- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Mától kezdve ha le akarok játszani youtube videót, vagy játékokat amihez Adobe Flash Player kell egyszerűen nem hajlandó elindúlni csak ha engedélyezem aktoiválom. Akkor megy, de ha ujraimndítom akkor már nem. Tegnap még jó volt. Három gépem van és mind a három ugyanezt csinálja. Az egyiken frissített Firefox van, a másik kettőn különböző, de régebbi. Viszont tegnapig egyiknek sem volt semi baja. Mi lehet a gond, Ráadásúl kiírja, hogy "Egyes bővítmények ki lettek kapcsolva az ön biztonsága érdekében". Azt nem találom, hogy hol kapcsolták ki és hogyan lehet ezt központilag bekapcsolni. A mai naptól egyenként kell engedélyezni a különböző oldalakon. Már teljesen bezavarodok, mivel amit lehetett az én eszem szerint azt kipróbáltam. Leszedtem, feltelepítettem különböző változatokat, de frissíteni nem engedi a Player-t. Külön feltettem a Youtube Playert is, ott van a kiterjesztésekben és engedélyezve van, de mégse megy. Valahol a Firefox központjában csináltak, tiltottak le valamit.
Kérném a segítségeteket.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911