- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Hát nem tudom, mi lehet. Most találtam meg, már 04.27-én is jeleztem itt.
(basszus több, mint 4 hónapja szenvedek ezzel? 😵)
Azóta már próbáltam pár dolgot. Azért nehéz, mert random jön elő, általában akkor, amikor először megnyitom itt az oldalakat. Utána már jó egész nap.Most frissítettem a Foxot. Komolyan már a lapfüleket sem lehet visszaállítani a browser.proton.enabled false beállítással? 😂 Ezen már csak nevetni lehet és lassan keresni egy másik böngészőt....
Az új menütől kifolyik a szemem. Szuperjó lett ez a 91v. 🤬
Miét nem rúgják már ki az új fejlesztőket? Nem látják a visszajelzések alapján, hogy ezek csak leépítik ezt a böngészőt szándékosan?
Jah közben frissítés után megnyitottam pár PH, Logout oldalt és jól töltötte be, aztán az itt említett itcafe oldalon megint nem jelent meg az avatar, a másikat meg nem is tudta betölteni, pont amit ott említett a fórumtag.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911