölöm a kérdéses szót és a helyzetérzékeny menüben az alapértelmezett keresőre klikkelve azon fog keresni. Például a wikin, vagy a youtube-n. Ezzel: Add to Search Bar
-
Fandango
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
Rimuru #40771 üzenetére
Ezt en is eszrevettem. Evekkel ezelott azert kellett lecserelni az egymagos p4-es netezos gepet (ami azert low beallitason a crysist is vitte!), mert netezes kozben a flash allandoan 100% proci terhelesen ment. Tragedia. A nagy memoriazabalo nalam az adblockplus, sajnos. Bluhell firewallt hasznalok helyette, az kevesebbet eszik, igaz, tobb reklamot atenged. Aki sok kiegeszito hasznal, annal pedig ez a problema tobbszorosen fennall.
-
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru #40325 üzenetére
De igen, mert a bővítmények frissítésének ellenőrzése ezen a linken van: https://www.mozilla.org/hu/plugincheck/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=plugincheck-update Ez pedig a Mozilla oldalára mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged