- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #42265 üzenetére
4K 60 fps videót viszont nem sikerül lejátszanom még Firefoxban, nem tudom kiválasztani azt a minőséget, Chrome-ban bezzeg igen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Tudomásom szerint igen.
-
válasz
Naná, és nekem már ez sem szaggat
39-es FF.(csak költözzek megint digi netes házba és várni sem kell a betöltésre..
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson #42263 üzenetére
Csak megoldják.
Amúgy, ugyan ez volt a probléma akkor is, amikor csak engedélyezhető volt a HTLM5-ös youtube.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson #42261 üzenetére
Annó visszaszoktam FF-re, mert tempósabb, jobb volt. Ez a dolog számomra eléggé zavaró tényező. Minden más böngészőben jó, ebben nem, és még letiltani sem tudom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson #42259 üzenetére
Nálam az lett a megoldás, hogy visszaálltam Chrome-ra. Eléggé idegesítő volt, hogy egy 720p-s videót nem tudtam megnézni.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #42254 üzenetére
Videokártya driver frissítés, ha a hardveres gyorsítás ki van kapcsolva a Firefox-ban, akkor kapcsold vissza.
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Bjørgersson #42254 üzenetére
Nekem csak az 1080p60 videók szaggatnak. Amúgy meg jobb a html5.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41322 üzenetére
Kicsit olvass vissza
Valakinek volt ilyen problémája, és kapott rá megoldást
-
Kelvin
őstag
válasz
Bjørgersson #41322 üzenetére
Nálam kb. minden 5.-nél, attól függ milyen kedve van :d
-
Winnie The P
őstag
válasz
Bjørgersson #40779 üzenetére
Én ezért cseréltem le az adblock edge-re.
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson #40779 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #40643 üzenetére
Én is sajnálom, hogy nincs 1080p
Az egy másik kérdés, hogy nekem még Chrome-ban sem fut folyamatosan, csak a 720p... mármint a 60 fps-t tartalmazóak, a sima 30-asok tökéletesek.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Bjørgersson #40379 üzenetére
Üres/új profillal működik rendesen?
-
válasz
Bjørgersson #40376 üzenetére
A facebooknál nem, de a OneDrive-nál igen (FF 37.0a1, Win8.1), egyelőre még nem oldottam meg
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Bjørgersson #40376 üzenetére
Ctrl+F5?
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #39876 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #39859 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Bjørgersson #39720 üzenetére
Nálam csak Chrome-al tűnik annak.
-
makoss
veterán
válasz
Bjørgersson #39720 üzenetére
És mi a külömbség e között és a sima közt?
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Bjørgersson #39714 üzenetére
Elindulni már elindulnak, de nem 60 fps-el mennek, nem is jelzi a lejátszó annak.
Legalábbis Flash-el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson #39495 üzenetére
Azt hiszem jelenleg még nem. Nem tudom hogy megy az átállás, olyan mintha menet közben konvertálnák át a videókat és még csak a 720p-ig jutottak el.
-
mikk2000
őstag
válasz
Bjørgersson #39437 üzenetére
Ha egy nem teljesen hétköznapi funkciót kérsz, akkor illik egy kicsit részletesebben elmagyarázni mit szeretnél, nem pedig nekiállni szemtelenkedni, mivel képtelen vagy leírni normálisan mi a problémád. Egy menüpont nevének a lírásától nem kopott volna ki a billentyűzeted.
-
pethYeti
addikt
válasz
Bjørgersson #39430 üzenetére
Nálam semmi gond. 33-as fox.
-
mikk2000
őstag
válasz
Bár elég hiányosan írtad le mi a problémád, segítséggel megtaláltam lásd feljebb, nos nekem sem írja ki, úgy ahogy neked sem. 33-as FF.
-
válasz
Az "oldal információi/Média" (vagy valami hasonló, nem tudom mire fordították a "page info"-t) menüpont alatt nekem szépen írja az összes kép méretét stb. Verzióm: Nightly 36.0a1-x64.
-
mikk2000
őstag
válasz
Te most miről beszélsz, a firefox böngészőről? A böngészőben te hogy nézed meg egy kép méretet?
-
Kékes525
félisten
válasz
Bjørgersson #39191 üzenetére
Quick Translator A fordítandó lapon jobb egér klikk és az Egész oldal fordítása. Kijelölt szöveget is fordít. Egyszerű, de nagyszerű!
-
Bali27
addikt
válasz
Bjørgersson #39189 üzenetére
Kiegészitők közt JmTranslator nevű cucc legalsó menüpontja a teljes fordítás. És még tud egyebet is
-
utas666
tag
válasz
Bjørgersson #38855 üzenetére
Menu Wizard
A beállításaiban meg kell fogni a mozgatni kívánt elem szöveg részét és lehet áthelyezni. -
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #38621 üzenetére
Volt egyáltalán valamikor átlátszó?
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson #38621 üzenetére
Classic Theme Restorer azt hiszem tudja vagy Stylish és css.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #38589 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
chungee
addikt
válasz
Bjørgersson #38603 üzenetére
Átírtam, de nem történik semmi
Remélem nem voltam félreérthető. Bekapcsolom a gépet indítópultba beraktam a TC-t. És ahogy betölt a win elindítja a TC. Most FF-nál is úgy akarom, hogy elindítása után azokat az oldalakat nyissa meg amelyeket sűrűn használom.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #38498 üzenetére
van létjogosultsága az ALT + Print Screen-nek, azzal csak az aktív ablakot "fényképezi le".
én szoktam használni praktikus, bár amióta van képmetsző, azzal gyorsabban megoldható, mert abban egyből lehet menteni, így meg képszerkesztő megnyit, beilleszt és ment megfelelő formátumba. összességében lassabb, viszont nem kell hozzá kézügyesség a pontos ablakkivágáshoz -
gyulank
addikt
válasz
Bjørgersson #38498 üzenetére
Jóvanakkor nekem is van. Amúgy gyorsabb szinte bárhol megnyomni a jobb gombot, és arrébb húzni egy centit, mint megkeresni ezeket a gombokat a helyükön, (de megszokásból még nem tudom, mikor térek át, főleg, hogy Cyberfoxot használok, mintha jobb lenne attól, hogy 64 bites, pedig nem) úgyhogy nem árt. És én amióta eszemet tudom Alt+Print Screen billentyűkombinációt ismertem képernyőkép készítésére.
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson #38492 üzenetére
Elsőre valóban furcsa, de nem rossz szerintem.
-
gyulank
addikt
válasz
Bjørgersson #38492 üzenetére
Én nem kaptam ilyeneket. De amúgy hogy csináltok képernyőképet róla? Ha megnyomom az Alt-ot, eltűnik a menü.
Ja, hogy Alt nélkül is megy? Mióta?
Ja, és ma frissítettem, mikor láttam itt, hogy frissítés van. -
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #38489 üzenetére
Aha, ez az egyik újdonsága. A probléma vele, hogy egy sorban kéne lenniük és nem egy oszlopban. Classic Theme Restorer kiegészítővel vissza lehet csinálni.
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson #38489 üzenetére
-
gyulank
addikt
válasz
Bjørgersson #38482 üzenetére
Jó, szerintem, ha megnyitok 100 PH oldalt, annak se kéne memóriát zabálni, se processzort, de mégis. Lehet, hogy nem sorba, vagy nem neked tetsző sorba csinálja, és mondjuk az előzményeket tölti be előbb amiből több van. Vagy csak nem akar a kedvedre tenni.
-
gyulank
addikt
válasz
Bjørgersson #38480 üzenetére
Van a régi, meg az új. Ha egyszer átállsz az újra akkor már nincs a régi. A szinkronizálás meg nem egy pillanat alatt fejeződik be attól, hogy a háttérbe fut, így rögtön nem szinkronizál mindent. Az nem az elfelejtett jelszóhoz, hanem új eszközhöz kellett, de az újnál már nem kell. Ha meg a régi van, ahhoz meg keresd meg amit elmentettél a gépen. De ha nem találsz ilyet a FF-ban, akkor valószínűleg már te is az új szinkronizálásra álltál át, és nem lesz rá szükséged.
-
gyulank
addikt
válasz
Bjørgersson #38475 üzenetére
Nincs is már. Elég belépned és kész.
-
mikk2000
őstag
válasz
Bjørgersson #38423 üzenetére
Mert az amúgy minek? Nem is tudtam hogy van olyan.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #38423 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Bjørgersson #38184 üzenetére
Na, ez az égés. Ott van a kedvencek közt, csak...
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #38159 üzenetére
Kezdetek óta van ilyen: Link
-
xenom0rph
őstag
válasz
Tesóm beült gép elé, és hipp-hopp három új bővítmény volt a FF alatt ,azok közül írta át valamelyik.
-
netpeti98
addikt
válasz
Nincs hozzá köze.
-
geris197
tag
válasz
Bjørgersson #38027 üzenetére
Igggenn,köszönöm szépen,akkor ez is megoldva
Még csak a színezés....
-
makoss
veterán
válasz
Bjørgersson #38021 üzenetére
ok, majd kipróbálom...
-
makoss
veterán
válasz
Bjørgersson #38018 üzenetére
Bocs de nem tartom magam profinak, egyszerűbb nincs?
Nem szeretnék rendszerösszeomlást -
N0zer0
senior tag
válasz
Bjørgersson #37976 üzenetére
Úgy is lehet, hogy az ABP-hez új filtert adsz hozzá, és azt írod be, amit már írtak:
@@|http://prohardver.hu/muvelet/hsz/uj.php?$documentEz nem szűrőszabály lesz, hanem a két kukac miatt kivétel.
-
unravel
őstag
válasz
Bjørgersson #37976 üzenetére
Rányomtam az Új vagy a Válasz hozzászólásra, lenyitottam az Adblockot és kiválasztottam a "Disable on this page only". Így a hozzászólásíró oldalon kikapcsol a szűrő.
Ez is egy megoldás. Vagy az amit a többiek írtak korábban. -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #37665 üzenetére
a régi sync-t amikor használtam jó volt, bár igazából amire nekem hasznos lenne, arra nem volt jó (a mostani nem tudom tudja-e már), hogy az addon-ok beállításait is elmentse és visszatöltse. azzal nem vagyok nagyon kisegítve hogy csak feltelepíti a 10+x kiegészítőt, aztán állítgassam be újra. ezért mentem inkább a profilt le egy zip-ben, ezt eltárolhatom offline és online is.
-
HZoli87
veterán
válasz
Nálam hibátlanul teszi a dolgát, lassan 1 éve használom.
-
válasz
Nekem tökéletesen működik. Windows-ról OS X-re költözésnél is ezt használtam. Csak bejelentkeztem és mindenem szinkronizálódott. A kiegészítőket és beállításokat kivettem, mert itt másként szeretem beállítgatni, illetve van amire nincs is szükségem, de a szelektív szinkronizálás is flottul ment.
-
unravel
őstag
válasz
Egyszer beírta valaki ide, hogy neki tökéletesen működik. A MozBackup jobb.
-
utas666
tag
válasz
Bjørgersson #37515 üzenetére
Plusz egy elég jó kiterjesztés erre a Session Manager. Amellett amit a neve is sugall, a lenyílóban végig lehet böngészni a régebben bezárt füleket és így kiválasztani közülük azokat, amik mégiscsak kelleni fognak még.
-
netpeti98
addikt
válasz
Ctrl+Shift+T
-
kispx
addikt
válasz
egy tetszőleges fülre jobb egérgomb -> lapbezárás visszavonása
vagy
nyomd meg az alt gombot és előjön a menüsor és ott az előzményekben -
Vakegérke
félisten
válasz
Bjørgersson #36517 üzenetére
Vettem egy nagy levegőt, és felpakoltam a 24.5.0 ESR-t. Csak az a nyomorult fül ne lenne felül...
No mindegy, majd megszokom. -
Vakegérke
félisten
válasz
A kinézet az, amely megtart a 22-es verziónál. Fogalmam sincs már, hogy mit ügyködtem ez ügyben, de nincs(enek) fül(ek), szolidan egyszerű a látvány. Csak ennyi az, amit szeretnék megtartani.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Hát nem tudom, a szépség relatív. Én mindig is ügyefogyottnak tartottam a kis narancssárga gombot, valahogy nem illett a kezelőfelületbe. Az új menü gomb viszont tetszik, meg végre az van benne, amit használok is. A régi menünek kb. 2 menüpontját használtam, az Options-t és az Add-ons-t, meg néha-néha az About Firefox-ot. Na meg a régi gomb majdnem annyit helyet elfoglalt, mint most a 3 pinned tabem.
Azt nekem sem sikerül megemészteni viszont, hogy miért ilyen vastag az egész. 10 pixelt tényleg simán le lehetne faragni az egészből.
-
VIPowER
őstag
válasz
Bjørgersson #36481 üzenetére
Jól vagyok. Köszönöm kérdésed.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #36433 üzenetére
A FF 24-es változata. Annyiban tér el tőle, hogy egy évig támogatják biztonsági frissítésekkel. Így biztonságosabb mint a FF 28, amihez már nem adnak ki biztonsági frissítéseket.
#36434) GoodSpeed
Alapból keresnie kellene. Ha a kiegészítésre gondolsz, akkor kiegészítő lesz belőle. -
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #36429 üzenetére
Akkor inkább az ESR
-
válasz
Bjørgersson #36423 üzenetére
Hát ja, mondjuk nekem csak a frissítés gomb nincs jó helyen a címsor végén, de már hozzászoktam + inkább F5 párti vagyok
Az, hogy a menü egyik oldalról a másikra vándorolt nem igazán hat meg, ritkán használom... lett még valami testreszabhatatlan amúgy?
-
M3oH
addikt
válasz
Bjørgersson #36421 üzenetére
Új Operát? Hát, a testre szabhatóság ott is nagyjából nulla
-
válasz
Bjørgersson #36421 üzenetére
Van Opera téma is
-
M3oH
addikt
válasz
Bjørgersson #36418 üzenetére
Akkor, marad neked az ESR vagy a Palemoon (szintén ESR használ alapnak)
Még nem próbáltam a 29t, a gui gyorsult?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36418 üzenetére
MX3
[link]
Tudom, egyáltalán nem az eredeti, de szerintem egyáltalán nem rossz. -
válasz
Bjørgersson #36414 üzenetére
Eddig a témáknak az volt a céljuk, hogy attól eltérjen. Talán egyszer lesz olyan is, ami 1:1. Én szerencsésnek érzem magam, mert korábban találtam egy, az ízlésemnek megfelelő sötét témát, amit mostanra frissített is a készítője
(csak a Mozilla még nem ellenőrizte...)
-
válasz
Bjørgersson #36410 üzenetére
Ezért vannak a témák
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #36410 üzenetére
Legalábbis neked nem tetszik
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36335 üzenetére
Nem nyomkodtam össze vissza
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #36111 üzenetére
Nem kell kiegészítő, egyszerűen előzményből vagy könyvjelzőből odahúzod. A bélyegképek bal felső sarkában vagy egy kis gomb amivel ott tudod tartani (ha valamit odahúzol alapból aktív lesz).
-
válasz
Bjørgersson #36111 üzenetére
Kiegészítők vannak hozzá: [link]
-
scope2007
addikt
válasz
Bjørgersson #35356 üzenetére
na ez nekem is jól jött
sokszor én is rakattintok -
kispx
addikt
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35316 üzenetére
Most már nálam is rendben van, de a Chromehoz képest nagyon zavartan működik a Tűzróka. Néha nem válaszol, akadozik a betöltés 450 kiló memóriát zabál négy, flöss és egyéb cukiság nélküli oldallal.
Közben meglestem az IE8-at és láss csodát 6 megát vesz el a memóriából. Azt hiszem tudom mivel böngészek ezentúl.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #35241 üzenetére
Beállítások -> speciális -> általános -> Kurzorbillentyűk használata az oldalon belüli navigáláshoz legyen kikapcsolva.
Szerk.:
Rövidebben F7 -
netpeti98
addikt
válasz
Bjørgersson #35241 üzenetére
F7
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #35018 üzenetére
Akko' nincs ötletem, dobd ki az egész gépet.
Egyébként csak pár hónapja használok Firefoxot.
HZoli87: Nem kötekedés miatt de az ilyeneket miért kell kirakni hogy frissült? akinek tárolóból jön az úgy is látja, Windows esetén meg a programok maguk is szólnak.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #35016 üzenetére
Gondolom az ilyen dolgok mint a lapcsaláddal kapcsolatos összes adat törölése (süti, cache, akármi) megvolt, youtube-on html5 és flash player közötti különbségek megvannak (bár most megnéztem előbbi is működik rendesen)
-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson #35010 üzenetére
Mindig a youtube-al van valami, zavar mert piszok sokat videózok.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #35010 üzenetére
Linux, utolsó Flash, Aurora és semmi gond youtube megy jól.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #34991 üzenetére
Kifogtam rajtatok?
AdBlockhoz hogyan tudok kivételt hozzáadni?
-
oszy
veterán
válasz
Bjørgersson #34926 üzenetére
0 bájt területet foglal azt írja.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #34828 üzenetére
pref.js fájlt kell menteni.
-
Visormail
addikt
válasz
Bjørgersson #34826 üzenetére
Nem
-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson #33080 üzenetére
Csak fogalmam sincs mire kéne keresnem több ezer szűrő között.
-
Fandango
veterán
válasz
Bjørgersson #33004 üzenetére
YouTube Center scriptben van ilyen, hogy center page, probald ki, hogy ezt keresed e?
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #32988 üzenetére
Is. + memory cache és + offline cache
Egy kis olvasmány.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32979 üzenetére
ahogy alább is mondják, mivel a kiegészítők révén sok jelszót tárolhat így a Sync, email, ftp, elmentett weboldal login infó.
új email címet nem kell csinálni, csak nem tudsz hozzáférni a meglévőhöz, az elvesztettem az eszközt opcióval reseteli kb a cuccot (rég volt vele dolgom de így rémlik).
legközelebbre, egyszerűbb megoldás: a teljes profil mappa offline mentése. ctrl-c, ctrl-v, és már ott is folytatja az ember egy win reinstall utána ahol abbahagyta.
(#32983) kovy29: azt sehogy, ha nincs kulcs, az eddigi adatokhoz nem férhetsz hozzá.
-
válasz
Bjørgersson #32979 üzenetére
Mert jelszavakat is tud szinkronizálni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32977 üzenetére
ha van másik eszközöd is, ami szinkronizálva van, és abban még be vagy jelentkezve abból kinyerheted, egyébként bukta. (Elvesztettem a másik eszközt opciót választhatod ilyenkor, de az eddigi adatokhoz asszem nem fogsz tudni hozzáférni így sem)
ha email-ben elküldené akkor kevésbé lenne biztosságos, az emberek nagy része állandóan be van jelentkezve akár pc-n akár mobil eszközön (bárki odaülhet a géphez, kölcsönkérheti a mobilod stb), ezt pedig tényleg egy privát kulcsnak szánták. én anno lementettem a html-t, és föltöltöttem pendrive-ra és felhő tárhelyre, oszt meg is van oldva.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32975 üzenetére
user error..
amikor megcsinálod a regisztrációt külön nagy betűkkel felhívja a figyelmet hogy ezt a lapot nyomtasd ki vagy mentsd le (egy html-ről van szó) mert ez a kód kelleni fog! -
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32973 üzenetére
email,jelszó,helyreállítókulcs hármas megvan, akkor könnyedén
(Nincs nálam az eszköz opcióval) -
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #32959 üzenetére
Beállítások -> speciális -> általános -> figyelmeztetés, ha a webhely átirányítja vagy frissíti az oldalt feliratú checkbox elől vedd ki a pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest