- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
válasz
Csupingo
üzenetére
Ez nekem is bevált!
Tényleg kimondhatatlan a hálám. Íme, a jelenlegi, immáron helyreállt helyzet 

Vagyis, pontosabban először igazából ez sem volt teljes sikertörténet
Uis ezzel a módszerrel nekem "csak" azt sikerült elérnem, hogy pl. az uBlock Origin újra telepíthető lett (hát nekem is kész horror volt 4 napon keresztül reklámblokkoló nélkül böngészni). Viszont a Classic Theme Restorert (a továbbiakban: CTR) ez se hozta vissza.Viszont akkor most jön a lényeg, akinek hozzám hasonlóan a fenti módszer sem hoz vissza minden kieget! Mert hirtelen felindulásból, ill. végső elkeseredésemben azt találtam ki, hogy hamár volt az a extensions.json átirogatós módszer is, hogy mondom tényleg megnézem már hogy a többi immáron "meggyógyult" kiegemnél mik azok az értékek. És azt találtam hogy a CTR-é egyedül még mindig más értékekkel bír mint a többié. Hát nosza, mondom akkor átírom manuálisan a CTR-ét is, egy életem egy halálom
És siker!Tehát, mostmár tényleg maga a lényeg: tehát akinek a fenti módszer sem hoz vissza minden kieget, az először is zárja be a FF-t, majd nyissa meg TC-ben F4-gyel a extensions.json fájlt (mindenekelőtt azért term. másoljon át vhova belőle egyet, biztos ami biztos!), és nézze meg, hogy az összes helyen az appDisabled érték false-on legyen, és az összes signedState pedig 2-n! Majd nyissa meg a FF-t, és a Kiegészítőkezelőben még egyszer tiltsa le majd engedélyezze vissza a kieget.
Ezeknek így összességében szerintem már tényleg működniük kell mindenkinél.
Kieg.: nekem amúgy amit a link végefelé írnak, hogy "Then in the browser console Ctrl+Shift+J you run the following two lines:
Components.utils.import("resource://gre/modules/addons/XPIProvider.jsm");
XPIProvider.verifySignatures();"Az nem is jött össze, mert az én konzolomban nem is voltak ilyen sorok. De szerencsére ezen aztán végülis nem múlt semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Elfelejtettem a film címét
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 7
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911