- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Mától kezdve ha le akarok játszani youtube videót, vagy játékokat amihez Adobe Flash Player kell egyszerűen nem hajlandó elindúlni csak ha engedélyezem aktoiválom. Akkor megy, de ha ujraimndítom akkor már nem. Tegnap még jó volt. Három gépem van és mind a három ugyanezt csinálja. Az egyiken frissített Firefox van, a másik kettőn különböző, de régebbi. Viszont tegnapig egyiknek sem volt semi baja. Mi lehet a gond, Ráadásúl kiírja, hogy "Egyes bővítmények ki lettek kapcsolva az ön biztonsága érdekében". Azt nem találom, hogy hol kapcsolták ki és hogyan lehet ezt központilag bekapcsolni. A mai naptól egyenként kell engedélyezni a különböző oldalakon. Már teljesen bezavarodok, mivel amit lehetett az én eszem szerint azt kipróbáltam. Leszedtem, feltelepítettem különböző változatokat, de frissíteni nem engedi a Player-t. Külön feltettem a Youtube Playert is, ott van a kiterjesztésekben és engedélyezve van, de mégse megy. Valahol a Firefox központjában csináltak, tiltottak le valamit.
Kérném a segítségeteket.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Dell Inspiron 15 5567
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911