- Fotók, videók mobillal
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
Sziasztok, szinkronizálás ügyben megakadtam, eligazítást szeretnék kérni.
Régi (Win10) laptop Firefox beállításait, rengetegfülét vinném a (Win11-es) újra. Csak emiatt létrehoztam most a Firefox fiókot, beléptem az új gépen is a fiókba. Beállításokban megléptem a szinkronizálást.
Elsősorban azt szeretném megoldani, hogy a lapok fülei betöltődjenek a menüsor alatti sorba, a helyükre. Csakhogy a régi füleket perpill csak úgy tudom elérni az újgépen, hogy kimegyek jobbszélre az alkalmazásmenübe, és a regisztrált emailcímes gombra katt után lenn lehet a legördülőből keresgélni a lapokat. Ez körülményes. Adódó kérdésem:
1. Hogyan lehet felsorakoztatni ezeket a füleket a normál helyükre? (és lehetőleg eredeti sorrendjükben?)
2. Ha az előzőt sikerül megoldani, ki tudok-e (merjek-e?) majd lépni a Firefox fiókból, hogy közben megmaradjon a megcélzott szinkronizált beállítás, profil, fülek, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911