- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
idevele!
üzenetére
A 38828-ban foglaltam össze a problémákat.
Igen, lássuk

camstudio nem működik neked, ennek nincs köze a firefoxhoz, nekem évek óta hibátlanul megy, szóval bénázol valamit. És amúgy ennek a Firefoxhoz mi köze?
bootracer hibaüzije FF-hez ennek mi köze? Egy teljesen más program elhal nálad, és akkor mi van? A Firefoxnak ehhez mi köze?
Se az időkorlát menü állítás jelentését. Mi van?
A most nem induló palemoon plusz problémát se, meg hogy nem találok 64 bites waterfox letöltést az oldaláról.
Te amúgy ittál? Én felmegyek az oldalára, bár sose láttam és nem is érdekel, de [link]
Itt látok egy olyan gombot hogy download. És basszus, nem letölti!!! Szóval a download = letöltés ha nem lenne világos. Letöltöttem a portablét, elindítom, és látom a feladatkezelőben hogy nincs mellette a *32, szóval 64 bites. Az oldalát nézve nem is csinál mást csak 64 bitest, minek is tenne fel oda 32 bitest? A v32 az a verziószáma, mivel az aktuális firefox verzióból építkezik gondolom, ami most v32.De ez installeres Erre válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911