Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam az enyémhez hasonló hibát, úgyhogy feldobom a kínom:
Pár nappal ezelőttig a mostani 32-bites FF 55.0.3 kb. használhatatlanná vált, hiszen folyamatosan összeomlanak a tab-ek vagy az egész böngésző. Szeptemberig így egy durván 5 éves telepítést voltam kénytelen újrarakni, ezidáig gond nélkül működött mindegyik frissítés. A hiba jelentkezésekor először csak a plugin-eket töröltem (uBlock, NoScript), majd az egészet újratelepítettem (korábbi beállítások megtartásával), végül teljesen frissen telepítettem, de a hiba ugyanúgy megmaradt: a böngésző teljesen frissen, kiegészítők nélkül is instabil, bármelyik pillanatban bedőlhet az oldal tartalmától függetlenül (pl. most, ezen sorok írása közben is egyszer), de jellemzően Google Maps, YouTube, Vimeo stb. alatt produkálta mindezt. Feladatkezelőben eddig egyébként 1 darab, kb. 5-600MB-os firefox.exe futott, viszont egy ideje már három darab, 200MB-os exe fut.
Illetve nem tudom, hogy kapcsolódik-e a problémámhoz, de a legfrissebb Shockwave Flash törlése után fennmaradt egy őskövület, Shockwave Flash 18.0 r0 kiegészítő is, amit csak tiltani tudok. Próbálkoztam az Adobe-s Shockwave unistallerrel is, de ugyanúgy ott figyel a kiegészítők közt. Lehet ettől instabil a böngésző?

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911