Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Részben az esélytelenek nyugalmával, de "azért egy próbát megér" alapon szeretném ide is leírni, hogy milyen problémra keresem a megoldást. Eddig teljesen sikertelenül. Azt is érzem, hogy nincs megoldás user oldalról.
A problémám az, hogy a Firefox alatt a 4K videók picit akadnak. Olyan, mint ha rendszeresen el-eldobálna pár frame-et, de technikailag meg nem. Chrome és crhomium alapú böngészők alatt meg jóval simábbak az adott videók (bármelyik 4K).
A vicces az egészben, hogy macOS alatt meg nem csinálja, csak PC.PC: i5-12400, 32GB RAM, RTX 3060Ti
Próbáltam már:
- Új profilt létrehozni és abban megnézni
- Minden kiegészítő/szinkronizálás leoffolása.
- Antivirus uninstall
- VGA driverek egész sora végig próbálva
- Játszadoztam paraméterekkel, amit csak javasoltak vagy magamtól találtam kulcsszavak szerint (video, media, acceleration, angle, VP9 stb).
- Firefoxra beállítottam a nagy teljesítmény használatát VGA ügyileg.
- Függőleges szinkronizálás kikapcsolása.
- Most felraktam a windows 11-et. Frissítettem, firefox volt az első manuálisan telepített program, úgy néztem meg és ugyan az.Hardveres gyorsítás kikapcsolása nem opció, mert amiket használok webappokat a mindennapokban, anélkül katasztrofális módon működnek.
Tényleg nem tudom mi a fene lehet. Főleg, hogy ha macbookomat rákötöm a monitorra azon meg kifogástalan módon megy a 4K monitoron a 4K tartalom a firefoxból.
A geforce előtt egy rx6700 volt, de az még rosszabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Facebook és Messenger
- SSD kibeszélő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- DJI topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911