- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hölgyek, Urak, újabban megfigyeltem, hogy privát böngészésnél 5-10 perc után automatikusan kiléptet minden weboldal (Facebook, Yahoo, Gmail minden), kivéve, ha bejelentkezéskor kipipáltam a "Belépve maradok" és társaik valamelyikét, ez utóbbira viszont nincs lehetőség minden weboldalon.
Eddig privát böngészés során kérdés nélkül is addig voltam belépve bárhova, amíg be nem zártam az ablakot. Van lehetőség valahol ezt visszaállítani?
-
-
Sziasztok! Létezik olyan, hogy egy weboldal hozzáadja önmagát a uBlock kivételekhez pl. script vagy akármi segítségével?
Most figyeltem meg, hogy két, régóta használt és rendszeresen látogatott weboldal is megjelent a kivételek között, pedig magamtól biztosan nem tettem oda őket.
-
-
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam az enyémhez hasonló hibát, úgyhogy feldobom a kínom:
Pár nappal ezelőttig a mostani 32-bites FF 55.0.3 kb. használhatatlanná vált, hiszen folyamatosan összeomlanak a tab-ek vagy az egész böngésző. Szeptemberig így egy durván 5 éves telepítést voltam kénytelen újrarakni, ezidáig gond nélkül működött mindegyik frissítés. A hiba jelentkezésekor először csak a plugin-eket töröltem (uBlock, NoScript), majd az egészet újratelepítettem (korábbi beállítások megtartásával), végül teljesen frissen telepítettem, de a hiba ugyanúgy megmaradt: a böngésző teljesen frissen, kiegészítők nélkül is instabil, bármelyik pillanatban bedőlhet az oldal tartalmától függetlenül (pl. most, ezen sorok írása közben is egyszer), de jellemzően Google Maps, YouTube, Vimeo stb. alatt produkálta mindezt. Feladatkezelőben eddig egyébként 1 darab, kb. 5-600MB-os firefox.exe futott, viszont egy ideje már három darab, 200MB-os exe fut.
Illetve nem tudom, hogy kapcsolódik-e a problémámhoz, de a legfrissebb Shockwave Flash törlése után fennmaradt egy őskövület, Shockwave Flash 18.0 r0 kiegészítő is, amit csak tiltani tudok. Próbálkoztam az Adobe-s Shockwave unistallerrel is, de ugyanúgy ott figyel a kiegészítők közt. Lehet ettől instabil a böngésző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest