- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Pityu.
üzenetére
Nem olvastad el, amit írtam. Ez a Mozilla korlátozása miatt van. Azokon a Site-okon az addonok egy része szükségszerűen nem müködik (egyáltalán, vagy csak részlegesen) a Mozilla korlátozása miatt. Viszont az S3.Translator azokon a site-okon is fordít, még nálad is, de szövegdoboz nélkül! Bemutattam, hogy hogyan. Olvasd el.(#53653) balazs1956
Nekem is okozott problémát a Sync, mert nem figyeltem, de mivel volt egy mentésem (mindennap mentek) töröltem a fiókot, visszaállítottam az 1 nappal előtti profilet és csináltam egy új fiókot. Most minden rendben van.
Ha van rendszeres mentésed nem tud komoly problémát okozni a Sync és persze sok más dolog sem. A rendszeres mentést pedig lehet teljesen automatizálni, semmi munkám nincs vele.(#53649) seneca07
"A classic theme restorer sajnos még nem működik."
A Mozilla új addon filozófiája (ami az új addon API-kban valósult meg) ezt lehetetlenné teszi. Azaz nagy valószínűséggel nem is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olvastad el, amit írtam. Ez a Mozilla korlátozása miatt van. Azokon a Site-okon az addonok egy része szükségszerűen nem müködik (egyáltalán, vagy csak részlegesen) a Mozilla korlátozása miatt. Viszont az S3.Translator azokon a site-okon is fordít, még nálad is, de szövegdoboz nélkül! Bemutattam, hogy hogyan. Olvasd el.
KAMI911