- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
Én is láttam a vimeo videós hozzászólásokat, hogy az a kód csak 57-tel működik, 58-cal már nem.
Nem szeretnék ezen az úton elindulni, mert akkor kb. minden újabb verziós firefoxhoz módosítani kell a CSS kódot, hogy még mindig működjön. Ebből semmi jó sem sülhet ki. Egyre hosszabb lesz a kód.Tavaly dec-ben a gmail notifierrel volt gond, amikor 47-ről 56-os firefoxra frissítettem, mert az akkor legújabb 0.8.7-es notifier nem működött jól az 56-ossal. Vissza kellett állnom a 0.7.4-esre. Érdekes, hogy most az 57-eshez 0.9.1-es notifier lett, ez a legújabb, és ezzel nincs probléma. Ismét az van, hogy rákényszerítenek engem a legújabb, vagy majdnem a legújabb böngésző használatára, mert a kiegészítők csak ezzel működnek jól. Már néhány verzióval korábbi firefoxszal se akar pár kiegészítő rendesen működni, vagy éppen a weboldalak (ebay), lásd a tegnap itt kezdett történetemet. Az ublock originnek nem tetszett az 56-os firefox, az 57-tel már nincs baja. Tavaly dec-ig simán tudtam 47.0.2-es firefoxot használni, amikor már volt 57-es is. Úgy látszik vége van annak az időszaknak, hogy 10 verzióval régebbi is jó.
A tree style-ban 21 helyett már 40 tabnév látszik egyszerre a bal oldalon, mert "no decoration"-t állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Fejhallgatós találkozó
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911