Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
"ide rakja ki a RAM-ból azokat a fájlokat amik éppen nem használatosak. Ja amúgy azokat a videókat amiket nézel ide csomagolja ki és innen megy további feldolgozásra. Tehát ha van 32GB RAM a gépedben akkor is probléma lesz a memória használattal, mert a program/rendszer így épül fel"
Sikerült leírnod, ahogy én pont nem akarom használni.

A videóknál sincs szükség, hogy kiírja lemezre gyors netnél stb.
Amúgy bármi miatt kevés lenne a RAM, akkor a szükséges fájlokat így is kiírja lemezre, mert a Rendszer így van megírva alapból. Ezt pl 8 GB RAM-nál jól megfigyelhető volt nálam, amikor egyszerre megnyitottam több böngészőt és valamelyik kicsit elkapatta magát. Pl hiába lett bezárva egy adott oldal, nem szabadította fel memóriát. Erre van a Rendszer lapozófájl.
Ne is mond, Androidnál is utálom.... "Imádom", amikor pl egy pár 100 MB-os Insta több GB-ra hízik és bezárás után esze ágában sincs letörölni a sok szemetet, csak halmozza és halmozza. Böngészők dettó...Cs1csó: Sziaszia, már vártalak. 🤩 Nem tudom mi lehet az oka, de észrevettem, pár éve bármilyen témában írok te mindig igyekszel reagálni egy +1 jellel, ha valaki ellentmond nekem.
Valamiért még mindig azt gondolom keversz azzal a másik lány taggal, aki az összes programját Sandboxieban futtatta és mivel az adott programot én is használom (de csak böngészésre), így is azt gondolod, hogy én is mindent abban futtatok, meg az egész rendszert átállítom és hasonló tévképzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- CPU alulfeszelés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911