Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
madrac
üzenetére
Jelen pillanatban számomra bőven többet nyújt a Firefox, mint a Chrome vagy az Opera. A stabilitásával, gyorsaságával, testreszabhatóságával eddig sem volt problémám, amire nekem kellett, arra tökéletesen elég volt. Szeretem, ha egy programot részletesen be lehet állítani, mindig el szoktam szöszölni a beállításokkal, testreszabással és ez nincs másként a Firefox esetében sem. Az about:config-ban több opciót szoktam módosítani, emellett természetesen - ugyan nem sokat, szám szerint 4-et - kiegészítőket is szoktam használni. Felhasználói élményben nálam eddig egyik böngésző sem közelítette meg a Firefox-ot, pedig jó ideig használtam és néha használok is Chrome-ot. Egyébként jómagam jelenleg nem látom azt a - talán kissé borús - jövőképet, amelyet te leírtál, meglátásom szerint nem kell attól tartani, hogy "lebutul" a Firefox, netán több olyan funkcióját elvesztené, melyeket eddig a felhasználók nagyobb része kedvelt, szeretett.
Nemrég telepítettem frissen, nulláról az 56.0-ás verzió 64 bites változatát (egyébiránt nem vagyok az a sűrűn frissítős), pár nap távlatából azt mondom, hogy teljesen megfelelően, szembetűnő hibák nélkül működik, teszi a dolgát. (Hab a tortán, hogy végre meg lett oldva az, hogy a VP9-es kódolású YouTube videók esetében használja a hardveres gyorsítást, így az "Ultra magas felbontású" videók is vaj simán mennek az új Firefox-al.
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
KAMI911